Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
De most elbizonytalanítottál, este meg kell néznem 😊
letöltöttem az 1.2 patch-et utána a magyarítást,az asztalon kijött egy "magyarított medieval 2" ikon ráklikkelek de a játék még mindig angolul megy!!(pedig egy másik patch-el is megpróbáltam)<#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
baurtwell haver
vagy akkro is rajta kell allni ha az en teruletem de eleg ott allni vele es semmit se kell vele csianalni vagy neha meg kell jaratni az oreget ?
szoval ilyen mindenfele infokra kivancsi lennek mert nekem se tiszta ez a resz 😛
bgabor:
igazad van, kifelejtettem, volt olyan kereskedöm mire odaert megmurdelt😊
aut viam inveniam aut faciam
- viszek vele kémet, hogy lássam ki ólálkodik a környéken
- viszek bérgyilkost, hogy ne ólálkodjon a kereskedõm körül másik
Nagy hordákban érdemes elindulni a zsíros területek felé (mindegyik egységbõl kell 4-5 darab, kámbõl elég kevesebb)
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
(második olvasatra gyenge <#szomoru1>#szomoru1>)
de ha már megvan neki akkor nincs mit tenni, csak rombolni. ebben igazad van.
Vissza kéne olvasni egy keveset az ilyen hozzásuólások elõtt.
"ha már feltesszük az okos okulárét" Ez meg milyen baromság. Sértegetsz úgy hogy még igazad sincs. <#falbav>#falbav>
Destroy a guild building (huge penalty for that guild type, -100 settlement, -20 others)
obe: szal óvatosan azzal a rombolással. inkább ne építs semmit és várd ki amíg az jön ami.
Alap dolog egyébként szövetségben lenni a pápai állammal. Ha pedig már nagyon jóban vagy vele, sugalld inkább te neki a következõ ker. hadjárat célját. Minek irányulna a hadjárat a szentföldre? Amikor ellenfeleid(franciák) ellen is irányulhat? Angolként kellemes dolog, amikor egész európa nekiront mondjuk Párizsnak.
pl így lehet...
Valaki meg tudja mondani, hogyan lehet aktiválni a magyar kampányt?
Patch kell hozzá, vagy kieg? Elõre is köszi.
A módja az, hogy Nottingham várában (várnak kell lennie) maxra fejleszted az íjászlõtért, és rengeteg íjászt gyártasz ott. Eközben a várban olyan kormányzót kell állomásoztatni, akinek magas a lovagiassága. Kegyetlen kormányzó nem jó.
Egy idõ után fel fogja ajánlani a Favágó Céh (Woodsman guild) építését nottinghamban. Ezt fel kell építeni. Mivel településenként csak egy céh lehet, nem szabad más céh felépülését engedélyezni nottinghamban.
Ha megvan a woodsman guild, tovább gyártod az íjászokat. Egy idõ után fel fogja ajánlani a Woodsman Guild fejlesztését. Ezt meg kell tenni.
Ezekután fogsz csak tudni Sherwoodi Íjászt képezni Nottinghamban.
Egyértelmûen ezt a fajta egységet a legkörülményesebb elõhozni a játékban.
Forrás
De jogos a fordítás, az alapjátékban van a hiba.
Az ember azt gondolná, hogy a lovagrendi lovag valami lovagrendhez tartozik.
Ott van elrontva, hogy ha külön már vannak lovagrendi lovagok (keresztesek és hasonlók), fölösleges bele egy ilyen általánosított izé.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Mindegyiket nehéz visszahívni, klikkelni kell vagy 20-at, ha olyan a szitu.
Igazából attól függ mennyire nehéz õket kihozni, hogy mennyire mennek közéjük, van-e elég hely, és van-e útban valami (szikla, vagy fa).
Ehhez már nincs köze ennek a képességnek, csak indulásnál számít.
Egyébként a templomosoknak, és a teutonoknak is van ilyen tulajdonságuk, és azok lovagrendiek.
Pl: Feudális lovagnak van ilyen "parancs nélkül is támadhat" hajlama, lovagrendinek már nincs.
Mikor rájuk jön a rohamozhanék, megnyomod a stoppot, és megállnak, csak észere ekell vanni idõben. Ha jobban megnézed nincs köze a fejlettséghez ennek a tulajdonságnak, a francia elit lovasok mind ilyenek.
Az elõzõ részben a törökök futuwa-k voltak ilyen tulajgonsággal megáldva gyalogos íjász létükre, de nem csinálták rosszul. Lövöldöztek egy darabig, és ha közel jött az ellen nekimentek egybõl.
Egyébként szerintem a royal banderium a legjobb nehézlovas a tastõrség után.
8-as a rohama, és very good stamina-val rendelkezik, tehát ezzel lehet a legtöbb és legerõsebb rohamot indítani mielõtt elfáradna, és pihenni is lehet vele, nem kell vészaesen sokat vérni, mint a többivel. Igaz, hogy 1-el gyengébb mint a többi top lovas, de megéri.
A török, és orosz top lovasoknak szépek az értékei, de gyenge a rohamuk, ezért nem szeretemõket.
Fx 5500 kari van,de a FURCSA az: a Medieval 2 simán megy,nincsenek ilyen gondok,,,,,sosem volt még ilyen az elöbbi pusztulat Gef TI 3 as karimmal minden roma kieg mod ment,,,eccerüen nem érthem mi a fax lehet,,,
Nem véletlen, hogy a fejlettebb (tehát fegyelmezettebb) lovasoknak már nincs ilyen tulajdonságuk.
A Longbowmanek legelsõ típusát már rögtön az elejétõl képezheted.