Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez mär böven eleg hogy vegigjätszd, csak pär aprosäg nincs leforditva, a 100 % nem mostanäban lesz - gondolom en - mivel a küszöbön a következö TW, de mint mondtam ez több mint eleg a jätekhoz, valamint ha jätszottad a Rome-t evvel sem lesz gondod, en alig tudok angolul, de a rome-t forditässal toltam, ehhez pedig egyältalän nem is hasznältam
Warton
Azért csináltam, hogy ne átkozzon ki, csak aztán más miatt átkozott ki.

Djuree
na a magyarítás meg is van, elõbb írok minthogy visszaolvasnék😄
még csak ez a 70%-os van? mikorra lesz 100%-os?

Waaaaaagh!

Djuree
tudna valaki magyarítást adni hozzá?
most kezdeném el megint a gémet.
arra van valami megoldás hogy több ideig lehessen játszani a játékot mint ami benne van, vagy akár kiszedni az idõlimitet?

thx....

Waaaaaagh!

így szoktam szövetséges városokat foglalni <#buck>

aut viam inveniam aut faciam

Warton
Én is ezen gondolkodom egy ideje, mert sajnos Vilniusnál túl nagy a mongol sereg, gondoltam odaadom a pápának Vilniust, Novgorodot aztán bajlódjon õ is a mongolokkal.

A legviccesebb az volt, amikor a pápának az utolsó tartományát foglaltam el, ami Marseilles volt. A városba beküldtem 8 kémet és néhány körön belül a pápát kirepítette onnan az istenadta nép. Aztán egy elég nagy sereggel meg elfoglaltam az immár lázadó Marseilles-t.<#hawaii>

hát a könnyebb kezelhetõség miatt mindig adok a pápának egy birodalmat valahol. testõrségnek meg egy profi kém+orgyilkos duót. persze nem a fenyegetés miatt... csak hogy mindenre fel legyek készülve.

szóval ha a kiátkozás körében a pápa 'szívrohamot kap' esetleg félrenyel és megfullad akkor nincs esély a keresztes hadjáratra.

a könnyû kardinálishoz jutás pedig thelogians guild + chatedral. rögtön bishopokat képzel akik jó eséllyel azonnal kardinálisok lesznek amint lesz hely (orgyilkos? <#hehe>)

Warton
Attól függetlenül mókás dolog a Pápa választás:

Warton
Jah, csak nagyon nehéz megtalálni a pápát, mert Romát már réges régen elfoglaltam és nincs székhelye, utoljára valahol Észak Afrikában láttam.

Ha van elegendõ pénzem, akkor nem gond, egy kis pénzadomány és kész is, de amikor minden fillér számít, akkor nem valami kellemes érzés hogy fullos seregek jönnek rád, mert a pápa keresztes hadjáratot hirdetett ellenem + még fél európa ellenem van.
folyamatábra a könnyebb kezelhetõségért:

csúnya gonosz dolgot teszünk a kedves keresztény országokkal -> pápa kiátkoz -> pápa fejére felszegeljük a süveget, hogy le ne essen -> választunk egy új, barátságos pápát. (a folyamat igény szerint ismételhetõ)

<#hehe>

Warton
Azt nem értem, hogyha nekem van a legtöbb kardinálisom akkor miért engem átkoz ki? A kardinálisoknak nagyobb szerepet kéne adni, mintsem, hogy egyszer-egyszer szavaznak a pápa személyére.

És ez pozitívum vagy könnyebbség? Mennyibõl áll totál figyelmen kívül hagyni a pápa utasításait (kivéve amik kiközösítéssel járnának), és néha pénzadománnyal rendbehozni a viszonyotokat?

De nincs ott a pápa, hogy megmondja h mit csinálj vagy éppen mit ne.
Kösz a segítséget így már végre élvezhetem a játékot. Egyébként a törökökkel kezdtem el kampányt legnehezebb szinten, sztem a törökökkel az eggyik legnehezebb nyerni ( hála a bizánczi birodalomnak, egyiptomiaknak , keresztes hadjáratoknak + persze mongóloknak hála.)
pölö: bgabor írása.

de simán beirod alul kis fehér csikocskába magyarítás, aztán nyomsz egy nyalókát... tádá!

http://twonline.jatekok.hu/letoltesek.php?mod=MTW2&mod2=lcf&sorszam=206
58%-os ez csak, ha jól tudom nincsen 100%-os, de van valahol egy 70valamennyis, de azt nem találtam meg.
Az én személyes tapasztalatom az a gamecopyworld-el kapcsolatban, hogy megbízható oldal, az összes eddigi letöltésem 100%-osan mûködik, ha pedig nem, akkor én szúrtam el valamit (de utólag mindig mûködnek/mûködtek a letöltött fájlok).
Amúgy magyarítást a medieval 2-höz hol találhatok? ha valaki küldene egy linket, megköszönném. <#worship>
Bucser
vedd meg.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Scottt
1.0 felrak,nem crackol,patch,aztán a patchhez való crack.De Bucsi leharapja a fejem,szal vedd meg😄

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

MarkBlade
Jónak kell lennie azokban még soha nem csalódtam..
A gamecopyworld-os crackak nem jók.
MarkBlade
no warez. de gamecopyworld a barátnõd 😊
Üdv!
Kiakarom próbálni a reality modot2.1-et de ahhoz az 1.2-es vagy 1.3-as játékverziót kéri. Sajnos nekem nem eredeti a játék és sose sikerül olyan crackot találnom amivel futna valamelyik patch verzió. Ebben szeretnék segítséget kérni , hogy akinek sikerült megoldania ezt a gondot az legyen kedves és linkelje be nekem ahonnan leszedhetném.
Dragooon
*Subjected to Change* (Confirmed as of August 15th, 2008)

* Kingdom of Great Britain
* America (Thirteen Colonies)
* Kingdom of Prussia
* Mughal Empire
* Kingdom of France

Unconfirmed:

* Poland-Lithuania
* Venice
* Ottoman Empire
* Austria
* Sweden
* Russia
* Spain
* United Provinces

Overall, the faction list is scheduled to tip roughly 50 factions. Ten are only playable though.

