Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De tényleg, mi történik ha megölöm a pápát és elfoglalom Rómát?
Megszûnik létezni, mint anno a romeban a szenátus?

Kipróbálom....

persze csak ha nem nyúlik ki a birodalmad mondjuk konstantinápolyig ^^

Angliával egyértelmûen tengeren érdemes menni.

hát, akkor kifogytam az ötletekbõl.. szerintem írj a hivatalos supportnak

akkor eljön az antikrisztus és vége a játéknak

ne mazért mondtam, jó így is a játék, de ígymég jobb lehetne, amúgy tényleg lehetne benne tengeri csata

SötétBarom
Meg lehetne tengeri csata, meg civilization szerûen mehetne a modern idõkig a játék, meg lehetne benne.... <#rolleyes>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

igen de lehetne a rebel szervezeteb, mondjuk lenénnek célja, megostromolná a városokat, lehetne velük tárgyalni,( aztán meg jóül átverni õket, és a béke kötés után végezni velük...)

a.carkey
Itt minden, ami lázadás, egy szóval van összefoglalva: rebel. 😊 Azt képzel oda az ember, amit akar. Akáb Budai Nagy Antalt is ...

A medve nem játék.

Ámúgy mi van ha elpusztítom a pápát?

Rakhattak volna a játékbe paraszt-lázadást, mint mondjuk a Dózsa féle paraszt háború.
Érdekes volna ha mondjuk hirtelen több ezer fõs parasztai hadak a saját országukra támadnának....

Pluskast
A Rome-hoz elkészûlt már a Napoleon mod de a baj az vele, hogy csak csatát tudsz játszani, mást nem csinálhastz. Az 1-hez nagyon szuper modot csináltak.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Megint emberkedik Velence, megostromolták Zábrábot, a második leggazdagabb városomat. Mivel Bécs meg az elsõ ezért elég rosszul esik hogy mindig ezen a környéken ténykednek a digók. Town Militiakkal meg két generálissal visszavertem õket, de úgy hogy az ostromtorony nem kellett nekik mert szétlyuggatták a falat 😛 Aztán megtámadta az utánpótlásomat, 3 magyar nemessel meg a tábornokommal szétvertem a 661 lándzsását meg pavise crossbow militiáját. Végül megtámadta a Velence felé elõrenyomuló fõsereget. Neki 2200 odaveszett, nekem 600. 1254, 1258, 1260; 3 heroic victory egy hadjáratban 😊 A Pó-Alföldön még van egy jókora serege, de azt holnapra hagyom, az lesz a desszert.

Mondjuk indulj a minimálisan szükséges sereggel (8 egység), és csak a cél elõtt vegyél fel zsoldosokat. A keresztesek jó olcsók és amíg megy a hadjárat nem kerül semmibe a fenntartásuk. Nekem a magyarokkal még nem szökött meg senki, igaz én csupa lovas sereggel mentem mert az gyorsabb, de így kisebb kitérõk is belefértek.

És milyen feltételek mellett egyezik bele ebbe a gép?

PrasCo
Olyan ütközõzónát hozol létre, ami még tejel is neked.
hogyan lehet valakit vazallussá tenni?
és egyátalán miért jobb mintha egyszerûen csak bekebelezném?
Teszel valamit a katolikus vallás térhódítása érdekében?
Vannak papjaid, akik iszlám területen térítenek?
Építesz elég templomot a városaidban? Fejleszted a már meglévõket?
Teszel érte, hogy kedveljen a pápa (ajándékozol neki elég pénzt)?
Ha ezeknek a kérdéseknek eleget teszel, az inkvizítorok nem fognak zaklatni.

Én úgy vettem észre, a keresztes státuszú seregek áthaladása nem rontja a viszonyt. Ettõl függetlenül tényleg jóval gyorsabb vízen, mint gyalog.
Ráadásul mostmár a víz mellett bármikor lehet hajót bérelni.

adios
A válasz gondolom nekem szólt 😊.Azért köszi,akkor ott megyek.

