Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A háború nem az amit szeetni lehetne, a gyõzelem nem az ami után sávárogni kellene .
Szun Pin : A háború mûvészete
es mi oka lehet?
penz, mint emlitettem volt.
Mert nekem is sok pénz folyik be, de hatalmas részét elvisza a hadsereg.
Az is igaz, a seregeimet eddig csak a mongolok ygõzték le, európaiaknak esélye sincs ellenem.
Amúgy lehet tenni az elen valamit hogy ne vigyne le annyi pénzt a hadsereg?
Engem mondjuk azért nem támadnak mert egymást aprítják.
Sikerult egy HIDnal szejjelzavarnom az uralkodo sereget es meg 2 masikat. erre a kovetkezo korben megin eltunik a seregem. De most nem csak, hogy eltunk de rebellis seregekke valtak. termeszetesen musketasok, lovagok es culverinek nelkul. Korbeneztem es egy darab diplomatat, se egyebet nem talaltam. Biztos ami biztos, a kornyeken olalkodo 8as kememet is odakuldtem. o sem talalt senkit sem.
penzem volt, szoval nem aze' tortent.
kicsit belefaradtam...
nekem a szmszeríj jön be, bár lassabb percenként úgy 2-3 lövést lehet vele el éri, míg egy íjjal akár 12-t.
Viszont a számszeríj brutális átütõ erejû.
"A balszerencse mutatja meg a hadvezér zsenialitását; a jószerencse ezt még elrejtheti!"
2. jah én is többre számítottam.. tök jó lenne, ha te tudnál adni pápai feladatot a többi országnak 😊 kb mióta rájöttem, h semmit nem ér, h az én országomból való a pápa le is szarom a küldetéseiket .. mindig békét akarnak.. 😄
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Jó lesz vele a viszonyom és pénzt ad??
Vazze, úgy választottam pápává, hogy egy vagon pénzt ajándékoztam a pápai államnak. Így lettek hirtelen a papjaim bíborosok, és így választhattunk pápát.
Az ajándékozott pénz hozta meg a jó viszont, az pedig a Kardinálisi helyeket és a pápai széket.
Erre ha enyém a pápa, annyi a jutalom, hogy jó lesz vele a viszonyom és pénzt ad?
Hát enneél azért többre számítottam.
Bár gondolom mostmár mindig bele fog egyezni a kereszteshadjárat kérelmembe.
Bár ezt eddig is megtette, csak rendesen meg kellett kenni hozzá.
Meg hogy pénzt ad? Vazze, 350.000 pénzem van és körönként 25k-val nõ.
:-)
Õk csak tudják.
Szóval mire jó ha én adom a pápát?
Két kérdésem volna:
1:Az én papom lett a pápa. Miért is jó ez nekem a gyakorlatban?
Hol tudok kiátkozni stb.
2:Hol a rákban vannak a mongolok. Szétküldtem keletre kémeket és se hírük, se hamvuk. Az egész térképen.
Én az Intel-t szeretem Abit AW8-MAX, Intel Pentium D 940 (2x3,2GHz), Inno3d GeForce 7600GT, 2GB DDR2 (667MHz)
Lehet velük menedzselni a tábornokod dread-chivalry szintjét.
Miért jó ha hadifogloykat szerzek a csata végén?
Röviden ennyi <#wink>#wink>
Én az Intel-t szeretem Abit AW8-MAX, Intel Pentium D 940 (2x3,2GHz), Inno3d GeForce 7600GT, 2GB DDR2 (667MHz)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hiába adnának rám páncélt meg kapnék kardot szerintem még egy gumibotos rohamrendõr is simán szarráverne mert õ tudja hogy mit merre, pláne akkoriban a lovagok már gyerekkoruk óta tréningeztek szal... lõnék amíg közel nem érnek aztán futáááás!!! <#hehe>#hehe>
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A Pavise Crossbow Militia szerintem az egyik legjobb nyilas egység a játékban. Strapabírók, pontosak, halálosak, még közelharcban is. Vsz kard is van náluk ...
A medve nem játék.
A koponyáján alulról volt egy lyuk, és felülrõl is, ahol a számszeríjvesszõ távozott. A koponyához tartozott egy sisak. Lyukas volt. A pasit a cikk szerint úgy nyírták ki, hogy többtíz méter magasról egy pillanatra kinézett a várfalról. Meg is kapta.
A nyilat kb. 200-300 méterrõl lõtték ki, és véletlenül találta el a tagot. 😊
A medve nem játék.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Én a Rómánál azt mondtam, hogy nincs szükséga játékhoz MODokra. De ez a Medieval már szerintem is MODért kiált.
Én továbbra is azt mondom, a Medieval 1 jobb.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
SZóval, a mórok felmentõdereggel jöttek, így a várvádõk is nyílt terepen szállhtattak szembe velem. Mindkét alkalommal hegytetõn védekeztem, a mór felmentõk (szedett vedett csapat) északról, a várvédõk (5 nehézlovas, köztük az örökös és egy családtag testõrsége) keletrõl vonultak fel. Elsõ alkalommal az 5 nehéz lovas egysége támadott keletrõl, miután egy Jinetes egységgel felbosszantottam õket. Bár hegyoldaon felfelé támadt, a lezúduló 160 feudal knights-omnak elhúzódó harcot kellett vívnia. Ezalatt odaértek a felmentõk, de õket szarrá nyilaztam+katapult. A végeredmény: örökös, családtag+minden más mór halott.
A második alkalommal a várvédõ nehézlovasok meg sem mozdultak, a felmentõ sereg egyedül támadott, szétvertem. Úgy gondoltam, hogy akkor átcsoporosítom a katapultokat, és szétbombázom a katapultokkal a nehézlovasait. Amikor a gép ezt észlelte, szép komótósan elvonult lõtávolból, aztán megint nem mozdult. Na jó, akkor én sem.
Idõmúlás felgyorsítva, csata véget ér. Mondom, ez hülye. Aztán jött a kérdés, hogy a foglyokat - köztük a örököst és a családtagot - nem engedném-e el?
Kezdtem arra gondolni, hogy a gép, kihasználva, hogy újra játszottam a csatát (amit egyébként 100-ból százszor megnyertem volna), új taktikát alkalmazott, és megpróbálta úgy megmenti a családtagjait, nem áldozza fel õket a reménytelen ütközetben, hanem bízik a jóindulatomban. Én ettõl a - lehet, hogy csak vélt - felismeréstõl úgy meglepõdtem, hogy elengedtem a foglyokat. Este pedig azzal a nyomasztó gondolattal hajtottam álomra a fejem, hogy lehet, nem is a gép a hülye.