Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megszûnik létezni, mint anno a romeban a szenátus?
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A medve nem játék.
Érdekes volna ha mondjuk hirtelen több ezer fõs parasztai hadak a saját országukra támadnának....
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
és egyátalán miért jobb mintha egyszerûen csak bekebelezném?
Vannak papjaid, akik iszlám területen térítenek?
Építesz elég templomot a városaidban? Fejleszted a már meglévõket?
Teszel érte, hogy kedveljen a pápa (ajándékozol neki elég pénzt)?
Ha ezeknek a kérdéseknek eleget teszel, az inkvizítorok nem fognak zaklatni.
Ráadásul mostmár a víz mellett bármikor lehet hajót bérelni.
már 2x ujra telepitetem még a beálitások közelébe sem mentem de így is kilép
ahogy be hozza játékot kb 5 másodpercen belül 😞
esetleg nem nyúltál bele a játék fájljaiba?
probáltam azt is hogy mindent vissza álitotam leggyengébre de akkor is kilép
Nekem olyan gondom lenne, ha camping módba szeretnék játszani, és ahogy betölti a térképet ki lép egy ilyen hiba üzenettel!
"Medieval 2: Total War Encountered an unspecified error and will now exit."
Mit lehetne tenni elenne vagy van valami megoldás??? Válaszokat elõre is köszönöm.
4 családtagomat ölte meg 10 körön belül, kettõt abban a seregben, amit a szentföldre küldtem...
az orvgyilkosokkal semmit nem értem el, elbújni meg nem tudok elõle...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Azt hoyg bizánc k ikezdett velem az még csak-csak megértem ,de mi franc bajuk van a spanyoloknak?
JA rájöttem hogy a ruszkkikkal is hadban állok, pedig még soha egy katonájukat sem láttam.Próbáluk velük békét kötni, azt mondják nem. Ezeek is tök hülyék.
Amúgy most itt mire ad Heroic Victory-t??
IGazából ez az a bug ami miatt unalmassá vált a játék. A BALLISTA towerekbõl ágyú lõ. Az enemy meg megvárja mig ledarálják õket. Aztán ha már elkezdenének szaladni kicsit kimegyek és szétijjazom õket meg rájuk rontunk a lovassággal.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Elfoglaltam Zágrábot;Bukarestet utasításra. Szövetségbe vagyok a franciákkal, bizánciakkal, lengyelekkel, németekkel. Velence peig megtámadott, nem bírtam volna megverni ezért indítattam egy keresztes hadjáratot Genova ellen😄
Sikerült egy erõs sereget csinálni és megvrni Velence seregét, mivel gyorsan vége lett a hadjáratnak.
Divatcsapatok OLÉ!
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

(mindig rájövök hogy ez a gém tool über..)