Sinking Island
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elõre is nagyon köszönöm. 😊
Maga a feladvány szerintem pofonegyszerû, csak éppen nem fogadja el a kolléga a megoldást. 😊
keeroy, ha tudsz adj meg nekem addig 1 msn cimet. Addig megcsinálom a puzzle-t.
Ex-WoW-os, Ex-Silkroados, Kalandjáték és fantasy mániákus.
ide mentés kell!😊
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Kezdek egy kicsit én is kételkedni, mert az ember az örökkévalóságig permutálgathat, és ha esetleg bugos, és a jó megoldást sem fogadja el, na az elég durván be tud tenni az embernek. 😊 Egy másik játékukban is hasonlót tapasztaltál? Ott tuti hogy bugos volt?
MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB
Próbálgattam azóta is, semmi. 😊 Akkor sajnos nincs más hátra, minthogy megkérjelek, hogy adj egy mentést, ami a sokat emlegetett puzzle megoldása után van, amennyiben lehetséges. Elõre is köszi. 😊
X:\Documents and settings\Userneved\Dokumentumok\Sinking Island\ alatt találhatók.
kezd a lelkivilágom összeomlani😄
A vallomásoknak szerintem jónak kell lenniük. Az ing mindenképp kell, a lábnyom-egyezés is, a nyaklánc is. A print helyén is jó, ami van, szerintem...Szóval fogalmam sincs. 😄 Ne haragudj.
kipróbáltam amit mondtál. h Lorenzo 7,6 és Novalt 8,4 de még így se fogadja el, a többi cucc az dec-eken kívûl vajon jó?
http://keer0y.luminarium.hu/tovabbrasem.jpg
Szerintem sikerült kövessem az instrukciókat, de ezt nem fogadja el. Van egy másik földes kép print, ami gyakorlatilag ugyanez csak más képpel, azzal is megpróbáltam, de továbbra sem volt jó. Pontosan ezt a párosítást raktam össze én is, amire azt mondtam hogy holtbiztos hogy jónak kellene lennie, de nem fogadja el. Komolyan. 😊
csak úgy mellesleg próbaképpen...
SPOILER:
1. DEC: Nolent 10-es párbeszéde
2. DEC: Lorenzo 10-es párbeszéde
3. M: Gyöngysor párositás
4. Pic: Baina keze párositás hulla képével
5. Print: ujjlenyomat párositás a széken
6. print: lábnyomok káosza print kép
Bocs, ha félreinformáltalak elõbb, de már nagyon messze voltam ettõl a résztõl, amikor megkérdezted, és nem emlékeztem pontosan. 😊 Ezután kicsit felgyorsulnak az események, 3 puzzle-t kapsz egyszerre, és meglehet ebbõl 2õt oldani párhuzamosan, szal majd csak óvatosan. 😊
Konkrétan valami ilyesmit hoztam ki ez alapján, de itt például a tolókocsi kétszer szerepel. Szóval elég nehéz kitalálni, hogy pontosan mire gondoltak.
Köszi a Te segítséged is egyébként, ha tudod azért még mondd meg, hogy tárgyi bizonyítéknak mit tettél (az ékszerdoboz, a nyakláncot, esetleg mást?), valamint a printek helyén mi szerepelt...ha emlélszel.
A te problémádra amugy. A toloszékes kép kell a pic részbe, ahol a véres sziklát fotoztad le. A keréknyomos képek kellenek még, illetve a többi. Szerintem itt kavartad meg. De azzal elvoltam én is fél órát. Variáltam mi a jó, de végül kisakkoztam, kb 20 lehetõség van amit ki lehet rakni, én végigprobáltam mind, végül bejött az egyik. A felsõ 3-ban biztos voltam, az also 3-ban nem, szal 3 helyen variáltam a dolgokat.
Ja igen, angoltudás az kell. 😄 Rosszhirem van srácok, mert késõbb ugy jutottam tovább, hogy mindenem megvolt, hogy elolvastam a dokumentumokat. 😄 A halottkém jelentése 5 oldal, 3 helyen is kelleni fog, és csak ugy tudtam kisilabizálni a dolgokat, hogy elolvastam 2x-3x.
Van jelenleg olyan puzzle-m, ahol 6 dec kell 😄 szal psszt 😄 lesz elég dolgom vele.