Pharaoh
Vizen gyorsabb és nem kell átmenned mások területén, ami nem igazán van jó hatással a jó visszonyra.

nem

már 2x ujra telepitetem még a beálitások közelébe sem mentem de így is kilép
ahogy be hozza játékot kb 5 másodpercen belül 😞
adios
És a Szentföldet szárazföldön vagy vízi úton érdemesebb megtenni? Angliával vagyok tehát elég messze, de akkor is inkább egész Európán át menjek vagy jobb a Földközi-tengeren?

driver?
esetleg nem nyúltál bele a játék fájljaiba?

2.7 intel 9600radeon 256 memoriával és 1GB ramal ennyi csak elég nekki
probáltam azt is hogy mindent vissza álitotam leggyengébre de akkor is kilép
elég erõs a géped? video driver rendben van? próbáltad állítgatni a video beállításokat?

jaja, a hadjárat célpontja felé menj egyenesen, és ne mellé, meg ne össze-vissza,

hali

Nekem olyan gondom lenne, ha camping módba szeretnék játszani, és ahogy betölti a térképet ki lép egy ilyen hiba üzenettel!

"Medieval 2: Total War Encountered an unspecified error and will now exit."

Mit lehetne tenni elenne vagy van valami megoldás??? Válaszokat elõre is köszönöm.
adios
Van valami jó módszer arra, hogy úgy érjek a Szentföldre, hogy ne disbandoljon az egész seregem, és ne csak a Faction member maradjon?

a játék elején hogyan lehet védekezni a rohadék inquisitorok ellen?
4 családtagomat ölte meg 10 körön belül, kettõt abban a seregben, amit a szentföldre küldtem...
az orvgyilkosokkal semmit nem értem el, elbújni meg nem tudok elõle...
Looserke
nem beszélve arról, hogy pl. ostrom esetén az gép várfalon lévõ parasztjai és town militiái úgy aprítják az én full armorban lévõ lovagjaimat, mint a nyulat...

Bucser
Én kaptam egy körön belül 2 heroic victory-t ugyanazzal a generállal... kb 300 fõvel elüldöztem egy 800 fõs milánói sereget. Ez clear victory lett. Ezután nem tudott többet mozogni ebben a körben a tábornokom így ott maradt a határon. Milánó jött a megmaradt 200 fõs seregre egyszer 600 egyszer 800 fõvel. Egymás után az isten barma ahelyett, hogy bevárták vona egymást. Na mindegy. mindkettõt megvertem. Heroic victory lett mindkettõ.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hálaistennek nálam ,ez nem jelenkezik, legalábbis eddig, de azt mivel lhet magyarázni, hogy a harcokban leygengül spanyolok ,akk eddig szövetségeseim voltak, hirtelen haadt üzennek ,és blokád alá veszik a kikötõmet? Könnyedén elsöpörhetném õket, de mi a francért üzentek hadat?
Azt hoyg bizánc k ikezdett velem az még csak-csak megértem ,de mi franc bajuk van a spanyoloknak?
JA rájöttem hogy a ruszkkikkal is hadban állok, pedig még soha egy katonájukat sem láttam.Próbáluk velük békét kötni, azt mondják nem. Ezeek is tök hülyék.

Énse kaptsam eggig csakegyszer,pedig azt hittem hogy mahj ad de mégsem.
Amúgy most itt mire ad Heroic Victory-t??

SötétBarom
Azt nem hiszem el, hogy nem lehetett kiadni egy szerencsétlen tényleg zero day patchet, ami ezeket az orbitális hibákat javítja.. A többi ráér.. De az elefántoktól kifagyás, ez a tower bug, meg a passive ai nagyon súlyos.. =(((

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Bucser
Az ellen Dismounted feudal knightokkal jött, meg feudal knightokkal meg pavise crossbowmanekkel😊

IGazából ez az a bug ami miatt unalmassá vált a játék. A BALLISTA towerekbõl ágyú lõ. Az enemy meg megvárja mig ledarálják õket. Aztán ha már elkezdenének szaladni kicsit kimegyek és szétijjazom õket meg rájuk rontunk a lovassággal.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

olympus
Nah elzdtem a magyarokkal!

