Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomalak
nem tom akkor mi lehet az oka nekem 9800prom van meg 2.5 ös p4 néha kidob kicsit idegesítõ másik win alatt szinte körönként
ez a vezérem egy normálatlan õrült xD
Nottinghamet közvetlenül az elõzõ csaták után megtámadta anglia...teljesen levolt amortizálva a seregem...és tessék, 5szörös túlerõ ellen is megnyeri a csatát xD

Mekkora csatasorozatot vívtam😄
Elõszõr egy hídnál küzdöttem meg az angolokkal London mellett...2szeres túlerõbe voltak😄...nyertem😄

Közvetlenül utána a legnagyobb seregével támadott meg...szerencsére ott volt egy kis erõsítésem. Az egész seregem elpusztult (a hadvezérem szerencsére túlélte).

Most halt meg az elsõ királyom és annyi utódja van hogy nem tom mejik most a király.Nem tudjátok van valami je a képénél vagy nekem kell választani vagy valami ki írás a nevénél? Sajnos vele mentem volna keresztes háborúba de remélem még nem vesztettem sokat.
a.carkey
Ezek nem azok!

Ezek a dán frakció "Obudshaer"-jei ... (Elég, ha csak a színeket nézitek.)

A Swiss Guard így néz ki:

A dánok amúgy nagyon táposak. Szerintem túl jó egységeik vannak.

A medve nem játék.

küldesz neki virágot? <#idiota>
Magyarokkal vok és Velence, Bologna enyém... Na pápa megkért ne öljem meg német-rómaiakat... De megöltem (mármint egy városuk) és kiutált a pápa és jött a seregeivel (1800 embere volt az én 1000-m ellen, már csak 1300 van neki és nekem 650)... Hogy lehetne kibékíteni a pápai államot?

Csinálsz egy csomó papot és elzavarod õket téríteni iszlám területekre meg a szentföldre és levadászol velük minden hitetlent meg boszorkányt, ettõl nõ a piety szkilljük és amikor legközelebb meghal egy kardinális (pl lebérgyilkolsz egyet <#hehe>) akkor jó eséllyel a pápa a te papjaid közül fog újat választani.

Papokat olyan városban éri meg képezni ahol magas szintû templom van így alapból jobbak lesznek.

"3. Csinálj egy csomó papodból kardinálist így nem kell szarozni elég ha magadra szavazol és te leszel a pápa."
Ez a része merre van? Lobbizni a pápánál, az uralkodónál, vagy csak sima gombnyomás?
hogy kell kardinalissa valasztani a papom?
de jóarcok ezek a németek és milánóiak...adtak pénzt hogy kisegítsenek az adósságból😄...de közbe persze megtámadtak a lengyelek😄

Ezek svájci alabárdosok és a Pápai államnál lehet csak gyártani esetleg talán family memberrel ott zsoldosként felvenni<#vigyor3>

a tatárok melyik évben jelennek meg?

LasDen
lehet nincsenek is a játékban csak azé van a képen me jól mutat... :😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Milánó zöld, szicília meg szürke ezeknek meg bordó van a ruhájukon.
Lehet hogy velencének van olyan egysége ami fegyverupgrade-nek kap alabárdot? <#fejvakaras>

Vayg esetleg dánok, valakik akinek van piros vagy bordó a frakció színében <#nemtudom>

Mindenesetre érdekelne hogy ki tudja képezni õket mert brutáljól néznek ki! <#gun>

Bucser
Milánó vagy szicília?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Velencének nincs alabárdosa, pedig a ruhájuk színe alapján rájuk tippeltem.

Ha ki akarod nyírni az utolsó szálíg akkor nem kell körbevenni, elég ha megtámadod egyszer (ekkor elhátrál) és ugyanebben a körben megtámadod másodszor is, ilyenkor már nem tud elmenekülni hanem vállalnia kell a harcot (már ha erre gondoltál)

Bucser
Várj az nem is bill a kezükben mert annak nincs vágóteste csak kampója. Akkor lehet ,hogy velencei alabárdosok.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Például nem mászkálsz keresztes hadjáratokra amíg a hátországod nincs biztosítva <#nezze>

Billmen asszem csak az angoloknak van de a színük nem stimmel, én velencére tippeltem (de nekik nincs alabárdosuk) szal most a lengyelekre gyanakszom de velük még nem találkoztam szal...

Cápafogxy
2.6 Celeron 1GB RAM 9600Pro 256MB

1. Legyél jóban velük és akkor rád szavaznak
2. Rögtön választás alatt fizesd le a kardinálisaikat hogy a te jelöltedre szavazzanak
3. Csinálj egy csomó papodból kardinálist így nem kell szarozni elég ha magadra szavazol és te leszel a pápa.

Megéri mert sokkal engedékenyebb lesz veled 😊

az én pénzügyi helyzetem -25607 xD

Bucser
Szerintem õk valamilyen billmenek... (a billmen valamilyen improved fajtája.)

Ezek a srácok melyik frakcióban vannak? <#help>

Bucser
megpróbálja megvesztegetni a várost. Nálam lassan 6 kör óta próbálják a francia szövetségeseim megvásárolni Caent😄 egyenlõre sikertelenül.

Gerbill
hogy tudom a többi néppel az én pápámat megválasztatni? Járkáljak vele más országok területén és téritgessem a népet, vagy hogy?

