Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
A tábornok halála, és az ágyúzás egyenes következménye, hogy a megvadult elefántok eltapossák a saját gyalogos csapataikat.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Nekem fõleg lándzsás milicisták voltak, de pont elég volt, hogy a harci elefántok bevaduljanak. Szépen átgázoltak az összes baráti seregükön kifelémenet. Aztán kifehéredtek szépen a zászlók, mert a tiszt is elesett. =)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
De mivel addigra már van ágyú, és zsodos harci elefánt, sokkal könnyebb a csata.
Mongolok ellen is lehet katapultot használni, de az nehézkes, és nem éri meg, ezért aztán hiába keményebb a timuridák serege, õket már könnyebb legyõzni szerintem.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Timuréknál a harci elefánt volt csak a durva. Fõleg az ágyús.
Waaaaaagh!
aut viam inveniam aut faciam
Eddig még ilyet nem láttam, nem is értem hogy lehet megcsinálni. Jöttek várat ostromolni, az ostrom torony kigyulladt, az elefánt tüzérség nem lõtte a kapukat, csak egy létrája volt.
Na mondom máris gyõztem, hiszen citadellát védtem. Felküldtem mindenkit a falakra, ahova jött a létrával. Szépen ment a csata, nekem nem volt parancsnokom, ezért bár hatalmas veszteségeket szenvedett a falakon, csak elzavart onnan mindenkit. Átvonultam/menekültem a belsõ falakra és vártam a victoryt. Erre látom, hogy megint jön a létrákkal, meg mindenkivel. WTF? Honnan szedett megint létrát?
Nézem a külsõ falakról eltûnt. O_o El lehet vinni a már letámasztott létrákat újra?
Waaaaaagh!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
hát nálam játszhatatlan volt mediumon😞 vagy ennyivel jobb a 88gt vagy a 64 bites xp jobb. nekem 32 bites xp-m van. majd lehet legközelebb már 64-es xp-t tolok fel én is.
Waaaaaagh!
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Waaaaaagh!
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
az miért van hogy egyes népekkel nem tudok szövetséget kötni? semlegesek vagyunk de nincs ott ez az opció:S
Waaaaaagh!
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Ennél nagyobb hülyeséget nem is csinálhatnál.
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
valaki tudjah hogy lehet ( tört verzióval 😊 ) multiplayer ezni?
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
mert most ha belegondolok akkor már rég halott lenne dán birodalmam ha okosabb az ai. ellenem vannak a lengyelek a németek a skótok a portugálok a franciák😄 lehet nem kéne összevissza hódítgatni😄
Waaaaaagh!
Utána ha már tudsz mindent akkor jáccál élesbe!
Amugy nem értem hogy miért nem müxik a magyarítás...tökéletesen kéne müködnie!nem lehet hogy rosszhelyre telepitted???
\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com
itt a link:
http://www.twcenter.net/forums/downloads.php?do=cat&id=26&sort=downloads
ha valaki felrakja írja le a véleményét az új ai-ról. én most nem rakom fel mert nem akarom újrakezdeni a hadjáratomat.
Waaaaaagh!
Waaaaaagh!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
És úgy két hét és jön az Empire...
A harc közben figyelni kell legnehezebb fokozaton. Hajlamos átkarolni, közvetlen közelrõl tüzet nyitni (ott az lényegesen többet sebez, mint távolabbról és az újonc századok morálját azonnal szétveri). Túlerõt csoportosítani egy pontra.
Kedvenc taktikája, hogy ha túlerõt mutat fel egy vonallal szemben, akkor szépen lõtávra gyalogol, sortûz, majd visszabattyog. Majd jön a köv. század, majd a 3. is ugyanezt csinálja. Addig az elsõ kb. betárazott és kezdõdik elõlrõl. Így bár a sortüze elég gyenge eredményt okoz, de szépen lassan kicsinál. Ha te is sortüzet rendelsz el, akkor mind3 századával közel megy, és ha van töltött puska, azt az arcodba süti el és szuronyrohamot indít el.
Az építgetõs csatákban elég gyors és aggresszív. Mondhatni kemény dió. Az AI gyengéje a védekezés, kiépített védelem elleni harc (erõd, tornyok, ágyúk) és az ágyúk elleni harc általában.
Rég játszottam vele, de szerintem erõsebb a csata AIja mint a Medieval2-nek, viszont a csata nem annyira sokszínû mint itt.
Az meg, hogy very hardon se kihívás, hülyeség. Persze hogy nekünk nem kihívás very hardon, amikor két éve toljuk már egyfolytában. Ennyi idõ alatt jól kiismertük a játékot, ezért megy könnyen nekünk. Ne aggódj, te normalon is kapkodni fogod a fejedet, és bele fog telni jónéhány játékba, mire átlátod és megérted az egészet, és elkezded igazán jól játszani.
Szóval szerintem mindenképpen szerezd be, mert ez azon kevés játékok egyike, amit megéri megvenni.