338
Sinking Island - Beniot Sokal
-
#338 Hát kár. :( -
#337 Igen és nem. Aki elkezdte abbahagyta, de más valaki átvette. Egyéb részletet nem tudok, hogy be lesz-e fejezve vagy hogy mikor. -
#336 És a magyarítás abbamaradt? -
syberia2 #335 Hi. Mikor jelenik meg a Game? -
#334 Nem, a decemberi már angol. -
#333 De angolul most fog, nem?
a gamefaqs szerint ez most fog megjelenni. akkor most mi van?! -
#332 Ugye tudod, hogy tavaly decemberben jelent meg? -
-
#330 Ma vagy holnap lesz kinnt a gém! -
#329 De majd lesz. -
#328 Releases: aug. 12 -
#327 Hát lehetne, mert olyan a fájlszerkezete, mint egy másiknak, talán a Paradise -nak. -
once #326 hi! magyarítás tényleg nincs hozzá? .( -
Punishment #325 Na mi van? Senki nem ír?
-
#324 Próbálkoztam már ezzel is, de akkor vagy máshol fagyott be, vagy ugyanott. -
Punishment #323 Nem hiszem. Hallotam már ilyesmi priblémáról. Csak annyit tudok mondani, hogy tölts be egy régebbi állást. -
#322 Még én is el vagyok akadva. Lehet probléma a Vista? -
#321 még mindig elvagyok akadva -
#320 Írjad csak, lehet, hogy a Tied jobb lesz és jobban eligazodom rajta -
#319 Hajjaj, azt hiszem, bugos vagyok. Vagy mégse?
Ott tartok, hogy megvan, ki nyúlkált Jones széfében; lementem az étkezőbe, ott építik a tutajt, miegymás; ebédidő közben Lorenzo beszédet mond a vihar miatt, aztán amikor befejezi a mondókáját, nem történik semmi. De abszolút semmi. Mind a négyen állnak a tutaj körül, nem dob vissza játékba, se menteni, se semmit nem tudok csinálni. Ilyenkor mi van? -
Punishment #318 Bocsika, de én azért is fáradozok a magyar leíráassal, mivel ha már elkezdtem, akkor be is fejezem. Jó vagyok angolból, ezért ezt én gyakorlásnak veszem, ha lefordíthatom. -
#317 Én meg már megszereztem. -
#316 sziasztok:)
Bocsika, de gondoltam, hogy ne fáradjatok a magyar leírással én találtam itt:
Sinking Island végigjátszás magyarul -
#315 A játékot :) -
Punishment #314 Az attól függ. Ha még csak az első nappod a szigeten, akkor ne nyúlj hozzá. Ha vizsont a második, akkor se. A lényeg az, hogy a könyv szerzőinek a kezdőbetűiből kell majd kirakni a Walter szót, de csak a harmadik napon. Hogy hol arra már nem emlékszem, de éppen fordítok egy angol végigjátszást magyarra, és több, mint a felével kész vagyok. Ha majd ott tartok, elmondom mikor kell. -
#313 Szevasztok , lenne egy kérdésem. Volt valakinek olyan gondja, hogy a 3. (vagy 4.? nememléxem) puzzlenél, a könyvtárban, mikor a spanyol könyvet kell kihúzni, akkor a tulaj ügyvédje (vagy mije) ott ül az asztalnál és vmi löttyöt iszik kék pohárból??? Mert az a vicces, hogy mikor nem megyek az asztal mellé, békésen iszogat, mikor odamegyek, nem ül az asztalnál senki :D Ez 100% , hogy bug, mert továbbjutni sem tudok. Szal a kérdésem a következő, ha kihuzom a spanyol könyvet, minek kéne történnie + ha valaki találkozott ilyennel, hogy oldotta meg. Köszi , szevasztok! -
Punishment #312 Az attól függ, hogy a játékot, vagy a végigjátszást. -
#311 Valaki tudna adni egy használható linket, ahonnan le tudom tölteni? Előre is köszi. -
Punishment #310 Figyelem!!! Magyar végigjátszást készítek a Sinking Island-hez. Még csak kb 10%-al vagyok kész, de jól haladok. -
atesszan #309 Csavarkulcs kell hozzá,csak a játék vége felé kapod meg Lorenzo szobájában(22),amikor szereli a hajót! -
#308 Köszönöm szépen, bár nemigazán tudok angolul, de megpróbálom valahogy kibogarászni, mert olvasásnál valamennyit értek belőle, vagy online fordítón lefordítom.
Mégegyszer köszike a fáradozásodat:)) Hátha sikerül ezzel majd:))
Amúgy van csavarhúzom, és késem is de nem lehet hozzá használni kipróbáltam:( -
wolfi0 #307 Háát, megpróbálom. Na jó csak a te kedvedért :D
http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcSs/SinkingIsland/Sinking%20Island%20walkthrough.htm
Ha nem tudsz angolul írj. -
#306 tudom, viszakéne olvasnom, de ezzel mi a fenét csináljak? Semmit sem tudok vele mit kezdeni pedig kéne:)))
Ne szidjatok ha lehet:DDD
-
#305 Miután a Dec-ek olyan sorszámot kapnak, amilyen sorrendben beszélgetsz a személyekkel. Változhatnak, a szövegre koncentráljatok, ne a számára. -
akiloz #304 Nálam is volt,hogy nem a megjelölt sorszámú mondat volt a jó.Nem tudom,hogy miért nem oda tette ahová kell.Most erőt veszek magamon és elkezdem elölről pontosan a leírás szerint aztán meglátom.
Köszi azért a segítséget. -
atesszan #303 A végigjátszás néha felcseréli a Dec.-ek sorszámát.Nem ez a baj?Nekem is volt ilyen. -
akiloz #302 köszike,a végigjátszás szerint játszottam eddig.És mit lehet csinálni,ha bug van a dologban? Olyan ritkán játszom,és amúgy is csak ilyen és ehhez hasonló játékokkal de ilyen még nem fordult elő velem.Ezért atz sem tudom mit kezdjek vele.Ha van ötlet írjatok köszke -
wolfi0 #301 Itt a végigjátszás: http://www.gameboomers.com/wtcheats/pcSs/SinkingIsland/Sinking%20Island%20walkthrough.htm
Ha nem hagytál ki semmit se akkor bug. -
akiloz #300 Sziasztok!
Kb 4 napja játszom ezt a játékot,eddig eljutottam a 6. puzzle darabig a hozzátartozó kérdés" Who seems to be a good marksman? " meg is oldottam,lemennek a párbeszédek ,telefonál a főnöknek,hogy elmondja az újabb nyomozati eredményt,közli,hogy lemegy az étterembe mert fel kell tennie néhány kérdést mindenkinek.Ott Lorenzo elkezdi ecsetelni,hogy közeleg a hurrikán,meddig birja a torony,ki mit vegyen magához ,stb,stb
És innen egyszerűen nem megy tovább a játék. Most ilyenkor mi van? többször újra kezdtem de mindig csak eddig jutok és nem tudom tovább folytatni. S.O.S gyerekek!!! írjatok,hogy hogyan tovább.
Előre is köszike -
atesszan #299 Elmondaná vki,hogy a kép beszurása melyik oldalról engedélyezett,mert a képfeltöltés.hu-ról nem!