Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
You\'ll Never Walk Alone
Hiába játszom évek óta, újra és újra elõveszem.
Szóval bátran nevezhetjük jónak. 😄
Mellesleg az újságok értékeléseire nem szabad adni. Akik 80%-ra értékelik az új nfs undercovert (amikor a minõsége alapján kábé 30%-ot érdemelne, olyan szinten rossz minõségû), azok ne minõsítgessék nekem a Medieval2-t.
You\'ll Never Walk Alone
Lehet tölteni. 72.1% "
Nismaster 11.29-dikén írta^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Merthogy kérdõjel - ez: ? - sehol nem volt, de mintha kérdést akartál volna feltenni.. vagy nem ? 😊
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a Stainless Steel 3.0 mit változtat a játékon és hogy kompatibilis-e vele a magyarítás! Válaszotokat elõre is köszönöm!
Tisztelettel AIR
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Azt tudod, hogy mit jelent a neved?
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Igazából akkor volt érdekes, mikor véletlenül megláttam, azt hittem csoda történt, és 10 fölé ment a tábornok. A tizet megszoktam már, és fura volt a 12 egy pillanatig, mikor elmozdítottam az egeret, rögtön kibújt a szög a zsákból. Persze a képet utólag csináltam.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
aut viam inveniam aut faciam
-nevezetesen,ha elfoglalok egy eltérõ kulturáju régiot,akkor az ottani cspatokat tudtam én is kiképezni,nem csak a sajátjaimat....nem tudom már mellikekben volt igy de jopofa,s reális...hogy a helyi lakosságbol toborzott emberek a helyi arculatu,regionális csapatokat adják...
a vanillában meg az a leggázabb,hogy mindenhol(a világ bármely részén)ugyanazok a zsoldosok....
Olyan módosítás létezik amivel meg tudom nézni a városomat 3d ben? mint mikor a harc? mintha hallottam volna ilyenrõl régebben. De sehol sem lelem?
Segítséget elõre is köszönöm!
ÜDV AirW
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
ez a legutolsó dolog amit meg kell lépni, ha nagyon lázadnak
az eserek 99,9%-ában máshogy is el lehet intézni
De a Britannia kieg egyedi kultúrális befolyás rendszere miatt lehetséges szert tenni más népek egységire.
csak akkor nem enged tovább játszani, ha minden tartományt elfoglalsz, az aztékokat is beleértve
vagy majd hirtelen azt mondja: "hopp vége a középkornak, bye bye..."
Musztítosód a saját városodat?
Nekem nagyon ritka, hogy ilyen eszközökkel kelljen megfékezni az elégedetlenséget, asszem 2 szer csináltam ilyet mióta játszok.
Középen a legjobb, de nekem is volt már olyan, hogy nagyon egy irányba kellett terjeszkedni, és nem érte meg messzire vinni a már jól kiépült városoktól.
Úgy tûnik a fõváros mérete, és mintha még a benne lévõ épületek is számítanának.
Igazából próbálgatni kell, mert esetenként furcsa dolgok jönnek ki.
Ja és a fõvárosba biztosan kell egy jó könyvelési képességekkel megáldott családtag. (máshova nem szoktam rakni, a többiek harcolnak)
A várak lassabban nõnek mint a városok, ezért a nagy várakat mindíg megtartom, viszont minden kis várból várost csinálok, hogy termeljen pénzt.
Ha már jó nagy vagy talán Velence a legjobb választás<#wink>#wink>
Az épületek tényleg elég keveset számítanak, bár a felsõ szinteken már érezhetõ.
De akkor a lényegre:
1:Amerikának a keleti partvonala már az alapjátékban is elérhetõ.
A nagy felfedezések korában(1400) építhetõvé válik majd egy nagyobb hajóosztály (karakk), amivel már át lehet kelni az óceánon.
2:Az a diplomata bizony lefizetni próbálja a városodat(megvesztegetés).
Küldj rá egy orgyilkost vagy vesztegesd meg egy saját diplomatával.
Ugyanakkor ez a probléma inkább zavaró, mint veszélyes, én óriási rajongója vagyok a játéknak, és méd soha nem láttam olyat hogy egy város ellenséges vesztegetés miatt átállt volna.
3:A korrupciót tapasztalataim szerint nemigazán lehet csökkenteni, de próbád meg a közrendet fokozó épületek építését(városháza és fejlesztései), hátha attól lejjebb megy.
Végezetül mint minden új játékosnak, ajánlom figyelmedbe a kiválló minõségû Magyarítást a játékhoz.
Tegnap vettem meg a játékot (jobb késõbb mitn soha), és nagyon tetszik. Tudom, hogy nem illik így bombázni titeket kérdésekkel, de az utóbbi 5 oldalon sehol nem találtam rájuk választ:
1. Amerika az alap játékban is benne van, vagy valamilyen kiegészítõ kell hozzá, hogy megjelenjen?
2. Idõnként látom, hogy egy másik nép diplomatája odamegy a városomhoz, meghajol mintha beszélni akarna, és ennyi. Semmi nem történik. Ilyenkor mit csinál?
3. megnéztem a költségvetésem, és a "korrupció vagy egyéb más" résznél ott van 3000, ami a jövedelmem nagyrésze. Hogy elehtne megakadályozni a korrupciót?
Elõre is köszi a válaszokat
aut viam inveniam aut faciam
Mi kell ahhoz, hogy carrack-ot (nagy hajó amivel át lehet jutni amcsiba) tudjak csinálni? Ha a régióban váram van, persze teljesen kifejlesztve minden (Citadel is persze), az épületlistánál azt mutatja, hogy csak városban tudom a Naval Dockyard-t csinálni, ha város alapú a régió, ott meg azt mutatja, hogy csak kastálynál tudom csinálni. OK gondoltam magamban, lehet, hogy át kell konvertálni a várost várrá és akkor lehet, vagy fordítva, várat várossá, de így is az elsõ probléma jön vissza.
Segítsetek.
Köszi!