Elfoglaltam Zágrábot;Bukarestet utasításra. Szövetségbe vagyok a franciákkal, bizánciakkal, lengyelekkel, németekkel. Velence peig megtámadott, nem bírtam volna megverni ezért indítattam egy keresztes hadjáratot Genova ellen😄
Sikerült egy erõs sereget csinálni és megvrni Velence seregét, mivel gyorsan vége lett a hadjáratnak.

Divatcsapatok OLÉ!

I.C.ram
Mert szerintem azt is nézi, hogy milyen egységekkel jött az ellen. Én kaptam már heroic victoryt úgy is, hogy sokkal rosszabb votl az arányom.
BlackShadow
azt nem értem, h iyen eredménynél miért nem kapsz heroic victoryt.. elvégre kb 99-1 az emberveszteség aránya 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

SötétBarom
Ez elég vaddisznó eredmény ;DDD

Bucser
Várból kitörés eredménye..

Ez a gép kicsit hülye. A Bécset szorongató digóknál is bejött hogy kiküldtem a leggyengébb egységemet közvetlenül a kapu elé, laza formációba rendezve hogy ne szedjék le egy perc alatt õket. Õk közelebb jöttek a nyílpuskásokkal, elég közel hogy lõtávolban legyenek 😊 9% veszteség a 27-tel szemben, fel is adták az ostromzárat, úgyhogy nem kellett Zrínyi módra kirohannom. Mikor pedig visszajöttek már jobban felkészültem: ugyanúgy meggyengítettem õket egy csalival és az erõsítéssel oldalba kaptam õket, miközben kirohantam a többiekkel a városból. Csak mutatóba maradt túlélõ 😛

Foglald el Rodoszt az elsõ keresztes hadjáratod alkalmával, lehet hajót bérelni az átkeléshez ha nincs a közelben flottád. Fejleszd fel mert jó bázis a Szentföld visszafoglalásához.

Kûggyed a farmokat, meg a town hallt, meg annak a fejlesztéseit, hogy legyen rendes népességed az adó miatt. Foglald el Zágrábot és legyél jóba a germánokkal meg Velencével, mert velük elég szép pénzt hoz a kereskedelem. Keletre csak Iasiig érdemes terjeszkedni az elején, a tatárokat meg hagyd a ruszkikra és a lengyelekre 😊 Dél felé meg már az elején mehet a terjeszkedés.

Most az Ö betüre jön be a konzol.

ja nem bocs az egy másik topic

alt 7 a konzol asszem

mikor kell leyomni a ~ t a konzolhoz?

SötétBarom
Na nem bírtam kivárni a peccset, újra kezdtem az angolokkal.. ( a magyar földrajzi helyzet nem jött be.. ) Természetesen vh/vh.. Gyors kezdésemenek köszönhetõen szerencsétlen skótok egyetlen tartományba szorultak, de meglepõ módon egész sokáig bírták..A franciák viszont kõkemények, az európai tartományokból 1 db maradt, a maradékot brutálisan lerohanták.. A fél királyi család odaveszett.. Ezek után rágyúrtam a fejlesztésekre, a szigeteken lévõ városokat jelentõsen upgrédeltem.. Fellendült a kereskedelem, dõl a pénz.. És 3 fullos sereg várja, hogy visszavághasson a gaz csigazabáló gecieknek.. Szerencsére a hátukban tudhatom a német-római birodalmat, mint szövetségeseket.. (kicsit megkentem õket 😉 )

(mindig rájövök hogy ez a gém tool über..)