Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aut viam inveniam aut faciam
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
majd talán 10-15 év múlva valamilyen szinten le tudják programozni egy emberi agy teljesítményét, talán...
az rts-ek ai-ja a csalásra épül, és a folyamatos támadásra, hogy folyamatosan nyomás alatt tartsa a játékost, minél agresszívabb legyen, védekezésnél esélye sincs az ai-nak semmilyen játékban. minél nehezebb a szint annál jobban. ennél többet jelenleg nem tudnak a mesterséges intelligenciák...ezért játszok én multiban mindenhol ahol lehet😉
Waaaaaagh!
TW-t nem ismerem de már most kitaláltam a történetét! "Éld át saját középkori történelmed, változtasd meg te is az eseményeket" ! Sztem elég jó történet!
És saját véleményem az AI-val kapcsolatba hogy olvastam egyik oldalon hogy az SC AI-ja istenkirály! Sztem menjen vissza Comenius Logo-zni aki ezt merte állítani vagy vegyen leckét Sid Meier-tõl. SC-nek ultra gagyi az AI-ja. AGE OF 2-jé már egész jó! TW-t nem ismerem....még.......
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
én a diablo-t nyomtam végig vagy 20x...a 2-õt meg lehet mégtöbbször...😄
vh/vh nekem még túl nehéz lenne, 1 hónapja med2-õzök kb. (ráadásul elõtte sosem játszottam tw gémmel) 😊
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
tedd vh/vh-ra azt akkor lehet még uninstallod is lesz ha normalt untad... <#hehe>#hehe>
bár gyanítom a fõkocka uwu lesz <#circling>#circling>
De kár is tovább vitatkoznunk. Elbeszélünk egymás mellett. Legalábbis elzárkózol a véleményem elõl teljesen.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
miért te 3x teljesen végigtoltad a medieval2-õt? úgy hogy az egész térkép a tiéd volt? nem hinném...legalábbis én biztos nem bírnám, túl uncsi lenne...legalábbis így hogy ilyen hülye az ai...amúgy ha lenne benne normális multi akkor biztos nem lenne unalmas, még így sem hogy nincs története...
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
Ezért te összehasonlítod az SCt a TWvel (amiben csak single van gyakorlatilag), hogy az SC 11 éve él, a TW meg hol lesz? EZ a félrebeszélés!
Erre mondtam azt, hogy akkor a CS, ami csak multi még mindig népesebb rajongótáborral rendelkezik mint bármelyik más FPS. Igaz azok lehet hogy nem is multira vannak kihegyezve, de az összehasonlítás a tiedre hajaz! =P
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
de hogy jön ez ide?? ne beszélj már félre légyszives.
abban igazad van hogy a multi élteti, de azért a single része is nagyon jó, a története zseniális. ugye a tw-nek nincs deka története sem, csak választasz egy népet és nyomd le az egész térképet ennyi a feladat, ez sajna nem túl változatos. idõ után nagyon uncsi...
Waaaaaagh!
<#miaz>#miaz>
borsó!
A TWben meg komoly multi ügye, mint olyan nincs is.
Ezzel az erõvel a counterstrike 1.6 (a half-life1-es) még a mai napig üt minden fpst, hisz a mai napig rengetegen játszanak vele, majd többen mint bármi mással.
(Térképen körökre osztott lépés, csata meg realtime)
sztem ha elõször játszol érdemes magyarítást használni hogy megtanuld mi micsoda, utánna ha már tudod a dolgokat mehet vissza az angol mert a magyarban sok a hiba meg a félrefordítás...
Waaaaaagh!
#8937-es hozzászólásban lévõ linkre kattintva még jobban kedvet kaptam no meg kicsit gagyin képzeltem el a játékot mint ami valójában az! Én azt hittem hogy van egy térkép amin bábukkal megyünk majd ahol érintkezünk ott betölti a pályát csata és csókolom! Hasonlóan mint a Cossack2-ben igaz ott is volt épület vásárlás meg egység vásárlás! De örömteli számomra hogy van jó pár épület amit meg kell építeni ahhoz termelj! Szóval a TW egy tovább fejlesztett 3D-s csatákat is szimuláló RTS! Na megszerzem valahonnan az alapot+kieget! Magyarítást érdemes használni? Vagy az angol nyelven való játszás az igazi?
érdekes, a starcraft 11 éves és még mindig ez a legnépszerûbb stratégiai játék, ezt nyomják a legtöbben a mai napig, magam is.
hol lesz a medieval2 11 év múlva? sztem nem is fog senki emlékezni rá😛
errõl ennyit...
persze ez nem von le a medieval2 érdemeibõl, ez is nagyon jó játék, de közel sincs benne annyi taktikai lehetõség, ezért nem is olyan erõs multiban. ez single játék inkább, persze hot-seat-ben el fogom kezdeni haverral a hadjáratot, biztos jó móka lesz így a heroes-ok után😊
Waaaaaagh!
