Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Pontosan😊 5.0-n is ennyi vpolt már meg 5.3-ban is😊 sajna az AI-ra nem hat a negatív hatásuk sajna.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

kedvet kaptam hozza minap felnyomta kingdomsot dlv 5.6 ot
vh/vh mod ahogy szoktam regen is dlv vel, erre bazeg annyi rebel van hogy ez kicsit durva! mi az franc van ebben? 😊)) valaki probalta 5.6ot?

szejjel szivatnak rebellek lealaznak mint allat! 😊
Fec papa
hamachival lehet.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

Robez84
Lehetne multizni ezzel a játékkal ha nincs meg az eredeti játék???

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Kingdoms patch 1.05? Ezután nálam nem fordult elõ ilyesmi.

Because fuck you. That\'s why.

Adok még egy esélyt az Apache-oknak.
Közben rájöttem, hogy az elõzõ játékban nem áruló volt a legjobb tábornokom, hanem bugos a játék.
Mikor eltünt a sereg nenm volt semmiféle üzenet, hogy miért tünt el.
Mikor újrakezdtem már a 2. körben elpárolgott 1500 katona, rá kellet jönnöm, hogy valami bug lehet. De megoldható a dolog, csak minden kör végén menteni kell, és visszatölteni, ha valamieltûnik.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Scottt
CS
Nem.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

JethroHUN
CS a Kingdoms kiegészétõ megy az alap játék nélkül?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

A cd galaxisnál már csak 6990 nepáli pengõt kérnek a gold editionért.

Elsõre valóban, hiányérzet van. Én medium shadowsról váltottam no shadows-ra, és mostmár fel se tûnik. Viszont a játék sokkal gyorsabb, és így valahogy jobb a játék.

Prince23
Nem tom... de lowon nem szép az árnyéka, amolyan elfolyt-elmosott, viszont mediumon-tól felfelé szépen láthatóak. Sõt a medium és a high árnyékolás között szinte semmi különbség sincsen...

csak érdekelt, mert a 8-as sorozatú nvidia kártyákon nincs árnyék kingdoms patch 1.05 és retrofit mod nélkül, úgyhogy ezek szerint a te kártyád kivétel <#confused> az árnyék teljes levétele sztem elég nagy atmoszféra rombolás. meg ez nem is egérrángatós efpées, nem kell oly sok efpées <#vigyor2>

Nyomd ki az árnyékokat, úgy ahogy vannak. Egy idõ után fel se tûnik a hiányuk, és rengeteget gyorsít a játékon.
Én is ezt csináltam, pedig nekem csak a két sereg összecsapásakor szaggatott be egy kicsit. Árnyékok nélkül már nem csinálja.

Prince23
Ja, van...
van 2 giga ramom, mondjuk a procim x2 4200+. de sztem ez most lényegtelen...

sok múlik a procin és a ram-on is. csata közben vannak a fáknak rendes árnyékai nálad?

Prince23
8800 gt-vel ti tudtok normálisan, minden maxon felhúzva (felbontás is) játszani?
mer nekem csata közben 8-15 az fps! Átlagban 25-öt produkál...

ozzz
azt hiszem a DLv 5.6 mod-ban is megmaradnak, vagy legalább is jóval hoszabb ideig látszódnak a nyilak, ha tüzes az pl látványosan ott ég a földön😊
Amúgy ezek a játék árak nem magyar bénztárcára vannak méretezve, mer ugye a nyugati embernek az a péz amit 1 új eredeti játékra költ az kb annyi mintha nekünk 1000-2000 ft lenne 1 játék. Ha náluk lenne ilyen drága már rég lázadás lenne😊)

Tévedtek. MOD kell hozzá. Alapból eltûnnek, így a gépnek nem kell számontartania többezer nyílvesszõt a csata folyamán.

Nemigazán értem, mire lenne jó ez. De moddal megoldható.

egyébként ennek semmi jelentõsége <#pardon1>

ah mert azt mondták hogy mindent max-ra rakok akkor menni fog. de valahohy nem jött össze és hátha van valami konkrét. kösz
csak egy daraig maradnak meg.
a real arrows mod ami ottmaradóssá teszi õket asszem.

aut viam inveniam aut faciam

Scottt
Van vmi mod a twc-n nézelõdj, bár nagyobb modokban ált. azt hiszem megmarad

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nincs ilyen beállítás. Egy idõ után eltûnnek.

sztem egyszerûen tegyél mindent a "high" beállításra, talán az effektek legyenek "highest"-on, asszem az számít ilyenkor (a véres öltözéket kár kihagyni, és amikor megégnek szegény csókák, az sem épp rossz látvány.)

és ha felállsz a gép elõl, akkor hányat tudsz megszámolni? <#buck> még egy érv az eredeti mellett, ha már anyira a kedvenced.

