Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
playable = játszható
Szerinted mi lesz? <#idiota>#idiota>
Az évszámhoz a körök helyett meg csak egy pontosvesszõ kell a desc_stratban hogy ez a sor így nézzen ki:
;show_date_as_turns
http://twonline.jatekok.hu
könyvtárban megkeresed a desc_strat.txt fájlt,
; Custom campaign script generated by Romans Campaign Map Editor
campaign imperial_campaign
playable
england
france
hre
spain
venice
end
unlockable
sicily
milan
scotland
byzantium
russia
moors
turks
egypt
denmark
portugal
poland
hungary
Venice és Sicily közül kitörlöd az "end unlockable" szöveget és mented a fájlt 😊
Ezeket akár ezerszer is kiírthattad de játszani csak a desc_strat.txt file átírásával lehetett velük szal nyugi <#nezze>#nezze>
És lám, bevégeztetik a franciskáknak. Játszadoztam velük, de nincs esélyük. Amint látjátok épp a döntõ ütközetet tervezgetjük. Lehet fogadni <#eplus2>#eplus2>
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
Végigvitted valamelyik római frakcióval, aztán lehetett lenni egyiptommal,gallokkal,görögökkel, de például arméniával,spanyolokkal,makedónokkal nem.És ezt csak a minden nép játszható móddal lehetett orvosolni.Úgyhogy nem értem miért mondod ezt.<#nemtudom>#nemtudom>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Ha tovább romlik a helyzet én újat kezdek....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
most egyiptommal vagyok, nyomom szent haborut bizanc ellen, torokkel az oldalamon erre benyomja papa keresztes hadjaratot Antiochiai varosomra! Es hanyan csatlakoznak???
Nemet romai, lengyel, francia, milan, velence, dania, spanyol..
Eloszor is torok-egyiptomi szent seregeinket porrba zuztak mikozben ostromoltuk Konstantinapolyt! Most 1 kornyire van tolem 1 nemet 1 lengyel es 1 dan keresztes sereg :-))
es kemeimmel latom hogy a tobbiek is szepen uton vannak plus meg 1 nemet sereg!
hmm, olyan konnyen ment eddig minden hogy mar epp azon gondolkodtam befikazom gamet totalwar forumon, de most storno a panasz! :-) 1ellore!
nah Allah ahkbar :-) megyek keresztyeneket oldokolni!
hoy ehh
Pluskat... izé... örülök neki.
Ostrom alá vettük a szövetséges bizánccal Szófiát, de kitörtéek a lázadók...és bizánc betörte a falat aztán ott tönkre verték a bizánci sereget (nekem csak egy nehézlovasságom és két ijász egységem volt), az eleinte csak ijászokkal támogattam...de mikro jött a lázadók lovassága a bizánciak elfutottak a gecibe és én maradtam 140eberrel 300ellen...de aztán megesemmisítettem az ellenfelet és most szopok mer nincs faltörõ kosom és még a kastélyt bekéne törnöm:S de nemtudok micsinálni
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Van benne... de asszem csak az "5 nagy"-nál, a kissebb factionoknél csak egy mondat.
Próbáld ki custom battle-ben!
köszi
Másolatot csináljatok, vegyétek le az írásvédelmet és lehet buherálni.
"timescale 2.00" sort átírni "timescale 0.50"-re. Sokkal lassabban fog telni az idõ (egy örökkévalóság mire megjön a puskapor pl). Így két kör lesz egy év és ennek megfelelõen fognak öregedni a karakterek is. Az, hogy most ez okoz-e még extra bugokat azt passzolom.
Akit zavar, hogy az évek helyett a körök számát jelzi a homokóra alatt az a "show_date_as_turns" sor elé rakjon egy ";"-t és máris az éveket jelzi (kényelmesebb mint a faction oldalt nyitogatni, úgysincs jelentõsége, hogy mennyi kör telt el).
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Ez nagyon el volt találva a rome-ban...
de a franciák elég bénák voltak... a német oldalon beleparancsolták a lovasságukat (3 vagy 4 generals bodyguardot) a német alabárdos sorba, és gyalogsága gyakorlatilag nem is volt, csak ágyúi, puskásai meg íjászai... a németeknek meg ott volt a 3 osztag imperial knight, meg még néhány lovas... szóval azon az oldalon perceken belül eldõlt a csata, nálam meg... volt 4 muskétás osztagom, az ellennek meg francia íjászai... hát kb mire range-en belülre értek már hullottak mint a legyek. egyébként volt kb 10 nehézgyalogos csapata, minden féle, de valahogy elrontotta a rohamát... elõre küldött 4 egység dismounted chivalric knights ot, hogy majd jól oldalba kap velük, de szertinem nem vette észre, hogy nekem azon az oldalon van 3 egység elég felspécizett santiago lovagjai... 😄 egy roham elég volt nekik, aki túléllte már szaladt is... ezalatt a muskétásaim megtizedelték a nehézpáncélosait, akik komótasan sétálgattam a gyalogosaim felé, szal mire odaértek már a fele megpusztult... nálam se volt egy hosszú történet a csata 😊
én kb 350 embert vesztettem, 900at öltem meg, a németek 400at vesztettek és 500at öltek meg (+ ekiket menekülés közben vágtunk le)
a végén megkérdezték, hogy hogy lehet hogy ennyire durván kikaptak? ^^
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF