Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bazza
dög lassú most percekig tölti a képeket.

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Serpa
vmelyik képet kommentálod?

Kandurex
faxa 😉

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

01
Velence támadja Zágrábot( itt még csak falu)a 2. körben már.Tehát ha délre akarunk terjeszkedni a magyarokkal , akkor velük is meggyûlik a bajunk.
Zsolo007
Magyarországgal lesz több 😄

Kandurex
Nem, magára a játékra.

Lesz Amerika, de a kampány vége felé lesz olyan fejlett a technika hogy el leheseen érni. Azt hiszem csak inkák lesznek játszható népek.

adios
Akkor ebben a részben benne lesz Amerika vagy "csak" az európai hadszíntér?

Hello! Új képek ITT
Végre láthatung favárat is! Tök jó hogy ez nem csak egy cölöpsor mint a rómában, hanem ostromlétrával kell feljutni rá mint a kõfalakra .Amúgy egyre szebbek és részletesebbek a külömbözõ infó panelek ! Tecc !! <#taps><#taps><#taps>
Serpa
az is megtesz, de "szebb" lenne egy oszladozó, rothadó hullát bedobni

<#zavart1>

gondolom a piszkos anyagiakra gondolsz... sztem nem lesz több mint a rome volt újonnan

Kandurex
hmm...mennyivel lesz több ez a játék, mint a Rome volt? hm?

ahogy haxoror is mondta, kisebb (azért biztos nem sokkal), mint a demóé, de több mint a rome-é... ebbõl (nem)tudunk okoskodni

Ezt még senki sem tudja, a játék gépigénye elvileg(!) kisebb lesz mint a demóé az optimalizálás miatt.

Mor3llo
mármint azt akarom kérdezni h milyen teljesítménnyel..😊 mert nekem 1 kikötésem van: mégpedig, h a sereg mérete 'nagy' legyen ('óriás' méretet nem szeretem, mert akkor számomra már teljesen átláthatatlan az egész...).Tehát így mégis milyen teljesítményre, beállításra számítsak majd ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

igen

Mor3llo
Szerintetek egy AMD Athlon 64 3500+ 939 Venice 64bit-es procin, 1GB DDR Ram-on, és egy Sapphire Radeon 9600XT 128mb-os videókarival h fog futni majd a játék ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

egy utasításkészlet amit vagy ismersz vagy nem 😄D

arty
egy utasitáskészlet elnevezése, amit a processzorod vagy ismer vagy nem

Forza.

hoppácsek!! pozitívan csalódtam egy óriáscégben ^^

Zsolo007
Király!

..." As a small compensation SEGA has agreed to make a brand new demo. This is being finalised at the moment, based on the finished game und offers amongst other things a brand new battle to play."

Ha jól kapisgálom új demo a láthatáron !!!! juhéééééééééé<#taps><#taps><#taps>
tobias88
De télleg, miaz az SSE támogatás???
Amúgy nálam nem fog menni😞
Biztos mert lesz benne SSE "tamogatas" <#eplus2>
Most olvasgatom én is a TW.com -ot és ha jól kapisgálom még azt is írják (másik topikban) hogy a full jobb frame ratéval fog futni mint a demo !!
YEAH! <#violent><#gun>

Ezt a pestises tehén hajigálást én a strongholdban láttam....Megasztán nem sok értelme van szvsz.Hiszen éppen el akarod foglalni a várat nem ?Majd bevonulsz a fertõzõtt városba?? Inkább azt tudnám elképzelni, ha nem vagy elég erõs hogy elfoglald, akkor csak felvonulni és rombolni amit lehet, barakkokat lovardát guildet templomot stb+ pestises tehén....talán így..
egy állatfajta..., az óeán fenekén él meg a lámák között...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

tobias88
Miaza SSE2?
Zsolo007
Ideje volt...

Hivatalosan is megerõsítették a CA részérõl, hogy a teljes végleges változathoz NEM KELL SSE2 támogatás.

TW.com Forum

Az 1-ben sztem nem, volt a MTW2-ben viszont lesz!!

A trebuchet spec képessége a pestises állatetem hajígálása lesz... Láttam is egy videót ahogy valami négylábú jószág "múúúÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ" be lett repítve a várba és ott szétplaccsant. <#vigyor1>

a.carkey
Nem szúrta be vmi miatt. No, sebaj:
01
02

A medve nem játék.

a.carkey
Ez a két kép nagyon durva lehetõségeket sejtet:

<#finom>

A medve nem játék.

a.carkey
Dehogynem, de nem jött be. Ez van.

A medve nem játék.

