Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast
Azt a királyt IV.Bélának hívták😊

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Apache00
A cseheket meg le kell fosni nagy ivben, mindig is gecik voltak velünk (pl Benes dekrétum, magyarok deportálása, magyar verések, reszlovakizálás stb...), pedig mi nem ártottunk nekik. (a lengyelek ellen is kb annyit harcoltunk a középkorban mint ellenük, a lengyel-magyar barátság pedig ma is tart, a csehek meg utálnak) Biztos a kisebbségi komplexusuk miatt van ez, amiért mindig is elnyomták öket, és önállo államiságot nem tul sokszor tudtak felmutatni a történelem folyamán.

Apache00
A lényeg hogy a készitök tudják hogy mi védtük Europa hátsoját a töröktöl (legalábbis a 16. századig, onnantol meg sztem a legtöbben nyugaton ugy gondolják hogy a Habsburgok tartották fel öket)

persze, de ugyanezt gondolják a csehek is, meg még sokan mások....
vajh miért is kéne átnéznem a naconalista szót?
PrasCo
Így gondolkodna logikusan és mások pöcegödrét lehetõleg békénhagyó gémer, de sajnos a világ... hát ja. <#szomoru1> Könnyebb a lelkük, ha kibässzák a hisztit. 😛
Pluskast
Egyébként meg nem tudom mit szórakoznak. Az egyik topic írója a rome realism készítõk vezetõje. Beírta, hogy feltett és komoly szándékuk a gamehoz kiadni a realism modot. Ahelyett, hogy velük beszélnék meg. Õk tuti be fogják rakni. Arról meg nem is beszélve, hogy eddig az uccsó 2 total war sorozatban voltak olyan nemzetek akikkel nem lehetet lenni hivatalosan. Biztos most is be fognak rakni majd 4-5 ilyen nemzetet. Nem lesz más dolguk mint átírni egy kicsit a txt filet azt jónapot.

röhelyes ami ott folyik
hát nem tanulták meg normálisan a történelemet

nem tudják elfogadni ami történt velük???????

PrasCo
Hála a Jóistennek, Portugália még nem jött azzal, hogy õk védték a töröktõl Európát... ^^

De tényleg szánalmas, ami itt folyik. Ilyen kisci dolgokban is kitûnhet, hogy valami nagyon nem oké az emberiséggel. :S
de nemam :-)

ezt figyeld bulgaria topicban:
OK people, what you are doing now is this:

"Bulgaria is the greatest! Why is it not in the game?"
"No, Serbia is THE greatest! Serbia should be in the game!"
"No no, Bul-ga-ri-a is the greatest, so IT should be in the game!"
"No no no, include the Serbian Mega-Ultra-Galactic Federation of 13-year olds!!!"

egy masik topicban talan serbia, meg azt taglaltak hogy horvatoknak meg serveknek is kell lenni! erre irjak sracnak, de horvatok 1102 tol 1526 ik magyar provincia, visszair horvat gyerek, igen de nem fuggott teljesen magyaro. tol sajat kormanyzasa volt stb. csak a hadsereg volt magyar, naccerû innentol kezdve mi ertelme horvatoknak??? :-)
mellekesen megjegyzem, azt irta meg, hogy horvatok vedtek a toroktol europat!
:-)) azt hittem ez a mi privilegiumunk de most rakell dobbennem hogy palyaznak erre: serbek, horvatok, bulgarok stb... ha jobban belemerulunk forumba a vegen talalunk olyat hogy great romania should be included in the game! 😉
PrasCo
Viszont megnyugtató, hogy akkor nem annyira csak és kizárólag magyaros szokás a "dögöljön meg a szomszéd tehene is"-elv. Lásd "MAGYARORSZÁGBEKERÜLTMIMÉRNEManyátok."
"As for factions included, developers already said which 21 factions are in the game.

But they also posted in forums that maybe they'll revise it and add up to 30 factions.

