Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
De nem értem rá velük foglalkozni ott voltak am ongolok, akikel most már szövetséges vagyok.
Na, gondoltam, akkor ha bzánc-al hadban állok, megtámadom õket, elfoglalom két városukat, aztán meg át küldtem egy jókora flottával egy modern és erõs sereget.
Aztán meg mit látok a következõ körben?
Bizánc az egyik városát vissza foglalja, a flotámat am iaseret vitte elsülyeszti.
Ezért ki fogom õket írtani! Kerül amibe kerül de ezért végzek velük!
Van vagy hat városuk és szembe mernek velem mszálni mikor én meg több mint 40 tartományt uralok!
Lehet hogy a düh nem jó tanácsadó, de anyi embert küldök rájuk amenyit csak bírok! Eltörlöm õket a föld színérõl !<#boxer>#boxer>
-------------------- by:Eligor I\'ve Got The Power
de kb ez igy reális is lenne 😊
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
és nem mindjáert nem volt semmi gond
amúgy én most ostromoltam egy 3 falas citadelt.. hát nekem az összes ágyúgolyó kifogyott mire lebontottam 2 falat és 2 tornyot + a kaput 😊 1 lövés 5% dmg
az volt a szerencsém, hogy az idióta cpu a másik 2 kapunál az ajtóban állt, és várt.. ergó nyitott kapukkal vártak engem 😄 a 8 egység nehézlovassággal meg berohamoztam õket
nesze az ágyú 😊
Azt sajnálom amúgy, hogy a falakra nem lehet ágyút rakni. Védõknek gyakorlatilag csak a mozsárágyú van, a többi hasznavehetetlen.
battlefield assasins rulez!! 😄
na nekem is meglett a játék!
Tetszik!
Elsõ játékot a dánokkal kezdtem. Minden szép és jó, Hamurg az enyém, kezd pénzem is lenni, senki nem akar bántani😄
Erre pápa bácsi kitalálja, hogy legyen keresztes háború. Elfogadom. Csinálok egy sereget elindulok szárazföldön. Mo-n lázadnak a katonáim, meölik a vezért és dezertálnak. Mondom, ok. Initom az ujjabb sereget már a vizen. Erre ott is elkezdenek dezertálgatni. MOndom akkor go haza. Spnolországnál vagyok mikor a szövetségesem A Rómaiak megtámadnak2 fullos sereggel...
Kiléptem😄
Holnap kezdek eg újjat😄
Divatcsapatok OLÉ!
De elég jók a dánok, és szórakoztató lenni az oroszokkal is. Ezeknél mindegyiknél van egy-egy kedves egység, aminek birtoklása nagyon jóvá teszi a játékot. De ha a három közül akar vki egy elég jól védhetõ, a nagyhatalmaktól távol lévõ, kezdetben sok rebel területtel körülvett országot, ahol gond nélkül lehet hódítani, akkor talán az oroszok. De mint írom, a három közül nagyon nehéz lenne választanom ...
A legnehezebb talán Portugália. Talán.
A medve nem játék.
unlock_campaign = true
Ha kell egy custom battle editor is:
editor = true
A medve nem játék.
Meg az ilyen kis hülyeségek hogy kiátkoz a pápa egy államot rá egy körre kinevez onnan egy papot... semmi logika nincs benne
Azért ez elég röhejes én mint katolikus állam szarrá verem a pápát megfosztom minden földjétõl (amiért ugye minden más nemzet kiesik a játékból) se hadserege se semmi pár szaros diplomata meg kereskedõ, és a hatalmas keresztény világból egy rohadt állam nem mondta hogy dádá 😄 Sõt még a német rómaiak kapásból jöttek és békét ajánlottak.
Számomra pont késõbb lett mérföldekkel nagyobb vérizzadássá a játék, nevezetesen akkor, amikor megjöttek a timuridák.
Bizánciként egy feles sereg kis túlzással majdnem megdöntötte a birodalmam, míg a törökökkel... nos, az egész Kis-Ázsiai félszigetet elfoglalták tokkal-vonóval, esélyem sem volt.
Amúgy hasonlóan gondolkodtak a németek is az elsõ vh elõtt, üyge központi hatalmak!
Ha gyors vagy az elején akkor utána már könnyû a németekkel.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
De majdnem így is vissz veretem az utolsó ostromot, ha még vagy öt percig kitartok lejár az idõ , de sajnos az utolsó percekben végeztek az utolsó embereimmel( két számszeríjász, két íjász egy lovag )
Esély mindig van, bár olyan túlzottan sok nem. Én lerohannám, mint az õrült. A gyalogságod nem tûnik túl esélyesnek (bár nem tudom, milyen fejlett a két oldal), de az ütõkártyád a két vezéri nehézlovasságod. Ügyesen, le-lerohanva az ellenfelet akár kihozhatod talán gyõzelemre is, bár ez a k*rvasok számszeríjász halálbiztosan százfelé fog spriccelni, ha közéjükrongyolsz, nem várják meg, míg eltiprod õket. :\
A falról meg tudod szórni a népet, a kapuba berakott spearmen-ekbe meg bele szokott futni a vezére ---> így védtem meg Valenciát egy nagyobb sereg ellen. 😊