Sinking Island

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, mozizás után 5 perc alatt kiraktam a bizonyitékokat, és végignéztem a végét. 😊 Jo volt, tetszett. Bár krimiben Still Life viszi véleményem szerint a pálmát. 😊 De tényleg nagyon jó kalandjáték, és nem tul rövid, volt 1-2 amin kiakadtam, hogy hiába van sok helyszin, kb iszonyat rövid.

Engem az tölt el büszkeséggel, hogy egyedül végigcsináltam az egészet. 😛 😄 Legközelebb, lehet nem fogok végigjátszás után keresgélni, hanem elõbb jól körülnézek. 😊

Ex-WoW-os, Ex-Silkroados, Kalandjáték és fantasy mániákus.

MerlinW
Laktaros ügyben mi a fene kell? félig van a csík, és senki nem beszél velem😊

[merlinw.org]

Ugyanaz a kínom, mint MerlinW -nek.
Hiába rakom be a másik földes képet, nem mûxik. Pedig minden jónak tûnik.
Segítsetek pls
Szerintem max 5 perc alatt ki lehet halászni...elrakod a saját mentéseidet, bemásolod ezeket, elkezdesz úgy a 10-15. mentéstõl kezdve egyenként loadolni, és meglesz. Ez szerintem kb 5 perc, ellentétben azzal a 4,5 óra szívással, ami volt nekem az egyik kirakásnál. 😄

A végére viszont ráéreztem, viccen kívül az utolsó 4 puzzledarabka mind elsõre megvolt. Még az is ahol 6 darab dec kellett. 😛

k3nGu
nah és most honnan tudjam h mék mentés az ahol én elakadtam, ahol te is sokat szenvedtél😄

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

És köszi szépen a segítségeket még egyszer.

Itt egy jó adag mentés az elakadtak számára, nekem is rengeteget segítettek itt, remélem, hogy ti is legalább ekkora hasznát látjátok majd.

http://keer0y.luminarium.hu/Sinking-Island-Saves.zip

Köszi szépen még egyszer a segítségeteket!

Na, készen van. Jó kis játék volt ez. 😊

Vinsanity15
Végre lejött a game, már csak egy gond van , nekem vhogy kicsomagolni lehetetlen. nemmegy. probáltam már mindennel winrar, minden de semmit crc hibát jelez. valami ötlet ?

Vinsanity is back!!

k3nGu
na nekem se fogadja el ahol tegnap keeroy elakadt, amikor 6 bizonyíték kell, nekem is jöhetne a mentés utánról😉

MSI K9N-Neo, AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+, ASUS 8800GTX, 3GB 800 Mhz RAM, Samsung HD 300GB

Ma volt szerencsém kipróbálni ezt a játékot és meg kell hogy mondjam szerintem az eddigi egyik legjobb kalandjáték ez. Ami nagyon tetszik benne hogy az egyes részek végén neked kell összerakni hogy az adott kérdés megválaszolásához milyen bizonyítékok kellenek. Így ahhoz hogy végigjátszd érdemes meg érteni a történteket és el kell gondolkozni azon is hogy ki miért mit csinált. Az egyetlen zavaró dolog szerintem benne, hogy mindenkivel rengeteg párbeszéd van és azok közül csak egy töredékének van jelentõsége, dehát így van ez a való életben is...

Amugy most lettem kész az elsõ 4 kirakó darabkával...de már ez alatt is egyszer végigjátszáshoz kellett folyamodnom😄.

találtam egy francia nyelvû végigjátszás-féleséget, google translate-tal nekem segített 😉
végigjátszás
Nem igaz hogy nem ezt nézem elõször, és utána kezdek el tökölõdni...pont addig jöttem rá, amíg ideírtad megint. 😊

Na az anyját, hogy ez nem egy trafó hanem egy távirányító...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

Az a kerekes szék egy darabja, az öreg mindent avval irányitott ami kapcsolóra müxik, remélem igy segitettem. 😊 Nézz vissza az irodába azt ajánlom. 😊

Én a leszakadt levéldarabot láttam meg, az a pici trafó fogalmam sincs, hogy hova kellene, gondoltam hogy a mosókonyhában ahhoz a generátorhoz kéne, vagy ilyesmi, de nem hajlandó beleinstallálni a kolléga. 😊

Kiváló. Megfeszítettem a pixelvadászó izmaimat, és megvan. Elnézést. 😊

Könyvtárat nézted már? 😊 A zsebeket nézd meg, és gondolj a piros villogokra. 😊

Aztán kicsit frusztráló már hogy körülbelül 37edszerre fésültem át az összes szobát meg az egész intézményt, mivel minden kisebb epizód után meg kell tenni...aztán így sincs meg. 😊

Már egy ideje abban vagyok, fent a heliport loungesben aludtam. 😊 Utána történt a kis incidens...az óvszert sikerült megtalálni, azonosítani, stbstb, de nincs meg a hiányzó cafatka.

Majd ha a 3. napra érsz akkor megtalálod. Nem mondok többet, mert akkor spoilereznék.

Le ne írd. 😊

Azt viszont szeretném megkérdezni, hogy a levél leszakadt sarkát hol lelhetem meg. Megint átnéztem mindent, de sehol sincs. 😊

k3nGu
és ki a gyilkos?😄spoilerbe leírnád?😊

Hát azért nem vészes, lehet én néztem el, de most nincs több türelmem probálkozni vele, tudom ki a gyilkos, mik a háttérszálak, csak a végsõ introt nem tudom igy megnézni, de valakinek majd csak sikerül.

k3nGu
mint a Paradise, Benoit mû...