That's why so many of thread here about missing factions apprear."

ha ez igaz akkor meg nemis kell aggodniuk :-)
mondjuk ha a tortenelmet nezzuk reszben igazuk van a kuzdoknek, csehek, litvanok, szerbek...

de most oszinten milyen eros volt egy olyan orszag amit egy lovagrend siman alazott evtizedeken keresztul!?

ha emlekezetem nem csal mikor magyaroknal ez a lovagrend erdelyt elakarta szakitani az aktualis kiralyunk ugy kiverte oket mint a szart! valaki biztos tudja ezt pontosan :-)

de azert enyhen tuloznak vaze, litvan gyerek azt allitja ok vedtek a mongol invaziotol europat, ez nagyszeru csak azt nem ertem akkor hogy jutottak el egeszen nemetorszagig! es vertek szarra minket meg a lengyeleket is... nem beszelve arrol, hogy utana orosz es litvan nagy resze mongol uralom alatt volt!

meg mit akarnak csehek szerbek? beraknak nekik egy-egy varost amit az erosebb nemzetek par kor alatt levernek... ha mar kis orszagoknal lenne mondjuk 4-5 varos akkor ok! De akkor mennyi lenne pl magyaroknal? ami cseheknel hanyszor volt nagyobb? kb. 6 szor!? akkor lenne nalunk kb 30 varos?

de ettol fuggetlenul igazuk van meglehetne ugyis csinalni, hogy betesznek minden orszagot, pl. velence baszott eros volt! annak ellenere hogy kicsi volt! de nagyon gazdag ;-)

szvsz legjobb megoldas talan az lenne, ha nem jatszhato orszagok lennenek!
es akkor nem szurke teruleteket kell foglalgatni kezdetben ;-)
a "nacionalista" szót nézd át! de ne 1964-es értelmezõ szotárban!

Mi az,hogy örüljünk hogy bekerültünk ?!?!?!?!

MÉG TERMÉSZTES !!!

Középkori európai stratégiai játék! Liechtensteint nem kell betenni, de ha minket kihagynak akkor elev szart sem érhet. Ez csak szimpla történelem.

Pluskast
A legnagyobb röhögõgörcs akkor fogott el amikor rátaláltam egy topikra amiben egy arab srác azt kifogásolja, hogy hogy lehetett kifelejteni a nemzetek közûl Numidiát. lol.

PrasCo
Semmi gond...
Mindeközben majd MAGYARORSZÁG a Divide et Impera elve alapján megvárja, amíg ezek kiirtják egymást, aztán... világuralom. <#eplus2>
Pluskast
Már rég megy. Nézd meg a Poland topikot😊 Egy svéd megy egy lengyel srác anyázza egymást és szídják a másik országát😊 Nevetséges😊

jah oldalakon keresztül csépelik egymást egy litván gyerekkel, kinek volt nagyobb történelmi jelentõsége a középkorban😊))
PrasCo
^^
PrasCo
Ez nagyon el van tévedve azzal a nacionalista fejével...
nah kezdõdik a nacionalista harc a bekerülésért😊)...ugyhogy örüljünk hogy egyáltalán bekerültünk, nemhogy igy meg ugy kéne...jopár ország verheti akkor még a nyálát hogy õk miért nem😊
_Atti_
jah aztirja hogy hogy felejthették ki bohémiát, ennyi erõvel a magyarokat meg a lengyeleket is ki lehetne venni..

RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/

én sem vagyok egy ász angolból😊)...de a cikk amit belinkeltél ha jol értelmezem a cseh fickók kifogásolják hogy bohemia nem kerül bele játszható frakcíóként a játékba?
_Atti_
"Ami miatt aggódni kéne az az hogy vajon visszahozzák-e az mtw karakterrendszerét(loyality,címek,hivatalok,stb)..azért ha megnézitek a romeban lehet hogy van 20 traitje egy karinak de nem sok semmi közük van a tényleges történésekhez..az mtwben sokkal mélyebb volt minden.Ha az mtwben kivégezted az összes foglyot a csata közben akkor utána kaptál rá dreadet..vagy ha megfutottál akkor gyávának titulálták azt a vezért és levonásra került a commandból, királynál a befolyásból.stb stb."

