Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Because fuck you. That\'s why.
itt szoktak róla infot adni
Talán elõbb kijön a Empire: Total War, minthogy a med 2 teljesen magyar legyen.
aut viam inveniam aut faciam
Segítségeteket szeretném kérni. Elmondom hogy mit csináltam.
1. Feltelepítettem az alapjátékot.(nem eredeti)
2. 1.2 Patch telepítése.
3. 1.2 Crack http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_medieval_2.shtml#Medieval%20II:%20Total%20War%20v1.2%20
Azért tettem fel a patchet, mert a magyarosítás csak az 1.2-es verzióval kompatibilis. Mikor indítanám a játékot, ezzel a hibaüzenettel dob ki: Mediavel 2: Total War encountered an unspecified error and will now exit. De ha nincs fennt a patch, és úgy indítom el, akkor minden jól mûködik. Nem tudom mi lehet a probléma.
Többféle 1.2-es patch van? én a pcdomeról töltöttem le.
Válaszotokat várom, elõre is köszönöm.
Feltettem a Total War Gold Edition-t (nem a II, hanem az elsõ) a gépemre. Gond nélkül fut a Shogun Mongol invázióval, a Róma a barbár invázióval, de a Medieval nem hajlandó futni. A menü és beállítások mind mûködik, de amikor elkezdeném bármelyik játékot (kampány vagy gyors csata) akkor leáll. A feladatkezelõben nyoma sincs az alkalmazásnak. Tud valaki valami ötlete a hibára?
Elõre is kösz...
Ért valaki a gazdasághoz (Deus lo Wult)?
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
De akkor majd várom azt, hogy szaporodjon a banda 😊.
Köszi utólag is!
Ha az építkezést a búzamezõkkel kezdted, akkor nem kell sokat várni rá.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Nemrég kezdtem el játszani a játékkal, még csak most kezdek belejönni. Az angol campaign-t kezdtem el és egy olyan kérdésem van, hogy hogyan tudom a városaimat, vagy a váraimat fejlesztani, pl. castle-bõl fortress-t, mert már adott tartományban mindent felépítettem, de mégsincs olyan ikon, hogy fortress építés, csak az, hogy convert to town, a városnál is ue. a helyzet ott is csak convert to castle. Hogy lehet fejleszteni?
Köszi a segítséget!
Elvileg lehet, de nekem még nem sikerült ien szerencsés helyzetbe kerülnöm.
Többnyire szánalmas... többnyire...
Adjátok meg egymásnak MSN címetek és játszátok le ott.
Vagy mi lenne ha Medievalben nyomnátok le egy csatában ???
Amúgy a játékkal játszotok, vagy csak úgy idetévedtetek ???
Te is pontosan ezt tetted, amikor ezzel a katolikus vallásos culpa dologgal elõhozakodtál, már másodjára.
A latinról pedig annyit hogy ki kell ábrándítsalak, a latinnak a jogon elsõ év után semmi jelentõsége nincsen, és ez nagyon jól van így.
Az az egy év kötelezõ latin tanulás is halál feleslegesnek bizonyult minden szempontból.
eltévedtél kicsit
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
nem hinném, hogy hardverrel lenne a gond, mert elõtte kb 9 órányi játékig full felbontáson vitte, akadozás nélkül.
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
És nem a dvd nem indult el hanem a játék,de biztos elírtad...
A regben meg nincs semmi ami a játékra vonatkozna. Részemrõl ad acta tettem a dolgot, megy a játék.
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Rossz napod volt, hogy valakinek a technikai jellegû gondjára személyes sértéssel válaszolsz? Teljesen irracionális reakció.
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Inkább sztem egszerûbb lenne ha leírnád hogy hogy telepítsem! Pl: alap, majd melyik patchot stb...
A Kingdoms feltelepítéskor felrakja a medievalra is az 1.3-as patchet. Ezután a magyarítás menni fog.
Kuttattam utánna mert a tört verzió nem akart menni nálam sem.(Kingdoms)
Próbáld meg ezen az oldalon lévõ törést használni, nálam megy! Ja és egy fontos szabály!: indítani a Laucher.exe fájlal kell, nem a kingdoms.exe-vel!
Itt találod a linket ami megoldja problémádat:
http://www.rlslog.net/medieval-2-total-war-kingdoms-update-15-cracked-detonation/
(A megauploados linken van a lényeg, azt keresd az oldalon)