Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szted kapnak pénzt a bétateszterek? én aligha hiszem : /

és mi lenne, ha összeállnánk valahányan (max 10 a limit külföldi szállításnál, ha jól tudom), megrendelnénk a preordert (ami nov. 10én postára kerül), és max nov. 20 án (de inkább korábban)már a kezünkben lenne a gamma?

adios
Én úgy emlékszem hogy a Rome:TW egészen pontosan szeptember 23.-án jött ki.És nem emlékszem hogy várni kellett volna,mert én már a megjelenés napján kerestem a boltokban és megis találtam.A BI viszont tényleg csúszott pár hetet.

Fritz Von...
Csak egy kis emlékeztetõ: ROME: TW megjelenése szintén október körül volt. Itthon az Automex "jóvoltából" kb 3 hét késéssel érkezett meg. Mindenféle idióta indokra hivatkozva.
A Barbarian Invasion megjelenése szintén csúszott 2-3 hetet, immár az Ecobit jóvoltából. Legjobb tudomásom szerint a SEGA még mindig az Ecobitnál van. Tehát arra kell készülni, hogy vagy megrendelni külföldrõl (szebb doboz, kezdõ félrefordításoktól mentes, stb), vagy várni ezzel megint 3 hetet....

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Alig hiszem hogy felrakná. Vagy tucatnyi bétateszter van csak, aláírták a titoktartásit, jól megfizetik érte õket, és a kiszivárgott verzió alapján villámgyorsan kiderülne ki volt a hunyó.

A teljes meg amúgyis kijön kevesebb mint 1 hónap múlva, nov 14 a hivatlos megjelenési dátuma. Annyit meg kibírok minthogy egy bugos vacakkal vegyem el a kedvem.

A teljes verzió legális beszerzéséhez tud vki valami kedvezõ felállást?

ha fenn lesz akkor megkerdezem termeszetesen 😊 nekem is fontos lenne
amugy a teljes mikor jon ki?
Szerintem már fent lenne...

www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu

haverom ausztraliaban mar a tovabbfejlesztett demokkal jatszik... 😊

Ha ez igaz , kérdezd meg nem-e tudja felrakni torrentre??
haverom ausztraliaban mar a tovabbfejlesztett demokkal jatszik... 😊
hmm egyébként most hogy így mondod, tényleg kapunk hozzá vlaamit, rémlik...

ok - utánanéztem: amazon.com-tól megkapjuk majd október végén az új demót (de jó, azok próbálhatják ki a játékot, akik már meg is rendelték 😄)

Serpa
ja, azt hittem adnak vmi extrát hozzá.

a pack szó becsapott.

hát, annyit hogy hamarabb kapod meg a játékot. (angliában nov 10.-én jön ki a preorder, 14.én a sima)
(lehet hogy elöbb kell kifizetned a játékot, mint hogy a kezedben lenne, de ezek megbízható cégek)

DaemoonHunter
Tuti megveszem a gamet! 1000x megéri😛

Serpa
preorder pack.

az mit tud?

a.carkey
Szerintem az itthoni nem így néz ki ...

A medve nem játék.

Serpa
Lokalizáltság: -

hzsolt
és a #1179-re tudod a választ?

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

srácok, perorder packról tudtok valami infót? mármint hogy lehet-e esetleg vmi magyarországi forgalmazónál kapni, vagy várni kell a megjelenésig+mire mo.-ra ér... (a preorder nov. 10-én jön ki)

Serpa
igaz, Sanyit lehagytam 😊

Ez így szerintem túl macerás ha egymástól több száz méterre lévõ lovas egységekrõl leesnének akkor a csata végére se rendezõdnének egy új csapatba ráadásul ha 20 egység már van a térképen akkor a 21-nek nem lenne helye, szerintem jobb lenne ha a ló nélkül maradottak hozzácsapódnának a legközelebbi gyalogos egységhez pl akár az íjászokhoz is és õket követnénk mindenhova és ha közelharc alakulna ki akkor besegítenének.
De én meg vagyok elégedve a mostani rendszerrel is hogy egyszerre hal meg a kettõ mert ha egy tökig páncélozott lovag alól kivágják a lovát egy roham során akkor sztem a lovagunk nem igazán lesz olyan állapotban a zuhanása után hogy még hasznos része legyen a csatának 😊

hzsolt
Ja és hét az egyben

Shogun+Mongol
Mediewal+Viking
Rome+Barbarian+Alexander

hzsolt
és van benne valami magyarul, vagy egy az egyben az angol kiadás?

Besz
Úgy kellene, hogy a ló nélkül maradtak leválnának a lovas egységtõl, és egy külön csapatba kerülnének. Ha több lovas csapat van, akkor is csak egy ilyen ideiglenes gyûjtõ jönne létre. Ezt, mint gyalogos egséget lehetne vezényelni.

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

Az jutott az eszembe, milyen érdekes lenne, ha a következõ Total War fantázia környezetben játszódna. Kicsit nosztalgiáztam tegnap és játszottam a fantasy general-al, no meg társasjátékokat kerestem a neten és felfigyeltem a Memoir 44 játékra. És aki ezt kiadja az új játéka épp fantasy környezetes lesz. Emiatt is gondoltam arra, akár a TW sorozattal is be lehetne vállalni egy hasonlót.

