Armin van Buuren

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

butcher20
hibátlan !!!<#nevetes1>

Shogun feat. Emma Lock - Imprisoned

gabi89
Tuned itt is csak közbe már készülõdõm meg indulok is lassan...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

butcher20
háhááá mi még egy órát megtudunk belõle hallgatni!!😄

desigo
Gareth Emery Feat. Lucy Saunders - Sanctuary
butcher20
Micsoda kezdés!!!!<#finom>

desigo
Close your eyes
Standby when I count down to zero
You will enter a brand new world
A world of pounding beats, pure melodies and euphoria
5, 4, 3, 2, 1
Welcome,
You are now in …
A State of Trance
Introducing your host
Armin Van Buuren
gabi89
<#nezze> #14423 #14387

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

már berakták párszor olvass vissza 😛

hali mindenkinek! nekem egy olyan kérdésem lenn hogy valaki nem tudna egy pontos track-listát mondani a szombati buliról? elõre is köszi!!
gabi89
#ASOT 466 premieres today with new music by @tyDi @garethemery @TheDanielKandi @djlange & my remix for the new @didoofficial #TranceFamily

desigo
mai ASOTban is lesz tyDi új száma

tyDi feat. Audrey Gallagher - Calling (Original mix)

AntiHero
<#eljen>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

énnem 😄

exTrem
szerintem kb igen 😊

butcher20
nos akkor viizo-n kívül mindenki ott lesz aki Arminon volt?

xotyi
Zsír!😄 Remélem nagy buli lesz ma^^

Trance&Friends nothing more..

exTrem
ki

Blekk Síp
Közben ki lehet majd jönni?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

exTrem
akkor ott találkozunk fél és éjfél között 😊

gabi89
Nekem jó 😊

shad0w
mi azt terveztük, h joshra benézünk, meg lehet lesz egy eladó jegyünk is, szal akkor mi hamarabb lennénk ott. aztán atb felejtõs, addig kaja pia stb, markusra meg vissza legkorábban 2 felé.

don't give a fuck

jó bulizást holnapra srácok 😊

shad0w
hát ez valóban eléggé király 😄

don't give a fuck

exTrem
holnap 23.30kor ugyanott parkolóban tali ?

desigo
komoly <#eljen>
butcher20
ez nagyon fasza!!! talám még picit lehet nagyobb a felirat😊

és a hátuljára gondoltad a neveket?

gabi89
Fasza lett <#eljen>

Látom van pár brush pack a tarsolyodban 😊 😄

exTrem
ez nagyon fasza 😊 nekem a nick helyett azért Bende lenne 😊

elölnézet:

a hátulja még in progress.. 😊
butcher20
én tudok olyan üzletet ahol nyomtatnak pólóra még énis ott csináltattam az enyém....

De lehet hogy ti jobb üzletet tudtok😊
Amúgy egy 4-5000-be benne lesz simán sztem darabja😊

exTrem
ha ilyen ütemben jönnek az ötletek akkor nagyon hamarosan lesz egy ilyen póló 😊 Októberben bónuszra ebben kellene már felvonulni 😊 addigra meg lenne mindenki mérete, rendelése

butcher20
ezt amúgy ráérünk holnap megbeszélni személyesen nem?😄

butcher20
amelyik DJ-nek van névlogója azt úgy tenném rá a polóra.

és én sztem alap hogy fekete poló legyen😄

butcher20
a neveket meg jól összekéne válogatni mert van rengeteg ugye komplett Armada meg vandit meg anjunabeats artistok nevei rámehetnének szinte😊

de én igazából maradnék az ASOT-ban többször is feltûnõ fõbb DJ-k neveinél😄

exTrem
SG-TEAM alap !!

butcher20
én nekem is bejönnek hogy fasza trance DJ-k nevei legyenek rajta a pólón de én õszintén nem konkrétan egy képbe sûríteném bele õket és elõre-hátra mehetnének nevek😊

jah és én feltétlenül ráírnám az SG TEAM feliratot😊

shad0w
nekem is az tetszik a legjobban. ha össze vannak szedve a nevek, akkor egy ilyet megcsinálni nem is túl nehéz.
mondjuk nyomáskor elvileg jelentõsen olcsóbb, ha egyetlen színt használnak, ez meg elég furán néz ki, a különféle árnyalatok nélkül :/

don't give a fuck

gabi89
xD

exTrem
hehe 😄

desigo
A te Arminos pólód jó lesz alapanyagnak az atom minõségû xD
majd hímzünk mellé valamit
az utolsó egész jó LENNE 😄 ha rajta lenne John O'Callaghan neve is

az ilyen összefoglaló, trance témára épülõ designt preferálnám, amin fent vannak a legjobb trance DJ-k
desigo
nah ezek korrekt minõségû alapanyag képek <#eljen>
xotyi
Az utolsó kép eléggé összefoglaló😄 Az a baj h kapásból vagy 5 pólót lehetne csinálni és mindegyik király lenne😊

exTrem
Na ez kezdésnek több mint jó 😊

gabi89
Holnapra aktuális is lenne xD

gabi89
Amúgy ha már így szóba került van pár mintám nagy elõadók,kiadókhoz. Van amelyik meg van vektorosan is szóval akármekkorára lehet nagyítani minõségromlás nélkül is 😊

xotyi
Jól hangzik..legalább egyszerûbb lenne a tömegben megtalálni egymást<#hehe>

gabi89
Én a PS párti vagyok 😊

JAST
wordle "progival" jópofa alalpokat lehet készíteni, én már tervbe vettem csak lusta vok kivitelezni.

gabi89
Én benne vagyok, ha lesznek fix ötletek...akkor látványtervet bevállalok 😊