Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem stainless steel modnál volt ilyen, próbálj meg betölteni egy régebbi mentést ha van, nekem az segített.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

LasCar16
csak nálam van olyan gond h bármilyen verziójú m2tw-t ha feltelepítek, akkor ha end turn-t nyomok, elakad egy frakciónál a töltés??? azt hittem h a különbözõ módoknál van a probléma,de sajna mégsem...

#acm

ARSENAL THX a magyarosi tást nagyon kellet már
Akinek nem menne a magyaritás ne csodálkozzon 😊 csináljon 1 ikont az asztalra és igy paraméterezze(a cél után ird be):
"C:\Medieval II Total War\medieval2.exe" --io.file_first
Thanks!
<#vigyor2><#taps>

!!! Nem vagyok aláírásra jogosult !!

Valaki aki tolja TATW moddal(a gyûrûk urás😊) nem vett még észre oylan bugot hogy egyszerûen az egyésgeim nem azt csinálják amit mondok nekik?Pl rákattintok egy archercsoportra hogy azt támadja a lovasságom és nem oda mennek, hanem neki rohannak a legközelebbi egységnek.Vagy épp az íjászaim nem oda lõnek ahova én kattolok :\ Legújabb verzió amúgy.

<#eljen>, köszi
<#worship><#worship>

Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack

grebber
Feltettem egybe a Medieval 2 total War és a Kingdoms kieg magyar nyelvi fájljait is!! Itt elérhetõ!

Next PC upgrade: 2022

Köszönjük, és várjuk a kingdomsost is!

grebber
Ez csak a Medieval 2 magyarítása! 1.03-as verzió a magyar feliratos.
A Kingdoms fájlokat is felteszem majd az pedig 1.05-ös!

Kösz szépen, mindjárt kipróbálom. Egy annyit kérdeznék, hogy a játék melyik verziójával müködik? Azaz melyik patch kell hozzá? 1.4? És valyon lehet használni a Kingdoms nélkül is? 😄

És mégegyszer kösz, hogy ilyen hamar felraktad 😊!

grebber
Na lassan sok embernek leér az iso.
Hadd töltsék ha már nem vették meg legalább arányuk romoljon ha kímélik a buxát!

Magyar nyelvi fájlok (elméletileg)

http://www.megaupload.com/?d=1WQDPB5H

Medieval II Total War\data\ mappába kell másolni/felülírni az ott lévõket!! (ajánlott elõtte biztonsági másolatot készíteni)

Jó játékot!

Nekem is jöhetne! 😄

grebber
Privát üzenetet küldtem már! Egyenlõre csak oda raktam fel!

Légyszi adj egy linket is.
A bannerben levõ egyébként nem megy.

Bocs, mi az a mag? Egyébként kösz 😊!

grebber
Ahogy ígértem -> magra felraktam!

grebber
Vársz 2 napot és feltöltöm a teljes magyar nyelvi cuccot!

Ott van a bannerban a nagy piros szöveg alatt, éppen csak hogy nem szúrja ki a szemed. 😄

Sziasztok! Valaki meg tudná nekem adni azt a linket amirõl a magyarítást letölthetem?
csak egy másik családtaggal tudod kicserélni, vagy nem raksz abba a városba családtagot
Hogyan tudom a korrupt családtagokat lecserélni?

Csatlakoznék. Nekem is csak a nyelvi fájlok kellenének.<#wink><#wink>
LasCar16
találtam pár fasza módot, csak az a bajom velük h hiába van bugfix..mindig behal ha kör végét nyomok...egyszerûen megáll vmelyik frakciónál a kör..

#acm

Egyébként valaki tudna adni a Reality Mod 2.2-höz mûködõ letöltési linket?Mert a filefrontos már nem él 😞

grebber
Minden további nélkül!
Nekem a magyar nyelvi fájlok kellenének!

