11765
-
#10045 az nekem is... de patch nélkül ez nem megy...
de... kingdoms + alap? ez kompatibilis? (úgy tűnik nem.. :( ) -
#10044 azt hittem az olifánt -
#10043 mármint Bucinak a régi kérdéséért -
#10042 Neeem!!! orifánt -
Yodu #10041 magyarositas is kene:) -
Yodu #10040 nem eredeti es nincs patch -
#10039 eredeti a játékod? van pathelvel? -
Yodu #10038 Hello!
szeretnek egy kis helpet ha lehet:)
medieval2-ben elakadtam:(
sima jatek fut,le van toltve a maygar mod es a kingdoms es nem tudom elinditani vmiert:(
pls help vki:)
elore is koszi -
#10037 naaa ne haljon ki a fórum (MaRee, ez a te hibád :D:D:P:P)
mit szóltok ahhoz, hogy egyiptomot senkinek sem kell kinyírnia (rövid hadjárat)? Kész buli, senki nem támad, (max törökök, de ha bizánccal összeugrasztjuk ... :D)...
-
MaRee #10036 Nem, sima multi csatákra gondoltam :) Unom már a Rome-ot,Empireben meg noob vagyok és csak felb@szom magam rajta :D Ki kéne ezt is próbálni. A hotseat nekem túl lassú és körülményes, az lenne az igazi ha lenne igazi online real-time campaign :) El üldögélnék ott 5-6 órát :D -
#10035 én multizok, de mondjuk csak hotseatben, gondolom nem azt kérdezted :)
(régebben tesommal, csináltunk online hotseat-et: elmentettük körvégén és átküldtük a másiknak mail-ben a mentést :D) -
MaRee #10034 Egyebkent valaki multizik? Mert gondolkodom rajta hogy megvegyem-e a jatekot a multiplayer miatt, de azt hallottam nagyon kevesen jatszanak pl Rome-hoz kepest.
-
MaRee #10033 Igen erre :) koszi -
mindero #10032 Szerintem a ctrl+m re gondolt ami automatikusan összevonja az egységeket a kampánytérképen. -
obe #10031 crtl + a..ha arra gondoltäl, hogy mind kijelölese -
MaRee #10030 Valaki nem tudja mi az a billentyűkombináció amivel össze lehet vonni az egységeket? Arra gondolok mikor egymásra húzgáljuk őket, tudjátok :D Csak van erre egy billentyűparancs is amivel nem kell egyenként rakosgatni, de elfelejtettem miaz. -
#10029 mnt: Meg Nem Támadási szerződés (rome tw-ban volt.)
ez esetben a tűzszünetre használtam... :D:D
Killer pápa... ááh
XVI. Benedek, a Killer :DXD -
#10028 ori az nem ork akar lenni ugye? mert ha igen hát.. jáááj
Marcus Brutus: miaz h MNT?
(igyexem nem telefloodolni a topikot, ezért spórolok a hsz-szel :D) -
#10027 hát perpill (1146) Aiutus pápa van hatalmon (de tény, h az eddigi pápáim közül csak 1 kapta meg a "the Peaceful" jelzőt, a többi mind, Killer, Tyrant, Cunning meg stb :D)
igazi keresztény meg én vagyok! És aki kereszténynek érzi magát, az csatlakozzon a birodalmamhoz muhahaw xD
MaRee: az a lényeg a pápánál, h legyen mellette 1 diplomatád, és időnként csúsztatsz neki egy 5ezrest, szépen maxon tartod a reputation-jét, akkor 1 rossz szava nem lesz (persze ezt azelőtt csináld mielőtt kihirdeti, h hagyd békén ezt meg azt)
gvandris: igazán nincs mit :) (pápa ellen neked is azt javaslom mint MaRee-nak -
obe #10026 a naon ugye csak véletlen volt, nyugtass meg..nem vagyok grammarnazi -
#10025 ez tényleg köcsögség:
az ellenfélnek lassan vége, a pápa fenyeget, békén hagyod. az ellen küldi a követet, h MNT... naaaaaa
hát... oké.