Megvan minden, bugos a legvége. 😄 És emiatt nem fogadja el. Ha az egérkurzort a bizonyiték fölé viszem kiirja a tulajdonosa nevét, viszont ahol kifejti a compare mellett, hogy mi is az valójában, más nevet ír oda. Van egy olyan sejtésem, hogy emiatt nem fogadja el a megoldásom, más nem lehet, mert végigzongoráztam minden lehetséges megoldást. Lehet várni a patch-re. 😄 Bár mindössze kemény 5 betû átírására van szükség. 😊

Ha valaki eljutott a legutolso puzzle végéhez pls irjon!

k3nGu
hát a tegnapi elakadásom óta nem nagyon izgat, a 9-es puzzlenál, nehézke...

Valaki játszik wide monitoron?
mert én akárhogy állítom a képarányt az opsönszben, 16:9, vagy 16:10 , ugyanúgy 4:3 marad,az oldalán két fekete csíkkal. Még jó hogy belerakták ezt az opciót.

Még gólya, most jöttem át másik intézménybõl, ahol idén végeztem volna. Hosszú és vicces történet.

Na, mentem aludni, majd holnap folytatom. 😊

Nem feltétlenül, villanymérnöknek tanulok, és nem igazán szeretek programozni. 😄 Se tanulni, ehhez mégis van türelmem. 😊 De ahogy láttam te is annak készülsz keeroy. 😊 BME-VIK? 😊 Hanyadéves? 😊

Grat, több türelem kell hozzá, mint a programozáshoz. Nagy szó. 😊

MerlinW
szuper, köszönöm😊 Már csak három darabkám van hátra.

[merlinw.org]

Jaja, én eddig mindent magam csináltam, kivéve, mikor megsugták hol a kesztyû. 😛 Vegyetek példát a kitartásomrol. 😄 vazze, de most elegem van, megvan minden tárgyi bizonyiték 6-bol 3 megvan, 3M a maradék...már veszõdök vele egy ideje, de kihagy az agyam már...lehet holnap végigpermutálom az összes lehetõséget. DE a lényeg, hogy mindent megtaláltam. 😊

Igen, elég viccesre sikeredett a kirakás... 😊 Sehogy se jön ki, de nekem ma mindennel problémám van, úgy semmi se jön össze. 😊

De, azzal én is sokat szivtam. Kell a Safaris kép a PIC-be. 4 DEC az, hogy voltak a safarin, 2 DEC pedig egyik Lorenzo, másik Marco, M- az Lorenzo érméje, mig Doc az marco cikke.

MerlinW
Egyébként ha bejön ez a stílus melegen ajánlom a Culpa Innata nevü darabot ami ugyanilyen nyomozós, gyengébb grafikával, de sokkal jobb hangulattal, történettel.

[merlinw.org]

MerlinW
Nem emlékszel a marksmanos kirakásra? Nincs már energiám hozzá, 20 perce sakkozom😊

[merlinw.org]

MerlinW
forgácsot ne felejtsd az ablakban, és azzal is hasonlítsd össze a fegyvert.

[merlinw.org]

A doksi a halottkém jelentése.

Minden félkészen? 😊 Az, hogy honnan lõttek az easy, nézz a könyvtárban ki az ablakpárkányra. És hasonlítsd össze a fegyverrel a fotot. Fegyvernél ha megvan a tipus, akkor a kendõvel amit a jobb fiukban találsz töröld át, ebbõl megtudod melyiket használták, utána vehetsz ujjlenyomatot meg fotózhatsz, összehasonlitgatások, és kiraktad mind2 puzzle-t.

Rendben, köszönöm és nézem!

Ok, most a ronggyal rájöttünk, hogy a fölsõ volt használva...hmm, na legalább ez már valami. Így most 66%on áll, de még mindig kell valami doksi, vagy tárgyi bizonyíték. 😊

MerlinW
Vegyél fel egy rongyot a fegyverek alól, mártsd (mellette) az olajba, kenegesd le a lõport a fegyverekrõl, ill a fiókban azonosítsd a lõszert. Ezután a grafittal bekenve meglesz a lenyomat, majd a fotók. Végül vedd magadhoz az olajas üveget is.

[merlinw.org]

Hát, sajnos nincs meg az hogy honnan lõttek, meg hogy melyik volt a gyilkos fegyver. Mindkettõbõl csak az 1/3án áll a csík. Mindenkivel mindent végigbeszéltem most amit lehetett. A fegyveresszekrényt megnéztem, rájöttem, hogy 270es winchesterrel lõtték le a fazont, és hogy két ilyen fegyver van ott...de ujjlenyomatot nem vehettem, meg nem csinálhattam velük semmit lényegében. Aztán így most áll a dolog.

MerlinW
Elvileg minden marksman-os bizonyítéknak meg kell lennie, ha beszéltél mindenkivel, megvannak a fegyverrõl készült fotók, a fegyver, Marco dokumentum és az ujjlenyomat összehasonlítás.

Kirakni még nem sikerült.

[merlinw.org]

Megvan minden bizonyiték, vagy még hiányzik?

Én nekem megvan minden bizonyiték a végén, de nem tudom kisakkozni melyek kellenek, 6-bol 3-ban vagyok csak biztos. 😄

Na hát ez az asztalos dolog nem vitt sajnos sokkal elõrébb. Marcoról kiderült, hogy katona volt, aztán slussz passz. Megint nem lehet beszélni semmit senkivel, azóta megint bejártam mégegyszer az egész épületet, ez a két marha Billy meg Lorenzo elkezdtek tutajt építeni, meg Sonia és Baina összevesztek. De ezenkívül semmi sajnos. Mit tegyek?

Na az igen, gratula. 😊

Vááá,én a legeslegvégén vagyok, és 1 rohadt tárgyi bizonyiték hiányzik már csak. 😄