Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aut viam inveniam aut faciam
Ja de tudom türelem😊
A vezérrel nagyon jól lehet harcolni, csak vigyázni kell rá.
Vannak dolgok amit kifejezetten azzal éri meg csinálni.
A lovasrohamra pl immunis, ha szembõl kapja, persze nem szabad vele harcolni, csak arra, jó, hogy megállítsa a lovakat.
1 másodpercen belül meg kell támadni a lovasságot mással is, és a tábornokkal elszaladni.
Ezen kívül majdnem minden gyalogság rohamozható vele, csak vissza kell vonulni rögtön.
Igazából pont olyan mint bármilyen nehézlovasság, csak jobb, és nagyon kell rá vigyázni.
A leg veszélyesebb, ha lövik, mindegy, hogy mivel, azt nem szabad hagyni.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
SZU:Vezér testõrségével lehet csapatni mint állat😄 Használd ki igazi nehéztüzérség,de azért figyelj rá oda.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Lenne egy kérdésem! Ti a vezérrel harcoltok, vagy inkább csak az arcvonal mögött nyomjátok az igét?
Egyébként a vezér a csillagokból eredõ bónuszt az egész csatatérképen megadja, vagy a seregek közelében kell lennie?
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Hiba a lapon található parancsfájlban
Sor: 9
Karakter: 1
Hiba: Szintaktikai hiba
Kód: 0
url: http://.......med2/m2twLauncher langauge english
ez mi?
A harc közben összeszedett foglyoktól lehet megtanulni új fegyverekkel bánni.
Ha ez megvan, építhetsz újféle sátrat, ahol új egységeket lehet képezni.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Megszeretném kérdezni a kereskedövel, hogy lehet kereskedni?<#buck>#buck>
A választ elöre is kösz.
Ha tudna vki tanácsot adni adhat.
Kezdö vagyok<#wilting>#wilting>
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Még magyar vonatkozása is van, és meghatározó része a világtörténelemnek.
*=tudom
sry
Köszi skacok😊
Mi lesz veled jövõ generáció?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Érdekessége a teuton lovagrendnek, hogy kábé egy évszázadig Magyarországon volt a központjuk, aztán tovább mentek észak felé, és ott letelepültek Marienburg központal. Majd pedig elkezdték kereszténységre "téríteni" az ottani pogány népeket. Ez vallási térnyerés kábé 100.000 pogány halálával járt.
További infók a #8385-ben Berv által belinkelt wikipedia oldalon.
Gyorsan írok még értelmest, mielõtt kinyílik a bicska a zsebemben..
Szóval a Teutonicok
!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Erõsités nekem nem érkezett se 20-25 körönként egyedül akik érkeztek eddig azok a Franciák õk jöttek pár hajóval.Ha vki nem értené ez a Kingdoms kampány nem a sima Medi2.😊
Az Indiánok gyengék azokkal azért nem viszem mert amugyse birom az ilyen lázadó népet meg nem érnek semmit szerintem.
Egy valamit nem értek ebben a Kingdomsban hogy a Teutonic kampány azok kik?Azaz a Teutonicok ki vagy?
Az Americast még vágom a Britanniat is de ezt nem õk kik voltak ha vki leirná megköszönném milyen nép is ez.
na üdv
Én ki szoktam õket végezni, nehogy megint találkozzunk a csatamezõn.
Apacsokkal, meg különösen fontos az ilyesmi, mert a foglyok fegyvereit megtanulják használni.
A Spanyol nem igazán jön be de lehet elkezdem inkább az Apacsokkal.-.-
de az igazi kihívás az apacs ahogy uwu is említette. csak ne hagyd magad hamar frusztrálódni :p én azt élveztem a legjobban. (legfontosabb tanács az apacsokhoz, amint tudsz, FOGJ EL - ne ölj! - lovas és puskaporos egységeket.)
A kezdõ szigeten asszem tudsz lovast is gyártani.
Ez a kieg egyáltalán nem építkezõs játék.
Egyébként az apacsokkal a leg érdekesebb. A spanyolokkal játszani ágyúval, meg nehézlovassággal, nem nagy szám.
Ami engem zavar az az Americas kampány mert ott a Spanyolokkal viszem és nem igazán lehet épitni semmit már nem tom hanyadik körnél vagyok de alig van haderõm is.Kérdem én hogy menjek igy hóditani?Ha esetleg vki játszik a Kingdoms kieggel segitsen már hogy lehet az Americasban fejleszteni épitkezni😊
üdv
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Kell a health az épületekbõl, de inkáb elõtte mint utána.
A karantén azért hasznos dolog. Nem szabad mászkálni fertõzött területen se ki se be.
glorv81: imádkozz. amúgy van egy csomó épület ún. public health bonusszal. na, az ezeket segít elkerülni. de ha már a falak között van akkor csak az elsõ tanácsom.
üdv
Direct X frissítés,driver frissítést tudok csak mondani
Felraktam a játékot és a Kingdomsot /eredeti/
De a csatákat bárhogy akarom elindítani kilép meghatározatlan hiba hibaüzenettel. Nem tudjátok ez miért van ? a sima játékis a kingdoms is... Ötlet valakinek ?