Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"ö" betûvel konzol elõ és add_money majd szóköz és oda beírod a lóvét. 50 000 a legnagyobb sztem, amit kérhetsz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
remélem nem köveztek meg ezért de a magyar medieval 2 total warhoz van e cheat, úgyértem pénz vagy ilyesmik?
mert neten találtam de nekem nem sikerült beírni vagyis használni õket!
Valaki ötlet?
Csak kiváncsi vagyok van-e!
Sziasztok!
Ezekkel minddel lehet lenni? (lehetek magyarokkal?)
Ajánlották a magyar módot. Találtam 2.0 , 1.0, 1.2 verziókat. Itt elég ha a 2.0-át teszem fel vagy sorba mindet fel kell tenni?
Szóval a módoknál az egyre frissebb verziók olyanok akár egy patch? vagy?
Beszélgettetek a várostromról/ várvédés...
Hát én (automata csata) (hozzáteszem kezdõ vagyok meg mint mindig mindent könnyûre állítottam) Várostromnál van hogy automatikusnál 20 a veszteségem, ha lejátszanám... elveszteném...
Pár jótanács támadáshoz védéshez jól jönne. Milyen típusú egységekkel védjek stb
Ja és még valami. Visszább pár oldallal írták hogy van gyûrûk ura mód.
Nem igazán találtam meg. Nincs valakinek linkje?
Köszönöm szíves türelmeteket ha végigolvastátok helyesírási hibáktól hemzsegõ regényemet.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Stailess Steelt amúgy én is ajánlom mindenkinek aki inkább singleben tolja, legjobb mod 😉 (Third Age mellett😊 )
(Third Age mod)
Tud valaki megoldast ?
Esetleg melyik fajl tarolja a beallitasokat, hogy ellenseges nation tudjon epuletet rombolni ?
http://www.youtube.com/watch?v=Z-XUUY9ihJk
#acm
és a 6.2
Kingdoms Install után (1.5-s peccs nem szükséges) Stainless Steel 6.0 --> 6.1 --> 6.2, enjoy!

#acm
#acm
De amugy nem azzal van a probléma, hogy nehéz, pont az, hogy túl könnyûek a csaták. Mikor azonos méretû, és közel azonos erejû sereggel kerülök össze, nem az van, hogy hûûû, de szoros volt. Peddig sokkal realisztikusabb lenne szerintem.
Sokszor alig vesztek valamit, és tényleg, 2-3 szoros túlerõvel is simán el lehet bírni. Persze ez az elején még jó volt, mikor ismerkedik az ember a játékkal, de sajna egyre szürkébbek kezdenek lenni a csaták.
Ezért lenne jó, ha sokkal nagyobb különbségek lennének a nehézségi szintek között.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Sajna a gép nem valami okos ellenfél, könnyen kijátszható.
Van az a decr_start fájl vagy mi, ahol a többi népet lehet elérhetõvé tenni. Nem lehet valahol a nehézségi szintet is növelni?
fõleg ha közvetlen a kapu mögé vagy szorosokba teszed a karókat, utána persze oda mozgatod az íjászokat, ahová akarod.
#acm
2400 ft.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
INnentõl símán csak törölni fogom a warezzal kapcsolatos szenvedésedet ugyanis kb.: 30 hsz óta másról sincs szó.
Vedd meg. Kicseszettül olcsó már a játék.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
és néztem neten, a gold most 5ezerért van kábé, jelenleg csóró vok, nincs annyim.
Ne irogasd felül a mappákat, hanem inkább külön külön másolgasd át a filokat a megfelelõ mappákba. Ha felülírod a mappákat elvesznek olyan filok amik kellenének.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
<#falbav>#falbav>
megdumálhatnánk msnn, ha van neked, addig is offoljuk a topikot 😄.
nem tudom hogy hol a magyaritäs mappa, mert nincs fenn a jätek, de szinte biztos hogy a data mappän belül volt
ezt szedd le [url=http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_medieval_2.shtml#Medieval%20II:%20Total%20War%20-%20Kingdoms%20v1.05%20
én verzióm alapból patchelt magyar változat mini image-s szar de nekem úgy nem indult ezért szedtem ezt le inkább hozzá.
alap magyarítását is felteszem
Pl. ha van egy embered akivel beversz várat (gyõz) akkor szokta nálam kiirni hogy megvan elégedve a bánásmóddal, tetsik neki ahogy bánnak vele.