Most így, anélkül hogy felálltam volna a gép elõl, 28 eredeti játék dobozát számoltam össze a polcomon. Ennek ellére vallom azt, amit már többször leírtam.

hello
aki tudja segitsen!
milyen beállítás kell ahhoz hogy megmaradjanak a nyílvesszõk a földben?
(pontosan)
elõre is kösz!<#confused><#confused>
Én is meg mondom a véleményem:
Nincs meg eredetiben. Ha telne rá meg lenne.
Van vag 8 eredeti játékom, mindet azért vettem meg mert olcsó lett és jobb ha eredetiben van meg.

Bucser
Neked meg megismerkedni azzal az érzéssel, hogy milyen amikor más a munkád gyümölcsét az orrod elõl szedi el ingyért közölve veled, hogy "sry nincs rá pénzem egyébként sem vennék belõle" és szépen beleharap.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Igaz. Csak arra próbáltam rámutatni hogy a warezolók zöme kényszerbõl csinálja, és elenyészõ azoknak a száma, akik a "nem dobok ki pénzt érte azért sem mert nem vagyok hülye" elvet vallják.

Tehát egyáltalán nem jogos egyes topicocra kitenni a NO WAREZ táblát.
Erre mondtam, hogy meg kéne tanulni együtt élni a jelenséggel, és nem boszorkányüldözést folytatni.

MarkBlade
Olvass kérlek a sorok között is.Nem akarok vitázni mert ez nem az a topik.A legtöbb helyen kint van hogy NO WAREZ. Jogosan.Engem nem érdekel hogy ki milyen alapon hogy szerzi be a játékot, nem rám tartozik. Én is töltöttem már le, és szégyen gyalázat de drága némelyik program.De ilyen hogy nem dobok ki pénzt érte azért sem mert nem vagyok hülye.. Azért ez gáz.
A lényeg a lényeg szerintem itt inkább stratégiáknak és nem nyelvi huzavonának lenne értelme..
Már miért lenne valaki büszke arra hogy lop? Miféle elmebeteg hozzáállás ez? Mióta büszke valaki arra hogy nem engedhet meg magának valamit?

és mily igaz mindez.

MarkBlade
Én is hozzászolok. 1.Bucser-elsõ postban nem túl diplomatikusan azt kérte hogy ha már nem vesszi meg ne hirdesse.és ez jogos is! "Ha meg képes legalább ne kürtölje világgá és legyen arra büszke, hogy lop."
Ez reális kérés.
2. Ez a topik már rég nem a Medival-ról szól.Ki hány körben tud gyõzni azt jönnek a szidások vica-versa. Most pedig ez.. pff tök fölösleges.
a warez örök téma, örökké két tábor lesz, így, hogy kicsit finomítottátok a hozzáállásotokat, tisztelt warezoló kollégák, kicsit elfogadhatóbb. egyébként nekem a collector's edition van meg, és ne tudd meg, milyen igényes kiadvány, van benne making of dvd, külön zenei cd, térkép, meg még egy pár dolog, mindezt egy nagy dobozban (ja van egy ólomkatona is benne, a bizánci latinkon.) ezt csak és kizárólag azért írom le, hogy érzékeltessem a különbséget, mennyire más egy ilyenbõl elõvenni az eredeti lemezt, mint egy másolt szart betenni a gépbe. ha másért nem, ezért érdemes összeszedni azt a redvás 7990 forintot. ha már
2006, a megjelenés óta a kedvenc játéka valakinek, az 2 év. 7990/24 = 333 forintot kellett volna félretenni havonta, és most megvehetnéd, nehogymá ezt nem lehet megtenni.

Scottt
Upsz,smiley lemaradt..
<#nyes><#nyes>

Scottt
Helyes,a fejlõdés útjára léptél.Még a végén lehetsz a pajzshordozóm

Bucser
ennivalót lopott?? nem tudtam, hogy meghal számítógépes játék nélkül. A számítógépet is lopta?

Pontosan ez a lényeg. Ezt kellene belátnia mindenkinek.

Aki szereti és van pénze rá, ezután is meg fogja venni, akinek meg nincs pénze rá, az ezután is kerülõ úton fogja beszerezni. Ennyi.

Persze. Ahelyett hogy levágnánk a tolvaj kezét, mert ennivalót lop, mint az ostoba arabok?

Végre valaki!<#taps>
Nah, de én, mint ennek a témának "elinditója" lezárom a vitát.<#vigyor3> Aki megveszi megveszi, aki nem, az nem. És részemrõl ennyi.

Nem gondoltam volna, hogy egy olyan egyszerû kérdésbõl, hogy a patchet mikor kell feltenni egy ilyen vita lesz.<#nemtudom>
És persze, nem dicsekszek vele hogy nekem tört a game, de nem fogok depressziós lenni h úristen, nem szántam rá 6rugót/ vagy akármennyit/
h megvegyem.De én is ugyanúgy szeretem mint ti-csak nem vettem meg-<#vigyor5>
Bucser
A baj az, hogy a szegény arra hivatkozva hogy szegény megengedheti magának, hogy lopjon. És erre még neveljük is az embereket. Gratula.

