Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

októberben kerül a boltokba a gyémánt kiadás, a gold verziót tartalmazza magyar felirattal
Amikor elkészül ^^

most 70% ami egész jó és játszható
Hellosztok!

Mikor fog hivatalosan újra megjelenni a magyar nyelvû Medieval 2?

Köszi a választ!

http://www.freeweb.hu/azxaktak/

Vissza töltöttem egy korábbi mentést, (2 kör) és megcsináltam hogy ne tagadjon ki, de köszi a tippeket.
egyszerûbben: küldj hozzá egy kiképzett orvgyilkost, vagy öld meg csatában.

www.vvh.hu Vagány Vértesi Hegyivadászok COD2 és COD4

aish.. Hiszem ha látom...<#alien><#ravasz1>

A pápák gyakran kitagadnak, gyakran meg is hallnak, az új pápák meg gyakran megbocsájtanak. Mellesleg a pápák örülnek legjobban a pénznek.. 😊

hmmm..lehet, úgy vettem észre, hogy a városlakók hangulata esik, ha boszorkány ólálkodik a város körül, viszont családtagot hamar kinyir ha ha nem teszel semmit...a lényeg, nem szabad hagyni hogy a területeden grasszáljon...tulajdonképpen ugyanazt irjuk mind2en<#integet2>
Hát szar morált nem generálnak, legalábbis nem közvetlenül. A boszorkány és az eretnek növeli a pogány vallás erejét a területeden, a te katolikus/muszlim vallásod kárára. Ha a te nemzeted vallásának ereje bizonyos szint alá esik a tartományodban, abból lázadás lesz. Na azt már lehet szar hangulatnak nevezni. 😄

Hívd vissza, mert elcseszted.

Persze szembe lehet menni a pápával, csak tudd, hogy miután a pápa kitagadott, a keresztény szövetségeseid szabad prédának fognak tekinteni, akit nem erköcstelenség megtámadni, még szövetségi viszony esetén sem. (mint ahogy például a muszlimokhoz viszonyulnak)

Persze idõvel visszafogad majd a pápa(és mivel reális a játék és a pápa velejéig korrupt, pénzadományokkal ezt lehet siettetni), de egyáltalán nem biztos hogy a frakciód megéri azt az idõt.

Ha kitagad a pápa, mit tegyek ?
ugy fog kinezni mint egy boszorkäny, fel fogod ismerni<#eplus2>..bär valo igaz kesöbb bukkan fel, az elejen meg nem
spyy55
Ja: ha neten keresztül szeretnék csatázni cimborákkal, mit kell tennem?
Honnan lehet e-mail címet + jelszót szerezni?
Igaz az, hogy csak eredeti játékkal mûködik?

spyy55
Boszi??? Még sosem találkoztam vele.
Hogyan lehet felismerni, mert még az elején vagyok...

valamint biboros ugy öli a boszorkänyokat, meg az eretnekeket mint a pinyt, ezek ugye szar morält generälnak a te területeiden, söt a banya akär csalädtagokkal is vegez ha nem vägod haza idöban, ne hagyd a värosaid körül sokäig lödörögni !!
spyy55
Köszi a segítséget!
HADJÁRATRA FEL...! <#heureka>

Na meg ha bíboros akkor ha már legalább 2 van belõle, már van esély hogy elég szavazatot gyûjtsön a pápai választáson (az õt megelõzõ pápa halálakor)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Fec papa
Helo!

A hercegnõvel tudsz "rabolni" vezéreket, vagy tárgyalni velük, illetve más trónörökösökkel érdemes házasítani. A bíboros pedig olyan mint egy konvertáló progi. 😄 szóval téríti az embereket abban a régióban ahol van. Pl kaphatsz oylan küldetéseket a pápától hogy vidd fel ebben a régióban 56/%-ra a kreszténységet. Igy a teljesség igénye nélkül ez jutott most eszembe.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

spyy55
Hahó!
Mi a szerepe (magyarokkal vagyok) a Hercegnõnek és a Bíborosnak a nagy hadjáratban? Milyen befolyást kell gyakorolniuk?
Elõre is köszi a segítséget.

