Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt nemnagyon értem, hogy-hogy lehet azt megcsinálni, hogy a keresztes seregek ne kezdjenek dezertálni? Mert nekem eddíg minden hadjárat alatt elszöktek!
Az íjászok vagy a puskások a jobbak? Csak mert vannak olyan országok pl.: Angolok, Franciák akiknél sokkal drágább az ilyász, ez mértvan?
csn tamás
Boldog Karácsonyt Kívánok mindenkinek!
Egy kérdésem lenne, hogy van e magyarosítás a kingsdomhoz?! nem vagyok otthon az ilyen játékokban annyira és nehéz nekem angolul mert sokmindent nemértek...ha teamspeak-en tudnánk játszani jo lenne mert közben lehetne beszélgetni a játékrol meg egyebekrõl..

„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein

minden kedves hadvezérnek kellemes karácsonyt kívánok, jómagam szenteste betörök jeruzsálembe, és a földel teszek egyenlõvé mindent, már hallom a timurida asszonyok jajveszékelését<#eplus2>
miért vinnéd el õket? csak kilépsz a vár/városból csatlakozol a hadjárathoz aztán visszalépsz velük a garizonba. megnyered a keresztes háborút még abban a körben vagy a rákövetkezõben. ennyi.

aut viam inveniam aut faciam

A keresztes seregeknek valóban nincs fenntartási költsége, és ez jó, de ha minden emberét kereszteshadjáratora viszi, ki a fene védi meg a hazát? Nemtudom te milyen fokozaton jétszol, de én very hardon jó sokáig nem tudok keresztessereget küldeni, mert minden egyes katonára otthon van szükség, mert mindenki engem támad.
Legutóbb spanyolokkal voltam, és hihetetlen események történtek. Nemcsak a természetes ellenségek(mórok, franciák) támadtak rám, de rendszresen eljött engem támadni a szicíliai, a skót, az angol, a dán(!) stb. Ha valamilyen vonatkozásban csal a gép, akkor az ez, hogy olyan népek is a játékost támadják, akiknek az érdekeltségi területük alapján semmi közük nem lehetne egymáshoz. Elég vicces volt például, hogy az angolok meg a skótok szövetkeztek egymással és engem, a spanyolt támadtak állandóan.

Fordított helyzetben is voltam már. Amikor az angolokkal játszom, a spanyol és a portugál szövetkezik és rendszeresen partra szállnak a brit szigeteken és támadnak.

Azt meg, hogy az északeurópai dán mi a fenét keresett rendszeresen spanyolországban, szintén nem értem.

tipp vagy trükk a keresztes hadjáratokhoz:

feltétele hogy a célod közel legyen, európai birodalom vagy már a szentföldön állomásozó sereged. szóval ha közel vagy a célhoz - vagy bármelyik másik nemzet serege közel van - és tudod hogy a keresztes sereg fog nyerni és a csatlakozási idõ sem járt le - 10 kör azt hiszem - akkor bátran csatlakozz MINDEN egységeddel akivel csak tudsz a háborúhoz. családtag kell hozzá meg minimum 8 egység a seregben. még a zsoldos felfogadása is megéri ilyenkor. ugyanis: a pápa maga alá rondít az örömtõl hogy te mennyi embert indítasz el, plusz minden egység exp-t kap. nem beszélve arról hogy ha egy kört lepasszolsz - többet ne mert akkor már beindul a dezertálás alacsony piety értékkel - akkor egy környi fenntartási költség üti a markod. szal csak az a fontos hogy ezután nyerd/nyerje a gép meg a csatát. s lõn lesz egy csomó keresztes veteránod.

Érdemes modot tölteni?
Írsd ki õket. Ha megjelennek ki irtod. Aztán ismét és ismét.

