Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
modot tw hn-ról,az a gondom h átdob a link egy oldalra ahonnan valamiért nem tudom leszedni,pedig regeltem,és bejelentkeztem---fontos lenne mert ezt a modot szedték legtöbben help kéne h hogyan szedjem!köszi elõre is és ha leszedném máshonnan?hogy ilesztem be a játékba?ha használja vk kérem irjon thx
ÜDv
Viszont a "fenn van a kieg és nem megy az alap" problémára igen:
Új, 1.3-as verziójú cracket kell felrakni az alapjátékra.
Ez a crackek szokásos beszerzõhelyén, a gamecopyworld.com-on tudod beszerezni.
Van aki nem az eredeti Kingdoms-al játszik?
Third Age TW
Majd megkérdezem neked õket😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ha viszont ebbe nem mész bele, tudod mozgatni õket a térképen.(az ügynökök fülre jobb gombot nyomsz, és ott megtalálod, pontosan hol van)
Sikeres diplomáciai mûveletekkel lehet fejleszteni a hercegnõt.
Bocsi, de a Medieval 2-öt a Timur lenk féle fordítócsapat fordítja, õk csinálják az összes Total War játék fordítását. Eddigi teljesítményük közé tartozik a Rome:TW és kiegészítõinek teljes magyarítása, valamint a Shogun:TW és az MTW1:TW teljes magyarítása.
Ha valakik, akkor õk tutira be fogják fejezni a magyarítást.
Az a 65% pedig, ami már elkészült, az szép teljesítmény. Ráadásul ez a 65 százalék a lényegi szövegek forítása, javarészt már csak a nem-túl-lényeges szövegek maradtak lefordítatlanul. Mindenképp megéri feltenni, a teljes kezelõfelület, a diplomácia, az egységek és épületek nevei, leírásai és még egy halom dolog magyrul van már.
Ha az megvan és utána építesz pénzes épületeket, mintha jobban növekedne bevétel.
Nekem általában sok pénzem szokott lenni ezért annyi búzamezõt építek amennyit csak lehet, és csak utána építem fel a bgabor által javasolt épületeket. De ha kevés a lóvé mindíg a legolcsóbb hasznothozó épületet kell megépíteni.
Vannak tartományok ahol lehet bányát építen, az nagyon gyorsan visszahozza az árát. Bár egy sóbánya megtérülése nem hasonlítható össze egy aranybányáéval!
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
És oda kell figyelni a seregek fenntartási költségeire. Akkora sereget szabad csak tartani, amekkorának a fentartási költségeit a gazdaságod ki tudja termelni.
Amúgy van a játékhoz magyarítás, ITT.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Na nem mintha nem tizedakkora élmény lenne a magyarokkal játszani, mint az angolokkal, franciákkal vagy valamelyik fejlett nyugateutópai nemzettel.
íme:
Sicilian Vespers 2.5
Ez 1.1 és 1.2 vmint 1.3-al is stabilis
Lands to Conquer Gold
ez pedig ha totál fanatikus vagy, itt lejátszhatod többek közt a 100 éve sháborút, vagy a spanyol requintista háborúkat, de megtalálod a teljes nagy kampányokat az összes néppel
na ennyit, ha érdekelnek fajintos mododk, többek közt SS mod, csak szóljatok, tökéletesen müködnek!
Olvastam valahol, hogy lehet magyarokkal lenni. Azt szeretném megtudni, hogyan lehetséges ez.
Ha van a C: rendszermeghajtón elég hely a játék installálásához, akkor engedi máshová is telepíteni.
Hogy lehet egy programot ennyire idiótán megírni?
Úgy rúgnám ki a programozót, meg aki hagyta neki, hogy így írja meg, hogy a lábuk nem éri a földet.
Szóval köszönöm, megoldottam. Többet feltételeztem errõl a cégrõl a története ismeretében nem ennyire gagyi munkát.
Akarom telepíteni a játékot (Gold Edition) és megdöbbenve tapasztalom, hogy nem engedi kiválasztani a telepítés helyét, mindenáron a C: meghajtóra akar települni.
Van rá valami mód máshová telepíteni?
Elég hihetetlen, hogy egy XXI. drága játék mindenáron az operációs rendszer meghajtójára akarjon települni.
Van valami ötletetek?
pls help...
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Fejlõdést nemtudom.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Azt tudom, hogy hol lehet megnézni, hogy mennyit kell költeni a seregre éves szinten, de azt hol lehet megnézni, hogy a páncélos sereg mennyit visz el, vagy a többi csapat?
A másik kérdésem az volna, hogy a "holy rome empaier"-rel mért olyan nehéz katonailag fejlõdni, mert a többi országgal sokkal hamarabb megtudom venni a gyalogos páncélos seregeket 😞
Elõre is kössz!
Már a kifosztásnál is látszik, hogy nem lesz rossz város<#hehe>#hehe>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Egy kis várost támadtak meg, amibe csak pár emberem volt akok retrain-elni mentek vissza.
Én mindíg veryhard-on játszok (így is túl könnyû) mégis csak egy kost kellett elvennem, és vége lett a csatának.
Szerintem nem a beállítástól függ, hogy mennyi kost csinál a gép, hanem az adott szituációtól. Az a tippem, hogy a védõk létszáma befolyásolja, mert nagyon kevesen voltunk, ezek után ez a logikus következtetés. Sajnos nincs több tapasztalatom kos elvétel ügyben, nem szoktam védekezni.
Valóban elõfordul olykor, hogy a gép serege várostromnál kilométerekkel arrébb várja meg, amíg a kosa betöri a falat, és ilyenkor nagyon könnyû a kos kezelõin rajtaütni lovassággal.
De ha mondjuk egy város ostroma zajlik, ott elég közel áll az ellenséges sereg a falhoz ahhoz, hogy szükség esetén közbeavatkozzon.
(éppen csak a fal tornyainak lõtávolságán kívül várakoznak)
Ha pedig mondjuk milánó vagy velence az ostromló, és van az ellenséges seregben 5-6 nagyhatótávolságú gyalog-számszeríjász csapat, akkor kész öngyilkosság kimenni a lovassággal a kost zargatni. A számszeríjászok koncentrált tüze ugyanis két sorozatból lenulláz egy hûbéri lovag egységet.
Ha csinálsz egy cosztm battle-t, ki fog derülni, hogy lehet-e.
Valamije biztos van még, ha neincs vége. (lehet, hogy még létra valahol)
Már leírtam, hogy én is védtem így meg várost. Akkor csak 1 faltörõvel jött az ellenség (aztékok voltak). Láttam, hogy nincs esélyem, ezért kirohantam, és elvettem a játékszerét. Be akartam vinni a városba, de amint megfogták az embereim a faltörõ kost, vége lett a csatának.
Olyan is volt, hogy én ostromoltam egy szál faltörõvel, persze azonnal kigyulladt és porrá égett a tüzes nyilaktól, és vége lett a csatának. (Ez már régen volt, azóta ilyet nem csinálok, annyi játékszert viszek amennyit csak lehet)
kössz.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem tudja elfoglalni a várost, mert nincs neki mivel!
És ez szerinted realisztikus, hogy ha elfogy az ostromlók ostrom felsterelése, akkor onnantól foga örökkön-örrké nézzék egymást a védõkkel...hát igazad va, ez tényleg kurva jõ.