Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A játék arany kiadása 6990 magyar forint, ez a mai árfolyamokat figyelve egyáltalán nem rossz ár érte. Egyébként ez nem a vareztopik, és kifejezetten undorító, hogy nem vagy képes helyesen leírni a kiegészítõ címét baszd meg.

Because fuck you. That\'s why.

sziasztok,lenne egy nagyon fontos kérdésem.minden féle képpen le akarom tölteni a kingsdom-ot torrentrõl de mikor kezdené a letöltést ez írja ki: file exceeds filesystem size limit.Értem,hogy mit jelent de ezzel a hiba üzenettel nem tudok mit kezdeni.kérlek segítsetek.elõre is köszi
bocs, igaz, én is continue-t akartam írni
Hát szerintem a teljes magyarítás befejezése messze van még.
itt szoktak róla infot adni

Talán elõbb kijön a Empire: Total War, minthogy a med 2 teljesen magyar legyen.

grebber
Teljes magyarítástól van valami hír mikor lesz kész?

Next PC upgrade: 2022

nekedm a continueval simán ment

aut viam inveniam aut faciam

ugyanez a problémám volt (azóta megvettem a gold-ot), semmi sem segített, aztán magától megoldódott, a framework-ös hibaüzi azóta is ugyanugy ott van indításkor de a play-re kattintva mégis elindul<#nemtudom>..az eredetit még nem raktam fel mert még tart a nagy kampányom, csak ha végzek rakom fel az eredetit, plusz a kieget
Két .NET van fennt. a 2.0-ás amikor az ati-hoz telepítettem a catalystot kérte, hogy tegyem fel, és az 1.2, amit az 1.2 patch tett fel. Amikor indítanám a játékot, bejön egy .NET FrameWorkos ablak és 3 közül válaszhatok: Contuine, Quit és még van vmi ami kilistáz adatokat. Nem tudom már újratettem, holnap teljes infót tudok adni.
A .NET keretrendszer 2.0-ás verziója fenn van?

Hali!

Segítségeteket szeretném kérni. Elmondom hogy mit csináltam.
1. Feltelepítettem az alapjátékot.(nem eredeti)
2. 1.2 Patch telepítése.
3. 1.2 Crack http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_medieval_2.shtml#Medieval%20II:%20Total%20War%20v1.2%20%20No-CD/Fixed%20EXE melyik crack a jó?

Azért tettem fel a patchet, mert a magyarosítás csak az 1.2-es verzióval kompatibilis. Mikor indítanám a játékot, ezzel a hibaüzenettel dob ki: Mediavel 2: Total War encountered an unspecified error and will now exit. De ha nincs fennt a patch, és úgy indítom el, akkor minden jól mûködik. Nem tudom mi lehet a probléma.
Többféle 1.2-es patch van? én a pcdomeról töltöttem le.
Válaszotokat várom, elõre is köszönöm.

Sziasztok,

Feltettem a Total War Gold Edition-t (nem a II, hanem az elsõ) a gépemre. Gond nélkül fut a Shogun Mongol invázióval, a Róma a barbár invázióval, de a Medieval nem hajlandó futni. A menü és beállítások mind mûködik, de amikor elkezdeném bármelyik játékot (kampány vagy gyors csata) akkor leáll. A feladatkezelõben nyoma sincs az alkalmazásnak. Tud valaki valami ötlete a hibára?
Elõre is kösz...
Az lehet. Nekem a Rome volt az elsõ Total warom.
mintha lett volna a sima medievalban... vagy nem? talán mintha egyszer aragóniát megszereztem volna így. <#nemtudom>

Zogu
Fijúk (Lányok)!
Ért valaki a gazdasághoz (Deus lo Wult)?

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.

Nincsen ilyen funkció a játékban.

adios
Kiírja.Ha a város építési fülnél a népességszám fölé viszed az egeret,láthatod,hogy mennyi ember kell még a következõ szintre lépéshez.

