Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sehogy, majd meghal.

aut viam inveniam aut faciam

te mirõl beszélsz tulajdonképp?

nem volt sötét ez a ("közép") kor! de nem is volt túl bonyolult és kifinomult... akkoriban a "kirúgást" erõsen közelítették az élet megszüntetéséhez, talán próbálj te is egy assassin-hoz fordulni, hátha segít megoldani a problémádat!

Because fuck you. That\'s why.

sztem ilyen kifejezésekkel nem kellene jópofizni, 1részt mert qrvára nem jópofi, másrészt pedig sértheti egyes emberek meggyõzõdését, és még nem is említettem a jó ízlést.

Because fuck you. That\'s why.

sziasztok,

hogy lehet egy diplomatát kirúgni?

1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/

ZTM
oké kösz csak azé kérdem me a demo hibát írt méghozzá exe hibát szal csak ezé kösz

Menni mindenképp fog rajta, de lehet nem fullon...

War. War never changes.

Köszönöm a választ de valamiért nálam nem pótolta pedig abban a városban
tudtam olyan egységet toborozni, nem értem. 😞

ZTM
csátok.
az a kérdésem lenne hogy ezzen elfut a game vhogy:
-Nvidia GF 7600 GS 256mb
-768mb RAM
-AMD Athlon XP 1.25-1.6GHz-ig(álítani eddig tom de most 1.44GHz)
-sok szabad hely
Nemtok várni az új gépemre december még messze van azé érdekel.
(nembaj ha nem megy de érdekel)

dehogy, a retrain létszámra is pótolja
Sziasztok

Hogy lehet a megfogyatkozott egységeket újra tölteni? A retrainel csak fejleszti õket.

hát így másodszorra ja. mea culpa, mea maxima culpa.

És a kérdésemmel kapcsolatban az van,h---Fõúri vitézt gyárthattam,ez kéne,de királyi istáló megépítése után csak" lovagrendi lovast,ispotályost tudok gyártani(ezeket elõtte is tudtam,hova tünt a fõúri?köszi

Üdvözlet!

Jelenleg K-i fronton nagyon kemény csatákat kell vívnom a törökkel!És mivel very hardon nyomom,bõven van védekezõ feladatom is(mongolok,törökök,bizánc,lengyelek)és nem békülnek!Emiatt anyagi helyzetem is ingadozó%!

Üdvözlet!

Velence érdekelne,de most még nem akarok bemenni a "csizmába,mert basztatni fognak sokat(Milano,...Pápai álamal is jó viszonyt áõolok,na meg a pápa kivánságait is nem árt követni,néha nem logikus sajna.

Üdvözlet!

Már megbocsáss,de akkor nézzd meg jobban,Bécs már nagyon régen az enyém,amire te gondolsz az Prága-amit jelenleg ostromlok!

Üdvözlet!

Szerintem valamit elnéztél, de könnyebb lenne kitalálni mi történt, ha leírnád milyen egységrõl van szó.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Velence jobb terület, és az is szomszéd...

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

bécset német kézen hagyni vétek. az egyik legjobban jövedelmezõ terület <#wow1>

ja és nincs sérült épületem!

Üdvözlet!

sziasztok!miért van az h keleten tudtam gyártani egyfajta spéci lovasegységeket,miután megépítettem a királyi istálót ugyanitt,megszünt a gyártási lehetõségem!?

Üdvözlet!

ZTM
lol most akartam kérdezni vannak e benne magyarok😄 me az 1-be is csak a kieggel jöttek😄

am naon szeretem a total warokat csak a gépem nem engette hogy ezt a medieval 2-t is kipróbáljam:S karácsonyra majd kapok új gépet és valszleg +veszem a gold kiadást és az úgy pont jó lesz 😄
csátok.

Terjeszkedõ magyarok!

Üdvözlet!

Nincs idõ? Rövid hadjárat indításánál is ugyanannyi idõ áll rendelkezésedre a cél elérésére, mint a hosszú hadjáratnál. Csak az a különbség, hogy rövid hadjáratnál reálisabbak a célok.

de nekem az egesz VILÄG kell😊)..rövidet sosem probältam, abban nincs idö rendesen kifejlödni sokmindennek. de azert köszi
Hát, ezért kell rövid hadjáratot indítani hosszú helyett.
Ott reálisabb célokat tûznek ki eléd. (rövid hadjárat módban csak a franciák és a skótok lenyomása lett volna a feladatod az angolokkal)
A hadjáratindító-képernyõn tudod beállítani, ha majd legközelebb hadjáratot indítasz.

