Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy youtube-on végig néztem mind az 5 Empire Total War chapter videot! No comment! Nagyon odaver az egész! DEMO-t már nagyon várom!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Tök jól ell lehet merülni a középkorban, néha adódnak nehézségek akit meg kell oldani. Sokkal realisztikusabb mint bármelyik más játék, ezt nem kell tökéletesen csinálni, hogy jó legyen, csak úgy mint a korabeli királyok.
Ez igazi kikapcsolódás, nem eszelõs versengés.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
A sereget el kell tartani, ha nincs pánz, nincs sereg.
Azon kívül le is kell õket gyártani, mivel körökre osztott, az is korlátoz.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
de kezdõként azért durva lesz elhiheted😊
Waaaaaagh!
aut viam inveniam aut faciam
1. alap
2. kieg
3. kieghez a patch?
nem könnyû egyáltalán. én most hardon szopok rendesen a dánokkal.
biztos könnyû very hardon is annak aki már 1 éve nyomja, de az elején normalon sem lesz egyszerû😊
Waaaaaagh!
(amúgy lehet tényleg jobban tudsz, én mióta tanultam azóta nem is láttam programot, szóval sztem már eléggé elfelejtettem😊)
Waaaaaagh!
Elég jól. 😄 Eléggé tág megfogalmazás...de én biztos jobban! Hadd legyek büszke már én is valamire! 😊
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ha nincs meg a kieg az sem gond, nem volt benne túl sok újítás😊
ott lehet aztán nagy csatákat lenyomni, akár 10000 fõset is😊
Waaaaaagh!
viszont gondolom a gazdasági rész ezexerint nagyon jól ki van dolgozva ha nem a harcon van a lényeg.
kíváncsi leszek az empire-ben mennyire lesz komolyabb a gazdaság mint a med2-ben. elférne még egy bonyolultabb gazdaság. igaz a kor is fejlettebb, ebbõl adódóan lehetne valami plusz dolog benne.
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
Because fuck you. That\'s why.
Ez semmit nem jelent! Logikai érzéked lehet attól még nulla! Stratégiához az kell akárcsak a programozáshoz is!
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
ja és a matekról annyit hogy mûszaki fõsulin 5-ös voltam matekból (a kedvenc tárgyam volt)😛 szóval nekem biztos menne ha matek kell hozzá, ha csak számolgatni kell benne akkor nem lehet valami nagy kunszt játék...
Waaaaaagh!
Én már vagy 10 éve tanulok civezni....meg szerintem mindenki más is.
Nem is harcolnak, illetve be lehet kapcsolni valami gagyi animációt, de úgy játszhatatlan.
Az a játék egyáltalán nem a grafikáról szól, ha ilyeneken fennakadsz, akkor tényleg nem neked való.
Az nagyon keményen fejben számolós játék, ráadásul baromi sok lehetõség van, ha nem megy a "matek" ne játsz vele!
Waaaaaagh!
Ez számomra lehangoló 😞 Nincs kihívás mint a civ4-be 😞 Ráadásul bakikkal és végigjátszható 😞 Tényleg ilyen a TW ? 😞(((
Fõleg multiban jó, de single plalyerben a total war sorozattal jobban elvagyok.
A civ annyiban másabb idõtöltés, hogy az igazi kihívás, minden meccs másképp zajlik.
A total war sokkal nyugisabb és könnyebb, nagyon nehéz elrontani, inkáb a szépségért játszik vele az ember. Ezt nem csak a grafikára értem, hanem a szép kis birodalom építgetésére, abban is örömét leli az ember, ha nézegeti a munkája gyümölcsét, na meg a hõsies csaták, talán az a legjobb az egészben.