Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az úgy jó, hogyha letörlöm az egészet, felrakom a Medieval II-õt (1.0) verzió, jad felrakom a Kingdomst és utána magyarítom!
De a Kingdoms telepítése után kell még patch-olni, és akkor kell magyarosítani? vagy hogy?
Visszaolvastam, de nem találtam semmit! Már 4 féle cracket próbáltam egyik se jó! És 1x sikerül elindítani, ha nem patch-olom de akkor meg nem magyar.
Próbáld másik crackel!

A patch az nekem sem ment sem a magyarítás.
Üdv!

Segítségre lenne szükségem,ugyanis a játék lefagy,vagy inkább megáll. A 2.,vagy 3. kör végén egész egyszerûen megáll akkor,amikor jön az Ai. Tudom mozgatni a kamerát,megtudom állítani a játékot(ESC),meg minden,de nem akar tovább menni.😞
Elõre is kösz a választ!
(A játék nem eredeti,12.-es Patch van fent,és a magyar mod)

vilmos1988: az csalás, minek akarsz csalni?

aati91: kétlem..medieval = középkor, tehát hivatalos biztos nem, mod az meg már szerintem van is

koj: olvass vissza max 2-3 oldalt és említve lett többször is
Nemtom a magyarítást felrakni! Hogy kell? Ja és ha felrajkom a patch-okat akkor nem megy a játék, ha ma magyarított parancsikonra megyek akkor se indul.
Milyen sorrendbe rakjam fel õket és hogy?
A medieval 2 total war-nak tényleg lessz ókori kiegészítõje?
A roma total war-hoz volt egy olyan mód amivel ingyenes volt az egységek fenntartása.
A barbarian kiegészítõhöz van ilyen?
borsó!

(annak aki nem érti)

aut viam inveniam aut faciam

Nem kell azonnal fórumokba írogatni, te kõagyú. Utána lehet kicsit nézni a dolgoknak, mielõtt értelmetlen, színvonalat romboló kérdéseket teszel fel.
Itt általában szívesen segítenek, vagy mondanak véleményt, de a baromságokkal legfeljebb szétverni lehet egy ilyen topicot. És tanulj meg írni.

Because fuck you. That\'s why.

Fogadd el embertársaidat ilyennek, mert te sem vagy jobb náluk!
Lehet hogy te nem vagy gyökér, de biztos, hogy te is bûnös lélek vagy, mint mi itt mindannyian.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Sok a gyökér itt mostanság,ahogy olvasgatom!

Üdvözlet!

off

Persze.
A 7th igazából vietnámos klán volt, bf2-re csak azért tértünk át mert mikor kijött, mindenki abbahagyta a vietnamot, pedig az volt a legjobb...
Mellesleg a bf2 is halott már.

on

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

thx!
aati91

itt azt hiszem a "grafikalya" szo baszta ki a biztositekot, nem csoda😊..a rome total warnal ez a medieval 2 valoban jobb grafikara, ha mindent maxra allitasz szerintem csodaszep, ezekre grafikai javitasok nem nagyon leteznek, ellenben jatekmenet modositasok, realizmus javitok annal inkabb
sumsher!
Nem értem, hogy mibajod! Én nem vagyok az a nagy "gépzseni" ! De én ezt büszkén vállalom, biztosan van olyan dolog amiben jobb vagyok mint te, de én nem lennék akkora (paraszt), hogy magam fényezve ezt az orrodalád dörgöljem!
nagyon jo jatek lesz ez 😊 mar varoom 😊 marmint az empire total wart😊
amúgy itt meg ex-gs.bf2 ha ez mond valamit. <#crazya>

Smusher ezt most nekem írtad?
http://www.twonline.jatekok.hu/
A 7th a netes "vezeték nevem", a régi klánom után hagyományõrzésbõl.
De ha neked ez tetszik, hívhatsz így is, csak ha másik öreg 7th-es erre téved csodálkozni fogy, hogy engem itt így hívank.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

te most teszed a hülyét, vagy tényleg ekkora seggfej vagy?

thx!
és a hetedik lovasságnak is komoly köszönet!