és megtámad! szemétje :D:D
VÁLLALJUK A KIÁTKOZÁST!! egy kis arany, és objektive completed... -
bgabor #10024 Köszi. -
#10023 amúgy -
#10022 Néztem yot tube -n TATW -t. Naon jó. Főleg az ori -k mikor ámokfutnak. -
#10021 saját területed asszem ilyenkor védheted, pézt sose adj a gépnek, mert bizonytalan, főleg úgy h nem kötöttél békét :D portugálok meg amúgy is nyeszlettek :) -
bgabor #10020 Mit jelent az "Am" a hozzászólásod elején? -
#10019 Am a pápa egy szemét alak, mert a portugálok megtámadnak, majd ad egy olyan küldit, h 6 körre nuku háború. Portugálok első lépése miután 100000 aranyat + térkép infot kaptak: megtámadtak. -
#10018 Kösz a modot -
MaRee #10017 A Pápa egy hülye :D Egyébként én folyamatosan mindíg ki vagyok közösítve, bármit is csinálok.Az a legjobb amikor épp egy hadjárat közepén vagyok mondjuk a Holy Roman Empire ellen(persze előtte ő ajánlott fel szövetséget, és pár kör után támadott meg :D ) és erre benyögi hogy cease hostilities, vagy kiátkoz :D Ilyenkor általában már sz@rok rá, csakazéris végigcsinálom. -
#10016 agresszív pápa XD IX. Harcias Gergely, mi?? :D:D:D:D:D:D
én valahol olvastam, h a pápával szöviben lenni, az sose jó... pedig sztem ha megtámadnak, akkor előbb közösíti ki őket, ha szöviben vagyok velük. amúgy kétélű fegyver a kiközösítés! ha mindenkivel háborúban vagy, mindenki ki van közösítve... háát. akk ki is a keresztény?? :D:D -
#10015 TATW külön a mods mappába telepíti magát. Nem fog bezavarni. -
#10014 nekem a stainless steel 6.2 van fenn, Third Age TW nem zavarna be? -
#10013 kialakítom az új keresztény Római birodalmat muhahaha
plussz akit megtámadok az 1ből ki van közösítve :)
(el se hinné az ember, h a keresztények mennyire nem akarnak a pápával haverkodni, sőt utálnak, és rengetegen letámadnak :O (vh-n nyomom))
Isten a tanum h én nem voltam agresszív pápa, ők kezdték :DD -
#10012 jóóóóóóóó
nálam pl a rome total warral ha S.P.Q.R.-rel voltam, akk nem tudtam megnézni a szenátusi listát....
ezek bizony bugok...
nade: minek pápával lenni?? :D:D: -
#10011 meglepően jó mod, lehet Hotseatelni az eredeti Europa térképen, sok uj nemzet van, (litvánok, wallachia, jerusalem, stb) De nem lehet minden tökéletes... (pápás hiba) -
#10010 TATW tényleg nagyon ütős, Gondorral végig toltam, meg 3an hotseateltünk :)
gvandris: Innen tudod leszedni a CAE modot -
MaRee #10009 Ha már a modoknál tartunk, single playerhez ajnálom a Stainless Steel-t, és Gyűrűk Ura rajongóként a Third Age Total Wart! Az utóbbi kihagyhatatlan :) -
bgabor #10008 Jól átgondolt mod lehet, mondhatom. Én ezért idegenkedek a modok használatától. -
#10007 Honnan szerezted a pápa moddot? -
#10006 egyetértek, minél több kereszted van a pápa megítélésnél (és ha nagyon jó a viszonyod vele, 1 kis kenőpénz mindig javítja ;) akkor fogja elfogadni
A vicces az, h egy mod-dal játszok (Clouds Across Europe), ahol én vagyok a pápával, és nem enged keresztes hadjáratot indítani :DD Mivel magamat nemtom lefizetni, és nem vok benne a keresztény államok listájában, ezért nem is fogok tudni indítani :)