Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aut viam inveniam aut faciam
Because fuck you. That\'s why.
Because fuck you. That\'s why.
hogy lehet egy diplomatát kirúgni?
1st Hunyadi Panzer Regiment http://www.wwiionline.hu/
War. War never changes.
tudtam olyan egységet toborozni, nem értem. 😞
az a kérdésem lenne hogy ezzen elfut a game vhogy:
-Nvidia GF 7600 GS 256mb
-768mb RAM
-AMD Athlon XP 1.25-1.6GHz-ig(álítani eddig tom de most 1.44GHz)
-sok szabad hely
Nemtok várni az új gépemre december még messze van azé érdekel.
(nembaj ha nem megy de érdekel)
Hogy lehet a megfogyatkozott egységeket újra tölteni? A retrainel csak fejleszti õket.
Üdvözlet!
Üdvözlet!
Üdvözlet!
Üdvözlet!
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Üdvözlet!
Üdvözlet!
am naon szeretem a total warokat csak a gépem nem engette hogy ezt a medieval 2-t is kipróbáljam:S karácsonyra majd kapok új gépet és valszleg +veszem a gold kiadást és az úgy pont jó lesz 😄
csátok.
Terjeszkedõ magyarok!Üdvözlet!
Ott reálisabb célokat tûznek ki eléd. (rövid hadjárat módban csak a franciák és a skótok lenyomása lett volna a feladatod az angolokkal)
A hadjáratindító-képernyõn tudod beállítani, ha majd legközelebb hadjáratot indítasz.
Lenne egy kérdésem: a multiplayer ebben a játékban is olyan mint az RTW-ben, azaz csak a csaták játszhatóak le, vagy itt van mellette körökreosztott-birodalom építõ stb rész is?
Kösz
Gyártani nem lehet, de fel lehet fogadni zsoldos elefántokat.
Nekem szokott lenni 2 csapat ágyús, meg 2 csapat muskétás elefántom a játék végén.
Eszerint vannak benne elefántok is.
De vajon játszható népnek van vagy nem?És akkor mejik lehet az?
Sok olyan van aminek semmi extrája, vagy negatívuma sincs, de mindegyiknek megvannak a szokásos értékei, vallás, lovagiasság, ilyesmi, ami beleszámít bizonyos dolgokba. Részletesen nem tudom, meg kell nézni mi változik, ha berakod a városba.
A lángszórós meg mindent megsüt, de ha kiállsz a lovak elé nem lesz idõd sütögetni.
A crusadesben a bizánciaknál a lángszórósik inkább gyalogság vagy inkább lovasság ellen jók?
(szal tulképp csatlakozom az elõttem szólóhoz)
Üdvözlet!
Üdvözlet!
Tulajdonképp egy csomó bérgyilkos és sikeres gyilkolás kell.
Kerss rá, hogy assisin guild!
A magyaroknál hogyan lehetne megépíteni a Battlefield assassins-hez kellõ épületet mert sehogy sem tudok rájönni hogy mi kell hozzá.
Vagy az is egy olyan bónusz épület lenne amit egyszer talán megad vagy sem?
Mert van olyan mikor elfoglalok egy várost hogy felajánl egy 1000-es ért egy épületet.
A magyarítás meg nem mûködik mert ha felrakok 1 patch-et akkor meg már egyáltalán el sem indul a játék.
De most már jól mûködik<#vigyor>#vigyor>
Üdvözlet!
Az egyik móddal lenne problémám:MTW2 regnum dei all faction módot nem tudom feltelepíteni
Bemásoltam az MTW2\data\world\maps\campaing\imperal_campaing mappába de ugyanolyan marad a játék amilyen volt
Örül!
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!