és ennek ugyan mi köze a topicodhoz? 😄

másrészt megint te kérdezted mi van velük, ne gyere ilyen 'kákán is csomó'-val.
Mindegy. Elnézést kérek szépen tõled.pont

>áh sosem 😄 *köhh*memod*köhh*darkmod*köhh*sokmindenmás*

kösz és nem köhh! már bocs! meg magyarul se tudsz irni! ;-)
én is sokat forumozok külföldieken és képzeld még senkisem panaszkodott!
sõt beta testere voltam a settlers 4-nek es nahat nagyon jol megertettek az osszes hibat amit leirtam nekik! csak neked fajdalmas a hiba! mi vagy te vazeg? angoltanar?

>Hogy miért nem irtam oda?azért mert nincs mit írnom
csusztatsz!!!!!! van mit irnod megpedi ez!

"Ami miatt aggódni kéne az az hogy vajon visszahozzák-e az mtw karakterrendszerét(loyality,címek,hivatalok,stb)..azért ha megnézitek a romeban lehet hogy van 20 traitje egy karinak de nem sok semmi közük van a tényleges történésekhez..az mtwben sokkal mélyebb volt minden.Ha az mtwben kivégezted az összes foglyot a csata közben akkor utána kaptál rá dreadet..vagy ha megfutottál akkor gyávának titulálták azt a vezért és levonásra került a commandból, királynál a befolyásból.stb stb."

szal ne masokat kritizalj hanem ird bele amit gondolsz!

"nem vagyunk mi niggák, se hitgyülekezet😊 fellow hungarians pl..vagy csak simán people of hungary"

kákán is csomot! en meg azt hiszem!

"what 'Klingon Empire' means? vagy what do you mean by 'klingon empire'? vagy how you meant 'klingon empire'? 😄
de egyszerûen what does Klingon Empire mean? is tökéletes."

szinten kakan is csomot! igy is pontosan ertik! te szuletett angolszasz!

varom hogy beird amit leirtal ide!
Zsolo007
hat lol no comment 😉 en meg nem tok angolul megis megprobalom leirni amit szeretnek!

Hát nem vagyunk egyformák, de nembaj, így szép a világ 😉

Rossz a térképlink 😊

_Atti_
"úgy hangzik? te joemeber forumoztal mar eletedben kulfoldi forumokon??? 😊))"
áh sosem 😄 *köhh*memod*köhh*darkmod*köhh*sokmindenmás*

"de csekkoltam és jéé egyikotok sem irta bele a nagyokos hozzaszolasat de fikazni azt tudtok!"
Te kérdezted mi baj van vele..amugy szót nem írtam volna.Hogy miért nem irtam oda?azért mert nincs mit írnom, nem vagyok nagy történész hogy bármivel is szolgálhassak amire józan ember(fejlesztõk)még nem gondolhatott a magyarokkal kapcsolatban..
Amugy nem tudom mit paráztok a régi mtwben is jól megvoltunk csinálva..még a királyos is passzolnak sorrendben tán..
saját egységnek pedig ott volt a jobbágy meg a székely..bár a jobbágy nemhiszem hogy nagyon hungarikum lenne azért megvolt a pontja..a leglojálisabb egységek, olcsó a fenntartásuk..kitûnõ belsõ rendfentartásra, ezek várjobbágyok akartak lenni szvsz..

""my brothers and sisters" OMg 😄
??? mivan vele?"
nem vagyunk mi niggák, se hitgyülekezet😊 fellow hungarians pl..vagy csak simán people of hungary

"what is mean Klingon Empire?"
what 'Klingon Empire' means? vagy what do you mean by 'klingon empire'? vagy how you meant 'klingon empire'? 😄
de egyszerûen what does Klingon Empire mean? is tökéletes.

Amúgy szarkasztikusan értette..gondolom már sok ilyen topic van népekrõl, meg hogy mennyire pontosan lesznek jelen..a klingon az asszem vmi star trekes nép😊

Ami miatt aggódni kéne az az hogy vajon visszahozzák-e az mtw karakterrendszerét(loyality,címek,hivatalok,stb)..azért ha megnézitek a romeban lehet hogy van 20 traitje egy karinak de nem sok semmi közük van a tényleges történésekhez..az mtwben sokkal mélyebb volt minden.Ha az mtwben kivégezted az összes foglyot a csata közben akkor utána kaptál rá dreadet..vagy ha megfutottál akkor gyávának titulálták azt a vezért és levonásra került a commandból, királynál a befolyásból.stb stb.

a legjobb viszont az lenne ha lehetne multizni rendesen..szétbontanák a világtérképet kisebbekre ha az a nagy kínjuk, azt lehetne küldeni😄

>Azért elég jól tudok angolul, de nem tartom magam annyira jónak hogy teljes biztonsággal irogassak egy fórumra.

hat lol no comment 😉 en meg nem tok angolul megis megprobalom leirni amit szeretnek!

ide is irtam, lehet ezt is minositgetni!

http://p223.ezboard.com/fshoguntotalwarfrm55.showMessageRange?topicID=281.topic&start=41&stop=58
Zsolo007
de csekkoltam és jéé egyikotok sem irta bele a nagyokos hozzaszolasat de fikazni azt tudtok!

Azért elég jól tudok angolul, de nem tartom magam annyira jónak hogy teljes biztonsággal irogassak egy fórumra....Ezért nem írtam oda. Meg azért mert nincsenek ötleteim 😊. Egyébként le kéne fordítani az itt elhangzott ötleteket oda.

húú mennyi angol tanar van itt!
de csekkoltam és jéé egyikotok sem irta bele a nagyokos hozzaszolasat de fikazni azt tudtok! grat tipikus magyar hozzaallas, jellemzo rank!! mibe fogadunk. hogy az ott forumozok kozul senki se szolná meg ;-)

>"my brothers and sisters" OMg 😄
??? mivan vele?

>"Hungarian Total War Fans" ez úgy hangzik mintha ez lenne a játék címe 😄 nem kellett volna nagy kezdõbetûvel..

úgy hangzik? te joemeber forumoztal mar eletedben kulfoldi forumokon??? 😊))

"what is mean Klingon Empire?" dersz dö magyar.
nahat ezzel mi a bajod? ;-)

_Atti_
Link

"How the hell could CA look over Bohemia?

Why don't they just remove Poland and Hungary while they are at it."

a szemét😊

_Atti_
"my brothers and sisters" OMg 😄

"Hungarian Total War Fans" ez úgy hangzik mintha ez lenne a játék címe 😄 nem kellett volna nagy kezdõbetûvel..

"what is mean Klingon Empire?" dersz dö magyar.

😉 mi a problemad vele?
Zsolo007
Hát....izé...az angolod hagy kívánnivalót maga után 😊

csináltam!!!

johetnek az otletek 😊 vaze!
Pluskast
Valaki nem akar egy Magyarország topicot nyitni a total war fórumon?

Apache00
nagyon faszántos kis képek, remélem sürün frissitik az oldalt

Yossarian
WOW!<#guluszem1>

Nieleen

PrasCo
ahtungahtung vir háben ejnige nóje képen in dem cikken jól bekommen, nééz'é jól! <#vigyor3>
Zsolo007
<#vigyor3><#taps><#nyes> Király 😊

Egy elgondolkodtató mondat egy másik fórumról:

"Also, the game ends in 1530, the same year Shogun: Total War starts, so I have an idea of their expansion..."

Pluskast
Igen Buda helyett volt...

Magyar Navy Seals. 😄

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Hát a tatárok pl. nem variáltak, ránkgyújtották a szekereket oszt viszlát. 😊

Apache00
64 az késöbb lett, a közigazgatás megreformálása utnán (asszem Mária Teréziátol, de ebben nem vagyok teljesen biztos) A középkorban végig 50-51 volt (mint ma az USA-nak állama <#vigyor> )

Tatár? Sztem te a kunokra gondolsz.

Nem 64? Legalábbis az "ifjúsági szövetség" neve alapján. 😄D

remeljuk a 21 nemzetbe velence nem fer bele! 😉