Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még csak ez a 70%-os van? mikorra lesz 100%-os?
Waaaaaagh!
most kezdeném el megint a gémet.
arra van valami megoldás hogy több ideig lehessen játszani a játékot mint ami benne van, vagy akár kiszedni az idõlimitet?
thx....
Waaaaaagh!
aut viam inveniam aut faciam
A legviccesebb az volt, amikor a pápának az utolsó tartományát foglaltam el, ami Marseilles volt. A városba beküldtem 8 kémet és néhány körön belül a pápát kirepítette onnan az istenadta nép. Aztán egy elég nagy sereggel meg elfoglaltam az immár lázadó Marseilles-t.<#hawaii>#hawaii>
szóval ha a kiátkozás körében a pápa 'szívrohamot kap' esetleg félrenyel és megfullad akkor nincs esély a keresztes hadjáratra.
a könnyû kardinálishoz jutás pedig thelogians guild + chatedral. rögtön bishopokat képzel akik jó eséllyel azonnal kardinálisok lesznek amint lesz hely (orgyilkos? <#hehe>#hehe>)
csúnya gonosz dolgot teszünk a kedves keresztény országokkal -> pápa kiátkoz -> pápa fejére felszegeljük a süveget, hogy le ne essen -> választunk egy új, barátságos pápát. (a folyamat igény szerint ismételhetõ)
<#hehe>#hehe>
de simán beirod alul kis fehér csikocskába magyarítás, aztán nyomsz egy nyalókát... tádá!
58%-os ez csak, ha jól tudom nincsen 100%-os, de van valahol egy 70valamennyis, de azt nem találtam meg.
Amúgy magyarítást a medieval 2-höz hol találhatok? ha valaki küldene egy linket, megköszönném. <#worship>#worship>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Kiakarom próbálni a reality modot2.1-et de ahhoz az 1.2-es vagy 1.3-as játékverziót kéri. Sajnos nekem nem eredeti a játék és sose sikerül olyan crackot találnom amivel futna valamelyik patch verzió. Ebben szeretnék segítséget kérni , hogy akinek sikerült megoldania ezt a gondot az legyen kedves és linkelje be nekem ahonnan leszedhetném.
* Kingdom of Great Britain
* America (Thirteen Colonies)
* Kingdom of Prussia
* Mughal Empire
* Kingdom of France
Unconfirmed:
* Poland-Lithuania
* Venice
* Ottoman Empire
* Austria
* Sweden
* Russia
* Spain
* United Provinces
Overall, the faction list is scheduled to tip roughly 50 factions. Ten are only playable though.
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
confirmed and PLAYABLE:
1. France
2. Sweden
3. Ottoman Empire
4. Great Britain
5. United Provinces (holland)
6. Russia
7. Spain
8. Prussia
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Most akarok venni, következõ hónapban meg is lesz.
!!!HALA MADRID!!!
az egyik legjobb kiegészítõ, négy teljesen más népcsoport viszályainak eldöntõje lehetsz, fiktiv jövõjük alkítója, persze az is más kérdés hogy honnan szerzel órákon át tartó gigászi csatákhoz áramot, vagyis bírja a traktorod aksija az tartós szipkázást? vagy ehhez járatni kéne a motort, de akkor meg zabálja a naftát? erre kíváncsi lennék
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A másik meg kamionozok és hétvégenként vagyok itthon, amikor itthon vagyok pedig a kis idõmet nem tudom csak játékra fordítani!
!!!HALA MADRID!!!
!!!HALA MADRID!!!
Nem játszhatók és nem véletlenül nem azok. Kezdéskor rajta sincsenek a térképen. Ahogy a Timuridák és az Aztékok sem.
http://www.freeweb.hu/azxaktak/
Ati Radeon 9600 xt
1 giga ram
2.4 intel caleron
elmegy?