Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Azok a régi szép idõk... 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Mióta fontos része egy stratégiának, az hogy minél kidolgozottabban lássam, hogyan mészárolják egymást a poligonhuszárok?
mind2 trailer végén az elefántok nagyon bedurvulnak.
Mert itthon érdeklõdtem, de nem tudtak bolti megjelenési dátummal szolgálni.
Aki megrendelte, az honnan rendelte meg?
(És még csodálkoznak egyesek, hogy megy a warez a világon. Ha egy kiadó ilyen töketlen, miért is csodálkozunk? A németeknél már német nyelvû, lefordított introval ellátott verió van. Gondolom a csata tutorial is német ...
A medve nem játék.
"To get english description on interface and units copy this file from demo descr_shortcuts.txt"
Nekem meg mindegy, hogy a bíboros, ha kinyrom angolul ordít fel (ómájgád!), vagy németül (sájsze!) vagy ha az itthoni forgalmazók is akarják, magyarul (ágecibé!).
Péntekig meg felõlem brummoghat az intro és a fõmenü németül, ha az kezelõfelületet meg lehet angolra buherálni.
Ráadásul a németet is megértem ... 😊
A medve nem játék.
(már ha felgyorsul a letöltés, mert per pill még 248 nap van hátra)
my friend transkation of the nfo Smile
"it says they dedicate their release to Sega, who were not able to write a proper installation routine. It says if they provide the english installation, it should actually be english, and not german"
so the game is german at all - only setup is in english
i dont know german ;/
""IF YOU OFFER THE ENGLISH TO VERSION IN THE INSTALLATION, THEN THE ENGLISH INSTALLATION SHOULD BE ALSO ENGLISH, AND NOT GERMAN"
Seriously, how friggen hard is that to understand?
"If you select English in the installation, then the English installed game should be all in English, not in German."
Link
A medve nem játék.
www.republiknet.hu
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
THX
www.republiknet.hu
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
ha így folytatódik hamarabb hozzájutok az eredetihez ^^
Amúgy 5 perces a torrent 😊
Hali, láttam az interneten egy ilyet :
Medieval 2 Total War -German+Crack 6,1 Giga.
Ezexerint kijött már?
Az viszont elég elszomorító, hogy máshol, még csak elõrendelhetõen sincs.
Ortus Romani
Esetleg még ez: Medieval:Total Realism - Age of Ambition
A középkor annyira nem érdekel <#szomoru2>#szomoru2>
"sima", RTRPE, TE
Még egy kérdés: AMD 3200+, 1Gb Hynix Ram, ATI Radeon 1600 Pro. Valamiért a Medieval 2 DEMO 2 kilépeget és töltöget, mintha elfogyna a ram közben(???).
Miért teszi ezt velem? Megáll, csík, tölt, kép visszaad, játék folytat, megáll, csík, tölt, kép visszaad, játék folytat, megáll.... <#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1><#szomoru1>#szomoru1>
Sgítséééég! <#worship>#worship>
DeZka
Amúgy remélem, hogy a térképet is átszabják mert ez bûn ronda....
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”