Sinking Island

Oldal 1 / 7Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kirol
Hát kár. 😞

Evin
Igen és nem. Aki elkezdte abbahagyta, de más valaki átvette. Egyéb részletet nem tudok, hogy be lesz-e fejezve vagy hogy mikor.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

kirol
És a magyarítás abbamaradt?

Hi. Mikor jelenik meg a Game?

every damn day

Evin
Nem, a decemberi már angol.

Prince23
De angolul most fog, nem?
a gamefaqs szerint ez most fog megjelenni. akkor most mi van?!

Evin
Ugye tudod, hogy tavaly decemberben jelent meg?

Prince23

Prince23
Ma vagy holnap lesz kinnt a gém!

Evin
De majd lesz.

Prince23
Releases: aug. 12

kirol
Hát lehetne, mert olyan a fájlszerkezete, mint egy másiknak, talán a Paradise -nak.

hi! magyarítás tényleg nincs hozzá? .(

Na mi van? Senki nem ír?
<#wow1><#violent><#gun><#boxer><#mf1><#falbav><#banplz><#mf2>
dustmote
Próbálkoztam már ezzel is, de akkor vagy máshol fagyott be, vagy ugyanott.

\"Te csak akkor ítélj, hogy én ki vagyok, ha egyszer tudni fogod, hogy Te kicsoda voltál.\"

Nem hiszem. Hallotam már ilyesmi priblémáról. Csak annyit tudok mondani, hogy tölts be egy régebbi állást.
dustmote
Még én is el vagyok akadva. Lehet probléma a Vista?

\"Te csak akkor ítélj, hogy én ki vagyok, ha egyszer tudni fogod, hogy Te kicsoda voltál.\"

bogyoka
még mindig elvagyok akadva <#vigyor>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka
Írjad csak, lehet, hogy a Tied jobb lesz és jobban eligazodom rajta <#smile><#wink>

dustmote
Hajjaj, azt hiszem, bugos vagyok. Vagy mégse?
Ott tartok, hogy megvan, ki nyúlkált Jones széfében; lementem az étkezõbe, ott építik a tutajt, miegymás; ebédidõ közben Lorenzo beszédet mond a vihar miatt, aztán amikor befejezi a mondókáját, nem történik semmi. De abszolút semmi. Mind a négyen állnak a tutaj körül, nem dob vissza játékba, se menteni, se semmit nem tudok csinálni. Ilyenkor mi van? <#buck>

Bocsika, de én azért is fáradozok a magyar leíráassal, mivel ha már elkezdtem, akkor be is fejezem. Jó vagyok angolból, ezért ezt én gyakorlásnak veszem, ha lefordíthatom.<#violent><#violent><#falbav><#boxer>
dustmote
Én meg már megszereztem.

bogyoka
sziasztok😊

Bocsika, de gondoltam, hogy ne fáradjatok a magyar leírással én találtam itt:

Sinking Island végigjátszás magyarul

dustmote
A játékot 😊

Az attól függ. Ha még csak az elsõ nappod a szigeten, akkor ne nyúlj hozzá. Ha vizsont a második, akkor se. A lényeg az, hogy a könyv szerzõinek a kezdõbetûibõl kell majd kirakni a Walter szót, de csak a harmadik napon. Hogy hol arra már nem emlékszem, de éppen fordítok egy angol végigjátszást magyarra, és több, mint a felével kész vagyok. Ha majd ott tartok, elmondom mikor kell.
Lord RZA a PUNK
Szevasztok , lenne egy kérdésem. Volt valakinek olyan gondja, hogy a 3. (vagy 4.? nememléxem) puzzlenél, a könyvtárban, mikor a spanyol könyvet kell kihúzni, akkor a tulaj ügyvédje (vagy mije) ott ül az asztalnál és vmi löttyöt iszik kék pohárból??? Mert az a vicces, hogy mikor nem megyek az asztal mellé, békésen iszogat, mikor odamegyek, nem ül az asztalnál senki 😄 Ez 100% , hogy bug, mert továbbjutni sem tudok. Szal a kérdésem a következõ, ha kihuzom a spanyol könyvet, minek kéne történnie + ha valaki találkozott ilyennel, hogy oldotta meg. Köszi , szevasztok!

Az attól függ, hogy a játékot, vagy a végigjátszást.
dustmote
Valaki tudna adni egy használható linket, ahonnan le tudom tölteni? Elõre is köszi.

Figyelem!!! Magyar végigjátszást készítek a Sinking Island-hez. Még csak kb 10%-al vagyok kész, de jól haladok.
Csavarkulcs kell hozzá,csak a játék vége felé kapod meg Lorenzo szobájában(22),amikor szereli a hajót!

bogyoka
Köszönöm szépen, bár nemigazán tudok angolul, de megpróbálom valahogy kibogarászni, mert olvasásnál valamennyit értek belõle, vagy online fordítón lefordítom.

Mégegyszer köszike a fáradozásodat😊) Hátha sikerül ezzel majd😊)

Amúgy van csavarhúzom, és késem is de nem lehet hozzá használni kipróbáltam😞

Háát, megpróbálom. Na jó csak a te kedvedért 😄
http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcSs/SinkingIsland/Sinking%20Island%20walkthrough.htm
Ha nem tudsz angolul írj.
bogyoka
tudom, viszakéne olvasnom, de ezzel mi a fenét csináljak? Semmit sem tudok vele mit kezdeni pedig kéne😊))

Ne szidjatok ha lehet😄DD

MerlinW
Miután a Dec-ek olyan sorszámot kapnak, amilyen sorrendben beszélgetsz a személyekkel. Változhatnak, a szövegre koncentráljatok, ne a számára.

