11765

Személyeskedést, egymás minősítgetését mellőzzük.

A teljes magyarítás feltöltve.
  • obe
    maradt a 9600?...hát sok köze nem lesz ahhoz, amit látnod kellene...én a helyedben nem ugranék neki, spórolj elébb valami erősebb vga-ra ,mákod van hogy egyáltalán elindul, már nem nagyon találsz frissebb kiadású játékot, aminek elég lenne a minimumhoz akár
  • retexys
    hello frisitteték a vivdikártyámat és beállitotak mindent ugyhogy mostmár jol fut a játék...éljen
  • IvanJacint
    jo de mikor?,mert mar eleg reg ota nyomom es ez elot se adott be ilyesmit.
    Az erdekelne,hogynem tudnam siettettni?
  • bgabor
    Keresztény államként kell szerezned egy olyan provinciát, aminek a szomszédja muszlim vallású. Figyelned kell rá, hogy az összes, a játék által felajánlott cég építését VISSZAUTASÍTSD ebben a városban.(mivel gey városban csak egy céh lehet) Egy idő után majd felajánlja a Templomos/Ispotályos lovagrend "céhét", és akkor felépíted.
  • MaRee
    Fogsz kapni majd kis figyelmeztető ablakokat, hogy akarsz-e építeni pl orgyilkos céhet.
  • gvandris
    A céhek egy idő után sorra megjelennek a városban.
  • IvanJacint
    udv
    nezegettem a varosokat es azt szeretnem kerdezni,hogy miert nem todok vagy van lehetosegem,hogy epitsek egy templomos varat,vagy egy orgyilkos Ceh-et????
  • Risu Führer
    melyik a legújabb verziós magyar mod? és honnan lehetne letölteni?
    köszi a segítséget
  • retexys
    megleszs mert nagyon érdekel
  • MaRee
    Nincs mit, nézz vissza ha van új géped, megéri hidd el :)
  • retexys
    értem..hát köszönöm a segitséget.sajnálom mert jo kis játék. neked további jo szorakozást a játékhoz..és mégegyszer köszi
  • MaRee
    Na ez lesz a baj szerintem, sajnos nagyon elavult a videókártyád, több mint 7 éves! Javaslom egy új beszerzését, de ha a VGA-d ilyen régi, akkor gondolom a géped többi része is, sajnos ezen nem fog elfutni a játék sehogysem :(
  • retexys
    Eszköz leírása RADEON 9600 PRO Family (Microsoft Corporation)
    Adapter leírás RADEON 9600 PRO Family (Microsoft CorporationBIOS leírás BK-ATI VER008.017D.033.000
    Lapka típusa RADEON 9600 Series AGP (0x4150)
    Memória mérete 256 MB
    ATI Radeon 9600 (RV350) Videokártya
  • retexys
    ok csinálom..és köszi a segitséget
  • MaRee
    Attól hogy a menü meg a videó bejön, még nem biztos hogy bírja a játékot a kártyád.Töltsd le az Everest nevű programot, abban meg tudod nézni a géped alkatrészeit részletesen.Ha gondolod bemásolhatod ide az egészet, megnézzük jó-e a géped a játékhoz.
  • retexys
    elvileg kéne mert a játék menüje és a videok simán mennek...de ha nem hol tudom megnézni hogy milyen a vidikártyám?...nem vagyok tul profi
  • MaRee
    Bírja a videókártyád?
  • retexys
    sos Miért kapcsol ki a monitor a játék kezdete elött? a videok és a menük bejönnek de ennyi....segitsetek légyszi
  • gvandris
    Én orgona löveget szoktam elefántok ellen. Hamar bepánikolnak.
  • otto500
    Nekem akkor szokott késni az erősítés, ha nem bírja a gépem kezelni a sok egységet, legalább is így figyeltem meg. De talán a terep és egységtípustól is függ, mikor érnek oda. Nem tudom biztosan.

Elefántok ellen meg katapultok/ágyúk a legjobbak ;)
  • DikViL
    Nekem nem tette, és megnyitásra is úgy reagál h lök egy rövidke angol szöveget, amit nem egészen pörfikt nyelvtudásommal csak találgatok h mi lehet, és aztán yes/no... Ha no, akkor bezárja az ablakot, ha yes, akkor pedig először alább azt írta h 2 fájlt nem talál a helyén, és h nyomjak billentyűt a folytatáshoz. Miután persze bezár..
    Na de a hiányzó fájlokat kis böngészés után megtaláltam az eredeti nyelvfájlok között (magyarítás telepítve volt előzőleg), és bemásoltam neki oda, ahol kereste... Ezután újból megnyitottam, de ugyanazt mondta, csak most már egyszerűen y/n és bill.katt után zárt be. :) Na de mert makacs vagyok, megnyitottam mégegyszer... és azt a 2 fájlt megint nem találta.. ahova másoltam, onnan pedig kitörlődött...

