Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Amit a videókból látni lehetett az már jó volt: pl. a bíboros választás.

A medve nem játék.

Apache00
Igazad van a maga korában egész pofásan nézett ki, bár engem annyira nem vágott földhöz, viszont pont jo volt, amilyen volt akkoriban. Nekem amugy már a Shogun is szép volt annak idején, remélem lesz annak is egy "remake"-je

Apache00
Eddig, a demok alapján elmondható, hogy a látvány és a hangulat is ott van a szeren, de azért még várjuk ki a végét, még sok mindenben lehet hiba. Én leginkább a beharangozott, megreformált diplomáciára leszek kiváncsi. Arra már télleg ráfért az elözö részekhez képest egy nagygenerál. Na meg persze, ha az AI csapnivalo lesz, akkor mit sem ér a többi, akkor a látvány sem tud vigasztalni érte. Na de álljunk hozzá pozitivan, és már csak napok kérdése és meglátjuk

azért mert egy játék minél látványosabb, annál "jobb". ez kb olyan kérdés, mint pl "miért lehet jobban eladni egy olyan játékot, amiben 300 pálya van, mint egy olyat amiben 30?"...

Teljesen egyetertek veled, a hangulat a legfontosabb, de azt ne felejtsuk el, hogy itt valoszinuleg az megvan (korabbi reszeknel mindig jol sikerult legalabbis), es a kidolgozott grafika csak raadas. A legtobb jateknal valoban csak az egyik teljesul ezek kozul, de itt nincs kompromisszum, ezert is az egyik, ha nem a legjobb strat. a piacon. Bar nekem leginkabb a 2 szintu (korokre osztott/realtime) rendszer miatt tetszik, mint a centurio annakidejen 😊

AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600

Bucser
Maga korában azért a Medieval 1 igencsak a legszebbek közé tartozott Stratégiák terén...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

lásd hollywood és az akcio filmek esete de gyk bármelyik másiké is..., ugyan ez van ittis...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Apache00
A Medieval 1 sem a szépségéröl volt híres, mégis nagyon élveztem a hangulatát, az ottani emberek alig álltak pár poligonból, de nekem igy is szépek voltak. Nem minden a látvány, mert lehet hogy vmelyik játék csillog-villog, mégis kitörölheti vele az ember a seggét, mert annyira szar minden más benne. Tehát én inkább a hangulatra szavazok, mint a látványra, régen is bele tudtam élni magam egy jó stratégiába, ami csak pár pixelbõl állt.
Azok a régi szép idõk... 😊

Mor3llo
Szerintem egy középkori, ez esetben egy ilyen nagyrészt 'poligonhuszárok' által játszott játékban elég fontos h hogyan öldöklik egymást.Elvégre jobban bele tudod élni magad abba a csatába, hangulatba, ha nem csak találomra szúrkálnak össze vissza.De ez az én véleményem

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zsolo007
Miért van az, hogy egy játékban minél többet és látványosabban lehet ölni, annál jobban adható el? <#fejvakaras><#ijedt>.

Mióta fontos része egy stratégiának, az hogy minél kidolgozottabban lássam, hogyan mészárolják egymást a poligonhuszárok?

<#wow1>

Serpa
az ember azt hinné, h már mindent láttot, de ez a GOLD trailer, vmi állat!!!

mind2 trailer végén az elefántok nagyon bedurvulnak.

nem tudom... ha lezs isz tuti ez a német verzió lesz. én minden esetre most föladtam a letöltést... szinte konstans 500byte/sec az naggyon kevés. én a gameplay.co.uk-ról rendeltem.

Serpa
a.carkey
Szerintetek lesz ebbõl péntekre elérhetõ verzió? Akármilyen? Nem ez a torrentes.

Mert itthon érdeklõdtem, de nem tudtak bolti megjelenési dátummal szolgálni.

Aki megrendelte, az honnan rendelte meg?

(És még csodálkoznak egyesek, hogy megy a warez a világon. Ha egy kiadó ilyen töketlen, miért is csodálkozunk? A németeknél már német nyelvû, lefordított introval ellátott verió van. Gondolom a csata tutorial is német ...

A medve nem játék.

a.carkey
Az oki, de:

"To get english description on interface and units copy this file from demo descr_shortcuts.txt"

Nekem meg mindegy, hogy a bíboros, ha kinyrom angolul ordít fel (ómájgád!), vagy németül (sájsze!) vagy ha az itthoni forgalmazók is akarják, magyarul (ágecibé!).

Péntekig meg felõlem brummoghat az intro és a fõmenü németül, ha az kezelõfelületet meg lehet angolra buherálni.

