Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a Kingdoms telepítése után kell még patch-olni, és akkor kell magyarosítani? vagy hogy?
Segítségre lenne szükségem,ugyanis a játék lefagy,vagy inkább megáll. A 2.,vagy 3. kör végén egész egyszerûen megáll akkor,amikor jön az Ai. Tudom mozgatni a kamerát,megtudom állítani a játékot(ESC),meg minden,de nem akar tovább menni.😞
Elõre is kösz a választ!
(A játék nem eredeti,12.-es Patch van fent,és a magyar mod)
aati91: kétlem..medieval = középkor, tehát hivatalos biztos nem, mod az meg már szerintem van is
koj: olvass vissza max 2-3 oldalt és említve lett többször is
Milyen sorrendbe rakjam fel õket és hogy?
A barbarian kiegészítõhöz van ilyen?
Itt általában szívesen segítenek, vagy mondanak véleményt, de a baromságokkal legfeljebb szétverni lehet egy ilyen topicot. És tanulj meg írni.
Because fuck you. That\'s why.
Lehet hogy te nem vagy gyökér, de biztos, hogy te is bûnös lélek vagy, mint mi itt mindannyian.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Üdvözlet!
Persze.
A 7th igazából vietnámos klán volt, bf2-re csak azért tértünk át mert mikor kijött, mindenki abbahagyta a vietnamot, pedig az volt a legjobb...
Mellesleg a bf2 is halott már.
on
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
itt azt hiszem a "grafikalya" szo baszta ki a biztositekot, nem csoda😊..a rome total warnal ez a medieval 2 valoban jobb grafikara, ha mindent maxra allitasz szerintem csodaszep, ezekre grafikai javitasok nem nagyon leteznek, ellenben jatekmenet modositasok, realizmus javitok annal inkabb
Nem értem, hogy mibajod! Én nem vagyok az a nagy "gépzseni" ! De én ezt büszkén vállalom, biztosan van olyan dolog amiben jobb vagyok mint te, de én nem lennék akkora (paraszt), hogy magam fényezve ezt az orrodalád dörgöljem!
aut viam inveniam aut faciam
De ha neked ez tetszik, hívhatsz így is, csak ha másik öreg 7th-es erre téved csodálkozni fogy, hogy engem itt így hívank.
és a hetedik lovasságnak is komoly köszönet!
Elõre is kössz!
amúgy késõbb megjelennek a puskás tevések, na azok valami elképesztõen hatékonyak. európát simán tarolhatod velük.
Az urban milicia egy nagyon jó egység, bár nem tudom mi kell hozzá, hogy gyártható legyen.
Egyébként meg olyan mint a többi nép, a lovas katona sokkal jobb mint a gyalogos. Sok lovassal bármilyen csatát meg lehet nyerni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
megkövetlek mindenki elõtt. nem kívánok senkit megsérteni a sznob cinizmusommal.
Valaki le tudná írni részletesen, hogy hogyan kell a családfát szerkezteni? pl. új képek stb.
Valaki meg tudná részletesen, hogy hogyan kell a családfát szerkezteni?pl új képek stb.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Sosem tettem fel egy modot sem a játékhoz, és ez után sem fogok, de ez a SS új szintre emeli a játékot.
Rengeteg újítás van benne, nem tudnám felsorolni.
Akit esetleg érdekel, dobhatok majd egy linket honnan lehet leszedni.
..a legjobb heavy infantry is,..
..helyénvaló is a készítõknek azon..hétfõ van, elnézést😊
Üdvözlet!
hogy abban a lovasok beugráltak az ellen közé és erõsebben rohamoztak, a gyalogság meg mikor nekirohan az ellen-nek nem állnak meg és várják meg míg "sorra" kerülnek hanem "harcolni akarnak" és nem csak ott vagyunk és majd csak sorra kerülünk alapon vannak.
Vélemények?
#7667..ezt fogalmazd át mégegyszer😊
mert én néztem vidit de nemtom igaz e amit csínak hogy reflexbõl hátbaszúrja😄
ja meg hogy nincs olyan bug hogy pl.: a csata eljén miko hasbaszúrja me úgy esik akkor a hasbaszúrott összeesik vagy halad tovább😄
és nektek mi a véleményetek sokat fejlõdött a roma után vagy nem?
nem tudom, mit jelent az "abusus non tollit usum" (rossz használat nem hoz magával használatot? <#vigyor3>#vigyor3> ilyesmi lehet), de én nem megbotránkozásról beszéltem, csak a vallásos meggyõzõdés megsértésérõl, és fõleg a jó ízlésrõl. a cinizmus ilyesféle megnyilvánulása az igazán röhejes, nem pedig a tisztelet egy vallás liturgikus szövege iránt. de nyugodtan lezárhatjuk a témát, mert ez nem vezet sehova. mea cu... akarom mondani elnézést, hogy egyáltalán szóba hoztam a dolgot.
Persze, ne sértsünk meg senkit, de ne is essünk át a ló tulsó oldalára.
Mert akkor eljutunk odáig, mint az amerikaiak, hogy a néger embert már feketének is tilos nevezni, nemhogy négernek. Nyilván attól kevésbé lesz fekete. Vagy hogy magyarországon tilos a cigányt cigánynak és romának hívni, mert az kirekesztõ.
Egy dolog a vallási és faji tolerancia(értelmes embereknél szerintem ez magától értetõdõ), és egy másik dolog az ezzel kapcsolatos szándékos hiszériakeltés. Szerintem ezt a részét hagyjuk meg az SZDSZ-nek, ez az õ szakterületük. <#nyes>#nyes>
Mivel manapság a legtöbben már csak puszta sznobizmusból puffogtatnak latin frázisokat, nemhiszem hogy túl sokan a katolikus misére asszociálnának róla.
Üdvözlet!