Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Van 600000 arany a kincstárban, mág pár kör és megvan az elsõ millióm.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Piszkosul szaggatott, és meghalt 4 családtag is, de a mongoloknak annyi, ki vannak írtva.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Én a csatatéren a serpentin-t szeretem, pedig van nagyobb ányú is, de ez valahogy jobban használható.
Egyébként a bojárok nagyon komoly katonák, brutálisan lehet velük aprítani, és rögtön az elején képezhetõek. Gyalogosnak meg én is mindenféle zsoldosokat használok az elején.
A végén a dvore cavalry, meg a tsars guard iszonyatosan kemény. Ez a kétféle lovas bármi ellen bevethetõ.
akkor lehet esély ha az elején beveszed kijevet meg a tõle jobbra lévõ várat (talán van tõle jobbra még egy város, azt is be kell venni). én sajnos kijevet kihagytam meg a tõle jobbra lévõ várat, inkább a fenti másik 7 lázadó települést vettem be, de azok ráértek volna késõbb is, mert így faszántosul körbevettek a lengyelek😞
Waaaaaagh!
A lényeg, hogy tiszta legyen a cél, és ne legyen a lõtáv határában, hanem inkább a 2/3-hoz közel. Én ilyenkor nem is szoktam hagyni, hogy maguktól lõjenek, fontos, hogy hatékony legyen a sorozat. Biztos észrevetted, hogy van amikor csak 1-1 embert lõnek le, és van, hogy sokat. Úgy kell ügyeskedni, hogy sok legyen😊
Én úgy csináltam, hogy mikor sikerült kicsalni a tábornokot a tömegbõl, oldalról rohamozgattam, szembõl meg lõttem íjászokkal. Mikor megkapták a rohamot oldalra fordultak, és oldalról könnyebb volt õket lelõni, ráadásul egy kis dombon álltam ideális távolságban; 3-4 sorozat után alig maradt belõlük valami.
Mondjuk hozzá kell tennem, hogy nem maradt egyetlen tapasztalt sergem sem, plafonon 3 bronzos lovasaim vannak.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

😄DDD
aut viam inveniam aut faciam
Az elején elesik a vezérük.... másképp nem is lehet, és még akkor is nehezen futnak el.
Minden csatának az a lényege, hogy az ellenséges tábornokot kell megölni, aztán a sereget, fõleg ha van 10 csillagja.
Mert rohadtul nem értem UWU gyõzelmét. Nekem jön egy sereg, max csillagos hadvezér, mindenki 3 ezüst stráfos, néhányan 1-2 arany, és k nehéz leverni õket, max úgy, ha az elején elesik a vezér...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Itt azért megizzasztottak a mongolok rendesen, pedig ez is csak 1 sereg volt.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
Jól kezdõdik a móka, nagy mákom volt. Leszakadt egy sereg a többitõl, és tábornoka sem volt, felvettem pár zsoldost ,és a nyomukba eredtem, ez volt a legkönnyebb mongolok ellen vívott csatám.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
(most jött le a stainless steel 6.1, kipróbálom remélem jó lesz)
Waaaaaagh!
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
jönnek a lengyelek 2 fullos sereggel, a dánok meg hozzák a sereget hajóval😞
túl nagyok a távolságok az orosz területeken, nem tudok idõben erõsítést vinni😞
ráadásul nincs egy értelmes egységük itt az elején az oroszoknak, a lenygelek egységei erõsebbek.
ezt abba fogom hagyni mert így felmorzsolódok....
Waaaaaagh!
data/world/maps/campaign/imperial_campaign/descr_strat
itt kell átírni a timescale 2.00-át 1.00-ra, vagy amilyenre akarod.
Waaaaaagh!
Én pedig azt vettem észre, hogy ha támadok a nehézlovasságommal lándzsás egységre, akkor a rohamnál természetesen behal rengeteg lándzsás, de utánna pedig õk szedik a lovasaimat. Ennek ellenére amikor az AI támad nehézlovassággal, akkor rohamnál behalnak a lándzsásaim és csak kínkeservesen bírják legyürni a lovasságot. Akkor most hogy van?
Neki szedi a lovasaimat, nekem meg nemnagyon.
meg néha kihagy egy körbõl a játék:S
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
Ez a huge unit scale viszont kurva yo, végre nincsenek ilyen teljesen idétlen 25 vs 80 emberes városi csaták 😄DDD
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!