Ill volt már hogy negatív hatást kapott.
help!
Ezek a karók nagyon kemények. Tesztelésbõl belevezettem a saját lovasságom, 40-bõl kb 15 maradt 😄
Amúgy már kipróbáltam 4-5 népet, minddel lejátszottam kb 100 fordulot, de most milanoi hercegséggel végigviszem, nagyon kemény nép, már alig várom, mi lesz a vége felé 😊
Egyiptomnál megtapasztaltam a mongolokat, hát..kemény legények. Tudtam, hogy jönni fognak, fel is készültem, 5 kemény sereggel mentem 5 ellen, nehezen fel is morzsoltam õket, de mielõtt örülhettem volna, jött újabb 5 sereg 😄 Itt van elmentve, hogy megjelenik a második mongol hullám. Tudja valaki, hány lesz még? 😊
Ezt a hûbéresdit majd kipróbálom 😊 Bár általában elég rossz a hírnevem. Mikor elõször játszottam, angolokkal, azt se tudtam mi hogy, egyszer csak látom, hogy a skótok szövetséget akarnak. Nagyban megörültem, erre pár fordul mulva meg megtámadott. Azóta akit lehet ütök, legalább jönnek tûzszünetért, és ki lehet húzni belõlük egy kis aranyat 😊
*karakterek hûsége viszont változhat, ha lázadókat versz vagy ha elhanyagolod õket, nõhet is és csökkennhet is
#acm
Nem lehet tudtommal növelni a tulajdonságokat, csak alapból vannak.
- A városokban a nyugtalanság ...
A nyugtalanság vissza vezethetõ pl. az adókra, de ha rányomsz a városra asszem jobb gombbal (bocs de már rég játszottam) akkor mutatja az ablakban valahol hogy mi a bajuk.Csökkentsd az adókat, építs csatornákat, templomokat, kocsmákat, meg ilyesmi dolgokat amik növelik a public ordert meg a happniesst.
- Diplomáciánál hûbéres mit takar pontosan. Elõny-hátrány?
Nem tudom hogy a hûbéres mit takar, angol játékom van, de gondolom ha sikerül rávenni akkor mindenképpen elõny.
- Kereskedelmi egyezmények ...
Igen.
- Angoloknál, a hosszú íjászoknál ...
A karókat még a deployment fázisban tudod lerakni, tehát a csata elõtt, amikor még rendezgeted a sereged.A speciális tulajdonságoknál lesz a gomb rajta karókkal, asszem ugyan ott, ahol azt lehet beállítani hogy égõ nyilakat használjanak-e.
Nehézpáncélos egységek ellen nem sokat érsz velük, de én inkább számszeríjászokat szoktam használni.
Ha ugyan az az érték akkor ugyan olyan messzire lõnek valószínûleg, de ebben nem vagyok biztos.
- Tapasztalati pont..
A tapasztalati pontoktól az egységek jobban harcolnak, nehezebb õket megfutamítani, még nagy túlerõvel szemben is.
- lovasságnál a rohamozási bonuszt, hogy kell számolni? Rohamozásnál pontotsn mivel lesz jobb egy magasabb értékû lovas?
Ezt most nem teljesen értem, de nem kell ezt számolgatni.Minél magasabb az érték annál több egységet ver le a lábáról, gondolom valahogy így kell értelmezni.
többit nemtom 😄. de lehet ezt is rosszul mondtam.
- lovasságnál a rohamozási bonuszt, hogy kell számolni? Rohamozásnál pontotsn mivel lesz jobb egy magasabb értékû lovas?