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

kedves uraim! nagy bajban vagyok. A nemetek elfoglaltak tolem becset, budapestet a velenceiek zagrabot
Istvan a legnagyobb fejedelem nalam es most elindultam vele vissza a szentfoldrol hogy kiuzzem a rohadt nemetet budapestrol utana meg a tobbit 😊 amugy az egyiptomiaktol sok varost elvettem pl.: Tunezia, jeruzsalem stb.. 😊 penzugyileg nem allok valami jol.. segitseget kerek 😄vagyis tanacsot... mar meghalt a masik papa is es nem tudom megvalasztatni magam... mit kene tennem?
Nah magyaroknál végre elkezdõdõtt egy békeidõszak.Már jól jött, csak éppen az nem tetszik hogy Zágráb nem az én irányításom alatt van...Milán is és Bizánc is tûzszünetet akart és belementem, mert szarul állok...ráadásul -6403 pénzem van xD

Gerbill
Nekem is szokott ilyen lenni. Lehet hogy BUG

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

LasDen
az mi mikor több kör óta az 1ik nép diplomatája a városom elõtt áll és minden körben olyan mintha történne vmi de nem történik semmi....olyan mintha diplomáciai ablakot akarná megnyitni, de nem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

köcce ténleg kevertem.
Nemigazán így mûködik a Medieval 2-ben már.
Hanem úgy hogy ha bármelyik néppel végigviszed akár a short hadjáratot, akkor rögtön beadja az összes játszható népet.
Én az angolokkal vittem végig a rövid hadjáratot, és magyarokkal még csak diplomáciai kapcsolatban sem álltam, mégis beadta a magyarokat az összes többi néppel együtt, mikor nyertem.

Tomalak
Nekem is ez volt felkellet toljak egy új wint ott sokkal ritkábban jön ez elõ, milyen géped van?
Bucser
Nem én anglokkal de mosta sok bug miatt kicsit félreteszem az elsõ patchig.

Cápafogxy
Nem segít a restart ahogy bejön a játék terep rá 10-15mp megkapom ezt.

te is skótokkal tolod? én mellettük még a magyarokkal is😄

Bucser
Caernavornál én is szívtam az angolokkal😄

Bucser
NOs gondolom jópáran olvasgatják Med2 hivatalos fórumot.

Egy post Wikimantõl aki CA Staff-ként van megjelölve. Ezt Írta nov 14-én.

Medieval II: Game Update... coming soon...
--------------------------------------------------------------------------------
Hello,

As mentioned previously we at the Australia studio had planned on a day one update, we are close to having this ready for you. As you may remember Rome wasn’t built in a day and well neither is Med 2 update.

As a part of this update we are also including the unpacker for the modders. We would have released it earlier but it is only compatible with the update 1 code. This is a tip of the hat to the modding fans out there who are already trying to make their own unpacker. There is a whole lot of love going around C.A. for the community now. We have been really pleased with the reaction you guys have been giving us and we want to give a little back.

We are a few days behind schedule for the update and we are about to start the two week final test pass before we release it to you guys. Assuming nothing goes wrong you should have it after then. I hope to release a list of the fixes that will be in the update so you can get an idea of what is coming. You will know the update is only a few days away when you see the readme for it posted.

There will be lots of little fixes in the update mostly to do with A.I. and a masses of other tiny things which we have squeezed into this build. Being a little late on the delivery has allowed us to soak up a few more fixes to problems you guys have found too, Quality Assurance here have been trawling the forums looking for your bugs and trying to repro them. They have also been enjoying your comments. heh

Stay keen,

-wikiman

Az eddigi legvéresebb csatámat vívtam meg a skótokkal Caernarvonnál a lázadók ellen:

Zsolo007
Ha sok papot csinálok, akkor több esélyem van arra, hogy kardinálisok lesznek? 😊

mitõl függ?

a.carkey
Ma egy irdatlan baromságot tapasztaltam legnehezebb fokozaton.

Jött "haza" a lengyel sereg a Szentfölrõl. Kiba lassan haladt át az országomon, így gondoltam szétverem.

Nos, körbe vettem több 1 egységes sereggel úgy, hogy ne tudjon elmenekülni, majd ráküldtem egy jó sereget egy elég jó seregére.

A baromja - kb. 5x újraindítottam a csatát -, de baszott leállni csatázni. Ált. max. mészárolgatni tudtam a soraiban, mindig elvonult. De minek? Ugyanis mivel nem tudott menekülni, megsemmisült a serege.

Ritka baromság ...

A medve nem játék.

a.carkey
Pápa menü, és ott, ha eltelt pár év az elõzõ óta!

A medve nem játék.

a.carkey
Az Spy.

A medve nem játék.

a.carkey
Ma én is összefutottam vele. Semmi gáz. Restart gép, és jó lesz.

A medve nem játék.

Tomalak
Klikk a Pajzsodra a ott a The Pope ful és ott van a feje mellet egy kereszt azzal lehet javasolni. Az assasin és a spy nem ugyanaz sztem kevered õket.
Ja meg hogy lehet rávenni az assainst gyilkolásra vagy szabotázsra.Mert csak megfigyelni tud.
Segítség kéne.
Le tudná írni valaki hogy hogyan lehet a pápának keresztes hadjáratot javasolnií?És ha már van hadjára hogy lehet belépnií?