21633
-
ID
tetszik
-
most nézem...
Az a kemény amikor Armin a holland focistákkal ünnepelt, 150000 ember előtt játszott:)
azért az milyen érzés lehet?:) -
köcce. -
hajajj velem is fordult elő ilyen:D és ezek után imádkoztam azért hogy a partyretardra ne kerüljek:) -
musichunter #14407 Köszönöm a videót már töltöm is! 
-
Gyá... vannak élmény fejek meg élmény képek. 
A partypeople-ös fotós csinált képet rólunk de úgylátszik annyira untrendyk voltunk h nem kerültünk bele a felrakott képek közé.
-
okés köszönöm szépen:)
nem szeretném amúgy sem mutogatni senkinek... -
küldtem... -
én is kíváncsi lennék :P -
Jó képek lettek :) Videókat meg majd csekkolom -
hát nem gond
szólsz és kapod a linket
de direktbe netre nem lett kirakva... -
azért én kiváncsi lettem volna rátok:D -
viizo #14399 a szombati képek elérhetőségét elküldtem privátban azon a szerencséseknek, aki rajtuk szerepeltek - hiszen magánszféra is van a világon :)
a videók első packját viszont bárki letöltheti, innen:
pack1
pack2
van még egy pack 3-4 is, azokat holnap tudom csak feltölteni.
kellemes videózgatást :)
-
annyira hiányzik az egész buli, a zene, a társaság, Armin :) nagyon jó volt !!! Örülök, hogy ilyen sokan ott voltunk
-
Közben a RIO oldalára is kikerültek a képek. (Regisztrálni kell viszont, hogy teljes méretben megnézhesd
)
???
-
-
mintha egy zászló lenne
-
partyfotós faszi lekapta a pólómat is :D -
schottner #14393 és a végén a fine without youuuuuuuuuuuuuu uram ééééééééééééééééég
-
schottner #14392 amugy meg 2:24 kor az a Full Focus akkorát ütött aztán egyből TUVAN ááááááááá:D:D:D mi votl ott:D:D:D -
schottner #14391 nagyon ott volt az este!!! főleg veletek!!!
köszönjük DESIGOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! -
HUmanHunter #14390 eszméletlen jó party volt, huh! -
-
03. Leon Bolier & Marcus Schossow - 2099
Egyébként telefonba kell egy sima txtben írni,ami meg nem ugrik be egyből azt mp3-ban felvenni pár mpet és itthon kényelmesen összeírni. -
Haha tudtam lesz olyan elvetemült tranctream -es aki szinte fullos tracklistet nyom :D
