Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jók, csak nekem nem tetszik a környékük...
azt gondoltam, hogy az elején fogom az összes egységemet, áthajózok a portugálokhoz és elfoglalom a helyüket, a hátrahagyott városokat meg odaadom a lázadóknak😊
én a dánokkal nyomulok szerintem õk a legjobbak😊

iLove oHs.

jaja 😄

iLove oHs.

Apache00
Szerintem játsszál. Nyomogasd az egeret, meg a billentyüzetet 😄

Elkezdtem a Magyarokkal a gamét.Van Budapest meg a vár meg egy két vezér nem tudom hogy mit kezdjek veluk,hogy kezdjem el a játékot?Mit csináljak ?
Tavern vagy Inn 😄

PrasCo
Boldog karácsonyt (pontosabban meghitt Szentestét) kívánnék minden kedves játékostársnak.
Még nem de fgoadni mernék hogy jönek.

Apache00
Mindenkinek Boldog, Total Warban gazdag Karácsonyt Kívánok!

a.carkey
Aztán jöttek az erdõkerülõ mongolok, és mindenkit kikergettek a Szentföldrõl? 😊

A medve nem játék.

NA ma isvolt érdkes essemény, a szetnföldön hárman harcolunk egymás ellen: a spanyolok, az egyiptomiak, meg én. Mindaynian hadban álunk egymással. Klasz volt, elõször elfoglalalaspanyoloktól Jeruzsálemet, majd ,meg védtem az egyiptomiaktól. Aztán az egyiptomi és spanyol had egymásnak esett, ( asszem a spanyoolk vesztetek) és mind a kettõt külön -külön el vertem.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok nektek.

Látom, kuks kíhúzta a gyufát. Karácsonyi ajándékként kap tõlem választ, bár nem biztos, hogy egzakt.

Minél tapasztaltabb a vezetõd, annál több testõre lesz. Ez múlik a csillagok számán, illetve azon is, hogy milyen karakterek csatlakoznak hozzá. Ebbõl következik, hogy úgy tudod növelni nehézlovasok számát, ha vezérrel minél több gyõztes csatát vívsz, amit túl is él.
hol lehet kávézókat építeni? <#idiota>
K.u.K:

Hogy lehet a nehézlovasok számát növelni?
- Állami pénzen további nehézlovas egységeket szerzõdtetsz

Akkor mitõl függ hogy egyik hadvezéremnek 20 nehézlovasa van, a másinak meg 28?
a.) Az egyik hadvezéred mellõl 8 testõr beült egy kávézóba megvitatni az élet dolgait, és ottfelejtették magukat
b.) eredetileg 30 lovasa volt, de 10-en csata közben elhunytak
c.) a 28-as családtag fontosabb, és jobb képességû, ezért többen vigyáznak rá

Akkor mitõl függ hogy egyik hadvezéremnek 20 nehézlovasa van, a másinak meg 28?

Bucser
SEHOGY

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hogy lehet a nehézlovasok számát növelni?

Te egy humor-harold vagy!

szivesen máskoris...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Húúúúú! Nah most jól megmondtad nekem! Jah, és köcc a segítségt, igazán sokra megyek vele!

nyalogassad...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Linket tudnál adni??
Ehez(desc)

Ha erre rákeresek, ésmegtalálom akkor mit csináljak vele?

tobias88
1.: lehet, keress rá erre: descr
2.: magyarosítás még nincs, és egy ideig nem is lessz (tudomásom szerint)
tobias88
vazze, te mennyiért vetted ezt a gépet?
Valahol olyat olvastam hogy a Magyarokkal is lehet nyomulni. Ez igaz?
2. Hogy lehet a nehézlovasok számát növelni? Magyosítás mikor készül el?

tobias88
easy fokozat törökök:
40 pörgetés alatt jött 2 féle mongol összesen 25 fullos sereggel, minegyik 7 feletti csillaggal
Elsõ kampányom, anglia, elsõ keresztes hadjárat: pápa felszólít, egyedül én csatlakozom, elindulok egy fullos sereggel, Jeruzsálemet védi 2 egység, elfoglalom, meg se próbálták visszavenni, hard fokozat...
jó, a shogun óta nyomom de ez vicc volt.

War. War never changes.