Nemértem 😞 mi az a toccím?
PrasCo
Hogyne. Lásd a topiccím. Olyan, mint a RTW, csak jobb grafikával. ...meg még egy-két apróság, úgy, mint más kor, de a helyesírásodból valamiért arra asszociálok, hogy Neked végül is mindegy, hogy spatha vagy pallos.
Nekem az volna a kérdésem, hogy van-e olyan total war mint a "rome total war" csak jobb grafikávbal mert személyszerint az a kedvencem csak a grafikálya men tetszik. Vagy tudtok nekem ehez hasonló total war-okat mondani?
Elõre is kössz!
nagyon jók a kezdeti íjászai. bár késõbb meg nem. én ha a mórokkal játszom, akkor az íjászokkal soktam manõverezgetni, miközben az igen sokrétû könyûlovassággal bevégzem az ellenmanõverezõ sereget. ostromnál mindig megvárom amíg kitámadnak. ha "kellõen kicsi" az ostromló sereg akkor meg is teszik. szal én ezt. más valaki valamit?

amúgy késõbb megjelennek a puskás tevések, na azok valami elképesztõen hatékonyak. európát simán tarolhatod velük.

Én csak costum battlee-ben próbáltam õket, kampányban nem.
Az urban milicia egy nagyon jó egység, bár nem tudom mi kell hozzá, hogy gyártható legyen.

Egyébként meg olyan mint a többi nép, a lovas katona sokkal jobb mint a gyalogos. Sok lovassal bármilyen csatát meg lehet nyerni.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

El Cid is megsértett az imént, igencsak visszaverte mórjaimat Valencia falai alól... Vh/vh-n nem a legkönnyebb a mórokkal nyomulni, gondolom. Van valakinek komoly tapasztalata velük? Még az elején járok a kampánynak, de igen világosan látszik a komoly különbség a keresztény hadviseléshez képest.

abusus non tollit usum - a helytelen használat nem gátolja meg a helyest

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ugye te is érzed, hogy a kérdésed nevetséges. csak nem gondolod hogy a keresztényekig senki sem használta ezt a szófordulatot...

megkövetlek mindenki elõtt. nem kívánok senkit megsérteni a sznob cinizmusommal.

Hello!
Valaki le tudná írni részletesen, hogy hogyan kell a családfát szerkezteni? pl. új képek stb.
Hello!
Valaki meg tudná részletesen, hogy hogyan kell a családfát szerkezteni?pl új képek stb.
Kb olyan mint a Rome: Total Realism a Rome: Total War-hoz képest.

.
Bucser
Próbáld ki deus lo vultot. abban még több újítás van.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sztem az alap játék egy kalap ...-ot sem ér. Én is eljátszogattam vele, de igazán akkor kezdtem el élvezni, mikor ezt a nodot kiprónáltam: STAINLESS STEEL 6.1
Sosem tettem fel egy modot sem a játékhoz, és ez után sem fogok, de ez a SS új szintre emeli a játékot.
Rengeteg újítás van benne, nem tudnám felsorolni.
Akit esetleg érdekel, dobhatok majd egy linket honnan lehet leszedni.
jav
..a legjobb heavy infantry is,..

..helyénvaló is a készítõknek azon..hétfõ van, elnézést😊
gondolom észrevetted már hogy sereged alakja, felállása változtatható, sõt kell is!..gyalogosan támadd minél nagyobb felületen, nyílt terepen, kevesebb a "várakozó" katona..hogy mindig minden katona részt vegyen egy másik csapattal való ütközetben, azt felejtsd el..de ezért kell mozgatnod a csapataidat, minél több felületen támadod, annál könnyebben morzsolódik fel a legjobb heavy infantry, lovas egységek még hamarabb, ami helyénvaló is azon törekedéseinek hogy a csaták minél élethûbbek, reálisabbnak tûnjenek

igaz,de valjuk be h nehézpáncélban nehéz ugrálni a loval,szerintem kicsit idétlen volt.de idegesítõ h megállnak,de ne egyszerre jelöld rá" az ellenfélre,ha taktikázol,akkor ilyen nincs,csak ha agyatlanul tolod.

Üdvözlet!

Nekem abból a szempontból jobban tetszett a Roma
hogy abban a lovasok beugráltak az ellen közé és erõsebben rohamoztak, a gyalogság meg mikor nekirohan az ellen-nek nem állnak meg és várják meg míg "sorra" kerülnek hanem "harcolni akarnak" és nem csak ott vagyunk és majd csak sorra kerülünk alapon vannak.

