Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A végére ugyanannyi csillagos legendás hadvezérem volt, mint amilyenekkel a mongolok jöttek, csak õ éppen sorra ölte le õket. =)
Az íjászaikra kell odafigyelni, a kopjásokat ha már megfékezted valamivel (pl. ellenroham nehézlovassággal), lándzsásokkal olcsón lebökhetõek. Ha meg minden kötél szakad, kastélyokkal NAGYON jól megfoghatóak. Mivel tüzérségük nincs, ezért ostromgépekkel jönnek. Védekezni unalmas, de röhejes veszteségekkel le lehet ölni komplett mongol hadseregeket. A tornyokat ne fejleszd ágyútornyokká, a ballistatornyok pontosabbak és gyorsabbak is.
No chance.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Nem szabad elaprózni, jó erõs sereget kell ellenük küldeni a legjobb hadvezérrel az élen, a városvédõ sereg semmit sem ér ellenük.
Utánpótlás is kell, mert kell pár csata mire elfogynak, ráadásul több hullámba szoktak jönni.
(ha még nincs ágyú nem árt katapultot is bevetni)
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Mire lehet számítani? Egyáltalán hogy lehet elinténzni õket?
Néhány városból evac, csapatösszevonás, aztán egyenként lerohanni õket?
Because fuck you. That\'s why.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mert azon gondolkozom, hogy a Reality vagy a SS6.1 modot tegyem e fel.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Melyik mappa tartalmába kell belepiszkálni ahhoz,hogy végtelen kör lehessen és az összes nemzettel lehessen kezdeni?
Üdv
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Tud valaki linket?<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias>
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Én mindíg kicsinálom õket, mikor bejönnek a térképre.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
És volt a városban vagy 5 Timurid elefántos alakulat !
Timuridák ellen ágyú nélkül még sohasem álltam ki, de gondolom nem egyszerû... neked is ágyút kéne használnod, meg lovasokat.
A gyalogos íjász egy fokkal jobb, mindegy milyen mert lelõni bármit le lehet. Persze vannak elég jól használhatóíjászok is, de nem kell belõle sok, ha van lovasság.
Nyílt terepen olyan katonával harcolni aminek még lova sincs alig lehet.
Mindegy milyen katona, csak legyen alatta ló. A lovas seregek vesztesége mindíg sokkal kiseebb mint a gyalogos seregeké.
Egy lovas sereggel 10-szeres túlerõ ellen is lehet gyõzni minimális veszteséggel, gyalogosokkal meg ha már csak 2-szeres túlerõ ellen kell harcolni akkor is hullanak mint a legyek, még a gyõzelem is kétséges lehet.
Úgy általában mindenkinél.1egy tábornok 4nehézlovas,1-2könnyûlovas kellõ mennyiségû gyalogos meg íjászok.Ezekkel nagyon sok felállást végre lehet hajtani szóval lehet variálgatni..
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
Nacianalista vagyok, ezért nem is tartom semmire azokat akik úgy szereztek hatalmat, hogy alávetették magukt náci uralomnak.
Azért írtam, mert szerintem viccesen hangzik.
Ilyen csapattal szoktam a Timuridákat elverni.
De sokféle lehetõség van....
Pikásokat , alabárdosokat , puskásokat , számszerijászokat, ágyukat ?
A lovas nyilasság ellen mit ajánlotok ? Nehézlovasságot , vagy számszerijászokat ??
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
így harcolnak ezek a szánalmas õsemberek
Az erõdben lévõ katonákra is vonatkozik az extra fentartási költség?
Papíron pluszos vagyok viszont símán alig van pénzem, hogy bármit is vegyek. ráadásul a rebvellek és enemy seregek a földeden kúrva sokat elvesznek a megtermelt adóból.
Régen sokat játszottam és most megint felraktam.Sajna már nem emlékszem,de tudom hogy volt egy olyan funkció,hogy átlehetett irni vlhol,hogy ne csak 1580-ig tartson,meg hogy az elején minden népet lehessen választani?!
Üdv
Itt aztán lehet várni, hogy veterán katnákká váljanak, csak értelme nincs<#kuss>#kuss>
Az elsõ csatánál meghalnak, de ha mégsem, akkor a másodiknál<#csodalk>#csodalk>
Még nem loptam technológiát egyenlõre dogsoldier özönlés van... remélem késõbb lesz lovasíjász, vagy ágyú vagy valami.