01. Gaia - Aisha (Intro Edit)
02. Faithless - Not Going Home (Armin Van Buuren Remix)
03. ID
04. Swedish House Mafia - One
05. Rank 1 & Jochen Miller feat. Yuri Kane – Right Escape (Armin Van Buuren Mashup)
06. Myon & Shane 54 pres. Velevetine feat. Aruna - Safe (Rank 1 Remix)
07. Shogun feat. Emma Lock - Save Me
08. ID
09. Markus Schulz feat. Justine Suissa - Perception (Super8 & Tab Remix)
10. Ali Wilson & Armin Van Buuren feat. Jacqueline Govaert - Never Say Shakedown (Armin Van Buuren Mashup)
11. Sied van Riel & Radion 6 - Radiator
12. Jochen Miller - Humanoid
13. Armin Van Buuren - Full Focus
14. Gaia - Tuvan
15. Jon O'bir feat. Fisher - Found A Way (Joint Operation Centre Remix)
16. ID
17. ID
18. Max Graham feat. Ana Criado - Nothing Else Matters (Aly & Fila Remix)
19. ID
20. Cerf, Mitiska & Jaren - Beggin' You (Armin Van Buuren Remix) mashup ???
21. Sophie Sugar & Sunlounger feat. Zara - Lost Together (Armin Van Buuren Mashup)
22. ID
23. ID
24. Marcel Woods - Tomorrow
25. Faithless - Tweak Your Nipple (Tiësto Remix)
26. Cirez D & Armin Van Buuren feat. Sharon Den Adel - On Off Love (Armin Van Buuren Mashup)
27. Dustin Zahn - Stranger To Stability (Len Faki Podium Mix)
28. ID
29. Max Graham feat. Neev Kennedy - Sun In The Winter (Alex M.O.R.P.H. Remix)
30. Masoud feat. Laurie - Blinded (Sebastian Brandt Remix)
31. Arctic Moon - True Romance
32. ID
33. Solarstone - Seven Cities (Armin Van Buuren Remix)
34. Armin Van Buuren - Communication
35. Binary Finary - 1998
36. Armin Van Buuren feat. VanVelzen - Broken Tonight (Alex MORPH Remix)
37. Armin Van Buuren feat. Jennifer Rene - Fine Without You -
a többség ott lesz ;) -
ahh elvok keseredve hogy mi lemaradtunk a képről, de sajna csak 11-kor értünk oda:S azután meg esély nélkül kerestelek titeket, Gabi is mondta hol vagytok a kordonnál és pont akkor mentetek ki megint a kocsihoz.
gondolom Markusra meg nem minden SG-s jön már...
Amúgy a kép naon fasza lett:D -
nah akkor megérte annyit autóznod
remélem többször elő fog fordulni
-
-
Zsír, köszi :):):):) -
viizo #14381 hey, tényleg... :)
holnap a munkahelyemről feltöltöm őket valahova a videókkal együtt, ugyanis összesen ~750 mbyte, itthon nettel kicsit lassú lenne. :)
privátban holnap délelőtt küldöm mindenkinek az elérhetőséget, ahonnan le tudjátok szedni. :) -
képek ? :) -
viizo #14379 Végre van erőm géphez ülni, és néhány mondatot írni a tegnap esti buliról.
Nagyon bejött! Először is rendkívül jó volt, hogy ennyi sg-s összejött, komoly hangulat alakult ki már a parkolóban! :) Ezek a kocsis alapozások valahogy mindig ütnek. :D
Bár olvastam a neten több negatív hangot a buli zenei részéről, nekem roppantul tetszett Armin szettje. Előtte viszont Blake Jarrel felvezetése nem jött be túlzottan, szívesebben hallgattam volna egy W&W-t vagy egy Dash Berlint. Armintól hatalmas érzés volt hallani a Tuvant, a Nothing Else Matters-t, de szinte az összes tracket nagyon kedvelem, amit tegnap leadott, nagyon nagyot buliztunk rájuk. :)
A körülöttem táncoló emberek közül rengeten ismerték a számokat, sokan énekelték őket, rengeteg trancekedvelő összejött a bulira. Persze akadtak megmosolyogtó divatmókusok is, és néhány grizzly is, de simán elviselhető mennyiségben.
A Rio kellemes helynek bizonyult tegnap, a szervezés jónak tünt. A kidobók is teljesen normálisak voltak, amikor pl. a VIP pultban korzóztam, korrektül oldották meg a helyzetet.
Doni! Vittem neked a Long Island Ice Tea-ket, ne tudd meg mennyit kerestünk! :)De nem találtunk meg, csak vmikor később, így kénytelen voltam meginni a Tiédet is az enyémen kívül. :D
Roppantul tetszetős este volt, ha pontoznom kellene, a hangulat, zene, társaság kapna egy 10/9-et! Ha mindez mondjuk egy tengerparton lett volna, meglenne a 10/10.
-
remek kép, és csapat :) -
great team
-
viizo #14376
-
tegnap ugyan nem hallottam őket de mindig friss új zenékkel teli korrekt szettet tolnak
-
partynews
Soundhead -
a Poleposition-ről tudtok valamit mondani? valaki hallgatta őket? mert ha minden igaz én kétszer is fogom látni augusztusban -
aki csinált képeket, majd valahova egy rar-ban nyomjátok fel :)