Bilológiai hadviselés abban a formában nem volt ahogy te írod viszont ha fertözött egységekkel sétálgattál az elenség területén egész jól el lehetett terjeszteni a pestist 😊

Ha jól emlékszem ez a Jef van Dyk szerezte a a Shogun óta az összes total war játék zenéjét
szerintem nem lesz rosz ez sem
(A mai napiug a fülembe cseng a Shogun Taiko dobos zenéje)<#vigyor>

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

vagy legalábbis rome-ban tuti

nincs, de ha jól emlékszem pesises futárt küldhettél az ellen városába ^^

Serpa
"biológiai hadviselés" van az 1ben?
pl pestises hullákat bedobni a várba?

Ha megnézed a csata végén a statisztikát, kiírja a te egységeid közül hány hullott el, sebesült meg de felépült, esett fogságba, illetve az ellenségtõl hány foglyot gyûjtött be.

A foglyokat késõbb, egységenként kiválasztva el lehet cserebelélni egymás között, vagy pénzért csereberélni, vagy egszerûen felkoncolni, na nehogy már a Valour 5-ös Gothic Knight mégegyszer szembejöjjön ugye..

Az MTW1-ben a csata alatt is fel lehetett koncolni a foglyokat ha vesztésre álltál, vmi ilyesmirõl itt is szó volt.

Serpa
a demoban lehetséges ez?

eddig nem látott képek ITT !
nem a legjobb minõségû képek , viszont jó sok! Végre láthatunk aztékokat is.szerintem vagy valami kiállításon játszható demonstráció , vagy egy béta teszter képei...
ha valaki tud olyan történelmi oldalt ahol korabeli magyar, cseh stb fegyverzet, pánzélzat viselet látható plz linkelje ide, vagy priviben.Ugyanis elkeztem gyûjteni az anyagot egy esetleges hungarian reskin akcióhoz ! Engem pl zavar a rózsaszín-foszöld színkombi amit nekünk szántak.Már van egy festettpajzs képem ill a feketesereg zászlójáról képem !! <#taps>
A rácsos alak, sztem a foglyokat jelenti!
Régen szokás volt a nemeseket foglyul ejteni, mert váltságdíjat lehetett értük kérni.

Hmuda
CE tartalom.

Térkép meg OST.

Kissé vérszegénynek tartom.

(A zeneszerzõ egy bizonyos Jeff Van Dyke...hoyg ezek a Van Dyke-ok mennyire elterjedtek. <#idiota> )

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Zsolo007
aranyos

mindenkinek, akit zavar, hogy egyes részletek nem reálisak:
"a bástya se tud csúszkálni, mégis élvezetes játék a sakk" 😊)
ezt most olvastam itt sg fórumon ^^

Hmmm, asszem ez a magas charge értékekben általában megjelenik, nem? Nem emlékszem a merchantnek a statjára, de mintha ha csak kardot láttam volna nála, lándzsát nem. Az egyik videóban egyébként mintha a ló is rúgta volna fel az embereket rohamkor, lehet h külön statja van és külön is támad lovasrohamkor..

Azért nem rossz egység az, fõleg hogy a városokban lovast nem is képezhetsz általában..

Azt értem. Ugye Agincurtnál is a francia lovagokat is botokkal, és tõrökkel gyilkolázták a sártengerben.
De egy lovas egységnek akkor is többet kéne sebezni. Még akkor is ha lerepül az elsõ lándzsátõl a kalmár. Legalább nyomjon össze két embert a 200 kgjával/páncéllal/.<#vigyor3>

Igen, csak a halberd militia tud falanx-szerû lándzsás formációt is felvenni, kicsit olyan a helyzet mint a Militia Hoplitákkal az RTW-ben.. amíg az alabárdok sorfalán át nem jutnak, hozzájuk sem tudnak érni.

A merchant militia cavarly gyakorlatilag vmi olyasmit takar, hogy a gazdag kereskedõk megengedhetik maguknak a drága páncélt meg lovat, de csak azért mert egy dagadt kalmár belepréseli magát páncéba még nem lesz harcedzett... bár ezen lehet hogy változtatnak a véglegesben, ami engem kicsit zavar az a meglehetõsen magas támadó érték minden egységnél, bár lehet hogy csak az RTW azon gyermekbetegségét akarták kikerülni, hogy a magasabb egységeket egyátalán nem nem tudták leverni. Ami azért lássuk be, nem reális, csak azért mert valakin páncél van, nem jelenti hogy nem lehet földre rántani és agyonverni kövekkel meg botokkal. 😊

tobias88
most már érdekes lessz az, hogy valaki úgy tette fel a modokat, hogy átmásolgatta a fõ játékot, és fent volt neki 3 vagy 4😄😄, az most 30-40gb😄