Eddig nem láttam, hogy ez valahol meg lenne határozva, hogy mennyi kell legyen a lakosság, csak azt írja hogy 'még nem tudsz építeni ilyet', az lenne a jó, ha kiírná, hogy mennyi emberke kell a következõ szinthez.
De akkor majd várom azt, hogy szaporodjon a banda 😊.
Köszi utólag is!
Növekedni ekell a népességnek.
Ha az építkezést a búzamezõkkel kezdted, akkor nem kell sokat várni rá.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Sziasztok!
Nemrég kezdtem el játszani a játékkal, még csak most kezdek belejönni. Az angol campaign-t kezdtem el és egy olyan kérdésem van, hogy hogyan tudom a városaimat, vagy a váraimat fejlesztani, pl. castle-bõl fortress-t, mert már adott tartományban mindent felépítettem, de mégsincs olyan ikon, hogy fortress építés, csak az, hogy convert to town, a városnál is ue. a helyzet ott is csak convert to castle. Hogy lehet fejleszteni?
Köszi a segítséget!
Nem tudom, hogyan lenne ez lehetséges. Elvileg akkor történne ilyen, ha egy özvegy királyné hozományként vinne magával egy királyságot egy másikba, de királynõk nincsenek a játékban. Vagy pl. vazallus állam családfája kihal, és a hûbéresre száll a területe? Jó kérdés.

Volt már vkivel oan h "örökölt" egy országot ?
Elvileg lehet, de nekem még nem sikerült ien szerencsés helyzetbe kerülnöm.
Én épp most vívok háromfrontos háborút a franciákkal very hard/very hard-on. Spanyol, angol és birodalmi seregek nézték ki maguknak városaimat, de nem nagyon sikerül rátenniük a kezüket, legalábbis hosszú távon nem. Igaz, egy milánói hercegnõnek francia férje van, elég szoros a szövetség, és kérésre képesek segíteni, fõleg a németek ellen. Revideálnom kellett nézeteimet, egyáltalán nem rossz a diplomácia a játékban, csak sajátos logikát követ. Mindemellett qrvára kell figyelni ezen a fokozaton.

Hehe
Többnyire szánalmas... többnyire...
Adjátok meg egymásnak MSN címetek és játszátok le ott.
Vagy mi lenne ha Medievalben nyomnátok le egy csatában ???
Amúgy a játékkal játszotok, vagy csak úgy idetévedtetek ???
Bizonyára igazad van.

"Irracionális belepofázni abba amihez semmi közöd sincsen".
Te is pontosan ezt tetted, amikor ezzel a katolikus vallásos culpa dologgal elõhozakodtál, már másodjára.

A latinról pedig annyit hogy ki kell ábrándítsalak, a latinnak a jogon elsõ év után semmi jelentõsége nincsen, és ez nagyon jól van így.
Az az egy év kötelezõ latin tanulás is halál feleslegesnek bizonyult minden szempontból.

szerintem itt senkit nem érdekel a latin
eltévedtél kicsit

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Az én idõmben kizárt dolog volt, hogy olyasvalaki járjon jogra, aki nem tudja helyesen leírni a "kezdeni" ige felszólító módját. Nem én "kezdtem már megint", egyébként, és nem mellesleg nem is hozzád szóltam. Teljesen irracionális reakció belepofázni abba, amihez semmi közöd nincsen.

degenerator
most meg, ha csatáznék, kiír egy hibaüzenetet, ás az ablak fekete marad, de közben szól tovább a zene csak..lefagy az egész.

nem hinném, hogy hardverrel lenne a gond, mert elõtte kb 9 órányi játékig full felbontáson vitte, akadozás nélkül.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Hát ? éphogy, de elég necces lesz !

degenerator
felraktam a játékot. felraktam az 1.2es patchet. rá a magyarítást. cracket kér. crackeltem, de így meg fatal.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Persze.

Jaj, ne kezd már megint ezt a maxima culpa baromságot. Három hete már megtárgyaltuk ezt. Mellesleg nálunk a jogon meg kárfelelõsséget jelent a Culpa római jogból, szóval felesleges ezen vitázni.

degenerator
a 6.x gigás reloaded verzión mûködik a magyarítás?

