Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
A medve nem játék.
Jöttek a keresztes hadjáratok és ahogy kell összehoztam egy kis sereget és csatlakoztam a hadjárathoz (a lengyelek és a Dánok után). László királlyal elindultam és ahogy kell el is foglaltam Jeruzsálemet. Ez még nem is lenne baj, de miközben én majdhogynem az egész haderõmmel Keleten küzdöttem addig a Velenceiek jöttek és a kevés emberrel ott hagyott Budapestet elfoglalták. Kicsit mérges lettem, de mivel nincs nagy seregem így védekezni vagyok kényszerû. Ez után az egész pereputty ment át Branba (így ke írni?). Ott azért van egy 200 fõs seregem amivel sikerül visszavernem a támadásaikat (bár nem nehéz me ilyen 20-30 fõ jön). Habár most kilépés elõtt megjött a Frakció vezetõjük egy rám veszélyes haddal. Már csak az a kérdés, hogy Bukarestet feladva segítscsek v hagyjam veszni... 😞
A másik hogy a törökök és az egyiptomiak Jihadot hirdettek és megtámadták Jeruzsálemet...
gyorsan felért a (majdnem)csúcsra... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Egyébként tudja már valaki hogy lehet trónörököst kijelölni?
Nagy nehezen visszaszereztem a pápa kegyeit, és csatlakoztam a hadakhoz. Mire odaértem (tök fura, hogy sokkal nagyobb távokat lehet megtenni szérazföldön a kereszt alatt vonulókkal mint a simákkal. Mire odaértem már egy fullos mongol sereg ostromolta Antiókiát. 900 : 850 es csatát vívtam. Szörnyen kikaptam 😄DD (a végére 0 : 400 as lett az arány)
Hát igen, hiába a full új seregem a 6x tapasztaltabb mongolok ellen 😄
Pech 😄
\"Cum Deo pro patria et libertate!\"
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Az erõd tudja kihasználni csak a technológiai fejlettséged teljes mértékben a hadi szférában, persze ez azzal jár, hogy sem az adót nem állíthatod, sem a kereskedelmen nem lendíthetsz igazán. Amellett viszont, hogy brutális felszerelhetõ egységeket kapsz itt, a védelmed is nagyon ki tudod élezni. Egy háromszintû védelemmel és ágyútornyokkal ellátott citadella meg egy városfal között van egy "lehelletnyi" különbség. =)
Egyébként meg marha jó annak, aki csak így lazán öldös széjjel mindenkit, nekem Bizánccal csak északra meg keletre kell figyelnem, de az is épp elég, csessze meg. =Ð
Igaz, elsõ, befejezetlen kampányomon a Német-Rómaiakkal én is ütöttem mindenkit, ahogy azt kell, de inkább fordítva.. nem bírta a gazdaságom. Ígyhát lemaradtam technológiailag, és lemaradtam a haderõt tekintve is.
Viszont bepöccentem a pápára, aki mindig visszarántotta a gyeplõt, amikor ellen merészeltem támadni, persze a víg velenceiek meg milánóiak büntetlenül tarolhattak a hátországomban...
úgyhogy kiverte ez nálam a biztosítékot. Utolsó erõmmel nekimentem a Pápai Államnak, és elfogtam azt a rohadékot egy csatában a hídnál. Kaptam volna érte brutális összegû pénzecskét, ha váltságdíjat követelek... de ekkor már réges-rég nem a pénzrõl szólt a dolog. Lovagok vagyunk - a becsületrõl.
...úgyhogy kivégeztettem a mocskot. :Ð
+
Ha egy seregnél rámész a vezérre - csak family member ill. heir serege tud csatlakozni -, akkor látsz egy kis icont, hogy Join a Crusade vagy vmi ilyesmi. na úgy tudsz.
A medve nem játék.
A 2. az lenne hogy a Cardinalom mire jó?
Amugy meg 2kor szamit 1 evnek a jatekban, mint romaban!Shogunban anno 4 kor volt 1 ev!<#nyes>#nyes>(Ezt annak szantam aki nincs tisztaban vele)<#ejnye1>#ejnye1>
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
DE: a stratégiai térkép lehetne kissé változatosabb, néhány tereptárgy sokat dobna a hangulatán /kicsit olyanra gondolok, mint a civ IVben/
Unalmas és egyhangú a strattérkép
Azt nem ertem ha milan-nak vannak a kardinalisban bishop-ja es priest-je akkor hogy a rakba lehet kereszteshaborut inditani ra?Nem automatikus kizarast eredmenyez?Nalam most a francia papa a jani, es mivel szovetsegesem volt milan, haboruban allok vele de nem is hagytam katonat a kozelebe, szandekom sem volt tamadni amig ott van papa!Ezt valaki elmagyarazza?Ez a hulye haboruzni akar velem is mikor mindenki franciakat uti vagja!Szovetseget meg nem akar az allat! 😊
Amugy baromira meg vagyok elegedve.Sztem nagyon sokat valtozott romehoz kepest.Itt most azt ertem, hogy sztem joval lasabb minden es kiforrottabb!Mondjuk ezt vartuk is, a sok keres pedig meghallgatott! 😊
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
Köszi
Nem értem. Nálam 3800+, 1500 RAM, 7600GT, és azért vannak problémái. Árnyékokkal együtt már belassulgat, huge unit scale-nél meg már egyenesen szaggat, egy nagyobb várostrom meg kész diafilm-vetítés.
