Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
Egyébként jóül láttam, hogy a Ballista toweres Huge városokban ágyú van?? Hülyére röhögtem magam mikor a németrómai birodalom megtámadott csak feudal knightokkal siege alá vett. Úgyhogy gondoltam kitámadok. Erre felrakom az ijjászokat a falra és meghallom a dörrenéseket... kérdem magamtól mi a picsa??? ÉS valóban 1178-ban ágyúk dörögnek Antwerpen falairól a Német római birodalom seregeire😄 A barmok meg ott állnak és kiabálnak, hogy Mein gott We will die.. nem hogy arrébb mennének😄 Aztán kiszalajtom a lovasségomat azok meg egyetlen charge-al közelbe sem érnek de már el is szaladtak a néemtek😄 1 ember veszteség nélkül felszámoltam egy 1 500 fõs sereget.. ennyit a Hardos AI-ról. Meg a néemteknek nincs pénze és elkezdte hozni a parasztokkal telenyomott seregét... tõlem hozza csak továb növeli a generálom repijét...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mongolok: 1208 (figyelmeztetés), 1224 (invázió)
Puskapor: 1230 körül
Járványok: 1346 körül az elsõ igazán nagy
Timuridák: 1368 körül
Felfedezések (a "világ kerek"): 1400
KB.
A medve nem játék.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
1205-ben járok (magyarokkal) és nem enged átkelni az óceánon hogy eljussak az aztékokhoz, (x-eli a hajók útvonalát). Nem tudja valaki hogy mi a helyzet? Van egy idõpont amit el kell érni és utána, vagy fejlettségi szintrt?
... szóval nem a peccs jön hamarosan, hanem az infó a peccsrõl... halkan megjegyezném, hogy a "Zero Day Patch"-rõl beszélünk...
de álló célpont ellen a lehetõ legszélesebb formáció a legcélszerûbb, amennyiben a lovasaink formációja nem hosszabb, mint az ellenség formációja.
Ha igen akkor valakinek van sejtelme hogy törlödhetett ez a mappa ha egyedül használom a gépet?<#idiota>#idiota>
ezt kapom a log file-ba:
14:00:09.687
14:00:09.734
14:00:10.234
14:00:10.828
14:00:10.843
14:00:57.015
Amúgy lovassági rohamokkal kapcsolatban két észrevétel :
- úgy látszik számít a tapasztalat. Magas tapasztalati szintû lovasság jobban tartja a formációt, sikeressebben rohamoz.
- tapasztalataim szerint célszerûbb megközelítõleg négyzet alakú formációkat alkalmazni, az sokkal nehezebben bomlik fel forduláskor stb.
Csak a "nagy" factionoknél van rendes "faction"re szabott beszéd (angolok, franciák, németek, valszeg az olasz és spanyoloknál is). Ott több mondatot is elnyekereg, szitutól, ellenségtõl függõen. Pl. németek "Zeese Milaneeze are gud wiz ze money - it will help zem when zey count zer dead!"
A kicsi, "általános" factionoknél mint az Arabok, Szlávok (=Dánia, Magyaerok... ehh...?) nincs ilyen hosszú, egy mondat, hogy legyetek bátrak, oszt annyi.
pl. a lovasság mûvel néha furcsa dolgokat...nekem rendszeresen megtorpannak a roham közben, éppen az ellenség elõtt és akkor szerintem már ugrik a +charge érték, mert túl közel vannak az újabb rohamhoz...
MTW2: Regnum Dei v1.7.7 - All Factions
Campaign: 1080 -1700 (covers the need for more playtime)
All the factions are playable on the same map - including: Aztec, Papal States, Mongols and Timurids.
If you play a nomad faction, then consider your self just a scouting clan arrived in Europe way before the main invasion. The larger invasion will come at the appropriate CA time and you will be able to control it. Until then you must survive by your own.
If not used by the player all the new factions (except the Pope) will have the AI & movement freeze. They will unfreeze at the invasion time or as usual for the Aztecs when they are discovered.