Részemrõl örülök, hogy már ezt is tudom. Igaz, nem értem, mit tettél félre ("a dolgot"), és azt sem, hogy indult el a dvd a játék nélkül, de jellemfejlõdésre utal, hogy "maxima culpa" - nak nevezel egy elírást. Bizonyára nem római katolikus vagy, azok mást illetnek eme kifejezéssel.

SirHiggins
Nos tényleg elírtam,mea culpa,mea maxima culpa.
És nem a dvd nem indult el hanem a játék,de biztos elírtad...
A regben meg nincs semmi ami a játékra vonatkozna. Részemrõl ad acta tettem a dolgot, megy a játék.

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

Nem, de ez szélsõségesen irracionális volt.

Ccleaner vagy regedit vagy ilyesmik ismerete nélkül pc játékokkal foglalkozni, finoman szólva is õrültség. Reméljük azért nem pityeregte el magát szegénykém.

"Irracionális reakció" <#vigyor1> Te mindig racionálisan reagálsz mindenre?

én elég kocka voltam anno a pre-orderhez... <#buck>

Hát nem sok játék érdemli meg manapság, hogy eredetiben vegye meg az ember, de ez egyértelmûen közöttük van.

Igen, ez elírás csak. Már minden game dvd-n szerepel. Ne cseszeggessük azért mert elírta. Egyébbként én is fontolgatom hogy megveszem a game-t rendes verzióban, boltból. Nekem megéri azt a 6290-at és legalább nem kell crackokat kutatgatni és a patchek is simán települnének. A multi rész is kéne és az csak eredeti gameval megy biztos. Remélem nem járok úgy vele mint a company of heroes-el, amivel felmentem a netre és folyton csak verést kaptam.http://cdgalaxis.hu/PC/14718/medieval-total-war-2-gold-edition.html

Nehogymár elkezd sértegetni azért, mert elírta a dolgot. Nyilván DVD-n vette meg, CD-n évek óta nem forgalmaznak játékokat.

Rossz napod volt, hogy valakinek a technikai jellegû gondjára személyes sértéssel válaszolsz? Teljesen irracionális reakció.

vagy simán maradt valami szemét a registryben a crackeltrõl. pisz.

eredeti medieval II total war cd nincs. dvd van. az eredeti dvd indításához semmiféle "bemountolás" nem szükséges. valahol, valamikor, valamit elcseszhettek az agyadban, erre tudok gondolni.

SirHiggins
Én megvettem a eredetiben, miután egész jó áron láttam (régebben játszottam tört verzióval),de amikor el akartam indítani telepítés után, jött a crackaknél ismert hibaüzi h tegyem be a cd-t, vicces h az eredetihez is kellett a cd bemountolása-az eredeti lemezzel nem indult el...

Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En &#8217;t lieve vaderland!

Ok hagyjuk a Kingdoms-ot!
Inkább sztem egszerûbb lenne ha leírnád hogy hogy telepítsem! Pl: alap, majd melyik patchot stb...
Ok megpróbálom! A Kingdoms is magyar lesz a kieg telepítése után vagy csak az alap?
Hi. Én pár napja szereztem meg ezt a gamet.(Kingdoms)
A Kingdoms feltelepítéskor felrakja a medievalra is az 1.3-as patchet. Ezután a magyarítás menni fog.
Kuttattam utánna mert a tört verzió nem akart menni nálam sem.(Kingdoms)
Próbáld meg ezen az oldalon lévõ törést használni, nálam megy! Ja és egy fontos szabály!: indítani a Laucher.exe fájlal kell, nem a kingdoms.exe-vel!
Itt találod a linket ami megoldja problémádat:
http://www.rlslog.net/medieval-2-total-war-kingdoms-update-15-cracked-detonation/
(A megauploados linken van a lényeg, azt keresd az oldalon)

Minden Cracket kipróbáltam,egyik sem volt jó,aztán letöröltem az egészet a sunyiba,és voálá,1.0 tökéletesen megy.😊

Scottt
Vedd meg,vagy ne magyarítsd,ennyi
Egyébként:
-Alap medieval
-Kingdoms
-Crackol
-Örül.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"