Persze. Aki szegény, ne játszon. Sõt, aki szegény, az dögöljön meg. Meg menjen külföldre, ha nem tetszik, mi?

Szóval szerinted nem az a baj, hogy a játékosok 90%-a nem engedheti meg hogy ne warezoljon valamilyen mértékben, annyira csórók az emberek. A baj az, hogy ennek ellenére mégis játszanak, pofátlan módon, a warez segítségével. Elég érdekes szemléleted van neked. Ez amolyan szadeszes-kókás szemlélet. Még jó hogy hamarosan eltûnik a szüllyesztõben.

Bucser
Akkor nem kell játszani és kész.

Én nem originallal játszom, és nem is cseszegetlek miatta.

Egyetemistaként maximálisan megértem, milyen az amikor nincs 6000 forintja egy játékra az embernek. (és nem azért mert eliszom a pénzt vagy ilyesmi)
De nem vagyok büszke rá (te sem vagy, tudom), mert ez a kedvenc játékom, és azóta tolom mióta kijött. Több olyan frakció van az alapjátékban, amivel már a harmadik hadjáratot indítom, egy jó ideje már vh/vh fokozaton.

Én sem értem, mi az oka a különbözõ topikokban az állandó original-flémnek. Meg kellene már tanulni együttélni a warezzal, és megérteni, hogy a játékosok jó része magyarországon csak így tud játékhoz jutni.
És befejezni végre a boszorkányüldözést a warezolókkal szemben.

(ok scottt, megtanulok helyesen ragozni...)

/off topic
ez nem igaz. gyere ki külföldre és meglátod milyen a magyar mentalitás. (itt nem mossák az agyad naponta a média, vagy legalábbis nem a mieinket. ezt a szar szöveget is úgy ültetik a fejedbe hogy ilyen a magyar mentalitás... vagy te ilyen vagy?)
/on topic

Bucser
Vidámparkba és bulizni is szórakozásból jár az ember.

Mégsem ülhetsz a dodgemre ingyen vagy piálhatsz ingyen.

Ennyi.

De mindegy is. A lényeg: vedd meg, ha úgy gondolod, hogy a készítõk megérdemlik, hogy köszönetet mondj nekik ezért a játékért. ha pedig úgy érzed, hogy nem akkor töröld le.

Értek én mindent, és aztis h megveszik egyesek.De én akkor medievalozok amikor nincs net, vagy nagyon stratégiázni akarok, de attól minden nap elolvasom ezt a fórumot, csak lehet hogy nem fogok írni, most segitség kellett, ezért irtam, sztem kb erre való egy fórum. Aztán belémkötöttök h mért nem veszem meg<#szomoru1> Bazz ha zavar adjatok pénzt vagy küldjétek el postán😊
Az éttermes meg a fodrászoshoz még annyit, hogy fodrászhoz szórakozásból jársz?Mert én nem. A játékokkal meg én szórakozásból játszok.
És ha ugyanúgy tudsz játszani a törttel mint az eredetivel akkor meg minek fizetnék!?<#confused>
Mind1, befogom a pofám, nem irok, elfogadom h ti originalok vagytok<#buck>
PrasCo
Én értem ezt, bakker; viszont azt is látni kéne, hogy étterembõl sem lopsz kaját, hanem ha bemész, és eszel, akkor fizetsz. A fodrásznál szintén. A boltban sem lopsz, hanem ha használatba kívánsz venni valamit, ezért szükséged van rá, akkor lerakod az ellenértékét. És nem, ez nem más, ez ugyanaz. Ez egy munka terméke, egy szolgáltatás, amiért ha fizetsz, jogszerûen használhatod.
Félreértés ne essék, nekem is van illegál cuccom, mert példának okáért az egyetem nem biztosítja, nekem viszont munkaeszközöm, félmillióm meg azért egy szoftverre nincs. De egy búvalb*szott játék, amivel már 2001 óta folyamatosan játszom, az igenis eredetiben kell, hogy meglegyen a polcomon. Már csak morális szempontból is; úgy érzem, hogy ha valami ennyi idõn keresztül lekötött, elszórakoztatott, netán tanított, akkor a "jogon felül" is tartozom a belefeccölt, és nekem átadott fejlesztõi munkáért az ellenértékével. Legalább.

Vagy Te nem érzed így? Neked - esetünkben például a Medi 2 - alanyi jogon jár?

Ismét leírom: megértelek. Elõfordul, hogy felül van árazva valami (Bár a Medieval 2 Gold most kilencezer, ha kis türelmed, megy ez még lejjebb is), elõfordul, hogy az ember játszana akkor is, ha amúgy másra megy el a pénz, de azért könyörgöm, hõstettet ne csináljunk már belõle. :|