The nomad's invasion armies' size and skill has been reduced by 30-35%.
Mercenary boats have been added for the Aztecs.
1 year equals 2 turns. Winter and summer can be seen in each year now.
The rebel settlements have been partially edited to better facilitate the historic growth of the AI factions.
Some factions are now more aggressive towards each other. Still relations can improve in time, etc. *See the main topic)
RDM Main Topic - Information/Download
Published by Nevada Modding Association and developed by The Trivium Organization.
Mod Developers: Burebista (Cain), Spartan, bdtj1815[/quote]
Nagyon bugos, a patch már nagyon aktuális lenne rá, ez tény.
De ezeket a hülyeségeket ki fogják javítani majd az elsõ patchben. Nem véletlenül hegesztik egy hónapig.
Ez a játék meg sokszorosan meghaladja az amerikai hülyegyerekek színvonalát. Azok alapból hülyék az ilyen gámákhoz. Meg aztám amúgy sem PC-nek, mert "a konzol a király", ilyen színvonalú játékokat pedig, mint a Medieval2 vagy a RTW nem találsz konzolon. Ahogy színvonalas szimulátorokat sem. Egyszerûen ez a fajta kifinomultság teljesen ismeretlen konzolos körökben.
Van olyan küldetés, hogy a nemesek kérik,hogy küldjek követet egy néphez (nálam épp a franciákhoz, akikkel hadban állok). Odaküldök egy diplomatát, probálok tüzszünetet kötni, vagy bármilyen megállapodást. letelik az 5 kör, és kiirja,hogy nem teljesült a küldetés. Pedig ott van a diplomatám,sõt még azt is probáltam, hogy a fõvárosához küldöm. Vagy nem jól értelmeztem a küldetést??
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
1. Ez tényleg bug. Idegesítõ, de HI kevésszer van ilyen küldi.
2. A pikemenek nem tök használhatatlanok! Csinálj egy kört és nézd ahogy elhull körülötted az ellen.
3. Nézd, néha az itthoni magyarok sem rosszabbak semmivel a "10 éves amcsi rétegnél". Gondolj csak arra, hogy naponta megkérdezi vki, hogy tud-e játszani a magyarokkal ...
A medve nem játék.
????????
Nincs olyan hogy értéktelen város és pláne nem fogom a gondosan felépített városaimat szar falvakra cserélni szal erõvel szereztem meg a várost és így végül mindkét város a miénk lett de nem, ez így nem volt jó nekik ehh... <#wow3>#wow3>
Kezd a tököm telelenni ezzel a bugtengerrel, nincs egységkohézió, a pikemenek full használhatatlanok, a lõfegyveres egységek csak helyezkednek, az ostrom bugos, szaros parasztok elverik a lovagokat stb STB
Gyönyörû grafika meg animációk de fílingre sehol sincs az RTW-hez képest, a lázadókra kattintva kihívóan visszaszólnak "Come! Fight me!" eléggé lejön belõle hogy ezúttal a 10 éves amcsik lettek a cél vásárlóréteg <#levele>#levele>
a nemesek tanácsa úgygondolta, bevehetnék egy várat.. meg is tettem.. erre mit kapok üzenetnek: valaki más bevette, így semmis a küldetés.
néztem is nagyot h ez mi.. azt eszembejutott, h csicskása vagyok milan-nak (sajna nem birtam a nyomást).. lehet ezért bugos?
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Osztálykép, 1300 környékén; bizánci Latinkonok, miután kézhez kapták a felsõoktatási felvételi eredményeiket.
de akkor is...<#boxer>#boxer>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nálam nem!!! Mi lehet a para??? Benézek optionsbe..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
így országom megfelezve.. jött is diplomata, h legyek a csatlósa.. bele kellett mennem, mert porig alázna 😊 közben jöttek jeruzsálemre a mongolok.. rocketlauncherekkel meg mindennel.. annak is kaputt.. 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"