Ráadásul a németet is megértem ... 😊

A medve nem játék.

ahhoz, hogy custom battlekat játszak míg megjön a game nekem a német is tökéletes lesz 😊
(már ha felgyorsul a letöltés, mert per pill még 248 nap van hátra)

Zsolo007
Most erre mondjam azt, hogy LOL? Láttam én már olyan installt, ami szép magyar nyelven szólt hozzám, pedig a progi angol volt...Sõt ha tovább olvasnál, akkor ezt is látnád:

my friend transkation of the nfo Smile

"it says they dedicate their release to Sega, who were not able to write a proper installation routine. It says if they provide the english installation, it should actually be english, and not german"

so the game is german at all - only setup is in english

i dont know german ;/

a.carkey
Egyes nforceos arcok szerint:

""IF YOU OFFER THE ENGLISH TO VERSION IN THE INSTALLATION, THEN THE ENGLISH INSTALLATION SHOULD BE ALSO ENGLISH, AND NOT GERMAN"

Seriously, how friggen hard is that to understand?
"If you select English in the installation, then the English installed game should be all in English, not in German."
Link

A medve nem játék.

pff, milyen kapcsolatod van? ^^

Oké. Thx a választ.

www.republiknet.hu

Bucser
Senki nem mondta, hogy egyáltalán átállítható.... Csak fent van egy néemt nyelvû clone... lehet nem is mûködik mert szarul lett házilag leimageelve.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ha valaki leszedte a német verziót, az nyilatkozzon pls hogy biztosan átállítható-e angolra.
THX

www.republiknet.hu

De ez vmi jelszóval védett verzió. Valaki tudja mi az??

Mor3llo
nekem most tart 13mgb-nál, 3perc alatt 😄:AS😄:SA😄 1 nap kb míg lehozza...nemtom érdemes e, v megvárni az eredetit, esetleg megvárni míg kikerül 1 nagyobb torrent oldalra.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
:SA😄:SA😄SDDD

haha torrenten már fönt van, már 14MB lejött belõle 3 óra alatt ^^
ha így folytatódik hamarabb hozzájutok az eredetihez ^^

Mor3llo
Énis így tartom.Ha nforce-on kinntlesz, az lesz a tuti.De sztem holnap már fenntlesz, hehe 😛P

sztem az mûködõ verzió, és ha az, akkor hiába német, állítólag lehet angolra is állítani. na amíg meg nem érkezik a rendes példányom lehet kicsit játszok vele ha megtalálom vhol 😊

Europa több országában kijött a játék netre még nem került fel,az ilyen kokány verziok meg....,majdha az nforce-n kijön akkor.
Németeknél elvileg már kint van, osztrákoknál ma adták ki.

Amúgy 5 perces a torrent 😊

Hali, láttam az interneten egy ilyet :

Medieval 2 Total War -German+Crack 6,1 Giga.

Ezexerint kijött már?

Az 576 téli katalógusában már szerepel 11999-ért. Ami fura, hogy úgy van benne, mintha már kapható lenne. Biztos Svédországból hozatják 😊
Az viszont elég elszomorító, hogy máshol, még csak elõrendelhetõen sincs.

" A SEGA ma jelentette be, hogy elkészült a Medieval II: Total War, mely Európában november 10-én kerül a boltokba. A stratégiában körökre oszott országépítéssel és valósidejû csatákkal találkozhatunk majd, melyekben akár kétszázféle korhû egység is részt vehet. A vallási háborúkat, a lõpor feltalálását és Dél-Amerika felfedezését is újraélhetjük majd a játékban. " PCDome
jaja látom 😄
Serpa
de amint láthatód (#1380) van aki már megkapta.

Az csak egy install lesz <#hehe>

Ortus Romani

Esetleg még ez: Medieval:Total Realism - Age of Ambition
A középkor annyira nem érdekel <#szomoru2>

tobias88
Medievalnal ez érdekes lessz<#nyes>
Gyakorlatilag az összes nagyobb mod lecseréli az alap fájlokat, ezért van nálam is a Rome három példányban telepítve <#idiota>

"sima", RTRPE, TE

Ez a mod kiegesziti, vagy lecsereli az alapfajlokat? Fennt van nalam az 1.5 es a ChivalryTW, de a TE forumbol nem derult ki szamomra egyertelmuen, hogy ehhez telepitheto-e, bar ha jol sejtem nem.

😞

Igen jol nez ki ez a Ran No Jidai a reszletesen kidolgozott skinekkel, kar hogy ilyan nagy a csend korulotte 😞

És vajh honnan lehet letölteni a RAN NO JIDAI-t? Valami bõvebb info, mondjuk a fejlesztõk honlapja? Ez adná vissza azt a hangulatot, amit az öreg motorosok a Shogun megérkezésekor éreztek(tünk...)

Még egy kérdés: AMD 3200+, 1Gb Hynix Ram, ATI Radeon 1600 Pro. Valamiért a Medieval 2 DEMO 2 kilépeget és töltöget, mintha elfogyna a ram közben(???).
Miért teszi ezt velem? Megáll, csík, tölt, kép visszaad, játék folytat, megáll, csík, tölt, kép visszaad, játék folytat, megáll.... <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Sgítséééég! <#worship>

DeZka

hzsolt
Újrakezdték valamiért elölrõl.

Totális stratégia: http://totalwar.hu/

a.carkey
A "Battlefield assasins" a bonus egységünk? 😊

A medve nem játék.

Pluskast
A realismos fiuk úgy is át fogják szabni az egész játékot, szóval lesznek majd magyar huszárok is. Addig meg el lehet játszani vele😊
Amúgy remélem, hogy a térképet is átszabják mert ez bûn ronda....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

itt miért nem mennek a képek azt nem tudom,na mindegy akit érdekel az twonline-on megtalálja ott meg is nyilnak a képek 😊