Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bár mikor a spanyolokkal voltam és elfoglaltam a mórok legdélebbi városát Afrikában (nem jut eszembe a neve), akkor ott a kettes szintû kereskedõmmel 240 florintott kerestem egy aranybányán és ott két bánya volt, két "agyarlelõhely" meg egy rabszolgapiac, nagyon tejelt az a vidék...
Amúgy mennyi pénz kell nekik általában?
Amúgyelõb utóbb elfogynak, nekem szerintem 12 nél több nem jött.
1.: több kereskedõ több bevétel az adott területen, és mire jó a kereskedõ külföldön?
2.: valahogy ell lehet érni, hogy egy ország harc nélkül a tied legyen, pl a te uralkodód az ottani trónörökös is.
3.: a tatárok kb 10 éve hozzák a maxos seregeiket, eddig 12 volt, meddig megy ez még?
Na mindegy, ha dinasztia menedzselés, akkor marad a Crusader King's.
Admiral: Erre nem gondotam.
gstup: Nem biztos, hogy házasságot akart. Talán csak megvesztegetni. Engem olyan érdekel, hogy valaki megörökölte-e a trónt, vagy hogy az õ trónját megörökölte-e valaki.
www.julius-kronika.atw.hu www.pannonlegio.extra.hu
Lehet hogy február 29-én született mindegyik <#hehe>#hehe>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A módosított file-ok használata
- In the batch file add the following line
A bat file-ban add meg a következõ parancsot
medieval2.exe --io.file_first
- NOTE: Due to a timestamp check, the following unpacked files will
cause the game to crash and must be deleted before the game is
launched:
MEGJEGYZÉS: Az létrehozási idõ ellenõrzések miatt a továbbiakban kicsomagolt file-okat törölni kell a játék indítása elõtt mert a játék összeomlik miatta
data\descr_geography_new.txt
data\descr_geography_new.db
- Save the batch file and then launch Medieval II: Total War using the
newly created batch file.
Mentsd el a Bat file-t majd indítsd el a Medieval II: Total war-t az általad kreált Batch File-al.
- The Unpacker can be used manually from a commmand prompt. The
Unpacker is called by typing:
Az Unpacker használható parancssorból is a következõképpen
unpacker
Where
described in the next section.
Ahol az options egy vagy több parancs opció amit majd a következõ szakaszban mutatunk be
- The following command line options are required:
A következõ parancssor opciók szükségesek
--source=
Where
Ahol Pack Files az útvonal a csomagolt filehoz/okhoz
--destination=
Where
contents or the file to write the list of pack file contents to.
Ahol a file/folder az útvonal a könyvtárhoz ahova a csomag/csomagok file-jait ki akarod csomagolni vagy ahova helyezni akarod a listát tartalmazó TXT-t
- The following command line options are optional:
A következõ parancssor módosítók opcionálisak
--filter=
Where
The default is *.* which will extract all files;
Ahol a filter leírja, hogy mely file-okat akarod kiszedni a csomagokból (ahogy dos promptban is válogatsz a fileoknál) *.* minden file-t kitömörít
NOTE: The & character cannot be used in the filter. If you use
a ? instead it will extract the file. Alternatively wrap the
filename in quotation marks.
megyjegyzés a & karakter nem hazsnálható a szûrésben. Ha a ? használod helyette akkor kitömöríti a file-t. Másik lehetõségként tedd idézõjelek közé a filenevet
--verbosity=
Where
of information that will be displayed on screen during unpacking.
Ahol a verbosity 0 (alacsony) vagy 1(magas) attól függõen, hogy mennyi információ jelenik meg a képernyõn a kicsomagolás során
--mode=
Where
this to 0 to extract files from the packs, or set to 1 to list the
contents of the packs.
Ahol a mode beállítja, hogy az Unpacker egyáltalán kicsomagolja-e a file-okat. 0-t írva a helyére kicsomagolja 1-el pedig csak kilistázza a tartalmát
- Example command lines:
Példasor
This will extract all .txt files from the packs to the c:\packs folder
Ez minden TXT kiterjesztésû file-t ki fog scomagolni a c:\packs folderbe
unpacker --source=..\packs\*.pack --destination=c:\packs\ --filter=*.txt
This will extract a list of all files in the packs to list.txt
Ez létre fog hozni egy list.txt file-t mely tartalmazza a csomagban lévõ fileok listáját
unpacker --source=..\packs\*.pack --destination=list.txt --mode=1
The Unpacker should be placed in the 'tools\unpacker' folder of your
Medieval II: Total War installation folder
Az Unpacker-t tedd a tools/unpacker könyvtárba a total war installation fodlerben.