A rebellisek ellen van valakinek valami jó tipje, (hogy-hogy lehetne megakadályozni, hogy elõjöjenek) engem az õrületbe kergetnek <#falbav>
Scottt
twcenter.net
Bal felsõ képecske
# Medieval II: TW Series Mods
Ott a Kingdomsot választod
Megkeresed azt a fórum témát, hogy Deus Lo Vult(valamerre fennt van)
Azon belül:Mod Deus lo Vult Kingdoms (DLV 5.74 ) (Patch 5.74 11\22\2008)
😉

Felrakod a warez verziód,aztán arra rárakod a warez kingdomsot is.Aztán arra rárakod a DLV-t^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Molnibalage
Errõl beszélek. Csak nem mindenhol kapni. Addig is kipróbálnám. A bátyus is pl. venne Civ IV BtS-t csak éppen sheol sem kapni. (Egyes helyen feltüntik, hogy van pedig hónapok óta nincs. Így bízzon az ember a magyar kereskedõben...)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

1: Az azt jelenti, hogy szövetségesi viszonyba kerülsz vele, viszont minden 10.000 feletti pénzedet õ kapja meg. Viszont ugyanúgy fel lehet bontani diplomatával, mint bármilyen más egyezményt.
2:Keresztes hadjáratnak akkor lesz vége, ha valamelyik keresztes had beveszi a kijelölt várost. Katonáidat hiánytalanul visszakapod, még plusz xpt-is szereznek jutalomként.

Gyurcsány tud olvasni? Ez új. <#nyes>

Mindenesetre az tuti, hogy nem szokott túl gyakran, mert a szóhasználata és a beszéde hihetetlenül primitív.

Neuman
Ilyen olcsó lett a Kingdoms?? Azt meg is veszem.

Kérdésem:
1. ha vazalussá vállok a Szent római birodalomnak az mit jelent pontosan, késõbb fel bonthatom?
2. keresztes hadjáratnak akkor lesz vége, ha megtámadtam a kihírdetett várost? A katonáimat vissza kapom utána?

Angolokkal játszok.

Nekem volt problémám a géppel, most sikerült megfejteni a gondját, videó kártya miatt fagyott ki a játék. Már lassan fél éve meg vettem a játékot, végre tudok vele normálisan játszani.

!!!HALA MADRID!!!

te, a gyurcsány nem olvassa a fórumot. nem kell túljáccani magad...

<#wilting>
Tényleg elõ kellene keresni azt a gyógyszert. <#nyes>

Mi van sumi elgurult a gyógyszered?

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

A bannered el lett baszva? Figyu, a kurva anyádat. Miért nem döglesz meg? Te valami ertéelklubos gecitermék vagy? Letépem a szádat ha meglátlak, kisköcsög.

Because fuck you. That\'s why.

Baszódjál már meg. 2990 Ft az öthetvehatban az eredeti angol verzió. Mi a picsáért vagy ekkora fasz?

Because fuck you. That\'s why.

Már hogyne menne. Persze friss (alap medieval2)installra telepítsd, és ne krekkeld. Csak ha a kieg is felment, akkor másold be a krekkeket a kieghez és az alapjátékhoz.

Molnibalage
Most éppen az, amit linketél. 😊 Biztos karbantartás van. Az ottani legfelsõ nem jött be.

Ha a kingdoms az kieg, akkor az nem fizetõs valami? A warez verzómmal menni fog? Mert, ha nem akkor nem szenvedek vele most. Jövõre megveszem eredetiben oszt jónapot.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Scottt
Kingdoms: A M2TW kiegészítõje,4új kampánnyal,és egységekkel.
Melyik link nem jön be?
obe:az 5.7-es meg az 5.0-ás DLV közt azért elég jelentõs különbség van^^

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Köszönöm.
már bocs, de most próbáltam ki, a dvl 5.0, amit linkeltem többek közt kitûnõen mûködik, a filefrontra linkel, letölthetõ <#nemtudom>
Én azt mondom, hogy Timuridák ellen midenképpen távolsági csapatokat kell gyártanod, pl.:az elefántokat nagyon könnyen fellehet oszlatni tüzes nyilakkal vagy ágyúkkal!
Molnibalage
Az elsõ link az oldalon nem él. Az baj?

Igazad van a keleti népek nem gyengék csak taktikázni kell velük én pl tönkre vertem az angolokat Bizáncal.
Bocs bgabor nem hozzád szólt a kérdésem.
lehet hogy nem pontos kéredésem Timuridák ellen milyen egységet gyártsak Bizáncal?
Bizáncal vagyok ezt már kérdeztem hogy milyen egységeket gyártsak a Timuridák ellen valaki válaszoljon kérem
Molnibalage
Mi az a kingdoms?

