Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem nagyon jó a magyarokkal játszani, az egyik legjobb nép.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
data/world/maps/campaign/imperial_campaign/descr_strat
itt kell átírni a timescale 2.00-át 1.00-ra, vagy amilyenre akarod.
én is ezt néztem hogy van egy end dátum, de gondolom ha többen mondják akkor tényleg lehet tovább játszani. csak nekem kicsit illúzióromboló lenne ha mondjuk 1900-ig játszanék a lovagkorban😊
Waaaaaagh!
törököknél az ottomán gyalogság várvédésben a legjobb. és viszonylag hamar - mire jönnek a mongolok addigra azért illik lenniük - elérhetõek. íjaznak és utána megvédik a falat simán.
aut viam inveniam aut faciam
Kíváncsi vagyok, hogy Antiochia felõl merrefelé akarnak majd terjeszkedni? Kisázsia felé, vagy délre a volt Egyiptom felé. Érdekes volt, hogy Mosult is elfoglalták, de inkább "odaadták" a lázadóknak, nem foglalkoztak vele és továbbálltak.
hard-on asszem pont nekem való lesz😊
kösz szépen, el is kezdem törökökkel<#worship>#worship><#puszi>#puszi>
Waaaaaagh!
Ha Törökökkel akarsz elkezdeni akkor nagy fába vágod a fejszédet , de hard módban talán könnyebb 1 kicsit😊
Waaaaaagh!
meg nincs olyan igazi jó egységük ahogy megnéztem az épület tallózóban az egységeket...
Waaaaaagh!
habár így legalább nem lesznek olyan durvák...
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
elkezdtem az angolokkal de mikor megláttam hogy lehet az egységméretet növelni újrakezdtem mert nagyobb csatákat akartam😊
eztán kezdtem egyet a mórokkal de akadozott meg már ha volt sereg utánpótlás már nem rakta be mert nem bírta a gép😞 na jó, ez így nem jó kezdjük újra😄
újat kezdtem a skótokkal de túl könnyû így a játék normalon. na ez így megintcsak szar, kezdek egy újat hardon😄
most elkezdeném a törökökkel de van értelme? lesz esélyem hardon a fostos mongólok meg a timuridák ellen, mert ugye itt jönnek be?
mostmár sztem elég jól tudok játszani, az elõzõ 3 játékom alatt sztem belejöttem...
Waaaaaagh!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
A kedvencem mikor a csapatból fennmarad valaki a falon, vagy hozzáragad valamelyik ház sarkához, és akkor aztán se elõre se hátra.
A leggázabb, mikor az ellenség csinálja ugyanezt, és nem lehet megtámadni, csak nyilakkal, de azt is nem rájuk lövik, hanem a levegõbe.
Mindezek ellenére, nekem sokkal jobban szokott menni az ostromlás mint, ha automatára nyomnám. Ez fõleg a játék elején fontos, nem szabad sok áldozatot bevállalni, mert akkor nem tud a sereg továbbmenni hódítani. Ha megtorpan a hódítás, annak súlyos anyagi vonzatai vannak.
Roppant frusztráló. Viszont ha nagyon minõségi a sereg, akkor nekem csomószor kihoz citadel ostromnál ilyen 30-40 ember veszteséget (!!!).. Ennyit csak azzal veszítenék, hogy odamegyek a kapuhoz..
Ha nem vagyok túlerõben, akkor pedig megvárom amíg kitámadnak.. Plusz nehézlovassággal elég körülményes ostromolni, namost az autoresolve lovasokkal is simán bevesz bármilyen erõdítményt 😄DD
Waaaaaagh!
Pont az ostrom az ahol nagyon nem mindegy hogy csinálod.
Automatán szörnyû veszteségek tudnak lenni. Én is kipróbáltam, a szép nagy seregbõl 300 ember odalett, aztán lejátszottam kézzel, és 20 embert vesztettem.<#hehe>#hehe>
ritka hülye felépítése volt, ugye ez a 3 falas vár. volt 4 katapultom (2 osztag) és kb. 2x-es túlerõben voltam (igaz ez várban nem számít). az elsõ kaput kilõttem, a 2. védvonalban csak a falat tudtam mert a kapu olyan helyen volt hogy az íjászok kilõttek volna mire odaérek a katákkal. de a 3. kaput nem tudtam kilõni, a katapultok egyszerûen sehogy nem akartak átmenni a fal résén:S kénytelen voltam autócsatát nyomni amit nem szeretek csak ha legalább 3-4x-es túlerõben vagyok, de várostromkor soha. így persze nyertem simán😮 ezt a fellegvárat nincs aki bevegye tõlem. hagyok benne 4 osztag íjászt és jöjjenek ahányan akarnak, a falak meg az íjak itt verhetetlenek...
Waaaaaagh!
kösz...
Waaaaaagh!
te is megcsinálhatod, szorosan egymás mellett több sereggel, egyet te, a többi sereged a gép irányítja, vagy te, de akkor csak egyszerre 20 egységet tudsz irányítani
meg hogyhogy egyszerre 5 sereggel is harcoltál??
Waaaaaagh!
Csináltam egy szép lovas rohamot, de néhány másodperc után úgy menekült mindenki...

ha valaki tudja az mondja meg lécives
igaz így már játszhatatlan lenne, de megnézném milyen😊
Waaaaaagh!