11765
-
otto500 #10085 Szerintem egy jó íjász egység ott kezdődik, hogy hatásos páncél ellen és nagy lőtávú. Ha ez a két tulajdonság megvan, akkor már vernek bármilyen lovasíjászt.
Buci: Jó az a városvédő taktika, ám ha a játékban van forró olaj, akkor sokkal jobb a kapunál felvenni a harcot. Ha ügyes vagy, akkor az olaj több embert ölhet meg, mint az egységeid XD. Nálam egy ideális városvédés úgy néz ki, hogy 3 lándzsás egység kerek alakzatban a kapuban, mögöttük még pár erős csapat. Falakra íjászból lehetőleg csak olyan, ami erős értékkel van, ha nincs ilyen, akkor csak gyalogosok. Amint betörik a kaput, a hátsó gyalogosokból egy rajt előre az ellenre, úgy, hogy lehetőleg pont az olaj alatt fussanak egymásba. Innentől csak nagyon lassan tudnak befelé haladni, jó párszor kapnak olajat a nyakukba, egy fullos ellenfélnél, százakat is leszedhet csak az olaj+ elég durván hat a morálra is :) Szerintem ez többet ér, mint a főtér adta bónusz.
Vár, de főleg citadelánál meg ugyan ez, csak nem az első, hanem a legbelső kapunál kell a harcot felvenni. Egy lovas egységet az első kapuhoz, hogy működjenek a tornyok. Ha betörnek, akkor vissza a lovasokkal a második kapuhoz, és ugyan ez. Mire a harmadik kapuhoz érnek már is pár tucattal kevesebben vannak. -
#10084 igen... a visszalovasás hatalma... :D:D
csomó jó dolgot írtak eleink... :D -
Petersson #10083 Ez is segítség volt, hogy megtudtam van értelme visszaolvasni. És döbbenés, de tényleg lett megoldás. Köszönöm! ;) -
#10082 Ortodox
-
#10081 Bizánc milyen vallás?? -
MaRee #10080 Kéne már ide valami FAQ amiben össze vannak gyűjtve a magyarítással kapcsolatos cuccok, mert már unalmas hogy minden 3. kérdés erről szól :D Olvasgassatok vissza egy kicsit a topicban, meg lett már százszor tárgyalva ez a téma. -
Petersson #10079 Sziasztok!
Megvan eredetiben a GOLD verzió, melyet patcheltem illendően. Egy szépséghibája, hogy UK verzió. Beszereztem a magyar fileokat, de jött a ledöbbenés. Nincs mit felülírni. Hiába vannak meg a TXT és FONTS filok, az én verziómban nem találni ilyent. Egy tippem lenne, hogy vannak ".pack" kiterjesztésű filok, esetleg azokban lennének eldugva ezen adatok, de ezt meg nem tudom szerkeszteni.
Előre is kösz a tippeket! -
Yodu #10078 Hello
olyas vkit keresek aki mar jatszott azzal a kieggel h magyar mod ill h honnan lehet letolteni
elore is koszi -
#10077 (igen, körülbelül 3adszor írnám le... :D) -
#10076 Ott a keresője -
#10075 eredeti a játékod? -
Kilop #10074 ÖÖÖ
szerintem az lehet a bajom,hogy nem raktam fel az 1.1-es patch-et csak az 1.2-est:D -
Kilop #10073 :S
és hova irtad be a medieval 2 total wart?
megtudod mondani az oldal címét?:D -
#10072 ??? Nemtom -
Kilop #10071 az mér van , hogy felraktam az 1.2-es patchet + magyxaritást és amikor elinditom akkor fekete képernyő egy jelzőhan és tölt valamit... -
#10070 :D:D jóvanna....
mondjuk én angolokkal nem szoktam lenni... (ez elvi dolog :D:D)
de hiszek nektek... -
#10069 Azok tényleg erősek. -
bgabor #10068 Minek? Próbád ki az angol Longbowmaneket, rögtön rájössz, minek. -
#10067 Lehet, h valaki eredetit töltött föl. Vagy nem tudom. -
#10066 Én írtam.
Beírtam, h Medieval 2 total war és amit letöltöttem, (nem írta ki, csak az tűnt jónak) és magyar volt. -
Kilop #10065 Köszi a válaszokat!
Ja,és még az hogy valaki irta hogy valamelyik torrent oldalon fennvan 100%-os magyarul.Azt nem tudjátok hol van?:D -
#10064 megfelelően mixelve, halálosak :) milánóai,angol,magyar lovasíjász, majd később a francia, sőt a morált is szedik elég rendesen -
#10063 Ha alt -ot ha nyomod és úgy adod ki a támadás parancsot, lerohanják az ellenséget és nem lőnek. -
#10062 íjászok?? pfff... minek?
ok, ok... hasznosak a játék elejnén... de ha futnak a gyalogosok nem sokkal érdemesebb lovasíjászokat használni? (bár nekik kevesebb a lőszerük... :( ) -
#10061 ja a fire at will alatt, az arra jó h nem futnak el ha jön az ellen, hanem lőnek aztán melee -
MaRee #10060 Van valami ikon egy karddal arra katt. -
Kilop #10059 Hello!
nekem az a gondom , hogy a buta íjászaim nem képesek elrakni azt a fos íjat ha jön az ellen,és mindig futnak.hogyan tudnám őket közelharci modba rakni? -
Yodu #10058 hello!
sikeressen megoldottam mindent:)koszi a helpet
meg annyi h hogyna tudom azt megoldani h magyarok/lattam kepeket a neten egy atdolgozott terkeprol amin magyaroknak 4 regio van es nem csak mint a sima alpjatekban/
koszi
-
#10057 olifánt... :D
olvastátok a könyvet? (a mod kitalálói offoltak, szal a bannolástól ments meg Urunk, minket! :D:D:D:D) -
#10056 Lehet, mert azt a részt rég láttam. -
Yodu #10055 azt irja h teljes jatek kell a kingdoms telepitesehez:( -
obe #10054 srácok, mit kínlódtok már...ebben a fórumban 200 x lett leírva, hogy hagyjátok a rákba az 1.3-at, tessék a sima alap játékra felrakni a kingdoms-ot, akkor egyből 1.5 lesz, azt meg magyarítod, oszt csókolom
-
Yodu #10053 azt irja h egy meghatarozatlan hibat talalt es most kilep /mindezt magyarul/:) -
Yodu #10052 alapjatek +1.3 patch es ez megvan crackelve a 1.3 crackkel:)
es igy se indul
-
#10051 nincsmit :D -
Yodu #10050 okes koszi
-
#10049 az baj
merthogy: ferakod, alapra 1,3 patch, majd 1,3 crack
és így megy... (legalábbis elméletben) -
Yodu #10048 alapot
-
#10047 és az alapot crackelted, vagy 1.3 -as crackkel a patchet? -
Yodu #10046 alapjatek megy