Scottt
obe hülyeséget ne linkelj.A TWO fóruma(tehát az oldal szíve,és egyben lényeg)jelenleg halott.Ez a Total War igazi központja TWC

Felrakod az alap Medieval 2 Total War-t

Ráküldöd a Kingdoms-ot az szépen felpeccseli neked 1.4 vagy 1.5-ig

Aztán innen kibogarászod, hogy kell feltelepíteni a DLV-t,átolvasod a Manualt és szidhatod, hogy milyen k*rva nehéz😊

A pénz diktatúrájáról szóló résszel egyet értek. Gyûlölni meg persze hogy nem magukat az ideológiákat gyûlöljük, hanem ami hozzá kapcsolódik.
Itt pedig nyugodtan említhetném a mai ideológiákhoz kapcsolódó visszásságokat is, például a demokráciához vagy a liberalizmushoz kapcsolódókat. De minek, a South Park megteszi helyettem. 😄

A második világháborús total war játékot fasiszta találta ki, mi csak poénként kezeljük. Egyértelmû, hogy nem lehetne alkalmazni a jelenlegi rendszerre. A másik meg hogy nem is lenne igény rá. Úgy értem, százával jönnek ki a jobb-rosszabb második világháborús témájú játékok, minek kellene egy ilyen témájú total war is?

Más mûfaj a TW.

Én nem utálom a zsidókat meg a cigányokat.
Kérlek hagyjuk ezt a vh-t dolgot csak egy kérdés volt nem azt mondtam hogy egybõl valósítsákmeg.
Molnibalage
Warezzal is? Honnan?

Torzonborz
letölt , telepít . ennyi az egész. DLV-vel tényleg jobb lesz a játék.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Molnibalage
És mi kell ahhoz és hogyan rakom fel. Úgy magyarázd, mint egy kezdõnek mert én nem ismerem a játékot.

Scottt
Deus lo Vult ha bírja a vas(Bizony izzasztja rendesen)
Stainless Steel,ez a 2 mod a legösszetettebb,legpopurálisabb.A DLV azoknak való akik szeretnek sokat pöcsölni a gazdasággal(durván komplex ez a része,meg egyébként is)
Az SS talán valamival egyszerûbb de azért ígyis elég bonyolult.
SZVSZ a DLV az jobb^^

Molnibalage
Skacok, milyen olyan MOD van ami kiegyensúlyozottabbá tenné a játékot? Mi most az aktuális? Waerzzel ki lehet próbálni? Mert, ha nem megveszem én szívesen a gammát csak kérdés, hogy nem -e az ablakon kidobott pénz lesz -e. Cirka 1 évvel ezelõtt kirpóbáltam az alapot ebbõl és az RTW Realism modok után nagyon lehangoló volt az összkép sajnos..

Torzonborz
nem tudom már ki hozta fel de mindegy is. beteg gondolatnak azért nem mondanám csak nehézkes megvalósításnak 😊

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

LOL
Itt tényleg komolyan gondolta valaki a 2.vh-s dolgot?
Ezt a marhaságot! Én azt hittem csak poén.
Mégis hogy képzelte akinek ilyen beteg gondolatok buggyantak ki az agyából?

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Milyen fajok? Madarak? Kutyák? Birkák? Milyen fajok?<#idiota>

Torzonborz
nna #8155ben megválaszolva de úgy vagyok vele ahogy Te . csak a technika miatt választanám azt az oldalt úgy mint sokan mások. 😊 az ideológia része más tészta de nem is ide tartozik .mindenesetre - szerintem - a 2. vh elég nehezen megvalósítható a TW szériával. arra ott van pl a hearts of iron .

A Bizáncal játszom milyen egységet csináljak a Timuridák ellen kérlek segítsetek?
És én ezzel lezártam a témát.
Én utálom Hitlert meg fajok elleni agresszióját.
A törököknél a "hahasim" nevü egységhez mien épületek kellenek vagy azt hol leeht megnézni egy bizonyos egységhez mien épület kell?