Ezekszerint te már nagyon szépen lehagytál minket...kicsit lejjebb elég részletesen leírtam, hogy hol akadtam el, és biztos vagyok benne hogy jó a megoldásom, mert más nagyon nem jöhet szóba, de végül sehogy sem fogadja el. Kicsit lejjebb alaposan le van írva, hogy mirõl van szó, ha esetleg van néhány perced, kérlek olvasd el, mert már ott tartok hogy nem nyomom tovább amíg nem mondja ezt meg valaki. 😊 Senkivel nem lehet már semmit beszélni, amíg ki nincs találva ez a puzzle.
4 Puzzle-m maradt, ebbõl jelenleg 2 az amit meg kell fejtenem jelenleg, és mind2-nél 1-1 bizonyiték hiányzik...
Ha valaki tudja az én gondomra a megoldást, kérem ne tartsa magában!
a másiknál meg 1-et kell berakni:What was the cause of W. death?
SPOILER:
Kérdésem lenne. Annál a résznél tartok, amikor ki kell deríteni, hogy pontosan mi történt Baina és az áldozatt között. A piros csík végig ér már, tehát mindenem megvan az ügy megoldásához, szerintem jól is tudom, hogy miket kellene betenni, de az istennek sem fogadja el.
Amiket betettem (a nevek sajnos nem mindig jutnak eszembe):
Az építész fazon vallomása (10es számmal), akinek a 22. emeleten van az irodája.
A fazon vallomása, aki a 21-en lakik és látta az ablakból az esetet (10es számú vallomás ez is).
Az egyezés a parton hagyott gyöngydarabok és Baina nyaklánca között.
A körömnyomok egyezése.
A dúlakodás nyomai a tolószékkel, azaz a homokban hagyott nyomok.
Baina ujjlenyomatai a tolószéken.
Sajnos nem tudom, hogy ez hány sebbõl vérzik, de több mint egy órát eltöltöttem próbálgatással, és egyszerûen nem tudom hogy mi lehet az, amit kihagytam...tényleg mindent kipróbáltam, ami szóba jöhet, de pl van egy régebbi vallomás is, ami megfelelne a megoldásba, és azzal próbálhatnám végig megint az összes lehetséges permutációt...pl az építész fazon 6-os vallomása, ami gyakorlatilag ugyanaz mint a 10-es (remélem mindenkinél ugyanaz a számozás).
Segítségeteket elõre is köszi!
SPOILER(aki maga akar rájönni, ne olvassa! 😊 ):
ceruzaporral vedd le az ujjlenyomatot a tolószékrõl, vedd el onnan a láncot, és fotózz ott le mindent. Van 1 mellég kiszögellés a parton, ott ahol az öreg meghalt, ha jössz a Hotel felé. Ott találsz 1 ruhadarabot. Össze tudod hasonlítani lorenzo ingével, amit a 22. emeleten találsz meg. Ezután az ügyvéddel és lorenzoval végig kell zongorázni minden beszélgetést, illetve a csaj lábnyomait illetve lorenzo lábnyomait összehasonlitani a parton találtakével. Ezután összerakod a 3 embert aki a parton járt a dokumentumokbol, és máris mehetsz tovább.
A halottkém jelentésével ne foglalkozz, az automatikusan megkapod, ha ezt a rejtvényt, meg a következõt amit kapsz megfejted. Utána jön csak a bonyodalom.
Már ott járok, h minket felhívott a feleségünk, meg is kajáltam, kiderült h lorenzo-é a cipõnyom ami a kapu alatt találtam, az ujjlenyomat asszem a csajé, aki nem tud beszélni😊Meg szereztem még kesztyût, melegítõt, ceruza porát, védõszemüveget, 1 D fajta naplót kéne elküldenem, de semék se jó.
Szoval nekem az egyik puzzle-nél volt vagy fél órás sakkozás, mikor megvoltak már a bizonyitékok, de nem tudtam rendesen kirakni. Most meg a 3/4-edénél vok elakadva, hogy 3 puzzle-m fut egyszerre, és mindegyikhez 1 bizonyiték hiányzik. 😊 Kb iszonyat idegesitõ.
De amugy nagyon szép játék, sajnos átvezetõ animáciok nincsenek, csak intro és outro. Elég komplex krimi, szerencsére nem olyan, hogy elsõre megmondod, hogy "az inas volt".
www.napisajto.hu