Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Érdekes. Megkrekkeltem és mûködik online.
Csak valahol azt írja ki h setup incompatible. Mert nem egyezik a verziószám, vagy modokkal játszanak. De az alapverzióba tudok gémelni. Kingoms 1.05-el már sajnos nem. pedig bejön a lobby
most teszem fel a SS 6.0-át. meg az 6.1-et.
nem támadok csak ötletelek. egyébként egyes játékok drm-jei alapból csinálhatnak ilyet de sokszor a megpiszkáltak okoznak ilyen. konkrétan kinyírják az optikai meghajtót drájveresen.
nah, hirtelen ezeket ellenõrizném le.
még egy kérdés, ha megromlott a tejed többet nem iszol/eszel tejterméket?
aut viam inveniam aut faciam
Utána néztem a patcheknek, és pl az 1.3 kompatibilissá teszi a Kingdomsot az alapjátékkal, nem tudom hogy ez igaz fordítva is, tehát az alapjátékkal el tudnám e indítani a kiegészítõt.
Mivel nem próbáltam soha multiban, ehhez igazából nem nagyon tudok hozzászólni. Majd talán azok akik multiban is játszották már a játékot itt a topicban, segítenek neked, már ha van ilyen ember itt.
Felrakod az alapot, majd rá a kieget. Teljesen mindegy hogy melyik eredeti vagy melyik nem. Miután megvan az install, felrakod a kingdomshoz járó cracket. Majd letöltöd a gamecopyworldrõl az alap medievalhoz az 1.3-as cracket és azt is bemásolod. Végül igény szerint magyrítod. És már játszhatsz is. Ezekután berakott DVD-re se lesz szükséged.
Persze ha neked ez az eredeti-nem eredeti és crackelés dolog megoldhatatlan morális problémát jelent, akkor felejtsd el az egészet és járjál templomba helyette. Vagy esetleg szerezd be külföldrõl az eredeti kingdomsot, pénzt és fáradságot nem kímélve. <#levele>#levele>
pls válaszoljatok már legalább erre a kérdésemre.
Betettem Disc1 -et, install. Kéri Disc2 -õt. Na de Disc2 -õt vmiért nem tudta bepörgetni. Kicsit kiakadtam, de mondom van ien (bár furcsáltam mert nem gagyi TECSOban vettem hanem rendeltem, meg ugy vigyáztam rá mint szemem fényére).Sebaj leszedtem Disc2 -õt netrõl, és ugy raktam fel.
Minap meg kellett a mûveletet ismételnem, de mostmár egyik lemezt sem lehet használni. Havernál is próbáltam ott sem szal ez már felbaszta agyam. Egy karcolás egy zsirfolt sincs rajtuk. Az Install discet meg jó ha 3x használtam...
Igy vegye meg az ember az eredeti gameket. Inkább lopom ki a CD-keyt ezentul.
Szeretnék érdeklõdni, hogy mi van akkor, ha az alapjáték eredeti, s a kiegészítõ pedig nem?
Ha felteszem a másolt kieget az alapra, akkor melyik marad eredeti? Gondolom az alapom. Bár abban kételkedem, hogy a kieg elrontaná...
Medieval Felrak
Kingdoms felrak,nemkell patcholni semmit majd a Kingdoms felrakja magának..
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Elõre is köszi
Amúgy még azt szeretném kérdezni, hogy hol tudom a játékban beállítani( fájlok között) azt hogy a Pápai állammal legyek?
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
És ha megölöd választanak új pápát, feltéve, hogy van élõ kardinális a világban.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
xp sp 3 van most. anno sp 2 volt
Választani fognak új pápát, és ott fog állni a testõrségével Rómában.
Addig fogtok hadban állni, amíg saját pápád nem lesz, vagy ha meghal a királyod, utólag megbocsát neki, addig meg ki vagy tagadva.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
El lehet valahogy kerülni azt, hogy amikor felinstalálom a kiegészítõt, akkor belepiszkál az XP-be. És fiókosan kell belépjek a rendszerbe. A vezérlõpult felhasználói fiókok beállítása sem segített anno. most új a rendszerem, xp-be normálisan belép, nem kell a fióknevemre kattintani, hogy bejöjjön az xp asztal.
szal ezt a fiókos belépést szeretném elkerülni. a vezérlõpultba hiába állítottam, ugyanaz maradt.
