Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
vh/vh mod ahogy szoktam regen is dlv vel, erre bazeg annyi rebel van hogy ez kicsit durva! mi az franc van ebben? 😊)) valaki probalta 5.6ot?
szejjel szivatnak rebellek lealaznak mint allat! 😊
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Because fuck you. That\'s why.
Közben rájöttem, hogy az elõzõ játékban nem áruló volt a legjobb tábornokom, hanem bugos a játék.
Mikor eltünt a sereg nenm volt semmiféle üzenet, hogy miért tünt el.
Mikor újrakezdtem már a 2. körben elpárolgott 1500 katona, rá kellet jönnöm, hogy valami bug lehet. De megoldható a dolog, csak minden kör végén menteni kell, és visszatölteni, ha valamieltûnik.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Nem.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Én is ezt csináltam, pedig nekem csak a két sereg összecsapásakor szaggatott be egy kicsit. Árnyékok nélkül már nem csinálja.
mer nekem csata közben 8-15 az fps! Átlagban 25-öt produkál...
Amúgy ezek a játék árak nem magyar bénztárcára vannak méretezve, mer ugye a nyugati embernek az a péz amit 1 új eredeti játékra költ az kb annyi mintha nekünk 1000-2000 ft lenne 1 játék. Ha náluk lenne ilyen drága már rég lázadás lenne😊)
Nemigazán értem, mire lenne jó ez. De moddal megoldható.
a real arrows mod ami ottmaradóssá teszi õket asszem.
aut viam inveniam aut faciam
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
aki tudja segitsen!
milyen beállítás kell ahhoz hogy megmaradjanak a nyílvesszõk a földben?
(pontosan)
elõre is kösz!<#confused>#confused><#confused>#confused>
Nincs meg eredetiben. Ha telne rá meg lenne.
Van vag 8 eredeti játékom, mindet azért vettem meg mert olcsó lett és jobb ha eredetiben van meg.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tehát egyáltalán nem jogos egyes topicocra kitenni a NO WAREZ táblát.
Erre mondtam, hogy meg kéne tanulni együtt élni a jelenséggel, és nem boszorkányüldözést folytatni.
A lényeg a lényeg szerintem itt inkább stratégiáknak és nem nyelvi huzavonának lenne értelme..
Ez reális kérés.
2. Ez a topik már rég nem a Medival-ról szól.Ki hány körben tud gyõzni azt jönnek a szidások vica-versa. Most pedig ez.. pff tök fölösleges.
2006, a megjelenés óta a kedvenc játéka valakinek, az 2 év. 7990/24 = 333 forintot kellett volna félretenni havonta, és most megvehetnéd, nehogymá ezt nem lehet megtenni.
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Aki szereti és van pénze rá, ezután is meg fogja venni, akinek meg nincs pénze rá, az ezután is kerülõ úton fogja beszerezni. Ennyi.
Nah, de én, mint ennek a témának "elinditója" lezárom a vitát.<#vigyor3>#vigyor3> Aki megveszi megveszi, aki nem, az nem. És részemrõl ennyi.
Nem gondoltam volna, hogy egy olyan egyszerû kérdésbõl, hogy a patchet mikor kell feltenni egy ilyen vita lesz.<#nemtudom>#nemtudom>
És persze, nem dicsekszek vele hogy nekem tört a game, de nem fogok depressziós lenni h úristen, nem szántam rá 6rugót/ vagy akármennyit/
h megvegyem.De én is ugyanúgy szeretem mint ti-csak nem vettem meg-<#vigyor5>#vigyor5>
Szóval szerinted nem az a baj, hogy a játékosok 90%-a nem engedheti meg hogy ne warezoljon valamilyen mértékben, annyira csórók az emberek. A baj az, hogy ennek ellenére mégis játszanak, pofátlan módon, a warez segítségével. Elég érdekes szemléleted van neked. Ez amolyan szadeszes-kókás szemlélet. Még jó hogy hamarosan eltûnik a szüllyesztõben.
Egyetemistaként maximálisan megértem, milyen az amikor nincs 6000 forintja egy játékra az embernek. (és nem azért mert eliszom a pénzt vagy ilyesmi)
De nem vagyok büszke rá (te sem vagy, tudom), mert ez a kedvenc játékom, és azóta tolom mióta kijött. Több olyan frakció van az alapjátékban, amivel már a harmadik hadjáratot indítom, egy jó ideje már vh/vh fokozaton.
Én sem értem, mi az oka a különbözõ topikokban az állandó original-flémnek. Meg kellene már tanulni együttélni a warezzal, és megérteni, hogy a játékosok jó része magyarországon csak így tud játékhoz jutni.
És befejezni végre a boszorkányüldözést a warezolókkal szemben.
ez nem igaz. gyere ki külföldre és meglátod milyen a magyar mentalitás. (itt nem mossák az agyad naponta a média, vagy legalábbis nem a mieinket. ezt a szar szöveget is úgy ültetik a fejedbe hogy ilyen a magyar mentalitás... vagy te ilyen vagy?)
/on topic
Mégsem ülhetsz a dodgemre ingyen vagy piálhatsz ingyen.
Ennyi.
De mindegy is. A lényeg: vedd meg, ha úgy gondolod, hogy a készítõk megérdemlik, hogy köszönetet mondj nekik ezért a játékért. ha pedig úgy érzed, hogy nem akkor töröld le.
Az éttermes meg a fodrászoshoz még annyit, hogy fodrászhoz szórakozásból jársz?Mert én nem. A játékokkal meg én szórakozásból játszok.
És ha ugyanúgy tudsz játszani a törttel mint az eredetivel akkor meg minek fizetnék!?<#confused>#confused>
Mind1, befogom a pofám, nem irok, elfogadom h ti originalok vagytok<#buck>#buck>
Félreértés ne essék, nekem is van illegál cuccom, mert példának okáért az egyetem nem biztosítja, nekem viszont munkaeszközöm, félmillióm meg azért egy szoftverre nincs. De egy búvalb*szott játék, amivel már 2001 óta folyamatosan játszom, az igenis eredetiben kell, hogy meglegyen a polcomon. Már csak morális szempontból is; úgy érzem, hogy ha valami ennyi idõn keresztül lekötött, elszórakoztatott, netán tanított, akkor a "jogon felül" is tartozom a belefeccölt, és nekem átadott fejlesztõi munkáért az ellenértékével. Legalább.
Vagy Te nem érzed így? Neked - esetünkben például a Medi 2 - alanyi jogon jár?
Ismét leírom: megértelek. Elõfordul, hogy felül van árazva valami (Bár a Medieval 2 Gold most kilencezer, ha kis türelmed, megy ez még lejjebb is), elõfordul, hogy az ember játszana akkor is, ha amúgy másra megy el a pénz, de azért könyörgöm, hõstettet ne csináljunk már belõle. :|