Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha errõl a dvd-rõl amirõl nem rakta fel... most felrakom a gépre mint .mdf kiterjesztésû fájl azaz képfájlba akkor ha bemontolom jó lesz 😞?
I.C.ram
Ja és a mongolok is megjelentek már pár éve. Csak imádkozni tudok, hogy ne dél felé forduljanak, hanem európát szabdalják 😛
I.C.ram
Lehetetlen... Magyarok szövetségben vannak velük, szerencsére, õk nem támadnak rám. Velence meg hurkatöltõ bizánchoz képest 😞 3 évente fullos seregeket küldd ellenem ez a mocsok.
verbatim?
ha már a ridisc nemvolt jó :ÉD
Pharaoh
Bármilyen nem 50Ft-os DVD-re

verbatim, nálam be vállt

valaki segítene?
Mivel jönek hát mindennel. Rengetegen vannak, és jók.
legalább 10-12 fullos sereg.
Mondjuk lenginkáb bnyzgaton vanak kérdekeltségeim, meg nem is hiszem hogy el tudnának jutni mondjuk a fõvárosig, Innsbruckig, de marha idegsesítõ a keletei határaimat ostromló óriási sereg. Vertem már meg õket csatában, de utána nekem is alig maradt emberem, õk meg még mindig sokan vannak. Bár most már vagy 4 seregüket én vertem szét, de még mindig van vagy 6 ami folyamatoasn a határaimnál harcol.

mien dvd-re irassam ki hogy jó legyen??
BlackShadow
hehe, most vészeltem át a fekete halált.. télleg qrvajo 😄 egyezik a történelemmel.. pestis után a gazdaságom felágaskodott, havi 10k bevétel ^^ ekkorát még nem kaptam soha 😄 I <3 Pestis! 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Mivel jönnek h ennyire erõsek? Még nem harcoltam ellenük mert Spanyolországnak anno még a közelébe se értek 😊

ha dvd-rõl raktam fel crc hiba volt akkor így jó lesz 😞?
ha a dvd-rõl image-ba felrakom a gépre és onnan bemontolom akkor jó lesz szerintetek??
PrasCo
1840 körül járok, és még mindig sehol sincs "domination".
az angolok már nagyon közel járnak hozzá (gyak. egész Európa az övék), de most megtámadtak Budapestnél. Három teljes seregüket vertem ronggyá "Night fighter"-rel, hehehe...
Ideje, így nyolcszáz év után világpolitikát játszani. <#vigyor1>
Pápaelvtárs húsz körig kap tõlem egy százast, ami semmire nem jó, de nem olyan hülye, hogy szövetségünket fölrúgja. Mongolok kivéreztek, a fegyverszüneti javaslatomat örömmel elfogadták, némi rábeszélést követõen térképet adtak (övék a sztyeppe tokkal-vonóval), majd kereskedelmi egyezményt kötöttünk. A timuridákkal szintén, õsellenségegbõl megbízható kereskedõpartnerek lettek. A törökök árnyékuk régi önmaguknak; bár a fõerõim északnyugaton vannak, még így is keleten komolyabb ellenállás nélkül terjeszkedni kezdtem. Magyarán verem õket, mint a répát.
Szicília tengeren túlontúl erõs, de szárazföldön most már nem komoly ellenfél, ül a seggén, és néz ki a fejébõl.
Anglia az egyetlen - viszont nagyon izzasztó - komoly ellenfelem, gyak. 100-99%-os arányban versengünk az összesítésnél. Európában özönlik az angol haderõ, csurig rakva tapasztalt Demi lancers-ekkel, Dism. English Knights-okkal, meg Retinue Longbowmanekkel. Azért csirkébb egységei is akadnak, szerencsére. Következõ célpont itt a szicíliai fennhatóság alatt álló Bécs, bár gondolkodom rajta, mert nem fogja tehermentesíteni Budapestet, csak plusz célpont lesz az angoloknak.

Rajtunk kívül élnek még valahol a homokban a mórok, tököm sem tudja, mit mûvelnek, miután az európai területekrõl és Dél-Gibraltárból kiszorultak, valószínûleg inkább csak kecskét legeltetnek, mint angolt ütnek.
Jó tudni, hogy késõbb mire számíthatok.
Mocsok mongolok. Nem bíro kvelük, nyugaton mindekit leygõztem már, de a keleten a mongolok egymás után verik szét a seregeimet. Megpróbátam Kijevt vissza venni, reménytelen. Álandóan elvernek. <#boxer><#boxer><#boxer>

Amúgy magyarokkal vagyok, és ellenem a görögökön kívül még jönnek a lengyenek és a velenceiek is. Most éppen ostromolják Pestet a bizánciak, Velence hada pedig egy körre van Bécstõl, ostromgépekkel, úgyhogy simán lerohan6ja. Ha ezeket megsemmisítem, akkor átmehetek ellentámadásba, mert õk is többfrontos háborút vívnak Milánóval illetve a törökökkel akikkel lepaktáltam. Csak az oroszokkal nem sikerült megegyeznem, pedig jól jönne ha lefoglalnák a lengyeleket. Mikor szövetséges nélkül rámjöttek hárman nem gondoltam volna hogy van kiút, de a tökös magyar lovasíjászokkal meg lehet oldani bármit 😊

Most hogy így belegondolok... Bizáncnak 3 szomszédja van, és te vagy az egyik. Helyesbítek. Köss szövetséget bármelyik szomszédjukkal 😛

Most hallottam a jó hírt, Timur Lenk elkezdte a fordítast, ez már jó!!!