A magyar királyság oldalán kezdtem el játszani. Elfoglaltam a Pápai állam két települését, így végülis "megszûnt". De természetesen a Pápaság megmaradt. A kérdésem az lenne, hogy hol székel ezek után a pápa??
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
45 tartomány, ahogy illik....
én rövidet csak azért játszom, hogy unlockoljam a népeket. aztán csak hosszút.
16 kör az egész... persze a németekkel is ugyan ennyi idõ, de az azért nehezebb.
Õk vannak a legjobb kezdõpozícióban.
Legnagyobb bevétel, legnagyobb flotta, és lehet, hogy még a legnagyobb kezdõsereg is az övék. Az elsõ köben tutira te vagy a legerõsebb, nehéz elrontani.
Az itáliai gyalogos a legjobb a kezdõ egységek között.
szval megtudja-e valaki mondani nekem hogy a Magyar mod egység textúráit hogyan lehetne átültetni a reality modba?
Realitybe igenjó az imperial campaign de sajnos a magyar egységek a régi ratyi textúrával maradtak, magyar modba igen szépen átdolgozták. Próbáltam már ezer variációval de csak behal a játék a mod indításakor 😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A gép nagyon bénán ostromol, akár milíciákkal is lehet gyõzni, akkor meg minek épít az ember fullextrás sereget, ha nem használja?
Igazából én csak azokért a csatékért játszok le annyi kört. Olyat nem lehet generálni costum battle-ban, ott nincsen 10 csillagos tábornok egyik oldalon sem. Kár hogy a kampányban nincs battlerekorder.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A játékban is, a mongol gyalogosokat könnyedén legyakják közelharcban a falakon az európai gyalogosok. A lovas-íjásszok meg semmit sem tehetnek a kõ falak ellen.
Viszont ezért lenne jó, ha játékban le lehetne szállítani a lovasokat a lovukról és gyalogosként harcolhatnának mondjuk vár ostromkor
más, magyarokkal nyomtam végig a kampányt. a huszárok meglepõen hasznos egységnek bizonyultak. 'csak' könnyûlovasok de irgalmatlan rohamokat lehet velük bevinni. csatlakozom uwu-hoz bandérium ügyben. nagyon megbízható és kõkemény lovasság. lehet télleg a legjobb tank-lovasság. (tudom statban nem, meg valszeg a nemzeti büszkeség is befolyásol de akkor is :p)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Egy egységet nem árt több irányból rohamozni, úgy hatásos.
De lovasíjásszal is hasonló a helyzet egyszerû gyalogos ellen.
Pont ezért volt nehéz a tegnapi csatám, rengeteg lovasa volt az ellenségnek.
Egyébként a timuridákat is nyílit csatamezõn szoktam megverni.
Sokszor elkerülhetetlen, hogy több sereget támadjak meg, ezért ott is szokott lenni egy kis túlereje. Ott kicsit más a helyzet. A kétszeres túlerõ ellen is nagyon nehéz gyõzni, és a veszteség nagy szokott lenni.
Egyébként miért van az hogy 1.3-as patchbe a sima campaignba mindenki szövetséget kötne? De olyan értelmetlen szövetség, mint pl.: Törökország-Franciaország. Van erre gyógymód, vagy törõdjek bele hogy ez így van?
Csak az elmenekültek száma kétszer több volt mint ahány emberem összesen volt...hehe..de ez nem kunszt Egy sima gyalogos egy lovas ellen nem sokat ér.
De letesztelem a mongolok ellen is.
Ami nagy dicsõség, a mongolokat meg Timuréket leverni egy európai sereggel...lovagokkal....na az valami...hát..nyílt csatában rohamozással nem is szokott sikerülni
Bele kellett számolni a kijövés-bejövést is, nem volt egyszerû.