Vagy dolgoznák fel a Master of Magic-et pl. mai grafikával és tw-os csatákkal. Huhh... Nem lenne rossz.

Total War: Eras-t néztem én is. Nagyon jól néz ki! Medieval 2-t meg valszeg megveszem, ahogy a RTW-t is. Bár Dark Messiah is be van tervezve, szóval el kell döntenem, mert a kettõ együtt nem megy...
Serpa
Total War: Eras
15990ft

6in1
frankó a doboz
<#eljen>

Fritz Von...
Simán, a ROME-ot és a Barbarian Invasiont is megvettem. Egy ilyen játék készítõi igenis megérdemlik, hogy mindenki eredetiben tolja.

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

adios
Ok kösz hogy megmondtad.Egyébként így már egész korrekt, ilyen képeket láttam én is korábban.

pontosan egy hónap mulva dobják ki a gamet a boltokba ugyhogy nem kell sokat várni már.
Nem tudom ki hogy van vele ,de ez az a játék amit meg kell venni a boltban ,mert megéri a pénzét.
Bucser
Van más választásuk?😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

DaemoonHunter
Már megjelent a full verzió? Bocs, kicsit le vagyok maradva.

Ja és ha a lovasságot átvezénylem a térkép túloldalára akkor a ló nélküliek gyalog futnak a többiek után? <#hehe>

Bucser
#a 835-ös Hsz-t keresd vissza. Az full grafika.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

adios
Egyébként valakinek megy full grafon a játék?Ha igen akkor milyen a játék grafikája mindent maxra húzva?Mert láttam pár képet és ott nem az tükrözõdött, mint amit korábban láttam.

A Pannon Legio most szeptemberben lett egy éves. jelzõt találsz a nevek elõtt. Ezen a néven megyünk majd a Medievalban is.

Mondjuk a lovasságban csalódtam, ezek a dismounted knights-ok megesznek mindenkit reggelire. Oké hogy charge, de hát egy lovas katona még egy helyben állva is elõnyösebb helyzetben van... sokkal. Slussz poén lett volna még hogy a lovas ha leesik a lóról, v kinyírják alóla tovább harcol gyalogosan. Amúgy le a kalappal a demo alapján nagyon teccik, végre gyorsabban lerendezik egymást az egységek és nem csak nyomakodnak mint a bkv-n <#taps>
thx, azért érdekelt a téma, mert én fõleg majd neten akarok játszani vele, aztán kíváncsi voltam, mennyire vagyok ezzel egyedül 😊 (persze mellette majd tolom a kampányt is, dehát a gép az gép marad...)

Serpa
az idõ-intervallumot lehet tudni?

Hógyne! Több is.

Rajtam kívül talán Yangtzee-t és Yagot szoktam közülük errefelé látni.

még mindig csak kíváncsiságból 😊

Miért kérded?
csak kíváncsiságból, van olyan magyar aki tagja vmi komolyabb total war klánnak? (grey wolfes, elite force, mittudomén...)

hmm hát jó ^^
még régen a rome demojával kapcsolatban volt valami ilyesmi probléma, onnan rémlett nekem 😄

Zsolo007
Hát ez egy felesleges kérdés, mert ez mindenkinél más...hardverfüggõ...

Ok köszi. Következõ kérdésem: nektek hány fps-sel fut a játék akkor amikor a francia gyalogság(miután a 2 lovascsapat elfutott)elsõ rohama eléri az angolat és nagy kézitusa alakul ki?nálam 12-18 attól függõen hogy allítom be agrafikát.
Zsolo007
Õ szerintem arra a beállításra gondolt, hogy syncronize animations.

A romeban volt ilyen , nem tudom, hogy itt van-e

Csak a magam kedvéért anno egy családfa-szerkesztõ programmal csináltam a magyar királyi házét, mellyel épp Európát igáztam le, úgy hogy a játékban található portrékat használtam fel. Érdekes 2002-ben már meg tudták oldani, hogy 120 éven keresztül sem a férfi, sem a nõi arcképek között nem volt ismétlõdés, most meg az apa és fiú között annyi a különbség, hogy apunak õsz a haja. A hercegek meg iker lányokat vesznek el, akik megdöbbentõen hasonlítanak anyura?
Amit nem vágok, hogy itt is mûködni fog az örökbe fogadás? Legalábbis a gamespot-os kép alapján lesz valami hasonló. Csak saját tábornokot lehet majd vagy külföldi herceget is?

Bucser
na ez baromság😄

Bucser
V-sync: A vizszintes képfrissítési frekvenciánál nem enged meg nagyobb FPS-t hogy ne menjen szét a kép. (ergo ha 85 hz-en megy a monitorod akkor 85 FPS-nél nem lesz magasabb soha.)

ez nem tuti, de én úgy emlékszem ez szinkronizálja a katonák mozgását (egyszerre lendül a lábuk)
nem tudom, hogy érdemes-e, próbáld ki

bocs a láma kérdésért de vlki tudja miaz a V-syncro az options beállításoknál?? milyen tulajdonsága ez a vidkarinak? érdemes használni, vagy ez is csak a teljesítmény rovására megy ?
Köszike