Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg van válaszolva bizony keverte a 2nemzetet és ideológiát.
Bgabor: sarkítottam egy picit😊
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
egy kis érdekesség: teuton..pont most kezdeném a kigészítõt, ettõl már meg is oldódott a kérdés hogy melyik frakcióval kezdjem<#nezze>#nezze>
Mindegyik amit felsoroltál nagyon szép eszmék, csak megvalósíthatatlanok, így van ez a OculusDei által említett eszmékkel is.
Igatából önmagukban nagyon jól megállják a helyüket. Csak nem szabad megfeledkezni, arról, hogy a megvalósítással van némi probléma.
Mindegyik amit felsoroltál, egy optimális társadalmi modell, és mindegyik abban az esetben mûködõképes, ha a társadalom minden tagja azt jónak tertja, azonosul az ideológia értékrendjével. Ebbõl kifolyólag, csak ideológiák maradhatnak, a valós társadalmi rendszerekhez több kell.
Azonban van mit gyûlölni ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, de semmi közük az egészhez. Mindegyik eszmét egy diktatórikus rendszer próbálta megvalósítani, legalábbis elsõ ránézésre úgy tünhet, de igazából az eszmét felhasználva építették ki a diktatúrákat.
Így van ez ma is, itt nálunk, csak most sokkal humánusabban megy a dolog, a pénz diktatúrájának korát éljük, kicsit kényelmesebb mint az eszmediktatúrák kora.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Van valami nagy hátránya, ha lesz*rom a pápát?<#eplus2>#eplus2>
(angolokkal vagyok)
nem az eszme, a gondolat öl. hanem az ember. muszashi mondta anno hogy lehet egy fegyver bármilyen mestermunka. ha senki sem forgatja akkor csak egy darab vas marad. már ha érted mit akarok.
(nem támadólag mondom. csak gondoltam idebiggyesztem.)
aut viam inveniam aut faciam
Katonai értelemben én is nagyra tartom a Wermachtot és Rommelt, de gyûlölöm és megvetem a fasizmust, a kommunizmust, a szocializmust és azokat az iszonyatos bûnöket, amiket ezek elkövettek.
Hitler, Sztálin, mussolini, mao, pol pot, kimirszen, castro egyre megy.
Az intelligens és tájékozott ember az belátja, hogy Rommelnek(aki soha nem volt náci, és már az elsõ világháborúban is a warmachtban szolgált, amikor hitler és a nácizmus még seholse volt), vagy a német közkatonáknak aztán nem sok köze volt a nácikhoz vagy a náci párthoz(NSDAP). De az SS az teljesen más, az teljesen egybefonódott a nácizmusal, mi több, annak a fegyveres testülete(hitler testõrsége) volt, aztán eléggé kinõtte magát.
Szóval van mód rá, hogy elismerjük a katonai képességeket és tetteket, de elítéljük az ideológiát.
Elõre is kössz!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Azért, mert Fasiszta nevezetû fórumtársunk postjára reagált, aki valamilyen elmezavar okán, oda van a fasisztákért, mussoliniért meg az ilyen agyament dolgokért.
2 : szerinted obe az Olaszokra gondolt ? 😄
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
Nem az oldallal van tehát a baj.
3 kérdésem lenne!
1: fennvagytok teamspeak-en?
2: leszedtem az 1.3as patch-et de nem engedi feltenni mert azt írja ki: This 1.03 update cannot be applied to the 1.00 version of the game. tudnátok segíteni ebben? most szedem le a kiegészítõt is hozzá.
3: nemtudom leszedni a magyarosítást! felmegyek az oldalra melyet belinkeltetek, s ott rámegyek melyiket akarom leszedni de nemtudom mert nem ugrik fel az ablak meg semmi. a felugro ablakok blokkolását kikapcsoltam s akkor sem.
Köszönöm, hogy segítetek!
Üdv: Leendõ "bajtárs": Tamás
Az egész olasz nép világháborús mentalitása elég gáz. Az elsõ adandó alkalommal, 1943-ban felakasztották a vezetõjüket(mussolinit), és átálltak a szövetségesek oldalára. Na nem mintha kár lett volna mussoliniért, de ennél azért többet várt volna az olaszoktól az ember.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Segítséget szeretnék kérni abban , hogy ati readon 9600 serias videókártyám van és a játékból 5 percenként kidob . Szerintem a grafikus illesztõprogram lehet a felelõs. Szeretnék tanácsot kérni , hogy melyik illesztõprogram verziót telepítsem ( mert van vagy 50) , vagy mi egyéb lehet a hiba forrása. Remélem van akinek ugyan ilyen videókártyája van és tud nekem segíteni.
Elõre is köszönöm.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Kb. jönne még az amerikai polgárháború pack, aztán az elsõ, majd a második világégés. Talán még egy jelenkori.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
De elefántokkal nemigazán találkozik az ember, csak a végén a timuridoknál. Meg azzal a néhány zsoldos elfántal.
Amúgy se feltétlenül szaladnának bele, mert a játékban lévõ mindkét elefántos egység alapvetõen távolsági fegyveres. (puskás és ágyús elefánt van, ugyebár)
.....A szerver régi merevlemeze megadta magát ezért nem volt az oldal hétfõ reggel óta elérhetõ. Most már mûködik rendben, de a fórum csak hétvégén lesz helyreállítva. Elnézést kérek azoktól akiknek fórumelvonási tünetei vannak😊...