Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én az utazásra gondoltam .
hajóval várat?

aut viam inveniam aut faciam

Használj hajót és elöször támad meg a spanyolokat és a portugálokat.
hali!Igaz a Kingdomssal is játszok de most a sima medi2õben elkezdtem a Moorokkal.Szerintetek melyik a legjobb egységük melyikkel érdemes várat ostromolni?Melyik egység a legerõsebb?Nekem egész bejön ez a nép csak minden olyan k***** messze van sose érek el velük olyan messzire az a baj😄
Ja de tudom türelem😊

Mert az ,,ö" -t kell megnyomni.

uu jólvan megoldottam a problémát..most viszont mikor a strategiai térképen áll a játék lenyomom a a (~) gombot és elvileg le kéne jönnie a consolnak de nem látom...erre van orvosság?:S
Szerintem az egész csapat megkapja a bónuszokat.

A vezérrel nagyon jól lehet harcolni, csak vigyázni kell rá.
Vannak dolgok amit kifejezetten azzal éri meg csinálni.

A lovasrohamra pl immunis, ha szembõl kapja, persze nem szabad vele harcolni, csak arra, jó, hogy megállítsa a lovakat.
1 másodpercen belül meg kell támadni a lovasságot mással is, és a tábornokkal elszaladni.
Ezen kívül majdnem minden gyalogság rohamozható vele, csak vissza kell vonulni rögtön.
Igazából pont olyan mint bármilyen nehézlovasság, csak jobb, és nagyon kell rá vigyázni.
A leg veszélyesebb, ha lövik, mindegy, hogy mivel, azt nem szabad hagyni.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Scottt
Prince 23: Passz dx frissítés,driver frissítés újra rakás.
SZU:Vezér testõrségével lehet csapatni mint állat😄 Használd ki igazi nehéztüzérség,de azért figyelj rá oda.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Hali!

Lenne egy kérdésem! Ti a vezérrel harcoltok, vagy inkább csak az arcvonal mögött nyomjátok az igét?

Egyébként a vezér a csillagokból eredõ bónuszt az egész csatatérképen megadja, vagy a seregek közelében kell lennie?

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Prince23
Miután indítanáma medieval 2-õt, ezt a hibaüzenetet kapom ablakban.

Hiba a lapon található parancsfájlban

Sor: 9
Karakter: 1
Hiba: Szintaktikai hiba
Kód: 0
url: http://.......med2/m2twLauncher langauge english

ez mi?

Na én is most reggel raktam ujra ugy hogy elmentettem a saveelésem nekem is ez a hiba jött be tedd ujra az egészet és jó lessz.

Sima Medi 2-õd van fenn vagy vmi Mod is?Mert én ilyennel akkor talákoztam mikor vmi Mod fenn volt.Próbáld meg unistallálni és törölj le mindent és rakd fel megint hátha jó lessz de csak a sima Medi2-õt.De lehet valakinek jobb ötlete is lessz nemtom.

Sziasztok lenne egy fontos kérdésem..elíndítom a játékot..látom amit legelõször látunk a medieval II total war feliratot..homokórázik majd kilép ezzel a felirattal:Medieval 2: Total War encountered an unspecified error and will now exit...nem tudom mi lehet a gondd..valaki tudna segíteni???:S
Azt indián település nem nõ.
A harc közben összeszedett foglyoktól lehet megtanulni új fegyverekkel bánni.
Ha ez megvan, építhetsz újféle sátrat, ahol új egységeket lehet képezni.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

köszi scott a segítséget.tökéletesen megy a kingdoms.te most újabb kérdésem lenne: az amerikai hadjáratot viszem az apacsokkal.mikor a településem eléri azt a lélekszámot mikor tovább lehetne fejleszteni nincs semmi,nem jelenik meg semmi épület/lehetõség,hogy azt tovább fejleszthessem.most ez azért van mert igyekeztek reálisabban elkészíteni a játékot(mármint hogy az indiánok maradtak a kezdetleges szinten)?bár ezt hülyeségnek tartom.inkább egy bugnak gondolom.mit lehetne csinálni??
Én veszek bárost. Oda megyek és ki irtom õket. Ennyi

Nem muszály csatával elfoglalni egy várost igaz sõt!Én pl:Volt ugy hogy megvettem vagy 5 várost egyszerre csak pénz kellett hozzá ennyi alig csatáztam vmit ezt is lehet:-)

Prince23
Meg könnyebben lázadnak akkor a lakói, ha várost veszünk.