sräcok..nagy kampanyt jätszom az anglokkal, most veszem eszre hogy a gep szerint, csak 68 köröm van meg (vagy ev az a szäm?) hatra, ha nem foglalom el mind a 49 elöirt tartomanyt mi törtenik?..vege a jäteknak vagy jaz´tszhatom ugyanugy toväbb (jelenleg 21 tartomyanyom van, pedig nem tököltem, amikor csak tudtam, terjeszkedtem, de 7 ellensegem van, egyet sem en kezdenyeztem, mära ugy elmergesedett a helyzet velük, hogy csak akkor kötnek 1-2 körre beket ha szetkapom egy nagyobb seregüket)
Hello!
Lenne egy kérdésem: a multiplayer ebben a játékban is olyan mint az RTW-ben, azaz csak a csaták játszhatóak le, vagy itt van mellette körökreosztott-birodalom építõ stb rész is?
Kösz
Bármelyik néppel játszol az alapjátékban, lehet harci elefántod.
Gyártani nem lehet, de fel lehet fogadni zsoldos elefántokat.
Nekem szokott lenni 2 csapat ágyús, meg 2 csapat muskétás elefántom a játék végén.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Az a kép amit találtál a timurids-oknál van, de velükn nem lehet játszani a seima med.-ben vannak a mongolok után jönnek be asszem akkor ha 140 évet már lejátszottál!
meg kell nézni a képességeit. ami a törvényt a rendet erõsíti (law +2 pölö) vagy népszerû. ezek segíthetnek. érdemes minden képességet elolvasgatni. uff. hirtelen.

Találtam egy képet: http://www.pcguru.hu/pcguru/galery_popup.php?img_id=4124
Eszerint vannak benne elefántok is.
De vajon játszható népnek van vagy nem?És akkor mejik lehet az?
Azt te döntöd el, hopgy jó a vezetõ, vagy nem. Adottak az embereid, vannak mindenféle tulajonságaik, vannak köztük jobbak, meg rosszabbak is.
Sok olyan van aminek semmi extrája, vagy negatívuma sincs, de mindegyiknek megvannak a szokásos értékei, vallás, lovagiasság, ilyesmi, ami beleszámít bizonyos dolgokba. Részletesen nem tudom, meg kell nézni mi változik, ha berakod a városba.

A lángszórós meg mindent megsüt, de ha kiállsz a lovak elé nem lesz idõd sütögetni.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Azt honnan lehet tudni, hogy a kormányzó miben jó és miben nem? Pl.:jó egy város irányításában?
A crusadesben a bizánciaknál a lángszórósik inkább gyalogság vagy inkább lovasság ellen jók?
néptizedelés (sajnos rendesen elfogynak az épületek is), két-három kém, papok, erõs kormányzó. s adj a népnek cirkuszt is persze.
(szal tulképp csatlakozom az elõttem szólóhoz)

köszi

Üdvözlet!

Írsd ki a népet amikor vissza foglalod a várost+ építs olyat amitõl nõ a jókedve a lakosoknak+ ha vannak eretnekek, vagylázadók ak örnyéket õket írsd ki + tegyél kémet megorgyilkost a városba, mert nekem volt olyan hogy egy ellenséges ország lázíotta fel kémekkel avárosomat.

Sziasztok!a következõ gondom van:1200-at irunk,Bizáncot évekig birtokolta marcona magyar seregem!(egy teljes jól kiképzett csapat 2 vezérrel,kb 500 ember)Az építkezés is jól haladt,de ennek ellenére a lakosság fokozatosan lázadni kezdett,ez odáig vezetett h "kidobnak a lázadók!Visszafoglalom 1 körre,megint kidob és igy sorba,javítattam...hogy lehet ez h egy ilyen teljes sereget kidobnak,minden körbe?mit tegyek?köszi

Üdvözlet!

igzaktli

Ahhah asszem már értem.
Tulajdonképp egy csomó bérgyilkos és sikeres gyilkolás kell.
Már volt róla szó.
Kerss rá, hogy assisin guild!

Helló!
A magyaroknál hogyan lehetne megépíteni a Battlefield assassins-hez kellõ épületet mert sehogy sem tudok rájönni hogy mi kell hozzá.
Vagy az is egy olyan bónusz épület lenne amit egyszer talán megad vagy sem?
Mert van olyan mikor elfoglalok egy várost hogy felajánl egy 1000-es ért egy épületet.
A magyarítás meg nem mûködik mert ha felrakok 1 patch-et akkor meg már egyáltalán el sem indul a játék.
A game optionsban van egy beállítás hogy large vagy gigantic vagy valami hasonló.
hát ja a txt-ket elfelejtettem bemásolni<#crazya>
De most már jól mûködik<#vigyor>
Azt hol lehet beállítani hogy egy osztag hány fõböl áljon?
Az osszeset bemásoltad?txt-k?asszem 4db fájl

Üdvözlet!

Sziasztok!!
Az egyik móddal lenne problémám:MTW2 regnum dei all faction módot nem tudom feltelepíteni
Bemásoltam az MTW2\data\world\maps\campaing\imperal_campaing mappába de ugyanolyan marad a játék amilyen volt
A Kingdoms kampányok 1.04 verziószámúak, a "normál" nem indult el 😞 nem tudtam megnézni.
Örül!

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Szerintem mindenki tudja, csak azért nem árulják el, mert már harmadszor kérdezed<#beka3>

nemgáz^^ esetleg nem tudja valaki a problémámra a megoldást?:S