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dragooon
egyelõre én ezeket találtam:

confirmed and PLAYABLE:
1. France
2. Sweden
3. Ottoman Empire
4. Great Britain
5. United Provinces (holland)
6. Russia
7. Spain
8. Prussia

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Neuman
Van átalakító az csinál 220-at. Kb 5 órát kibír folyamatos használat mellett. 3-ért már rég vettem volna. <#buck>
Most akarok venni, következõ hónapban meg is lesz.

!!!HALA MADRID!!!

Az empire total war-ban milyen Frakciók lesznek mert a spanyolok meg az amerikaiak benne lesznek?
én láttam itt faja gamer laptopot 3 ezerért... <#hehe>

természetesen a kiegészítõ 3 ezer, nem a gamer laptop
én a helyedben már rég vettem volna egy gamer laptopot, kint minusz 20 fok, a kabinban meg duruzsol az olajkályha, közben halomra ágyuzod a dél amerikai indiánokat, kasztíliai izabella jóváhagyásával <#ravasz1>, mindenképpen ajánlott a megvétele, bagatell összegért (kb 3 ezer ) hozzájuthatsz

az egyik legjobb kiegészítõ, négy teljesen más népcsoport viszályainak eldöntõje lehetsz, fiktiv jövõjük alkítója, persze az is más kérdés hogy honnan szerzel órákon át tartó gigászi csatákhoz áramot, vagyis bírja a traktorod aksija az tartós szipkázást? vagy ehhez járatni kéne a motort, de akkor meg zabálja a naftát? erre kíváncsi lennék
Szerintem a kamionozást a hivatására értette, szóval nemigazán van választási lehetõsége ezen a téren. <#smile>

Prince23
2 év alatt akkor is ki lehet végezni 😊 Ne kamionozz😄

Scottt
*kivégzi

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
A hetedik lovas ezred egyik tisztje 5perc alatt kivégni neked<#nyes>

Pedig a Kingdoms nagyon jó!Igaz télleg jön majd ki az Empire TW mondjuk az visz mindent😄

Neuman
Igen. ez igaz. A baj csak az, hogy kb akkor ismertem meg a rome-t. Azt kijátszottam. Utána megláttam a Medi2-t majd egy fél éve megvettem, és azóta játszok vele, közbe nem is beszélve, hogy volt 1. része is😊.
A másik meg kamionozok és hétvégenként vagyok itthon, amikor itthon vagyok pedig a kis idõmet nem tudom csak játékra fordítani!

!!!HALA MADRID!!!

Prince23
Volt rá bõ két éved, hogy végig vidd min. egy frakcióval.

Neuman
Akkor lehet meg se veszem. Nekem annyira nem jött be! Igaz még az alapot se fejeztem be, lassan meg ki jön az empire. Kinek van ennyi ideje hogy ezt ki tudja fullon játszani??!! Nem egy hetes játék.<#buck>

!!!HALA MADRID!!!

Talált. A kingdoms csak annyiban más, hogy minden komponense(négy van neki) más térképen játszódik, nem az alapjátékból megismert nagytérképen.

Neuman
Akkor a Kingdoms olyan mint a Rome-nal a Barbar Invasio?

!!!HALA MADRID!!!

Belenyúltál? Úgyérted átírtad a textfileban játszhatóvá a mongol népet? És tényleg azt hiszed, hogy pusztán ettõl mûködni fog? Nem tûnt fel neked hogy a mongolok csak jó nyolcvan körrel a játék kezdete után lépnek be a térképre?

Nem játszhatók és nem véletlenül nem azok. Kezdéskor rajta sincsenek a térképen. Ahogy a Timuridák és az Aztékok sem.

Hali. Segítség kéne. Belenyúltam a játékba hogy lehessen menni a mongol néppel. Mikor új játékot indítok a mongol oldalon, akkor bejön a nagy térkép, de semmi. Ha valaki találkozott ilyennel, az segítsen már hogy most mit kell csinálni.

http://www.freeweb.hu/azxaktak/

Sziasztok nekem megvan a játék, de lenne két problémám az elsõ nincs hang pedig a sound mappában minden benne van a beállításoknál is maxra van húzva aztán a másik, hogy nem tudom felrakni az 1.2es patchet mert azt írta, hogy nem ez a verzió következne pedig amikor belépek a játékba akkor kiírja, hogy 1.1es verziójú a játék utána meg gondolom az 1.2 következne.Légyszi segítsetek!
Scottt
Haladnak a srácok,én úgy érzem kb alfa verzióban járhat a mod^^

Minek? Jónéhány gyûrûk urás RTS van a piacon, azok se túl jó minõségûek. Minek mégegy?

saz mér is jó?

Nem tudja valaki hogy a Medi2höz nem csinálják meg a Third Age Mod-ot?Ha vki nem tudná ez az a Mod mikor Orkok,meg Elfek meg Uruk-hai lehet menni a sima Rome TW-hez jó jó kis mod😄

El..talán kicsit akadva de talán el

hy. ezen elfut? és milyen beálitásokkal?
Ati Radeon 9600 xt
1 giga ram
2.4 intel caleron
elmegy?