Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az íjászok vagy a puskások a jobbak? Csak mert vannak olyan országok pl.: Angolok, Franciák akiknél sokkal drágább az ilyász, ez mértvan?
Egy kérdésem lenne, hogy van e magyarosítás a kingsdomhoz?! nem vagyok otthon az ilyen játékokban annyira és nehéz nekem angolul mert sokmindent nemértek...ha teamspeak-en tudnánk játszani jo lenne mert közben lehetne beszélgetni a játékrol meg egyebekrõl..
„Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat” Albert Einstein
aut viam inveniam aut faciam
Legutóbb spanyolokkal voltam, és hihetetlen események történtek. Nemcsak a természetes ellenségek(mórok, franciák) támadtak rám, de rendszresen eljött engem támadni a szicíliai, a skót, az angol, a dán(!) stb. Ha valamilyen vonatkozásban csal a gép, akkor az ez, hogy olyan népek is a játékost támadják, akiknek az érdekeltségi területük alapján semmi közük nem lehetne egymáshoz. Elég vicces volt például, hogy az angolok meg a skótok szövetkeztek egymással és engem, a spanyolt támadtak állandóan.
Fordított helyzetben is voltam már. Amikor az angolokkal játszom, a spanyol és a portugál szövetkezik és rendszeresen partra szállnak a brit szigeteken és támadnak.
Azt meg, hogy az északeurópai dán mi a fenét keresett rendszeresen spanyolországban, szintén nem értem.
feltétele hogy a célod közel legyen, európai birodalom vagy már a szentföldön állomásozó sereged. szóval ha közel vagy a célhoz - vagy bármelyik másik nemzet serege közel van - és tudod hogy a keresztes sereg fog nyerni és a csatlakozási idõ sem járt le - 10 kör azt hiszem - akkor bátran csatlakozz MINDEN egységeddel akivel csak tudsz a háborúhoz. családtag kell hozzá meg minimum 8 egység a seregben. még a zsoldos felfogadása is megéri ilyenkor. ugyanis: a pápa maga alá rondít az örömtõl hogy te mennyi embert indítasz el, plusz minden egység exp-t kap. nem beszélve arról hogy ha egy kört lepasszolsz - többet ne mert akkor már beindul a dezertálás alacsony piety értékkel - akkor egy környi fenntartási költség üti a markod. szal csak az a fontos hogy ezután nyerd/nyerje a gép meg a csatát. s lõn lesz egy csomó keresztes veteránod.
Bal felsõ képecske
# Medieval II: TW Series Mods
Ott a Kingdomsot választod
Megkeresed azt a fórum témát, hogy Deus Lo Vult(valamerre fennt van)
Azon belül:Mod Deus lo Vult Kingdoms (DLV 5.74 ) (Patch 5.74 11\22\2008)
😉
Felrakod a warez verziód,aztán arra rárakod a warez kingdomsot is.Aztán arra rárakod a DLV-t^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
2:Keresztes hadjáratnak akkor lesz vége, ha valamelyik keresztes had beveszi a kijelölt várost. Katonáidat hiánytalanul visszakapod, még plusz xpt-is szereznek jutalomként.
Mindenesetre az tuti, hogy nem szokott túl gyakran, mert a szóhasználata és a beszéde hihetetlenül primitív.
Kérdésem:
1. ha vazalussá vállok a Szent római birodalomnak az mit jelent pontosan, késõbb fel bonthatom?
2. keresztes hadjáratnak akkor lesz vége, ha megtámadtam a kihírdetett várost? A katonáimat vissza kapom utána?
Angolokkal játszok.
Nekem volt problémám a géppel, most sikerült megfejteni a gondját, videó kártya miatt fagyott ki a játék. Már lassan fél éve meg vettem a játékot, végre tudok vele normálisan játszani.
!!!HALA MADRID!!!
Tényleg elõ kellene keresni azt a gyógyszert. <#nyes>#nyes>
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Because fuck you. That\'s why.
Because fuck you. That\'s why.
Ha a kingdoms az kieg, akkor az nem fizetõs valami? A warez verzómmal menni fog? Mert, ha nem akkor nem szenvedek vele most. Jövõre megveszem eredetiben oszt jónapot.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Melyik link nem jön be?
obe:az 5.7-es meg az 5.0-ás DLV közt azért elég jelentõs különbség van^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Felrakod az alap Medieval 2 Total War-t
Ráküldöd a Kingdoms-ot az szépen felpeccseli neked 1.4 vagy 1.5-ig
Aztán innen kibogarászod, hogy kell feltelepíteni a DLV-t,átolvasod a Manualt és szidhatod, hogy milyen k*rva nehéz😊
Itt pedig nyugodtan említhetném a mai ideológiákhoz kapcsolódó visszásságokat is, például a demokráciához vagy a liberalizmushoz kapcsolódókat. De minek, a South Park megteszi helyettem. 😄
Más mûfaj a TW.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Stainless Steel,ez a 2 mod a legösszetettebb,legpopurálisabb.A DLV azoknak való akik szeretnek sokat pöcsölni a gazdasággal(durván komplex ez a része,meg egyébként is)
Az SS talán valamival egyszerûbb de azért ígyis elég bonyolult.
SZVSZ a DLV az jobb^^
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Itt tényleg komolyan gondolta valaki a 2.vh-s dolgot?
Ezt a marhaságot! Én azt hittem csak poén.
Mégis hogy képzelte akinek ilyen beteg gondolatok buggyantak ki az agyából?
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz