Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy kérdés Medieval Total War 1 fut vistán?
Az Emipre TW az majd visz mindent😊

Értem!

Amúgy youtube-on végig néztem mind az 5 Empire Total War chapter videot! No comment! Nagyon odaver az egész! DEMO-t már nagyon várom!

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Ezt a játékot a szépségért, meg a hangulatért szokás játszani.
Tök jól ell lehet merülni a középkorban, néha adódnak nehézségek akit meg kell oldani. Sokkal realisztikusabb mint bármelyik más játék, ezt nem kell tökéletesen csinálni, hogy jó legyen, csak úgy mint a korabeli királyok.
Ez igazi kikapcsolódás, nem eszelõs versengés.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Limit az van, csak nem fix.
A sereget el kell tartani, ha nincs pánz, nincs sereg.
Azon kívül le is kell õket gyártani, mivel körökre osztott, az is korlátoz.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

Értem! Mondjuk egység szám itt látom véges! Civ4-ben tudtátok hogy végtelen? Vagyis véges, még hozzá annyid lehet amennyi belefér a memóriádba 😊 Tényleg ott nincs limit!

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

Djuree
hát az 1-nek az ai-ja ugyanolyan hülye mint pl. a med2-nek. állandóan támad, nyomás alatt tart, de ha túléled egy baromi nagy támadással le lehet nyomni.
de kezdõként azért durva lesz elhiheted😊

Waaaaaagh!

Djuree
én így játszok. alapból 1 kör 2 év😊

Waaaaaagh!

Djuree
de csak 1.4-ig😊

Waaaaaagh!

POI33
Azért kérdeztem mert alapjáraton a játékban 1kör az két év,csak át lehet valamelyik fájlban állítani.

Értem! Cosacks 2-nek milyen AI-ja van amugy? már aki ismeri 😊

nekem egy kör az... pont egy kör. semmi mod nincs fenn. semmi módosítás, csak játék. persze 1.5 és 1.6ra peccselve.

aut viam inveniam aut faciam

POI33
Ti hogy játszotok,1 kör 1év?

A kiegészítõ felrakja a patcheket. Szóval nem kell külön bajlódni.
Djuree
asszem igen

Waaaaaagh!

Na jó meggyõztetek! Akkor beszerzem az alapot meg a kiegészítõt! Telepíteni úgy kell hogy:

1. alap
2. kieg
3. kieghez a patch?

Djuree
persze hogy szerezd be!

nem könnyû egyáltalán. én most hardon szopok rendesen a dánokkal.
biztos könnyû very hardon is annak aki már 1 éve nyomja, de az elején normalon sem lesz egyszerû😊

Waaaaaagh!

Egy játék se tökéletes , de ez tényleg jó játék , a látvány igen jó kis hangulatot okoz annak aki játszik vele 😊 meg azért vannak izzasztó pillanatok a játékban pl: mongólok , timuridák , ott a pestisjárvány ami szintén tönkreteheti a birodalmadat. Meg nem az a tipikus game amit 2 nap alatt megunsz.
Nem tudok dönteni hogy beszerezzem-e a game-t vagy se! Itt olyan lehangoló megjegyzéseket írnak a játékról! PL. hogy very hardon sem olyan vészes sima ügy 😞 JAJ mit tegyek 😞 Sõt egyik oldalon ahol a Kingdoms-ot írja le mit tud át eléggé ócsárolta az AI-t 😞(

Hát igen, mi tudjuk mivel érdemes az idõt elkúrni<#buck>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Djuree
na jó, egye fene, te jobban tudsz😄

(amúgy lehet tényleg jobban tudsz, én mióta tanultam azóta nem is láttam programot, szóval sztem már eléggé elfelejtettem😊)

Waaaaaagh!

Nekem nincs meg.
"programozni tudok elég jól (c,c++, kis java), akkor az is megvan igaz?😉"

Elég jól. 😄 Eléggé tág megfogalmazás...de én biztos jobban! Hadd legyek büszke már én is valamire! 😊

Djuree
sztem elviszi simán. elég régi játék😊

Waaaaaagh!

SötétBarom
Azt elvinné egy 1.8as P4es laptop, valami alap VGA-val meg 256mb rammal? 😄DD Melóba jó lenne..

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Djuree
igen, az art of war-ral játszom. én jobban ajánlom az elsõ részt, sztem az jobb, de itt írta valaki hogy a 2 sem rossz (nekem nem jött be de azt is próbáld ki hátha neked tetszik).

ha nincs meg a kieg az sem gond, nem volt benne túl sok újítás😊

ott lehet aztán nagy csatákat lenyomni, akár 10000 fõset is😊

Waaaaaagh!

Cossack érdekel de te a kieggel játszol?
Djuree
néztem képeket ebbõl a civ4-bõl, hát nem a graf az erõssége az már látszik😄
viszont gondolom a gazdasági rész ezexerint nagyon jól ki van dolgozva ha nem a harcon van a lényeg.
kíváncsi leszek az empire-ben mennyire lesz komolyabb a gazdaság mint a med2-ben. elférne még egy bonyolultabb gazdaság. igaz a kor is fejlettebb, ebbõl adódóan lehetne valami plusz dolog benne.

Waaaaaagh!

Djuree
pedig ki van az egyenlítve jól. szted 11 év alatt nem tudták jól kiegyenlíteni? gondolj már bele. itt csak az a kérdés, hogy ki mivel tud jobban játszani. én pl. prottal tudok legjobban, aztán terran, zerggel nem nagyon tudok de nem is akarok, de nem azért mert a zergek gyengék lennének. legkönyebb a terrannal megtanulni, protossal már nem olyan egyszerû, sok kis trükkük van😊

Waaaaaagh!

Djuree
programozni tudok elég jól (c,c++, kis java), akkor az is megvan igaz?😉

Waaaaaagh!

Még sosem volt olyan, hogy ne írtad volna el.

Because fuck you. That\'s why.

"ja és a matekról annyit hogy mûszaki fõsulin 5-ös voltam matekból (a kedvenc tárgyam volt)😛 "

Ez semmit nem jelent! Logikai érzéked lehet attól még nulla! Stratégiához az kell akárcsak a programozáshoz is!

el írtam.
Akkor most kiegyenlített, vagy mégsem? =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Szerinte a Starcaft túl kiegyenlített Terranok élég gyengék a zergek meg túl erõsek nekem ezért nemtetszik.
Djuree
tudom hogy az a gazdaságra épül igazándiból, ezért sem nekem való, nem szeretek a gazdasággal tökölni, az a nyámnyiláknak való. én harcolni szeretek.

ja és a matekról annyit hogy mûszaki fõsulin 5-ös voltam matekból (a kedvenc tárgyam volt)😛 szóval nekem biztos menne ha matek kell hozzá, ha csak számolgatni kell benne akkor nem lehet valami nagy kunszt játék...

Waaaaaagh!

A kiismerés szó tényleg nem a legmegfelelõbb használat. Javítok : megismertem annyira a játékot 3 játékból , hogy tudjam mi , hogy mûködik , hogyan mûködik a kezelõfelület , hogyan érdemes építkezni , hogy kell építeni , hova és mit , hogyan mûködik a diplomácia . Nem azt akartam kifejezni , hogy profi játékos lettem ezalatt , hanem kellett pár játék mire élveztem a játékot.
azért ez durva. civezek a kezdettõl, tw az egyik kedvencem, és valaha gs.bf2 volt a nevem elé írva. milyen érdekes hogy ugyanazokat a játékokat kedveljük. <#buck>

Megnézném azt, ki ismeri ki magát három játékból. Eleve lehetetlen, sokkkal több féle játékmós van.
Én már vagy 10 éve tanulok civezni....meg szerintem mindenki más is.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Jaja annak nem a grafika a lényege. Meg az nem úgy megy , hogy felrakod aztán 2 óra alatt mindent tudsz kb. mint a med2-be . Nekem például a Civ4 volt az elsõ része amivel játszottam , és 3 játékot végig kellett játszanom , hogy kiismerjem a játékot , meg elsõnek ijesztõ lehet a kezelõfelület , elég összetett.
Mit láttál te? LOL
Nem is harcolnak, illetve be lehet kapcsolni valami gagyi animációt, de úgy játszhatatlan.
Az a játék egyáltalán nem a grafikáról szól, ha ilyeneken fennakadsz, akkor tényleg nem neked való.
Az nagyon keményen fejben számolós játék, ráadásul baromi sok lehetõség van, ha nem megy a "matek" ne játsz vele!

Djuree
hát én abban egyszer láttam hogy hogy harcolnak az egységek az nagyon lehangoló volt. megvan a 4 a kiegekkel együtt majd lehet felteszem ha megunom a med2-õt.

Waaaaaagh!

köszi, csekkolom is
Ja, de ilyen játék is kell, fárasztó am minsíg az a nagy hajtás.

A total war sokkal nyugisabb és könnyebb, nagyon nehéz elrontani, inkáb a szépségért játszik vele az ember.

Ez számomra lehangoló 😞 Nincs kihívás mint a civ4-be 😞 Ráadásul bakikkal és végigjátszható 😞 Tényleg ilyen a TW ? 😞(((

tw inkább taktika mint ahogy a civ inkább stratégia. egyik sem mellõzi a másikat de mindegyikre meg van az inkább jellemzõ.

A civ a leg összetettbb stratégia, az tényleg megunhatatlan.
Fõleg multiban jó, de single plalyerben a total war sorozattal jobban elvagyok.

A civ annyiban másabb idõtöltés, hogy az igazi kihívás, minden meccs másképp zajlik.
A total war sokkal nyugisabb és könnyebb, nagyon nehéz elrontani, inkáb a szépségért játszik vele az ember. Ezt nem csak a grafikára értem, hanem a szép kis birodalom építgetésére, abban is örömét leli az ember, ha nézegeti a munkája gyümölcsét, na meg a hõsies csaták, talán az a legjobb az egészben.

Djuree
hát ha máshol nem is ebay-en biztos van...

Waaaaaagh!

szerintetek lehet még valahol medieval 2 collector edition-t kapni?..olyat nem is merek itt kérdezni hogy valaki a fórumozók közül saját példányát megunva<#vigyor3> eladná ?
Djuree
ha valaki ma elõrendelni steamen az empire-t akkor a rome goldot ingyen megkapja😮
jó kis akció, de kár hogy nincs pénzem😞

Waaaaaagh!