Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
De szerintem - bár a magyarok jobbnak néznek ki számadatilag - a French Mounted Archers sokkal ütõsebb, pont az AP-s nyílvesszõk és a tûzgyorsaság+páncélzat miatt.
Amúgy próbáltam csatában többször a Hungarian Noblest Mongol Heavy Archers ellen bevetni egyes csatákban a hadjárat alatt: elég jó kiképzést is kaptak, de mindig alul maradtak, vsz pont azért, mert a staminájuk jobb!
Szóval szerintem a helyzet a következõ:
1. Dvor Cavalry (RUS) - itt sokat nyom a páncélzat, ez egyértelmû.
2. French Mounted Archers (FRA) - AP-s nyilak, erõs páncél, de nincs pajzs! Szerintem ez nagyon üt!
3. Vardarotai (BYZ) - 10 17 4 (9), jók, de lightos a páncél.
4. Mongol Heavy Archers (MON) - 8 15 4 (8) - VG a stamina, + Sokkal több a nyíluk, mint másnak, és buzogányuk van közelharcban!!!
5. Hungarian Nobles (HUN) - light páncél, kevés nyíl. Lutri a bevetésük lovasíjjászok ellen ... 😞
A medve nem játék.
AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600
1. a Dvor cavalry a ruszkiknál
2. a Vardarotai Bizáncnál
3. a Magyar Nobles nálunk
utánuk elég szoros a mezõny
Ugyanannyira lehet páncélozni a mi egységünket mint a mongolokét, és mivel alapból is jobb a magyar egység védelme ezért nem jobb a heavy archer.
Sztem elég jól viszi így is a páncélt, de ha csak ez a gond akkor hátba kell õket lõni 😛
Egyébként a fõmappában van a file.
Saab 900 2.0T , MapTun Stage 2, sport cat.: 240hp/350Nm :D:D:D
Na de kell még valamit módosítani, hogy jobb legyen a játék?
A twonline-on láttam pár képet ahol 155fõs egységek voltak... Hogyan lehet két azonos típusú egységet összevonni??
http://twonline.jatekok.hu/fileserver/kep/MTW2/00005.jpg
MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!
Valamiért a menüben, és a térképen is a mutató nyíl villog, ha mozgatom, ill. nem látszik. ROHADTUL IDEGESÍÍÍÍÍÍT!!!
Kérlek segítsetek!!!
hoyg itt a vége? Elmehetek akár 1600 -ig is?
Írd be a preference.cfg fájlba a végére, külön sorba:
unlock_campaign = true
Ha ezt is beírod:
editor = true
megnyílik az options menüben az editor ...
Ugyanis ki írta ,,turns 0" gondoltam itt a vége, de nem megy tovább az idõ már 1536-ban járok. Nem lesz soha vége? Azt hitem majd a 0 köt után kírja hogy gratulálunk, végig viteted a játékot, vagy jön alam ivideó vagy valami.
És a villogó nyilra nincs ötleted?
Nekem az a problémám, hogy térkép nézetben a nyíl, vagy éppen ami, nem látszik, csak villog. Nem nagyon tudom, hogy ez mitõl lehet...
A másik, hogy nem mûködnek a kódok. Semmi, sehogy, se ponttal, se nélküle.
Valaki tud segíteni?
üdv
w
ezek vannak a gépemben:Intel Pentium 2.80GHZ, 1.00GB Ram és Ati Radeon 9600-256mn-os memória van a kértyában
A franciák persze kaptak mounted crossbowmeneket. Persze, persze. Úgy sem voltak erõsek korábban.
A medve nem játék.