Csak az alapjáték van lefordítva, a Kingdoms nem, azt a kiadó (CD Projekt) fordíttatta le (onnan tudom, hogy én fordítottam).
ÜDv
A magyarosítással gondom van.Valaki tud segíteni?
A magyarosítás feltelepül de az asztalon lévõ ikonrol nem tudom elindítani. Kiirja hogy hiányzó parancsikon. Ha a játékot indítom el akkort nem magyar.
Valaki esetleg tud segíteni?
Hali.
Érdeklõdnék hogy a magyarosítás után a kigészítések is magyarok lesznek(kingdoms) vagy csak az alap.
Mellesleg megjegyezném hogy van 100% magyarosítás csak a cdproject megvásárolta így egyenlõre nem letölthetõ.
Legend Killer
ja, updatet, mind1 már 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

a kiegeszitöt nem engedte a szüz jätekra rärakni?...mert akkor rossz/hibäs verziot töltöttel le szerintem
ha räkattintasz a kereskedöre, utäna meg huzod a terkepen az egeret, lätod hogy kis ikonok vannak szerteszejjel, ha rähuzod az egeret, kirja hogy mi a cucc neve (bor,vas, selyem, stb) es a körönkenti bevetelt florinban, minel toväbb hagyod ott annäl többet hoz körönkent, pläne ha kepzettebb akkor megtöbbet..legjobb kereskedöhelyek nagyjäbol: bizänc, bagdad környeke, del amerika, nilus deltäja, szahara..stb..valamint ellenseges kereskedöket fizethetsz le
Nem vágom hogy a kereskedõk hogy müködnek.Hova kell õket küldeni ?
Legend Killer
de nem engedte a telepítéskor se, 1.3nál megállt.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

ha az alapjätekra telepited a kiegeszitöt, akkor nem kell sorban felrakni minden peccset, a kieg egyböl 1.5 öt csinäl belöle..ennek mennie kell igy<#kacsint>
spyy55
Sziasztok!
Valaki tudna egy RÉSZLETES leírást küldeni privátba, hogy interneten keresztül hogy kell a cimborákkal játszani?
- a szerver beállítását (hogy melyik gép legyen)
- meg az összes többi beállítást, hogy lássuk egymás gépét!
Lépésrõl lépésre...
Köszi

Legend Killer
de azért kösz a válaszokat.

Legend Killer
nekem nem telepíti 1.3nál, már próbáltam.

akkor szívd le hozzá a kiegészítõt is, az 1.5 verzióvá varázsolja a gamet, aztán magyarítás, amit nehéz elbaszni<#vigyor3>, és endzsoj
Legend Killer
warez és alap géjm.

akkor rakd fel újra a játékot, majd rá a kieget, és utánna magyarosíts...egyébként nem értem miért hiányzik az eng mappád?...milyen nyelvû verziót szedtél le?...vagy eredeti game?
Legend Killer
help

Murder3
Van aki kicsit jobban ért a játék modolásához?

Nekem van 1 mod tervem a játékkal kapcsolatba, nem oylan nagy dolog csak amit még én is meg tudok csinálni.

Ha 1 új térképet akarok mármint a kampány térképet akarom teljesen lecserélni.
elvileg megvan h melyik féjlokat kell módosítani.
Van aki esetleg ért a térkép modoláshoz?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

Na megjavult...
😄

Most azt nem értem hogy a lovagok miért nem teszik támadóvá a lándzsát ha támadnak (lovon..)
Legend Killer
én meg nemtom feltenni a magyarosítást, mert nincs eng mappa... fail :S.

Egyszerûen nem vágom miért nem jó...

Beállítom hogy a hadsereg nagysága legyen óriási, a gyors csatában (azt néztem csak) nagy a sereg, de campányban a térképen csak 60 at jelez... és a csatában is csak annyi van :/

Legend Killer
oké<#hawaii>

remelem talälsz valakit, de sok remenyt ne füzz hozzä, szerintem ez inkäbb single player game, tehät a többseg egyedül nyomja a nagyterkepen...ok, van multi resze is, de csak csatäkat nyomni hamar unalmas lenne<#integet2>
Legend Killer
ja, rájöttem közben, de szívesen játszok másokkal, ha még él itt vki.

