Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DaemoonHunter
uwu, aati91 kösz a segítséget!<#vigyor2>

Scottt
"valójában a németekre gondoltam, de felületes tudásom miatt nekem a faszistákról elõször a németek jutnak eszembe, lám tévesen😊"
Meg van válaszolva bizony keverte a 2nemzetet és ideológiát.

Bgabor: sarkítottam egy picit😊

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Annyira nincs (csak a pápa nemátkoz ki senkit aki megtámad, és rádküldi a bérgyilosait). De ha leigázod a franciákat, és a pápa kiátkoz, küldesz neki egy kis kenõpénzt (a pápának) akkor máris visszafogad!
Az egyetlen dolog ami miatt megéri a pápával haverkodni, az a kereszteshadjátrat, de szerintem azért nem éri meg. A többi dolog jelentéktelen.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

valójában a németekre gondoltam, de felületes tudásom miatt nekem a faszistákról elõször a németek jutnak eszembe, lám tévesen😊

egy kis érdekesség: teuton..pont most kezdeném a kigészítõt, ettõl már meg is oldódott a kérdés hogy melyik frakcióval kezdjem<#nezze>
Ne vedd sértésnek, de te hogy tudod gyûlölni ezeket az ideológiákat?
Mindegyik amit felsoroltál nagyon szép eszmék, csak megvalósíthatatlanok, így van ez a OculusDei által említett eszmékkel is.

Igatából önmagukban nagyon jól megállják a helyüket. Csak nem szabad megfeledkezni, arról, hogy a megvalósítással van némi probléma.
Mindegyik amit felsoroltál, egy optimális társadalmi modell, és mindegyik abban az esetben mûködõképes, ha a társadalom minden tagja azt jónak tertja, azonosul az ideológia értékrendjével. Ebbõl kifolyólag, csak ideológiák maradhatnak, a valós társadalmi rendszerekhez több kell.

Azonban van mit gyûlölni ezekkel a dolgokkal kapcsolatban, de semmi közük az egészhez. Mindegyik eszmét egy diktatórikus rendszer próbálta megvalósítani, legalábbis elsõ ránézésre úgy tünhet, de igazából az eszmét felhasználva építették ki a diktatúrákat.
Így van ez ma is, itt nálunk, csak most sokkal humánusabban megy a dolog, a pénz diktatúrájának korát éljük, kicsit kényelmesebb mint az eszmediktatúrák kora.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

DaemoonHunter
Lemaradtam a keresztes hadjáratról...franciáknak már csak 2 kastélyuk maradt a pápa pedig kiátkoz ha megtámadom õket...
Van valami nagy hátránya, ha lesz*rom a pápát?<#eplus2>
(angolokkal vagyok)

jaja de folytathatjuk a sort hogy gyûlöljük a liberalizmust, a demokratizmust (itt a demokrácia kicsúfolására gondolok ami ma létezik), a negatív oldalára fordított vallási fanatizmust...

nem az eszme, a gondolat öl. hanem az ember. muszashi mondta anno hogy lehet egy fegyver bármilyen mestermunka. ha senki sem forgatja akkor csak egy darab vas marad. már ha érted mit akarok.

(nem támadólag mondom. csak gondoltam idebiggyesztem.)

aut viam inveniam aut faciam

Már bocs, de semmiféle fasisztának nem szabadna lenned.
Katonai értelemben én is nagyra tartom a Wermachtot és Rommelt, de gyûlölöm és megvetem a fasizmust, a kommunizmust, a szocializmust és azokat az iszonyatos bûnöket, amiket ezek elkövettek.
Hitler, Sztálin, mussolini, mao, pol pot, kimirszen, castro egyre megy.

Az intelligens és tájékozott ember az belátja, hogy Rommelnek(aki soha nem volt náci, és már az elsõ világháborúban is a warmachtban szolgált, amikor hitler és a nácizmus még seholse volt), vagy a német közkatonáknak aztán nem sok köze volt a nácikhoz vagy a náci párthoz(NSDAP). De az SS az teljesen más, az teljesen egybefonódott a nácizmusal, mi több, annak a fegyveres testülete(hitler testõrsége) volt, aztán eléggé kinõtte magát.

Szóval van mód rá, hogy elismerjük a katonai képességeket és tetteket, de elítéljük az ideológiát.

magyarosítást honnan lehet leszedni? Mert a magyaritasok.hu-ról én nem találtam jó verziót!
Elõre is kössz!
És nem vagyok fanatikus fasiszta.
Igazából csak a játékok miatt szeretem a fasisztákat.
Olasz hadseregnek nem minden katonája volt béna példáúl ott vannak a Besaglierik az olasz elit mesterlõvész ezred meg még a Fologer ejtõernyõs hadosztály és még egy az Ariate hadosztály amikor ott volt Rommel azok vittek végbe egy két sikert.
Akkor te bizonyára nem tanultál politikaelméletet.

nem keveri. õk a nácik. a fasiszták azok csakis az olaszok voltak. bár ezt a mai fasisztázók se tudják.

Scottt
De tudod, hogy a Duce-nak volt egy nagy barátja valami Dolfi vagy hogyis hívták.Sokan bizony keverik, hogy honnan ered a srác nick neve.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Szerintem az olaszokra gondolt, és ha visszaolvasol, rájössz miért.
Azért, mert Fasiszta nevezetû fórumtársunk postjára reagált, aki valamilyen elmezavar okán, oda van a fasisztákért, mussoliniért meg az ilyen agyament dolgokért.