Hülyeség...nem ér semmit a kereskedõ. Egy város elfoglalása...az ér valamit

Hali!Én is kezdõ vok vmennyire de annyit tudok hogy,a kereskedõvel oda kell menni vmelyik olyan pontra ahol kiírja mennyit tud gyõjteni azaz mennyi florint keress a térképen ilyen arany ezüst fa bárány vagy mi meg posztó stb...ilyeneket és odaviszed amelyik a legjobb számodra.De ha vki jobban le tudja írni akkor írja mindent még én se vágok de vmi ilyesmi asszem😊

hello.
Megszeretném kérdezni a kereskedövel, hogy lehet kereskedni?<#buck>

A választ elöre is kösz.
Ha tudna vki tanácsot adni adhat.
Kezdö vagyok<#wilting>
😄

a teutonic kifejezést Tõled vettem, poénból írtam ugyanúgy... Õk Teutonok voltak, pontosan 😊

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Hát azért ezt nem tudni...
Még magyar vonatkozása is van, és meghatározó része a világtörténelemnek.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Bocsánat így helyes:belinkelték így már (tudod)* kik azok a Teutonicok
*=tudom
sry

Bocsi Scott igaz én 27 éves vagyok és szeretem is a történelmet de sajnos mindent én se tudhatok nemigaz?!Mostmár tudom és köszönöm Bgabornak és Bervnek amiért leirták belinkelték így már tudod kik azok a Teutonicok.
Köszi skacok😊

Scottt
Hatodikos történelem könyvbe benne van😞

Mi lesz veled jövõ generáció?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

A Teuton a Német Lovagrend elnevezése. A harmadik legnagyobb lovagrend a Templomosok és az Ispotályosok után. Tudod, Jeruzsálem visszafoglalása meg az oda zarándokolók védelme, és hasonlók.
Érdekessége a teuton lovagrendnek, hogy kábé egy évszázadig Magyarországon volt a központjuk, aztán tovább mentek észak felé, és ott letelepültek Marienburg központal. Majd pedig elkezdték kereszténységre "téríteni" az ottani pogány népeket. Ez vallási térnyerés kábé 100.000 pogány halálával járt.

További infók a #8385-ben Berv által belinkelt wikipedia oldalon.

Gondolom erre megint többen besírunk majd 😊
Gyorsan írok még értelmest, mielõtt kinyílik a bicska a zsebemben..

Szóval a Teutonicok

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Gideon Wieth
Sikerült a Driveres megoldás köszönöm

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Na hali!Végre sikerült érvényesülnöm a Spanyolokkal elég szép kis gyarmatom van mostmár sõt nem is kellett nagyon harcolnom mivel sima diplomáciai úton megveszek városokat és már az enyém is így vettem pl kb 10 várost😄
Erõsités nekem nem érkezett se 20-25 körönként egyedül akik érkeztek eddig azok a Franciák õk jöttek pár hajóval.Ha vki nem értené ez a Kingdoms kampány nem a sima Medi2.😊
Az Indiánok gyengék azokkal azért nem viszem mert amugyse birom az ilyen lázadó népet meg nem érnek semmit szerintem.
Egy valamit nem értek ebben a Kingdomsban hogy a Teutonic kampány azok kik?Azaz a Teutonicok ki vagy?
Az Americast még vágom a Britanniat is de ezt nem õk kik voltak ha vki leirná megköszönném milyen nép is ez.
na üdv

köszi sräcok, tehät amikor üldözök azt hittem eddig hogy akit utolerek azt meg is ölöm..ertem, köszi szep
Be kell õket keríteni, így el lehet kapni párat.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

meg kell törni a moráljukat, s amikor futnak akkor üldözni és lekaszabolni õket. ez egy pöttyet vicces lovas ellen esetében mert az apacsok talpasok alapból...

Inkáb csata közben. Ha elkapod a menekülõket foglyok lesznek.
Én ki szoktam õket végezni, nehogy megint találkozzunk a csatamezõn.