én személy szerint mindet szeretem. mind más stratégiát igényel. a legjobb érzés amikor rájössz mi a jó a melyikkel. <#buck>#buck>
rts vs tw: rts - szép, jó kb 3 hétig. tw - hát most is épp az egyikkel tolom.
Waaaaaagh!
Párszor bebizonyosodott már, hogy nincs olyan, hogy legerõsebb nép, mindegyiknek van elõnye, és hátránya.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
A totalwar sorozat teljesen más mint az rts-ek!
Teljesen más fejlesztés, teljesen más játékmenet, ennyi erõvel a wowhoz, vagy a sakkozáshoz is hasnlíthatnád.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
valahogy a 2-ben elnagyoltabbak az egységek, rosszabb az irányítás és nem lehet átlátni rendesen a térképet, ja igen meg az építkezés hiányosabb volta sem tetszik. persze gondolom ezt is meg lehet szokni de én nem akarom😊 mi az 1 után mást vártunk, csalódtunk benne sajnos (...és ha nézel külföldi fórumokat az igazi rajongók mind mást vártak).
nekem a cnc meg az ageof is tetszik, mindkét sorozattal az elsõ rész óta játszok, a cnc-t csak singliben, az ageof2-3-at multiban. a starcraftban meg versenyzek is😊
de a total war persze másért jó, teljesen más stílus az elõbb említett játékoktól. most rá vagyok indulva a medieval2-re de ha kijön a starcraft2 meg arra leszek ráindulva😉
Waaaaaagh!
Az egyben nem lehet elverni egy 2000 fõs sereget egy 1500, vagy 1000 fõssel. Bármit taktikázol, bárhogy manõverezel csak jobban buksz. Az nyer, akinek több a katonája és elõbb lõ. Kb. a harci fejlesztéseknek sincs sok értelmük, mert azok csak a szurony sebzését növelik, meg az ellene való védelmet. A muskéta meg ugyanúgy instant kill.
Ezzel szemben a 2ben 240 fõvel szétverhetsz 840 fõt is, ha jó helyrõl tüzelsz, jó idõben. Van morál, számít honnan támadod az ellenfelet, van értelme a formációknak stb.
Az építgetõs része direkt le van butítva. Ha neked ezért lett szarabb a 2, akkor sajnállak. Nem látod a fától az erdõt és érdekelne miért tetszik a Total War a C&C/Age vonal helyett...
kezdek velük egyet hardon. igaz kicsit szar helyen vannak mert sokan vannak körülöttük de hátha az erõs egységekkel nem halok el😊
ha valakit érdekel itt megnézheti minden nép minden egységét részletesen:
http://totalwar.honga.net/faction.php?v=m2tw&f=france
akár több modban lévõ új egységeket is...
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
http://ke pfeltoltes.hu/070815/Kir_ly__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
(a szóközt vegyétek ki a "ke p"-bõl) Szóval ez a egység egy gárda mesterlövész, mint látható 30-an megöltek már 1394 fõt! =)
<#nezze>#nezze>..ez nekem erösen randomnak tünik
nincs különösebb sorrend.
alapjáték + 1.3 patch. vagy ha van kingdomsod is: alap + kingdoms + 1.5 patch.
...és ha virágbolti verziód van akkor crackelni se felejtsd el😉
Waaaaaagh!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kérdés 😊 : Ebben a játékban hog ymûködik a multiplayer? van online campg ?
Waaaaaagh!
Innentõl kezdve, ha arra jön egy ellenséges serege, és beleakad, akkor oldalba támadhatod az erdõbõl, anélkül hogy rendezhetné a seregét, plusz morális fölényben is leszel.
amúgy cyrsys: szerintem minden idõk legjobb és legösszetettebb stratégiai játéka.Az AI-tól ne várj sokat (mondjuk függ attól,hogy mennyire vagy ügyes),sajnos nem tudják utolérni az MI-t,közel se..de azért sokszor meg elehet izzadni így is játék közben 😊 érdemes kipróbálni szerintem 😊
sry a hosszú dumáért
Teljesen kezdõ vagyok a játékban! Szeretnék olyan általános információkat megtudni róla hogy mivel nem mai darab a játék, ennek köszönhetõen patch-ek kiegészítõk jelentek meg hozzá! Ebbõl kiindulva mit lehet elmondani a játék AI-járól! Mert ha klasszul gondolkodik a gép akkor megéri játszanom vele! Vegyétek alapul hogy a legnehezebb fokozaton játszanék! Elõre is köszönöm!