[merlinw.org]

Nálam is volt,hogy nem a megjelölt sorszámú mondat volt a jó.Nem tudom,hogy miért nem oda tette ahová kell.Most erõt veszek magamon és elkezdem elölrõl pontosan a leírás szerint aztán meglátom.
Köszi azért a segítséget.
A végigjátszás néha felcseréli a Dec.-ek sorszámát.Nem ez a baj?Nekem is volt ilyen.

köszike,a végigjátszás szerint játszottam eddig.És mit lehet csinálni,ha bug van a dologban? Olyan ritkán játszom,és amúgy is csak ilyen és ehhez hasonló játékokkal de ilyen még nem fordult elõ velem.Ezért atz sem tudom mit kezdjek vele.Ha van ötlet írjatok köszke
Itt a végigjátszás: http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcSs/SinkingIsland/Sinking%20Island%20walkthrough.htm
Ha nem hagytál ki semmit se akkor bug.
Sziasztok!

Kb 4 napja játszom ezt a játékot,eddig eljutottam a 6. puzzle darabig a hozzátartozó kérdés" Who seems to be a good marksman? " meg is oldottam,lemennek a párbeszédek ,telefonál a fõnöknek,hogy elmondja az újabb nyomozati eredményt,közli,hogy lemegy az étterembe mert fel kell tennie néhány kérdést mindenkinek.Ott Lorenzo elkezdi ecsetelni,hogy közeleg a hurrikán,meddig birja a torony,ki mit vegyen magához ,stb,stb
És innen egyszerûen nem megy tovább a játék. Most ilyenkor mi van? többször újra kezdtem de mindig csak eddig jutok és nem tudom tovább folytatni. S.O.S gyerekek!!! írjatok,hogy hogyan tovább.
Elõre is köszike<#conf><#help>
Elmondaná vki,hogy a kép beszurása melyik oldalról engedélyezett,mert a képfeltöltés.hu-ról nem!

Eggyel lejebb ott van az angol végigjátszás de magyarul is elkezdtem leírni, de itt van Stanislav írása is😞durván 15 hsz-szel van lejjebb, nem baj elöször vagy itt)
© Stanislav
2008. jan. 14. 09:19 | privát | válasz erre | #283
Jobb felsõ sarok, de mondtam, olvass vissza. A lényeg, hogy bizonyitékokat ha összeszedted egy adott kérdéshez, ki kell raknod a puzzle-t. Hogy melyik bizonyitékok kellenek. A tutorial elmond nagyjából mindent, de a középsõ gombot ha megnyomod miután beléptél a táskába, bal oldalt van a kérdés, és hogy mi kell hozzá(kép, document, lenyomat, vallomás, tárgyi biz. ), és ezt kell kiraknod, utána lenn OK gomb. Ha jó, akkor kapsz 1 kis lejátszást és mész tovább.
Sziasztok!Én most kaptam meg a játékot. Az lenne a kérdésem ,hogy a kezdõképernyõrõl hogyan kell továbbmenni? Nem enged felmásni a létrán, mindig az írja hogy a kapott információkat mihamarabb juttassam el a felügyelõnek, de sehol nem találom hogyan kell.
http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcSs/SinkingIsland/Sinking%20Island%20walkthrough.htm
Ugyanezt írtam be 😊

na ez teljes. köszi amúgy az volt a baj 😞

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

Ha nincs az iventory-dba akkor vagy nem adta oda, vagy bug, bár én csak 1 buggal találkoztam eddig... De az szörnyû volt... Gondolt egyet a fõszereplõ és kirohant a képbõl és nem jött vissza 😄 Töltsd újra egy régebbit sztem.
na közbe ez is meglett. viszont. a puskához kell nolent ujjlenyomata. ide is adja. elvileg. de az összehasonlításnál nem jelenik meg 😞 bug, vagy elrontottam valamit?

Asus Maximus III For,IC i5,GTX570,8gb memo,750W Corstáp,kb 10TB HDD,256 Cors SSDCorsair Obsidian ház, Dell 24\'\', Saitek X52,Logitech g15,g13,Micr. G9x SWTOR - Diehard

absolved 😊 viszont nem találom Lorenzonak valami ruhadarabját😞

Én is ezért kérdeztem rá hogy biztos erre gondolt-e és nem a körmök lefényképezésére.
DieHard: Szerintem keversz valamit. WJ-tõl nem kell láblenyomat. A többi karaktertõl kell, miután megtaláltad a nyomokat.
sziasztok. kérdésem az, hogy lábnyomot hogy veszek? ahol nézi a hullához közel, csak lefotózza, mi kell hozzá?

Arról nem is beszélve, hogy ha jol emléxem az ujjlenyomat nem is kell a 2. kérdéshez, hanem a 3.-hoz kell.

Ex-WoW-os, Ex-Silkroados, Kalandjáték és fantasy mániákus.

Oldal 1 / 7Következő →