Apacsokkal, meg különösen fontos az ilyesmi, mert a foglyok fegyvereit megtanulják használni.

azt tudom hogy egy csata után ejtek foglyokat, kérdi is hogy mi légyen velük, de nem értem hogy lesznek foglyaim?..csak lemészárlás van, meg vonalon túl futottak, azaz sikeres elmenekülõk..hogy kell direkt foglyot ejteni?
Köszi a válaszokat megprobálom a Spanyolt de inkább nekem jobban bejön a Britannia és a Crusader szeretek építkezni gyártani😄
A Spanyol nem igazán jön be de lehet elkezdem inkább az Apacsokkal.-.-

simán kapsz erõsítést kb 20-25 körönként. fullos seregeket, horribilis fenntartási költségekkel...

de az igazi kihívás az apacs ahogy uwu is említette. csak ne hagyd magad hamar frusztrálódni :p én azt élveztem a legjobban. (legfontosabb tanács az apacsokhoz, amint tudsz, FOGJ EL - ne ölj! - lovas és puskaporos egységeket.)

Azzal kell menni ami van, néha kapsz egy teli hajót otthonról.
A kezdõ szigeten asszem tudsz lovast is gyártani.
Ez a kieg egyáltalán nem építkezõs játék.

Egyébként az apacsokkal a leg érdekesebb. A spanyolokkal játszani ágyúval, meg nehézlovassággal, nem nagy szám.

Így 500 spanyol simán lenyom 1500 indiánt. Ennyi

Hali!Na én feltettem ezt a Kingdoms kiegészítõ vagy mit,nekem nagyon tetszik😊A kampányok fõleg a Crusader jön be bár a Britannia se rossz ott a norvégokkal viszem elég jól kb 20 kör alatt lenyomtam skociát igaz még teljesen nem.😄
Ami engem zavar az az Americas kampány mert ott a Spanyolokkal viszem és nem igazán lehet épitni semmit már nem tom hanyadik körnél vagyok de alig van haderõm is.Kérdem én hogy menjek igy hóditani?Ha esetleg vki játszik a Kingdoms kieggel segitsen már hogy lehet az Americasban fejleszteni épitkezni😊
üdv

Gideon Wieth
rendben megpróbálom 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Ahol felüti a fejét, ott tényleg nem sok tennivaló van.
Kell a health az épületekbõl, de inkáb elõtte mint utána.
A karantén azért hasznos dolog. Nem szabad mászkálni fertõzött területen se ki se be.

Ez ellen nem tehetsz semmit ezt én is rühellem.
régen a radeon 9600-osokkal csinálta ezt. driverfrissítés.

glorv81: imádkozz. amúgy van egy csomó épület ún. public health bonusszal. na, az ezeket segít elkerülni. de ha már a falak között van akkor csak az elsõ tanácsom.

Gideon Wieth
Jah a gép az AMD 3500+ 1 giga ram, Xp, Ati sapphire radeon 1650//asszem ez. valaami ilyesmi 😊// Ezen nem megy. A sajátomon viszont most nézem azon tökéletesen... Enyém amd 3100+ 1,5 giga ram Nvidia Gef 7600 GS

Gideon Wieth
ez amit írtam. A térkép müködik semmi baja azon lehet játszani, a szimulációk is minden rendben van. De amikor be akarok lépni hogy én vezéreljem a csatát mert rálátásom szerint úgy több esélyem van akkor a feléig betölt utána meg kiírja hogy meghatározhatatlan hiba miatt kilépett. A játék biztos nem hibás mert a laptopon müködik. Csak ott kevés a ram pluszba még vista van és nagyon szaggat lehetetlen vele játszani. Azért akartam nagygépre feltenni. De azon meg a csata meg se nyekken 😞 DirectX szerintem rendben van amiatt nem ilyet ír ki. Milyen driver frissítésre gondoltál ?

Hali srácok!Meg tudja nekem mondani valaki mit lehet tenni nem is tom pesits vagy milyen betegség ez hát hullanak a katonáim meg zsoldosaim akik nem kevés florinba kerülnek nem értem mit lehet tenni?Elõre is köszönöm a válaszokat ötleteket.
üdv

Scottt
A pontos hiba nevét beirod akkor lehet tudunk segíteni.Vagy CTD?
Direct X frissítés,driver frissítést tudok csak mondani

Gideon Wieth
Sziasztok!
Felraktam a játékot és a Kingdomsot /eredeti/
De a csatákat bárhogy akarom elindítani kilép meghatározatlan hiba hibaüzenettel. Nem tudjátok ez miért van ? a sima játékis a kingdoms is... Ötlet valakinek ?