Legend Killer
<#wave>

valaki felvenné velem a kapcsolatot privátban és adna elérhetõséget? aki profi. most kezdtem el és szívesen játszanék másokkal.

régen ugyanis a gépem nem volt erõs hozzá 😄.

custom battle: each army must have at least1unit!

ezt írja :S.

Nekem csak a "tudat" kellene pár körre....

mikor a spanyolokkal voltam, akkor a franciakat sikerult vazalussa tennem, de nem ereztem sok elonyt belole...
Szerintem elég ha csak kifosztod a muszlimokat. Én rendszeresen visszaadom nekik az elfoglalt várat,némi hadisarc ellenében, így újra lehet majd farmollni és megmarad délen a muszlim erõ.
A keresztes hadjárat valóban sok pénzt tud hozni, és a kereskedelem is nagyon fontos.

Sikerült már valakinek vazallussá tenni másik országot? Utolsó erõdítménybe beszorítom, körbeveszem a seregeimmel, bármit igérhetek, de vazalusságot nem tudok kicsikarni...😞

Bucser
Egyszerû. Fogod a seregeidet. elmész az muszlim területekre és elkezdessz várakat foglalni. Eközben minden gazdagabb ország mellé raksz egy diplomatát.

Ha elfoglaltad a városokat lootolod õket, lebontod az épületeket majd eladod a maradékot az enemy factionnek 20-30e aranyért darabját.

Így baromi gyorsan lehet lóvét szerezni. Mindezt megfejelheted azzal, hogy Crusade-tkérsz a pápától Jerusalemre és az olcsó keresztesekkel (amik egyébként egész jó egységek önmagukban is). elfoglalod az útbaesõ várakat.

Na meg trade rights kiváltása mindenkivel és minden városba legfejletteb market és port kell (+ a merchantok tegyék a dolgukat. 12 város az legalább 12 merchant de ha a legfejlettebb van minden városban az akár 24 is lehet ha jól számolom, mert minden szintért kapsz még egyet.+ merchant guild így értelmesnek születnek is.😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hi, a 15-20 k florin jó pénz, ez már a sok ebben a játékban 😊

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Hali, 4 napja próbáltam ki a játékot és azóta is rávagyok kattanva nagyon zsír, a hangulata, a kor minden 😄 Érdekes májusban próbáltam Empire TW-t, az semennyire nem fogott meg, ez meg így fõleg magyarítással nagyon állat <#worship>. Mondjuk elsõre kicsit bonya volt mert Age of, meg C&C-hez vagyok szokva, deh itt visszaolvastam jó 20 oldalt, és nagyon hasznos tippeket találtam, fõleg a kezdési stratégiáért köszi bgabornak az sokat segített, de azért volna 1-2 kérdésem😞Egyenlõre alapjáték van fenn 1.2-es pöccsel).
-Egyik az volna hogy, 1400 után áttudok hajózni Amerikába gyarmatosítani az alapjátékban?
-Illetve vki elmondaná "Hogyan lehet sok pénzt keresni?" mert ez egyszerûen nem akar menni hiába fejlesztek földmûvelést, kereskedelmet, bányászatot, kötöm az egyezményeket, hadseregre is figyelek mégis alig nõ a kincstáram, általában 10-20 ezerbõl gazdálkodok pl most is, és van kb 15 tartományom az angolokkal, itt meg írják egyesek hogy 5-600 ezret is elérnek
<#merges2> pedig már nem fejletlenek a városaim sem és a 15 tartományból is csak 3 vár, szval nemértem. 😄

Köszi a helpet és bocs a hosszúra nyúltam (:

Nekem a thörd édzs mod megy win7 64 bit alatt, viszont a magyarmod2 vág ki asztalra. Egy kis ablak, egy felkiáltójellel és egy OK gombbal.

Bucser
Hmm Érdekes... a Medieval II kingdoms elindul 1.05-ös patchel viszont a Third age mod 1.2 kivág indítás után desktopra. Windows 7 alatt. valakinek valami ötlete lenne rá?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF