Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
OFF:

Az bizti, hogy ez a Mongol Heavy Archers csapat minden egységet verne a játékban:
😊

OFF OFF!

A medve nem játék.

a.carkey
Ok. A ruszki lovasság nagyon jó.

De szerintem - bár a magyarok jobbnak néznek ki számadatilag - a French Mounted Archers sokkal ütõsebb, pont az AP-s nyílvesszõk és a tûzgyorsaság+páncélzat miatt.

Amúgy próbáltam csatában többször a Hungarian Noblest Mongol Heavy Archers ellen bevetni egyes csatákban a hadjárat alatt: elég jó kiképzést is kaptak, de mindig alul maradtak, vsz pont azért, mert a staminájuk jobb!

Szóval szerintem a helyzet a következõ:

1. Dvor Cavalry (RUS) - itt sokat nyom a páncélzat, ez egyértelmû.
2. French Mounted Archers (FRA) - AP-s nyilak, erõs páncél, de nincs pajzs! Szerintem ez nagyon üt!
3. Vardarotai (BYZ) - 10 17 4 (9), jók, de lightos a páncél.
4. Mongol Heavy Archers (MON) - 8 15 4 (8) - VG a stamina, + Sokkal több a nyíluk, mint másnak, és buzogányuk van közelharcban!!!
5. Hungarian Nobles (HUN) - light páncél, kevés nyíl. Lutri a bevetésük lovasíjjászok ellen ... 😞

A medve nem játék.

nem... de már megoldottam felpakoltam a modot
A campaign map-on megfogod az egyiket és ráteszed a másikra. És ha együtt sem tesznek ki a maximális létszámnál többet akkor összeolvad a két egység.

Nem a tutortyál kampányt vitted tovább az ángílusokkal?

azt mondtam hogy nem
mármint ha erre gondoltál...
összevonni csak csatában tudod, jelöld ki az egységeket és nyomj g-t
tobias88
1 kör 2 év?? biztos ez??? mert nekem úgy tünt, mintha 4 pörgetés alatt menne le a tavasz-nyár-õsz-tél periódus
Shogunban meg az volt 😊 de Med2ben alapbol 1 kor 2 ev, en ezt 1 evre irtam at.

AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600

á értem. És esetleg me tudnád mondani, hogy hol??<#wow3>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

tobias88
a patch az nem fogja ezt kijavítani??
tobias88
Magyarosítás mikorra várható??
tobias88
de 1 kör az 1 negyedév
Pharaoh
Nem lehet összevonni, csak be lehet állítani az egységek méretét.

En is angolokkal kezdtem rovid kampanyt, es utanna mikor vegeztem, mind megjelent. Bar utanna tovabb vittem, nem talalkoztam minden neppel. descr_strat-ban pedig csak az evszamkijelzest es az 1kor-1ev dolgot irtam at.

AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600

Nekem mûködött spanyolokkal. Mit választottál mikor felajánlotta hogy folytathatod egy hosszú hadjáratban?

Megnéztem mindet a costum battle-ban, íme a lovasíjászok rangsora.
1. a Dvor cavalry a ruszkiknál
2. a Vardarotai Bizáncnál
3. a Magyar Nobles nálunk
utánuk elég szoros a mezõny
Ugyanannyira lehet páncélozni a mi egységünket mint a mongolokét, és mivel alapból is jobb a magyar egység védelme ezért nem jobb a heavy archer.
Sztem elég jól viszi így is a páncélt, de ha csak ez a gond akkor hátba kell õket lõni 😛

akkor ben úgy mondom, hanem élezhûb, vagy igazib

Eddig se kellett semmit módosítani ahhoz hogy jó legyen a játék.

ezt már tényleg nem illik, ennyit visszaolvashatnál, vagy a ctrl+f kombinációt javaslom, az segít a keresésben.
Egyébként a fõmappában van a file.

Saab 900 2.0T , MapTun Stage 2, sport cat.: 240hp/350Nm :D:D:D

tagga, tölsd le a mindennép játszható patchet

már megtaláltam nyugi csak hát nem írtátok ki a teljes nevét
Na de kell még valamit módosítani, hogy jobb legyen a játék?

végigtoltam 1 short campaignt angolokkal de nem tudok még mindig a többi néppel jáccani
Szevasztok!
A twonline-on láttam pár képet ahol 155fõs egységek voltak... Hogyan lehet két azonos típusú egységet összevonni??
http://twonline.jatekok.hu/fileserver/kep/MTW2/00005.jpg

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

Nem akarok szemétnek tûnni, de ha meg se tudod találni akkor vegyél playstationt, ott nem kell ilyen bonyolult mûveletekkel bajlódni. Amúgy a fájl a játék fõkönyvtárában van és medieval2.preference.cfg az õ komplett becsületes neve.

nah megtaláltam, ja és még valamit érdemes módosítani?

na hol van az a fájl amit módosítani kell, hogy legyen editor léccy mondjátok már meg

Segítség kéne!
Valamiért a menüben, és a térképen is a mutató nyíl villog, ha mozgatom, ill. nem látszik. ROHADTUL IDEGESÍÍÍÍÍÍT!!!
Kérlek segítsetek!!!

olympus
vissaolvasás rulzz

Divatcsapatok OLÉ!

a feladatot teljesítettem már rég, de meddig lehet vele menni? A végtelenségig? Nem írja ki mondjuk ezerötszáz valamenyiben
hoyg itt a vége? Elmehetek akár 1600 -ig is?

és hol van ez a fájl?

Nem kell mod.

Írd be a preference.cfg fájlba a végére, külön sorba:

unlock_campaign = true

Ha ezt is beírod:

editor = true

megnyílik az options menüben az editor ...

ahh valaki küldje már el a linket ahol lelehet tölteni ezt a battle editort elõre is kösz

nem az idõt, hanem a feladatot kell teljesíteni...
Lenen egy kérédésem, fura kérdés, de méágis meggig tart a játék?
Ugyanis ki írta ,,turns 0" gondoltam itt a vége, de nem megy tovább az idõ már 1536-ban járok. Nem lesz soha vége? Azt hitem majd a 0 köt után kírja hogy gratulálunk, végig viteted a játékot, vagy jön alam ivideó vagy valami.

télleg nem
és most télleg nem jo a sima crack az 1.1es patchez?

érdemes frissíteni 1.1-re?

a.carkey

A medve nem játék.

véletlenül a biztonsági másolatot írtam át 😄

És a villogó nyilra nincs ötleted?

+l
el is kel menteni, ha beírod <#idiota>
én beírtam, de nem történt semmi. se magyarok, se editor...

Sziasztok!

Nekem az a problémám, hogy térkép nézetben a nyíl, vagy éppen ami, nem látszik, csak villog. Nem nagyon tudom, hogy ez mitõl lehet...

A másik, hogy nem mûködnek a kódok. Semmi, sehogy, se ponttal, se nélküle.

Valaki tud segíteni?
üdv
w

na átírtam fasza, jah már csak egy igazi térkép kéne a középkorból és akkor minden városnevet az igazira átírni

kössz

jah meg szt egy kicsit akad mert mindent maximumra állítottam, hogy egy ilyen géphez mint az enyém mi a jó beállítás?
ezek vannak a gépemben:Intel Pentium 2.80GHZ, 1.00GB Ram és Ati Radeon 9600-256mn-os memória van a kértyában

a.carkey
Katt városnévre. És ott.

A medve nem játék.

a.carkey
A Hungarian Nobles egység egyetlen hátránya, hogy nem armor piercing a nyílvesszõje ... Egyébként szerintem õk a 2. v. 3. legjobb lovasegység. A mongolokhoz képest meg még a páncélzata sem az igazi ...

A franciák persze kaptak mounted crossbowmeneket. Persze, persze. Úgy sem voltak erõsek korábban.

A medve nem játék.