Amúgy normal scale-en játszom, árnyékok nélkül, így azért normál csatában tökéletes, de egy várostrom kicsit így is megizzasztja. Nem kéne többet bírnia a fenti gépnek? (Lehet, hogy rendben van így, új a konfig, még nem egészen vagyok tisztában a korlátaival.)
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Eddig csak pár custom battlet tudtam gyorsba kipróbálni, mondjuk ezeknek a többsége csak annyi volt hogy különbözõ ágyúkkal meg puskákkal lõttem halomra török parasztokat <#hehe>#hehe>
Nem teljesen értem a tapasztalat rendszert, RTW-ben minden megszerzett tapasztalat +1-et adott a támadáshoz védekezéshez és a morálhoz itt viszont csak az elsõ bronz, ezüst és arany ad 1-1-et szal a három arany tapasztalatos egységnek csak összesen +3 táadása és védekezése van ÉS a muskétások távolsági sebzésére se a fegyver upgrade se a tapasztalat nincs semmilyen befolyással. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ja meg a lovasság tud még érdekes dolgokat mûvelni néha csak úgy minden ok nélkül szétrajzanak vagy egymásba gabajodnak, a roham viszont nagyon jól néz ki! <#gun>#gun>
Utána "saját" pápád meg akkor lesz, ha a bíborosi tanácsból a te egyházi karakteredet választják. Okai:
1. sok bíborosod van, a többség miatt közülük kerül ki a gyõztes.
2. a tanácsban lévõ, a választás pillanatában, politikailag szövetségesek (a te szövetségeseid) bíborosai a szövetség okán (pl.) a te egyik emberedre szavaznak.
Csak így lehet egyet fejlõdni.
A medve nem játék.
Ha custom battle alatt elkezded bepakolni az egységeket (lehetõleg parasztokat, mert azok sokan vannak / egység), nem szól be a progi egy idõ után hogy ez már túl sok, és csökkeni fog a megjelenítés színvonala?
A másik pedig, nem látom hogy hol lehetne az angoloknál az " armoured sergeants " vagy armoured spearmen-eket képezni..van több erõdöm is magas fokozatú barakkal, de még nem látom a menüben, pedig már innen jönnek a dismounted lovagok is( az barakkok építési menüében sem látom)
Remélem a CA gíorsan kiad egy paccsot a várostromnál lévö bugokra!! Nagyon idegesítõ hogy a falra feljutott ellenség nem akar onnan lejönni( ha nem vagyok a közelében) így aztán 4-5 csapatuk is ott tipródik 20 m2 - en.Ettöl aztán úgy beszaggat mint ha csak diavetítést néznék...ááááááh...van vagy 2 óra hosszú így egy várostrom:-(((((
Nálam majdnem ugyanez van : 1024Mb, 3500+, 7600GST.
1024-ben, unit/effects/texture highest, a többi mediumon, aniso2x alising 2x, Huge unit size és nagyon jól fut. Baromi jól megírták a progit!
bejott!
viszont ott nem latok semmifele letoltheto modot 😄
ez jon be erre a linkre:
Warning: mysql_query(): Unable to save result set in /includes/db_mysql.php on line 212
There seems to have been a slight problem with the database.
Please try again by pressing the refresh button in your browser.
An E-Mail has been dispatched to our Technical Staff, who you can also contact if the problem persists.
We apologise for any inconvenience.
szal akkor be tudod tenni a honlap cimet ha van ilyen ehhez a modhoz?
koszi!
esetleg fel tudod tenni valahova ha megvan? 😊
koszi!
2: Elméletileg ha hozzáadod egy ellenséges tábornokhoz akkor átcsábíthatod a te oldaladra. Én nem figyeltem meg. A hercegnõimet sose figyeltem, hogy mikor ki lépett olyan státuszba, hogy férjhez adható lenne, plusz nem figyeltem, hogy a külföldi hercegnõk magukkal vitték-e az én tábornokaimat.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Végre nekem is megvan.
Nálam jobban bírja mint a demót. 😄
Pár kérdés:
1.Ha nem teljesítem a pápa kívánságáit akkor idõ után kiátkoz, és mindenki ellenem lesz, vagy el lehet lenni pápa nélkül is?
2. A hercegnõknek mia szerepe. Az ok hogy férjhezadom õket.De vmi haszon? 😄
Az ostrom nekem se tetszik. Kipróbáltam a történelmi spanyol-mór ostromot.
Felvonultam a fal alá, és a védõk ostromgépei döntötték le a falakat.
Innen már könnyû dolgom volt. 😄