Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You\'ll Never Walk Alone
You\'ll Never Walk Alone
Nem tudja vki h hány %-os volt a legjobb fordítás ehez a játékhoz??
És ha ez véletlen meglenne vkinek az elküldené nekem??
Elöre is kösziii
CSAK a Fradi
Ték.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Az mitõl lehet, hogy lenyomtam már többszáz évet a spanyolokkal, de egyszercsak történt vmi, és azóta nem tudok csatázni manuálisan, mert a csata elindulása után pár másodperccel kapok vmi olyasmi hibaüzenetet, hogy a játék ismeretlen hibába ütközött, ezért leáll. (nem a "szokásos" xp-s xy.exe hibát észlelt..)
Vista van a gépemen, de eddig semmi baj nem volt a játékkal. Többször újratelepítettem, de nem segített, próbáltam patchelni (1.2 rámegy, de utána el sem indul, az introképernyõ után kilép a fenti hibával, az 1.1-el ugyanaz a hiba, az 1.3 meg nem is megy fel rá), de semmi eredmény.
Segítene, ha beszerezném eredetiben?
CSAK a Fradi
aut viam inveniam aut faciam
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Te leírtad gyakorlatilag ugyanazt még egyszer nekem _válaszként_, meg 1-2 dolgot amit nyilvánvalóan én is tapasztaltam mikor végigjátszottam a németekkel a játékot.
Szóval értelme az nem volt, de legalább használható infók vannak benne összefoglalónak megteszi.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Erre írtam az elejét,
"A puskás lovasok nagyon kemények, miattuk kezdtem bele ebbe a kampányba.
A timuridák ellen nem voltak túl hatékonyak, de ott is használható egység."
Erre írtam a közepét.
A végét, meg csak úgy. Nem kioktatni akartalak! =)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ezt most tényleg nekem írtad?
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
A Reiterek nekem is bejönnek. Elég jók közelharcra is, jó a védelmük és brutálisak gyalogos ellen a karabélyaikkal.
A Teutonok jobbak, mint a gótikus lovagok, és sokkal hamarabb is meg lehet õket szerezni, csak kell a teutonok tanácsterme/céhe.
De egyébként a dánok kezdenek jó nehézgyalogsággal.
Bizáncnak nagyon jó gyalogsága van, aminek a csúcsa a varég gárda. Bizánc 15000-es populációval indul csak a barakot kell felhúzni a bizánci gyalogoshoz, szintlépés után a varég gárda is elérhetõ.
Nagyon erõs még az angol és francia nehézgyalogság, de késõn jönnek, citadella kell hozzá.
Viszont én mindig megtámadom velencét, mert jó hely<#smile>#smile>
Csak az aztékokat kell már lenyomni, meg a pápát akit rodos-ra költöztettem.
A puskás lovasok nagyon kemények, miattuk kezdtem bele ebbe a kampányba.
A timuridák ellen nem voltak túl hatékonyak, de ott is használható egység.
Az aztékoknál viszont nagyon bevált, gyalogos ellen nagyon jók, bár az azték fõsereget teutonlovag sereg gyõzte le nálam, de csak azért mert õk futottak velük össze.
Több sereget is vittem ami csak azonos katonákból áll. Van ott fullos puskáslovas sereg, és fullos teutonlovag sereg is.
Szép kis sorokat vágott közöttük a falkonéta! =]
30 évesen 46 éveset <#idiota>#idiota>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Már nyertem végülis csak a folytatásra mentem. Már 1540et írunk, 231.kör
meddig megy még? esetleg vissza kell verni keleti hódítókat? (amongolok uániakat) az nem fog menni😊
emm... te is a föld nevû bolygón élsz?
Egyszerû, de elég hatásos szerkeszet volt, a kor technikai szintjén pedig egyenesen zseniális..
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB