Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul a Duna bal partján? <#idiota>#idiota>
Egyre erõsebb a gyanúm hogy inkább egy nyugati néppel kezdem a játékot és a magyarokkal megvárok egy realizmus modot, bazmeg hihetetlen hogy mindig ezeket a fantasy egységeket erõltetik, bár megtisztelõ hogy a római Arcanik leszármazottait mi kaphattuk meg, remélem a törökök is kapnak roppant veszélyes dzsihád-papokat és az aztékoknak is jut majd kitépett szívekkel dobálódzó headhurler variáns... <#rolleyes>#rolleyes>
Hát tényleg nem egy nagy szám, a legdurvább ami látszik az Halberd Militia és a Pavézés lándzsások (az utóbbiak azért elég kemények). A horvát baltások még használhatónak tûnnek, nagyot ütnek, páncélon keresztül is!
Viszont, az ne feledjük hogy ha gyalogságra van szükségünk, a lórol szállt lovagok a legkeményebb gyalogság, a Chivalric Foot Knights azért keményen üt oda.
De tény hogy ez történelmileg korrekt, a gyalogság a középkori magyar hadszervezetben szinte emlitve sincs, amikor volt a Hunyadiak korában, az jórészt cseh husszita zsoldosok voltak.
Most nézem bazz, nincsenek Huszárok a listán ?!!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
mindettõl még rohadtul el fogok játszani én vele, az ziher. Budapest ide vagy oda...
Egyébként az a Battlefield Assasin igencsak odabasz. Mikor akartuk mi ÍGY megölni a szultánt...? ^^ Na mindegy, ennyi pénzért már tudhat valamit.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Campaign map :

The Return of the Jobbágy - velük van az erõ vazz, ezek nagyon durvák!!!
... és végül de nem utólsósorban....

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A lovasíjászok meg akadtak késõbb is (ne feledjük, alig hagytuk el az évezredfordulót), a német lovagok szép lassan csordogáltak be az országba. Bár a késõbbi korokban talán már talán helyesebb lenne az "íjjal is(?) rendelkezõ lovas"-kifejezést használni, mert ha lovasíjászok is voltak azok, azért az már egyre kevésbé volt a sztyeppei harmodorral, neveléssel és világképpel bíró lovasíjász.
Egyébként megmondom õszintén, az RTW-t kétszer, a BI-t háromszor (ebbõl egyszer a totális hegemóniáig) végigtolva nekem már nagyon tele van a tököm a lovasíjászokkal, és örülnék neki, ha átérnénk már a középkorba. Vas, tömeg, és kõ. Soha szebbet. 😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
+ a huszárok, ugye a legfontosabbat hagytam ki.
Voltak, a betelepült Kunokra, besenyõkre gondolj, gondolom õk lesznek valami alap horse archer, és a táposabb változatuk pedig a székelyek, a la MTW1.
Egyébként meg a normál nyugati nehézlovas, feudális egységek.
Szerintem nem rossz, vannak a magyar részek és Erdély, Wallachia külön rész és Horvátország emlékeim szerint ekkor még nem az ország része.
Én tuti úgy fogom fejleszteni mint ahogy a valóságban, a nyugati magyar rész kastélyos, feudális lesz, erdély pedig városos. 😊
Ezekrõl a Battlefield Assassinsról tud valaki valamit, létezett nálunk bármi ehhez hasonló...?
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Lacks good offensive infantry."
PARTHIA RELOADED! <#hehe>#hehe>
A perfekt halálturmix, szarrábüntetem velük Európát! <#gun>#gun>
Meg a nyomi aztékokat is wehehehe <#hehe>#hehe>
kiváncsi vagyok ez a battlefield assasins mit fog tudni 😊
Nesze neked infó kies kis házánkról..
... BATTLEFIELD ASSASSINs, ROFLOL!
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Err.. a középkori huszárok alapvetõen kopjás-(huszár)pajzsos középnehéz lovasság voltak, láncingtõl a félvértig mindenféle volt rajtuk.
Ha láttál lengyel Hussariáról képeket már (wiki!), a szányakat leszámítva a 15-16 sz-i magyar huszár dittó ugyanígy nézett ki (ti. tõlünk vették át Báthoryn keresztül)
Szerintem is menni fog nekik, csak egy ideig felmerült a Nov 24, + aki még nem hallott errõl infót. Ahogy hallom már leginkább csak az AI-t fejlesztik. Az hogy most már merik mutogatni a campaign mapet és egyre több infót jelzi, hogy a grafikai része már valszeg kész, nincsenek "placer"-ek az RTWbõl.
1, max két héten belül kell lennie demónak is.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
War. War never changes.
Az egyik videóban elhangzott a CA részérõl hogy November 11 v. 12én jön ki a program.