Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudtok olyan oldalt ahol gyorsan le lehet tölteni mert én torrentben tölteném de mind tetû lassú
Nem baj ha fizetõs
aut viam inveniam aut faciam
Vegyük alapul a mostani játékom: A Jeruzsálemi királyággal vagyok 1275körül. Hadbanállok a törökökkel, a mongolok és a velenceiek már betörtek a térképre. Éppen foglalom el a területeket az egyiptomiaktól, mikor a városom alá jön egy török követ, és azt követeli, hogy fizessek neki 200 aranyat vagy hadatüzen!!
Pénzbõl persze nekem nincs hiány, de akkor is, a törököknek még 120.000 fõs seregük sincs, nekem olyan 240.000 fõs a seregem. De, hogy tovább tetézzem a hangulatot, a törökök mindenkivel hadban álnak kivéve a velenceieket meg az egyiptomiakat! De fenyeget, hogy fezessek neki "védelmipénzt" miez ha nem vicc!
(A www.magyaritasok.hu-n én nem találtam eggyikhez sem)
Azt vettem észre, hogy a crusaderben vannak királyok meg szultánaok... Ezek jók is valamire vagy csak úgy vannak? És lehet újjat választani, vagy ha meghal autómatikusan kapok egy újjat?
vagy az alapon az 1.2 aztán a kieg.Nem tudom milyen frissítések vannak ,de konkrétan ez a baja.
This 1.03.000 update cannot be aplied to the 1.000.000 nersion of the game. És ezt csak leokézni lehet, ha leokézom akkor meg azt írja ki:
Failed to apply updates to medieval 2 total war aborting installation.
Valaki tudja mint kell csinálni?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Üdvözlet!
Egyszer játszottam egy hadjáratot óriás méretre állított egységmérettel, hát halál frusztráló volt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A kis seregméret szerintem túl kevés.
A nagy és óriás méret már komoly gond tud lenni városban.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Szerintem nem feltétlenül jó nagyobbra állítani. A városkák szûkös utcái ugyanakkorák maradnak akkor is, ha többezer emberrel mászkálsz rajtuk. Csak a tumultus lesz jóval nagyobb, és átláni is nehezebb lesz.
szeretnék segítséget kérni mégpedig abban,hogy azt hiszem valahogy lehet az egyes egységek létszámát változtatni.hogyan???mert már láttam különbözõ screenshotokat és ott akár 100fõ szerepelt egy egységnél.itt egy példa: http://cybergames.hu/files/aug14tw2.jpg
elõre is köszi
Most ez Oroszlánszívû Richárd után János király meg a Magna Charta és az akkor ,,morgolódó" nemesek ..szóval ez ez lenne?
nekem valahogy nagyon összefüggõnek tünt a két esemény.
Bár be kell valljam fél éve sajnos nem játszottam a game-mel 😞
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Az alapjátékhoz képest különleges helyzetek vannak, különleges egységekkel lehet harcolni...
Az indiánok mészárlása se munalmas szélmalomharc, ha elég jó tempóban tudja valaki csinálni. Látni az eredményt, csak nyomulni kell nagyon.
A szentföldön meg a legnagyobb, és legkeményebb csaták vannak. Jó sok sereg van benne, ezért jobban kijön a taktikázás a stratégiai térképen, mint bármelyik más részben. A speciális egységek is nagyon jók...
Szerintem a szentföld a legjobb része a játéknak.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
az, h. megalakul valami bárói liga, amint Ricsi elhagyja Angliát, és azonnal felére csökken a területed. pl ez érdekes benne 😊
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Az amerikában pedíg csak nekem nem látszik a térkép?
bgabor neked mibajod a teutonik-kal?
Más nemzettel játszva pedig a legfontosabb egy nagy angolellenes szövetség felállítása(az angolokkal harcoló államok közti szövetség), hogy mindenki az angolok lenyomására fordítsa az energiáit.
Meglepõ módon nekem a Britannia kiegészítõ jött be a legjobban, pedig sokáig ez érdekelt a legkevésbé.
A poén az benne, hogy bár valóban tiéd a fél sziget angliával, ez csak néhány körig marad így. Olyasmi a helyzet, mint anno a RTW:BI-ben a nyugat római birodalommal. Tehát hogy néhány kör alatt szétesik az egész, ha nem lépsz közbe.
Ha akár egyetlen városod is fellázad, a lázadó város saját nemzetet alakít az angol 'Bárók szövetsége' néven. Megalakulásakor a fellázadt város mellett néhány másik városod is átáll. Ha jól játszol, elkerülheted ezt, nekem sikerült vh/vh-n, szóval nem lehetetlen.
Jó menedzselés mellett nagyon jó az angolokkal játszani.
Érdekesség, hogy ebben a kiegben megéri néha családtag nélkül vinni az angol seregeket, ugyanis elég gyakran megesik, hogy a legnagyobb sereged élén álló családtag dezertál a Barons Alliance-be, és onnantól övék lesz a sereg. Nagyon idegesítõ tud lenni, nekem vagy négy alkalommal elõfordult, hogy a fõseregem az ellenfél oldalára állt.
Az angolok után a skótok a legerõsebbek. A walesiekkel és a norvégokkal már jóval nehezebb játszani, fõleg a norvégokkal. Az írek nemigazán jönnek figyelembe, miután az ír szigetet visszafoglalod az angoloktól, és teljesen ír kézre kerül, onnantól nagyon macerás a további terjeszkedés.
Szóval a rangsor szvsz:
1:Britannia kiegészítõ
2:Crusades kiegészítõ
3:Americas kiegészítõ
4:Teuton kiegészítõ
Megnéztem a kereszteseket...hát az se fogott meg.
A Britannia, na azt lehet megnézem a skótokkal. Angliával bele kezdtem..de áh...már eleve az enyém a fél sziget...sokkal nagyonn vagyok mint a többi ország, mins Skócia vagy Wales, ebbe így mi a poén?
De a skótokkal édekesebbnek tûnik.
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
Ehhez képest a mongolok az alapjátékban kis senkik.
Igaz ezeket könnyû leverni, sokszor alig pár tíz fõs veszteséggel megsúszom míg neki a a ezres serehe megsemmisül...de nekem már vészesen fogy a pénzem, a katonáim és ez csak jön és jön...
Hát nem egyszerû dolog.
Because fuck you. That\'s why.