Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az elsõ szintû torony ellenem a fél seregem lenyilazta ostromnál. nagyon sok hulla maradat a falak alatt.
Waaaaaagh!
Tehát a 4 torony az 4 torony marad, a 2 katapult az kettõ marad.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
remélem túlélem valahogy😊
Waaaaaagh!
aut viam inveniam aut faciam
már szinte mindennel próbálkoztam: másik 1.2 patch, új windows, wimdows javítást tettem fel, szedtem új medieval t, az egész winyómat leformáztam,
de semmi.(jha és kb 1 éve még semmi gáz nem volt. simán felrakta a patcheket meg a kingdomst.) Légyszi segítsetek ha tudtok! Elõre is köszönöm!
hubster: szard le a papát. engem mindig kitiltanak de még egyszer nem jött ellenem keresztes sereg...úgyis hamar meg szokott halni a pápa, és a következõ általában visszafogad...
Waaaaaagh!
jól beszoptam ezzel a max egységmérettel, így meg úgy szaggat néha hogy hihetetlen😄 lejjebb kell vennem kicsit a grafot😞
jók ezek a mórok, sok a könnyûlovasuk, szabad területen nincs ellenfelük, várban viszont gyíkok nagyon. nem szabad várostromba bonyolódni, ki kell menni a támadók elé.
nem is tudtam hogy ha meghal a király és nincs trónörökös akkor az a nép elbukik. így sikerült most a spanyolokat elintézni😊
Waaaaaagh!
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Szerintem az nevetségesen kevés.
Én large-on szoktam játszani. Egész jól néz ki, és még városban is kezelhetõ.
Remélem nem kevertem össze a méreteket, asszem nálam a parasztok 120-an vannak, az a large ugye?
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Hacsak az nem, hogy a hajadat fogod tépkedni amikor a többszáz emberes egységeid a városok szûk utcácskáin próbálnak majd masírozni.
Nem érdemes a default fölé venni.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Mármint egy lovasroham erejét mennyire veszi ki, hogy nem 40-80, hanem 120+ ember közé zúdúl?
Gondolom a leginkább a védõtornyok hatássoságát veszi el a duzzasztott létszám... =)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Undorító ez a pestisjárvány. Konkrétan felborította a 85 provinciás német birodalmamat...
A családfám fele már belehalt, a jövedelmem jóval lecsökkent. Kb. 10-15 körrel ezelõtt 300K florinom volt, már 0...
Persze a nyavajás mongolok is nekemjöttek, a városaimat kikerülve jönnek befelé. Mezei ütközetben két fullos seregüket bírtam eddig szétszedni és 3 családtagjukat. De belebuktam én is 3 fullos sereget és egy parancsnokot. Persze a járvány miatt nincs jövedelmem és nehezen termelem újra a seregeket.
Waaaaaagh!
pedig nem állok rosszul:
-spanyolok 2 fullos erõdje elfoglalva a félsziget bejáratánál, nincs is több erõdjük, szóval már nem számottevõek.
-franciáknak már csak 1 városuk van, ezek sem sokra mennek már.
-egyedül a dánok basztatnak nagyon, az a rohadt lovas harci papjuk megõrjít, állandóan menekülnek aztán visszajönnek és így tovább:S
Waaaaaagh!
meddig tart amúgy? amíg a fél népességem ki nem pusztul? aztán magától elmúlik?
Waaaaaagh!
You\'ll Never Walk Alone
zafir: vedd meg a goldot. az a kiráj
Waaaaaagh!
parancsolj:
http://www.gamestar.hu/medieval-2-total-war-gold-edition.html
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
Lenne egy olyan kérdésem hogy nekem megvan a Medieval 2 Total War de van valami Kingdoms vagy micsoda az most egy kiegészítõ vagy pach vagy az mi??
Ki kéne próbálnom. csak baromira nincs idõm játszani. valakinek tapasztalatai vele esetleg?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha valaki nagyon könnyûnek, vagy unalmasnak találja az eredetit, akkor ezt érdemes kipróbálni. Nagyon sok új lehetõség van benne és a very hard végre tényleg very hard. Ajánlom mindenkinek, aki szeretne kicsit többet foglalkozni a gazdasággal, de nagyon sok új elem van benne. Nekem ez a mod jött be a legjobban.
Ui: kezdés elõtt a manualt nagyon fontos átfutni
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=219295