Az 1.02-es patchoz honnan tudnék crackot leszedni?
Torzonborz
1 : gondolod ezt nem tudom ? 😉

2 : szerinted obe az Olaszokra gondolt ? 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

csn tamás
ez is mire lejön...inkább akkor megvárom míg lejön a kiegészítõ azzal jo lesz szerintem. mert ugye patch nélkül magyarosítani sem lehet. teamspeaken vagytok?

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Próbáld meg elõször az 1.02-es patchet felrakni, és csak aztán az 1.03-ast.

csn tamás
megtaláltam végül máshol a magyarosítást igy nem lesz para a dolog. a többi problémára tudsz esetleg mondani valamit?

&#8222;Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat&#8221; Albert Einstein

Nekem megy a magyarítás letöltés, kipróbáltam.
Nem az oldallal van tehát a baj.

csn tamás
sziasztok!

3 kérdésem lenne!
1: fennvagytok teamspeak-en?
2: leszedtem az 1.3as patch-et de nem engedi feltenni mert azt írja ki: This 1.03 update cannot be applied to the 1.00 version of the game. tudnátok segíteni ebben? most szedem le a kiegészítõt is hozzá.
3: nemtudom leszedni a magyarosítást! felmegyek az oldalra melyet belinkeltetek, s ott rámegyek melyiket akarom leszedni de nemtudom mert nem ugrik fel az ablak meg semmi. a felugro ablakok blokkolását kikapcsoltam s akkor sem.

Köszönöm, hogy segítetek!

Üdv: Leendõ "bajtárs": Tamás

Olaszokkal? Te viccelsz? Az olasz katonák teljesítettek a leggyatrábban az egész második világháborúban. Meg lehet nézni az észak afrikai, és az 1943-as olaszországi teljesítményüket. Nem tudok olyan országról, akiknek a katonái gyengébbek, képzetlenebbek, motiválatlanabbak lettek volna, a második világháborús katonáknál mindíg az olaszok a negatív példa.
Az egész olasz nép világháborús mentalitása elég gáz. Az elsõ adandó alkalommal, 1943-ban felakasztották a vezetõjüket(mussolinit), és átálltak a szövetségesek oldalára. Na nem mintha kár lett volna mussoliniért, de ennél azért többet várt volna az olaszoktól az ember.

Torzonborz
szerintem a legtöbben is ugyan azzal kezdenénk <#hehe>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

van egy tippem melyik frakcióval kezdenél a TW WW2-ben<#eplus2>
Ti melyik verzióval játszotok 1.3-al?
Glory81 és milyen driver van feltelepítve nálad? az eredeti vagy a legujjabb igazából ez érdekelne , talán +oldaná a problémát.
a legfrissebbet?

Mogyi nekem is 9600-os van az egyik gépemen és azon fut mindegyik total war game csaj nagyobb seregnél kakad néha de amugy jó lehet az illesztõprogam nem jó.

Üdvözletem mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni abban , hogy ati readon 9600 serias videókártyám van és a játékból 5 percenként kidob . Szerintem a grafikus illesztõprogram lehet a felelõs. Szeretnék tanácsot kérni , hogy melyik illesztõprogram verziót telepítsem ( mert van vagy 50) , vagy mi egyéb lehet a hiba forrása. Remélem van akinek ugyan ilyen videókártyája van és tud nekem segíteni.
Elõre is köszönöm.

Az amerikai polgárháborúnak énnis örülnék.
Szerintem elõbb fogják a Shogunt, hisz az a legrégebbi! 😉

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Torzonborz
én azért nem bánnám ha elõtte kijönne egy R:TW 2 is <#vigyor>

Szerintem a tendencia alapján eljutunk odáig is.

Kb. jönne még az amerikai polgárháború pack, aztán az elsõ, majd a második világégés. Talán még egy jelenkori.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Szerintetek a total war-osok tudnának egy második világhábórus játékot csinálni és jóbbat mint a war leaders clash of nations?
Nem. Az elefántok letapossák, ugyanúgy mint az ostromgépek.

De elefántokkal nemigazán találkozik az ember, csak a végén a timuridoknál. Meg azzal a néhány zsoldos elfántal.

Amúgy se feltétlenül szaladnának bele, mert a játékban lévõ mindkét elefántos egység alapvetõen távolsági fegyveres. (puskás és ágyús elefánt van, ugyebár)

igazad van a fórum még nem elérhetõ, én magára a tw.onlie-ra gondoltam, hogy az már megy:

.....A szerver régi merevlemeze megadta magát ezért nem volt az oldal hétfõ reggel óta elérhetõ. Most már mûködik rendben, de a fórum csak hétvégén lesz helyreállítva. Elnézést kérek azoktól akiknek fórumelvonási tünetei vannak😊...
Scottt
Nálam még most sem jó,és Freemen se írt a fõoldalra, hogy megjavították volna.Az utolsó üzenete szerint hétvégére lesz kész.

(karók)
A fasánc az elefántok ellen is jó?
tegnap este óta megy
Lehet. A város és a vár utcácskáin bárhova.

Scottt
He-he,a two fóruma egyenlõre halott legalábbis tegnap még az volt.Ma már lehet mûködik^^

Na ja, meg egy barátibb nicknév sem ártana...

igen megnyertem de viszem tovább még csak 1320-ban vagyok megyek tovább mert állitólag americába át lehet hajózni ha jól tom az 1400-as évek körül bár most az 50 régiómból asszem 40 maradt a Mongolok miatt😄egyébként nekem bejött az a taktik,hogy bérgyilkosokat küldök a mongol tábornokokra el is intézik õket szépen.😊

Na várj! útra nem lehet rakni karót. Kapu mögé lehet?