A nyelvi fájlok mondjuk nekem megvannak mert letöltöttem a játékot, csak akarom neten is nyomni.Szerinted ha azokat átmásolnám az eredeti játékba úgy mûködne?

grebber
A játékan a hangok kivételével minden magyar? - Igen.
Nagyon úgy néz ki meg kell venni pedig nem akartam.De sok mással ellentétben valahogy ennek nem kerültek ki a nyelvi fájljai 😞
Majd valakivel megveszem felesbe azt övé lehet a DVD tokkal vonóval nekem csak a nyelvi fájlok kellenek!

sikerült az 1.2 patchet felrakni,de az 1.3ast mikor indítanám ezt írja ki:this is 1.03.00 update cannot be applied to the 1.02.000 version of the game
lehet hogy a patch hibás?
mit lehet tenni ilyenkor?
http://cdgalaxis.hu/PC/17037/medieval-2-total-war-gold.html
Valakinek meg van ilyen kiadásban a játék?Ez a magyar felirat mit takar?A játékan a hangok kivételével minden magyar?Meg át lehet állítani ezt az eredeti angolra?😊

Alapjáték felrak, aztán ezt nem crackeled és felpakolod rá az összes patchet sorban (1.2,1.3, mittudomén).Ezután rárakod a Kingdomsot, és a gamecopyworld-rõl leszeded a mini-imaget hozzá.

LasCar16
sziasztok, tudna valaki ajánlani egy fasza a Stainless Steelhez hasonló módot ami 1.3as peccsig kompatibilis az alapjátékkal, köszi szépen

#acm

sziasztok!lécci segítsetek mer már nagyon el vagyok tévedve a témában!
a kingdoms telepítéséhez kell vmilyen patch,azt írják hogy az 1.3as....
és az 1.3 as telepítéséhez kell az 1.1 meg az 1.2es is?+még azt se tom h kell e minden patchet crackelni...
én már napok óta szívom vele,mer fel akarom rakni a kingdomsot is😊
írjatok!
köszi!
Sziasztok,
Sikerült valamit elrontanom miközben átírtam a descr_strat.txt és mikor új nagy hadjáratot indítanék visszalép a menübe.
Tudna valaki küldeni egy ilyen fájlt, vagy sztetek más miatt van?

3 esélyed/dobásod van ha nem tetszik az idõjárás/napszak
sziasztok!azt szeretném megkérdezni,hogy milyen szerepet tölt be a "várakozás" gomb a csata elején.tehát betölti a gép magát a csatát és a "seregrendezés kezdése" gomb mellett van ez,de nem jöttem rá mi célt szolgál.
van egy plusz Medieval 2 gold edition-om elado, akit erdekel 3000 huf, csak kibontva volt, hasznälva nem, termeszetesen fel nem hasznält serial-val
ma érkezik..

www.vvh.hu Vagány Vértesi Hegyivadászok COD2 és COD4

erre värtak sokan:

100 %-os magyaritässal

Az alapjátékban sincs semmi baja a boiling oilnak. Látszik is. Alámennek, leforrázza õket, elégnek.

Pedig van "boiling oil" a kapuknál, de lehet, hogy csak a Kingdomsban jelenik meg. Ha az alapjátékban is szeretnéd, hogy mûködjön, tedd fel a Retrofit Mod-ot (a Kingdoms után), és ott is lesz (más egyebek mellett, amit nehéz lenne felsorolni, de a Retrofit az AI-t is némileg jobbá teszi.)

Because fuck you. That\'s why.

Ugyebár a rome total warban a kapuknál automatikusan "leforrázta" az ellenséget... Na már most nekem ilyet egyáltalán nem akar csinálni...
bocsänat , most nezem, munkahelyi explorer-el netezem, itt a munkahelyen csak ezt a bätor keresöt engedelyezik😞
Nekem pedig megjelenik és firefox van. <#nemtudom>

Mindenesetre ugyanazok a képek amik a fórumon vannak.
Csak kedvcsinálónak raktam be, de úgy tûnik nem sikerült.

särga beka inväzio..tüzrokäval nem lätom😞
Kijött az 1.3 Patch a Third AGe TW mod-hoz.
Minden Gyûrûk ura / total war játékosnak kötelezõ.

Egy kis ízelítõ az új tartalomból:

grebber
Elvileg holnap jelenik meg magyar felirattal!

És ha a trónörökös lánya.

Because fuck you. That\'s why.