Röviden ennyi.. szóval azt hiszem inkább alszunk egyet erre... :)
    Azért segítséget köszönöm

• LasCar16
    \SEGA\Medieval II Total War\mods\Stainless_Steel_6 és itt a .bat kiterjesztésűvel indítsd, de nekem rakott ikont az asztalra
  • DikViL
    Hát.. valószínűleg mert ilyen gyakorlott felhasználó vagyok, de a mod mappájában nem akadok rá semmi indítható dologra... Szóval ha elárulnád mégis mit kéne keresnem, megköszönném. :)
  • LasCar16
    mondjuk a módot indítsd el :)
  • DikViL
    Heló,
    olyan kérdésem lenne, h miután a játékhoz feltettem a Stainless Steel 6.2es mod-ot, honnan tudhatom h települt..? A fájlokat bemásolta, azonban játékon belül semmilyen változás nincsen. :)

Előbb telepítenem kéne még valami mást is, vagy..?

Aki tud, segítsen... Előre is köszi
  • MaRee
    Elefántok ellen íjászok, lehetőleg tüzes nyilakkal, attól előbb-utóbb bepánikolnak, és letarolják a saját egységeiket :D
  • IvanJacint
    amugy elefantok ellen valami jo otlet?a Magyarokkal vagyok,szerintem minden csapatba teszek vagy 4 agy igy lesz 8 agyu asszem
  • IvanJacint
    nah jo de nekem is majdnem a fel seregem lovas mongolnak is van gyalogos

de amugy a legnehezebben jatszani nem sok kulombseg kulmbseg van,de a mongoloknak hamarosan vege de jonni fognak a trimudak
  • Berv
    hi,
    Lehet, h. ez teljes magyarítás, de nem vagyok biztos benne:
  • skyman14
    Valaki eltudná küldeni a 100%-os nyelvi fájlokat?
  • Lacoka12
    ha lovasokal jött akkor azért hamarabb mig ha tieid gyalogosok akkor lassab
  • IvanJacint
    udv
    A Magyarokal vagyok a sima med2+meg kingdoms is fel van teve szoval az alapjatekal nyomom.A legnehezebb fokon jatszom mind ket funkcion.
    az lenne a kerdesem,hogy nekem miert nem erkezik meg az erosites idoben?
    A Nemetek es Milan behodoltak nekem.Senkivel se allok haboruba,hatarmenten a legyelek szovetsegesek a bizancok meg semleges de van eleg ember a hatarnal.
    Szoval Antiokianal jottek meg a mongolok ha jol szamoltam 13 vezer osszesen ebbol 4-et kinyirtam,egyiptomal beket kotottem csak a mongolok kezdenek velem ki.
    az lenne a kerdesem,hogy miert a mongoloknak jon meg hamarabb az erosites???
    Olyan helyzet is volt hogy 1 mongol sereg volt es nekem 2 seregem,de akkor se jott meg idoben az erosites.
    valyon miert?
  • gvandris
    Van valami kód, ami a dátumot módosítja.
  • bgabor
    Ezek a bejegyzések a Rome TW-ből maradtak a játékban, mert a Medival 2 nem más, mint egy erősen feltuningolt Rome, az alapok ugyanazok. És persze hogy nem leeht timuridákkal és mongolokkal kezdeni, lévén hogy a játék kezdő dátuma után évtizedekkel jelennek csak meg a térképen.

Persze van egy csomó mod ami elérhetővé teszi őket, csak keresni kell.
  • MaRee
    Ezért lenne már jó ha végre moderátor lehetnék itt, és írnánk egy fasza kis FAQ-t, amiben minden ilyen háromezredszer feltett kérdésre ott lenne a válasz :)
  • bgabor
    A romeban úgy volt, itt nem. NEM kell legyőzni senkit. Egyszerűen meg kell nyerni egy short hadjáratot bármelyik néppel, és azonnal beadja az összes népet játszhatónak.

Vicces hogy majd négy éve kint van a játék, és sokan a tapasztalatok ellenére még mindíg ezt a "először le kell győzni hogy lehess vele" baromságot nyomatják. Csak ezerszer világosítottuk fel eddig őket.
  • skyman14
    Üdv!
    Valaki eltudná küldeni a 100%-os magyar nyelvifájlokat az alap játékhoz és a kiegészítőhöz? Ha valaki tudna nekem segíteni kérem keressen fel pm-ben. Előre is nagyon köszönöm! :)
  • DAFFANGER
    Elvileg igen van egy mod vagy valami hozzá ami az összes népet játszhatóvá teszi.
  • Lacoka12
    Aztékokal vagy a timurids lehet lenni?
  • otto500
    ...náluk van a legerősebb lándzsás