Csináld azt ami kézenfekvõ: köss szövetséget Bizánc egyik erõs szomszédjával, mondjuk a magyarokkal, és imádkozz erõsen 😊

Most hallotam a jó hírt Timur Lenk elkezdte a fordítést, ez már jó!!!

crc hiba ellen akkor vegyek "márkásabb" dvd-t? és akkor arra csak simán rakja fel az iso-t vagy UFD-vel írja ki?
I.C.ram
törökökkel mi a francot lehet csinálni bizánc ellen? Küldi rám olyamatosna a fullos seregeket, én meg már nemb bírom sokáig. Már katapultokat is küld. Teljesen felemészti a seregeim, hódításra már gondolni sem merek.
nem tudna valameikõtök msn-t adni mert nagyon nem tom hogy kéne kiírni hogy nekem is menjen!
de nem a fõvárosba élek 😄 se megye központban 😄 itt 2-3 bolt van ahol vehetek dvd-t 😄 azok meg 12-kor zárnak
haverom úgy UFD-vel írta ki... az a baj? vagy csak szimplán az iso-t kellett volna felrakni?
I.C.ram
Valamelyik puccós plázába elmész. Azok nyitva vannak szombaton is, sõt holnap is. Bár nem tudom, hogy a gyásznap miatt mi a helyzet, de szerintem szarnak az egészbe, és csak a profit profit profit.
de nem iso-ba lett kiírva. hanem mint egy komplett dvd mint ha boltba vennéd... de most egy bolt sincs nyitva hogy vegyek dvd-t haverom meg most nem nagyon akarja kiírni 😞
I.C.ram
Az tök mindegy, mert ugyanúgy a hibás CD-rõl akarsz másolni. Szerintem ne írd ki, elõbb próbáld ki bemountolva.
és ha felrakom a dvd tartalmát és a géprõl rakom fel ?😞
I.C.ram
Angolul csak Holy Roman Empire-nek hívják, attól a játék még nem hiteles, mert megtlaálta az egyetlen angol tulajdonnevet, ami ráillik 😄
I.C.ram
De bizony, hogy az volt.

Még a latin nevében is benne van a római és a német szó. Most mit vitázol a hülyeségen 😛

franciául is benne van: Saint Empire Romain Germanique
németül: Heiliges Römisches Reich deutscher Nation
hollandul: Heilige Roomse Rijk der Duitse Natie

ennyit errõl. Nem mi találtuk ki. Arról nem is beszélve, hogy a magyar középkori forrásokban is így lehet megtalálni, amibõl van pár, mert ugye elég sok közünk volt hozzájuk kezdve azzal, hogy Zsigmond királyunk császára is volt a birodalomnak 1368-1437-ig.
hát akkor nem veszek többet ridiscet 😊
BlackShadow
jah.. legalábbis ha tényleg CRC hibát ír ki.. akkor igen. (szerintem)

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

😞(( akkor a dvd a szar???
BlackShadow
crc hibás dvd-vel nem is fogod felrakni. vagy újra ki kell írni az eredetirõl, vagy újra letöltened.

voice3.idx hiba és már 3-szor rakom fel és még mindig szarul lett kiírva?? szerintetek?
Át ötrté ka védelmemet a mongolok. Hárpomkszor ostromolták meg Kijvet, egyre naygob seregekkel, a végén 20:1 arányt adott a gép,és bár az utolsó emebrig védekeztem a várost elfoglalták.

hello. mikor rakom fel a medieval 2-õt körülbelül a háromnegyede elõtt kiír valami voice3.idx mikor rakom fel... és mögé azt hogy (CRC) aki tudja mi a baj az írjon ide, ja és haveromnak ment nekem meg nem 😞😞
Akkor ahogy pár külföldi fórumon olvastam hardware probléma, de hogy pontosan mi azt nemtom.
Terminátor14
Haveromtól kaptam a játékot (Curesz 😛), és nála máig tökéletesen mûködik.

CSAK a Fradi

Hát lehet, hogy mégegszer le kell töltened, mert ez sérült. Tudom tudom, hogy 2 DVD, én is kétszer töltöttem le, mert az elsõ nekem se ment.
ez tök látványos, de azért megnézném, hogy gondolkodó ellenfél ellen hogy csinálja meg 😄 (nem is beszélve az egyenlõ költségû seregekrõl)

Igen 😄
Csak az a gáz csak akkor lehet ilyet csinálni ha az ellenfél mögé szalajtod az embereid, ha csak simán megtámadná egységeit, akkor csak az elsõ sorok harcolnak a többi türelmesen várakozik.

Konzol elõhív: Ö
Azok a csítek kb, amik a Romeban vannak.
Térkép: toggle_fow
De errõl bõvebben: dlh.net

Terminátor14
Már újratelepítettem, sajnos így sem jó 😞

CSAK a Fradi

Csak egy tipp:lehet, hogy hibás a játék, legalábbis nekem olyankor szokott ilyenekt kiírni.
Nagyban ostromlom a franciák utolsó két városát mire szinte egyszerre betámad Milán, Dánia és a Német-Római Birodalom.<#wilting> Mint kiderült õk szövetségben állnak egymással, ez az apró dolog elkerülte a figyelmemet. Az én szövetségeseim persze szarnak az egészbe és nem segítenek.<#mf2> Érdekes körök elé nézek.<#fejvakaras>
Úgy hogy kémeket képzel ki, és kihelyezed õket a kívánt régióba. Nekik pontosan ez az egyik feladatuk.

Terminátor14
Medieval2: Total War encountered an unspecified error end will no exit.

Szóval ez lenne a hibaüzi...Tudom hogy nem mond túl sokat, de vkinek csak van ötlete, hogy mitõl lehet <#conf>

Az elõzõ két hszért elnézést, megkérdetem a modikat hogy töröljék.

CSAK a Fradi