Vélemények?
egy idö után elfogy az adott tipus/vagy ember akit besorozhatnál, lakosság gyarapodásán is múlik, mennyi a hadra fogható polgár

#7667..ezt fogalmazd át mégegyszer😊
ZTM
am hogy a játékkal kapcsolatban is legyen vmi:mi a véleményetek a Medieva 2:total war 3D-s harcáról(realisztikusnak találjátok avagy nem)
mert én néztem vidit de nemtom igaz e amit csínak hogy reflexbõl hátbaszúrja😄
ja meg hogy nincs olyan bug hogy pl.: a csata eljén miko hasbaszúrja me úgy esik akkor a hasbaszúrott összeesik vagy halad tovább😄
és nektek mi a véleményetek sokat fejlõdött a roma után vagy nem?

mégis mikorra nyúlik vissza? a rómaiak is ezt használták ezek szerint? mikor? hol?

nem tudom, mit jelent az "abusus non tollit usum" (rossz használat nem hoz magával használatot? <#vigyor3> ilyesmi lehet), de én nem megbotránkozásról beszéltem, csak a vallásos meggyõzõdés megsértésérõl, és fõleg a jó ízlésrõl. a cinizmus ilyesféle megnyilvánulása az igazán röhejes, nem pedig a tisztelet egy vallás liturgikus szövege iránt. de nyugodtan lezárhatjuk a témát, mert ez nem vezet sehova. mea cu... akarom mondani elnézést, hogy egyáltalán szóba hoztam a dolgot.

Szvsz kicsit túl van reagálva ez a tolerancia dolog manapság.
Persze, ne sértsünk meg senkit, de ne is essünk át a ló tulsó oldalára.
Mert akkor eljutunk odáig, mint az amerikaiak, hogy a néger embert már feketének is tilos nevezni, nemhogy négernek. Nyilván attól kevésbé lesz fekete. Vagy hogy magyarországon tilos a cigányt cigánynak és romának hívni, mert az kirekesztõ.

Egy dolog a vallási és faji tolerancia(értelmes embereknél szerintem ez magától értetõdõ), és egy másik dolog az ezzel kapcsolatos szándékos hiszériakeltés. Szerintem ezt a részét hagyjuk meg az SZDSZ-nek, ez az õ szakterületük. <#nyes>

Mivel manapság a legtöbben már csak puszta sznobizmusból puffogtatnak latin frázisokat, nemhiszem hogy túl sokan a katolikus misére asszociálnának róla.

... hogy ne használd mert *teszem azt* benne van a ... - ez kimaradt a mondatomból.

ember, ez egy latin mondat. jóval elõbbre nyúlik vissza mint maga a katolikus egyház. annyi erõvel kiragadhatok bárhonnan bármit és megkérhetlek rá hogy ne használd mert benne van a tórában és engem megbotránkoztat ha te azt használod a köznapi életedben. ez röhejes inkább. egyébként meg, abusus non tollit usum ha esetleg tényleg van akit zavarna. igen sznob vagyok és cinikus.

a "mea culpa, mea maxima culpa" a katolikus szentmise egy részénél hangzik el, amikor a hívõk a templomban azért könyörögnek Istenhez, hogy bocsássa meg bûneiket ("én vétkem, én igen nagy vétkem"), és ilyenkor a nagyobb teatralitás kedvéért verik a mellüket (jelképesen.) ez egy több mint ezer éves liturgia. nem illik akármikor használni eme szavakat, nem vall jó ízlésre, ha hétköznapi szövegkörnyezetben használjuk, ez egy emelkedett, ünnepélyes ceremónia része, s így sértheti a katolikus vallású embereket a hétköznapi használata. ennél jobban nem tudom elmagyarázni. teszem hozzá, magam nem vagyok katolikus, mégsem jut eszembe, hogy a haveromnak úgy köszönjek, hogy "dícsértessék", pl.

semmi sértõdés!nemértem

Üdvözlet!

Izé, a Mea Culpa sérti a jó ízlést, meggyõzõdést? <#conf> (bocsánatkérést jelent latinul) Lehet, hogy kicsit sznob, de hogy tudna megsérteni valakit?