Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mongolok megtámadtak de rendesen. Elõször Sofiat amit rendesen visszavertem, aztán Thessalonica felé fordultak, ahol minden emberemet legyilkolták, de én is irtottam õket rendesen így a végén csak 122 emberük maradt, így 2 körrel késõbb lazán visszafoglaltam. Közben megkerestek hogy legyek a vazzalussuk, de egy kis gondolkodás után visszautasítottam. Max akkor hódolok be ha már iszonyat szarul állok (bár már most sem a legjobban). Velenceiekkel nincs sok értelmee próbálkoznom me a fr. pápa kis kedvence.....viszont a lengyeleket utálja 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
War. War never changes.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://csiri.blog.hu
War. War never changes.
és velencét én nem támadhatom csak õ engem?? most próbálgatom de erre még nem jöttem rá😞
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Mit tegyek hogy csökkentsem a számukat? (80% fölött szokott lenni)
hoy ehh
twcenteren írták hogy az angoloknál idõnként felbukkan a Harry Potter mint pap név <#hehe>#hehe>
+eligibility
+purity
+violence stb
fogalmam sincs ezek mire jók <#fejvakaras>#fejvakaras>
A lázadók eleve nagyon visszavetik a kereskedelmet szal csak azért megtartani õket hogy legyen min gyakorolni nem nagyon éri meg ráadásul itt már nem a kapitányok a legkönnyebb célpontok.
Gyakorlásra a legjobb a szabotás, még a gyengébb assassinok is 50-70% eséllyel gyújtogatnak.
Retinue-t ahogy eddig észrevettem nem lehet átadni egymásnak szal mindegyiket egyenként fel kell fejleszteni, nekem jelenleg két 10-es assassinom van de egy közepes merchant pl csak 30% eséllyel megy nekik szal merchant ellen egy másik merchant a nyerõ, assassinnal a szabotás és a családtag vadászat ami igazán megéri plusz az abszolút kezdõ agenteket még meg lehet velük ölni.
Assassint a 10-es fölé is lehet fejleszteni mert megjelent egy csomó rejtett tulajdonság, az egyik assimnak 10 pointja van agent-em de van még egy extra pontja assassinon is (egy young apprentice retinue adja, sajnos nem tudom hogy az assassin pontokat mivel lehet növelni) szal ez a 10+1-es assi jobb mint a másik kimaxolt.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Aztán ha kiképzel egy komoly (legalább hetes-nyolcas) bérgyilkost, már mehetsz vele öldökleni. Úgy ötvenéves kora után valamikor viszont keress egy jó kezdõ és fiatal bérgyilkost (más-más képességûek "születnek", ha kiképzel egyet, lehetõleg keress egy igazi tehetséget, amelyik alapból hármas, de minimum kettes Subterfuge-û), és add át neki a kíséretét, mielõtt az öreg meghalna. És ezzel valamennyire átmentetted az addig elért "képesítésed" a bérgyilkossal. Itt már jóval kevesebb és komolyabb gyakorlás is elég, hogy ismét egy kitûnõ bérgyilkosod legyen.
Itt már nem lehet, csak idegen diplomatákon gyakorolni, amely nemzet meg ha lebukik az assim, akkor balhézik...
www.republiknet.hu
Némelyik emberem már 4 kemény csillagos, de még mindig 20%-ot ér csak el...
www.republiknet.hu
Milan tovább próbálkozik, de egy szép haddal mindig elverem. A pápá kicsit hülye. Elõször ad egy küldit hogy foglaljam el a lengyelek egy városát aztán meg egym ásikat hogy ne harcoljak velük....LOL
Milan mivel megtámadta Pestet kiátkozták 😄
A mongolokra vmennyire felvagyok készülve, hisz a külsõ területeimet elég rendesen megerõsítettem...de hogy mi lesz..
Ha segítség kell azt meg nem nagyon tok kérni, mert csak sok paraszttal vagyok körbevéve...
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Fogsz egy nagy rakás Carrack-ot, és kimész a Gibraltári-szoroson. Nekiindulsz a nagy büdös semminek, és ha átléped a feketeséget, szépen "felderít" a flottád hatókörében, ami itt amúgy eléggé kicsi. Nekem 10-12 kör volt Bizánctól eljutni Dél-Amerikáig. Aztán ha egyszercsak szárazföldet lász, kipöccent egy felugró ablakot, hogy "America discovered".
letötöttem a demot és az a gond, h. nem is tölt be <#szomoru1>#szomoru1>
a leírásban az van h. ss2-s proci kell neki. Magyarul nem fut AthlonXP-ken ? egyébként ti4200 64M lenne esély a futtatására?
Nah de:
A lengyelek végül is lógva hagytak, de a Milan az próbálkoik tovább. Jött a diplomata, hogy legyek vazzalus, term elküldtem a picsába. Utána jött 1 700 fõs sereggel Bp ellen, amit 300 katonámmal védtem. A csata kimenetele nem volt kétséges és végül el is foglalták Bp-t, de nehéz ütközetben adta csak fel. A kezdésnél véletlenül rosszul álltam fel a falaknál ezért jobbnak láttam ha visszavonulok a központba és hagyom a csudába a fal védelmét (nos ez késõbb jól jött 😄). A sergem 2/3-a városi milicista volt a másik része meg magyar cavalry. Meglepetésemre a milicisták nagyon sokáig feltartották az ellenséget, aminek a következménye hogy 400 emberét lekaszaboltam. De így se tuttam elkerülni a vereséget.
Szerencsémre pont az elõzõ körben indítottam egy nagyobb serget Zágráb ellen, amivel így Buda felé kellett fordulnom. 2 kör alatt odais értem és szerencsémre a falat még nem javították ki, így 100 alatti ember veszteséggel vissza is foglaltam Budát. De nem nyugszik a paraszt és megin jön egy sereggel.
A pápa meg magyaráz hogy nyugodjak le. Elõször hogy Velencét hagyjam és akkor nagyobb elismerésem lesz. Most meg hogy MIlant hagyjam, ha nem akkor kiátkoz........köcsög...ez a hála hogy hatalomra segítettem...
Az egyik fájl szerint ha meglesz a "world_is_round" event, akkor lehet elkezdeni gyarmatosítani.
Ilyeneket ír még a fájl:
"unhide America"
ill.
";-- America discovered --
monitor_event TileSeen not FactionType aztecs
and not FactionType slave
and IsPositionInRect 0 48 40 141
historic_event america_discovered event/america_discovered.bik
terminate_monitor
end_monitor"
Ha nem, akkor mindez a kiegekben lesz benne (gondolom). Talán akkor a Shogunt is átültetik MTW2-be. 😊
A medve nem játék.