- To unpack all files and place them in your 'data' directory run
the batch file 'unpack_all.bat'
Hogy mident kicsomagolj indítsd el az unpack_all.bat-ot és az ki is teszi a data könyvtáradba
NOTE: To use this batch file the Unpacker and the batch file must
be in the 'tools\unpacker' folder for Medieval II: Total War
MEGYJEGYZÉS: Ahhoz hogy ezt a bacth file-t használd a tools/unpacker könyvtárban kell lennie a total war installon belõl.
- To create a text file with a list of all files within the packs
run the batch file 'list_contents.bat'. This will create a file
'pack_contents.txt' in the 'tools\unpacker' folder;
Hogy létrehozz egy fájlt mely tartalmazza a tartalom listáját futtasd le a list_contents.bat file-t ez létrehoz egy TXT file-t a tools/unpacker könyvtárban
NOTE: To use this batch file the Unpacker and the batch file must
be in the 'tools\unpacker' folder for Medieval II: Total War
MEGYJEGYZÉS: Ahhoz hogy ezt a bacth file-t használd a tools/unpacker könyvtárban kell lennie a total war installon belõl.
Ha valakit érdekel, A Spektrumon most a mongol kultúráról (most pl. a fõvárosról, Karakorumról) van szó.
Bár lehet, ezzel a Rome topicba kellett volna mennem, de sebaj.
A 2év/kõrrel mikorra lesz meg a puskapor?
Azért valami angolul tudó megfelelõ fórumon felvethetné ezt a családfa problémát, hogy nem szabható meg az örökös. Meg hogy csak örökösnek kérhetõ meg hercegnõ.
Egyébként egy srác írt egy magyar krónika félét a TW Online-ra. Csúnyán összecsapta, de volt benne egy érdekes dolog. Kihalt nála az Árpádház mindjárt az elején. És a lengyel király fia, Ulászló vette át a magyar trónt.
Gondolj bele: Ha a királyod öccse elvenné mondjuk a francia királylányát, és kihalna a francia ház, akkor õ örökölhetné. Ezzel levállna a családfádról (mint az idegenbe férjhezmenõ lány) és ott uralkodna tovább. Lehet, hogy így is van, de az elején, mikor még tudsz elvenni hercegnõt vajmi kevés az esélye az ilyen öröklésnek, késõbb pedig a diplomáciai baromság miatt, amit már ecseteltem párszór, nem tudsz idegen hercegnõt elvenni, így csökken, illetve mondjuk ki, megszûnik az öröklés lehetõsége. Illetve a fent vázolt példa nem történhet meg, mert nem tudsz a krály öccsének hercegnõt kérni, ha nem õ az örökös.
Örökölt itt már valaki? Vagy halt már ki valakinek az uralkodó háza?
Mondjuk akkor egy teljes játék sem annyi kör, mint lenne, és megõszülnek az uralkodóid, mire felfedezik a puskaport ...
A medve nem játék.
A vállalkozásod érdekes lesz, kíváncsi vagyok, milyen tapasztalatot szerzel.
Megéri. nagyon jó játék. Én nem tudtam volan várni a magyarosításig.
Pedig már nagyon rá vok kattanva.
De még elég sokára jön ki a magyarítás,ha jól tudom.
Talán még hónapok.
Addig is marad a RTW.
😊))
\"A jövő nagy csatáit a páncélosok fogják megvívni.\" Heinz Guderian a páncélosok atyja 1936
de anak is meg van a mga varázsa hogy néha olyat teszek amirõl nem tudom hogy micsoda...
de azért már kezdek bele jönni
Én amikor (pénzadománnyal) elõször tornásztam fel 10-esre a viszonyomat a pápával, a következõ két körben 5 papomat nevezte ki kardinálissá, abból a nyolcból, akik legalább 10 kör óta a móroknál térítettek.
Amíg nem volt jó a viszonyom a pápával, az le se sz*rta a papjaim munkásságát.