Köszi majd megnézem mi sül ki belõle 😄

hmm elfoglaltam rómát de semmi nem történt pedig még a pápát is megöltem jópárszor😊😊
Aha, de jó sok kell neki, pénz éhes fickó.

ha pénzt adok a pápának akkor leveszi rólam az exxcommunicationt?
Bucser
Alapjaiban elég egyszerûen. Kezdessz adott számú településsel (frakciónként változó) Vegyesen várak és városok. A 2 kettõ fejleszthetõsége irányában különbözõ. A Városbn Militia egységek gyárthatóak nagy számban nem olyan vészesek, de egy jó hadsereggel nem érnek fel, míg a vráakban gyárthatóak a klasszikus harci egységek mint a spearmen lovasság ijászok különbözõ fajtái. A városoknak 4 bejárata van a váraknak csak 1. Van merchantod akit egy áru melé letéve a stratégiai térképen pénzt hoz. lehet képezni priesteket amikbõl kardinális lehet akikkel a pápaválasztásra lehetsz befolyással. Vannak hercegnõk akikkel 2 dolgot tehetsz. felajánlhatod egy másik ország családjába való beházasodásra, elorozhatsz vele egy vezért (vigyázz visszafelé is elsülhet) vagy csak símán diplomataként tud tárgyalni. A diplomatával tárgyalhatsza városokkal sõt megvesztegethetsz más frakciókhoz tartozó karaktereket. Assasin bérgyilkosként funkcionál+várakban különbözõ épületek ellenszabotázst követhet el. Spy képes ki szimatolni ellenséges karakterek tulajdonságait, seregek összetételét, kinyithatja a városokban a kaput, valamint ha el van rejtve egy enemy városban növeli az unrestet. Valamint mindezek tevékenységek ellen véd ha sajátvárosban van. aztán a csatákatmeg gondolom ismered a short kampányból.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Valaki ha lenne olyan kedves, leírná nekem hogy hogy megy ez az egész Grand Campaign 😄
Mer semmit nem értek :\
Kezdõ total war-os...

Bucser
A pápát nem tudod tuningolni... Ha a te kardinálisodból lesz pápa akkor biza az úgymond elveszik. Többé nem irányíthatod.

hogy kell a pápámat egy kicsit feétunigolni?<#help><#conf><#vigyor0>

iLove oHs.

Ilyen a Rome-ban is volt elég sûrûn.

Na most volt egy érdkes dolog, jön aportugál hercegnõ és mondja kereskedelmi egyezmény. Válaszolom hogy ok.
És még ebben a körben aza következõ lépése hogy rám támad!!!
Egy kör alatt kötöttünk kersekedelmi egyezményt és támadott meg!!!
Hát ezek komolyan mondom nem normálisak!

nem sértegetésnek szántam. Gagyi poén volt. Én Fejér megyében nõttem fel és gyerekkoromban TÁÉNYLEG úgy beszéltem<#vigyor0>

MEC: Allah ha hallassz azt az asztalt rakd arra!

tobias88
a mondatszerkezet kicsit érdekes
SötétBarom
Ki kell tépni a veséjét és azt eladni helyette. -.-

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

a.carkey
A unokatesóm (fél)tesója (félkisöccse), "Update 2", egyszer a Star Wars Galaxis játékban, unokatesóm éppen eladás alatt álló jedi karakterét törölte le, mert az idõsebb egyik este - mert nem tudta, hogy nem lehet meginni - megitta a kissrác behûtött fél literes !!! Coca Cola-ját. 😊

Egy német arc éppen 1699 dollárt kínált a tökéletesen kigyúrt jedi karakteréért és el is ment volna ... (kb. 360 ezer forint 😊

Na akkor láttam nagyon visítani kisgyereket. Ez lassan két éve volt, de még mindig szivatja a kisebbet, és mintha ott sem lenne. 😊

A medve nem játék.

BlackShadow
áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
öcsém letörölte a játékot h baszná meg egy terhes viziló!! <#boxer><#violent><#gun><#duma><#violent>

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

én errõl a helyrõl beszéltem az elõb...
Már írtam korábban, de van ilyen játék. Knights of Honor a neve, és a paradox gyermeke. Lehet benne csatákat vezetni, mint a Medieval-ban, még tágabb taktikai lehetõségek is vannak, ha jól emlékszem. Ugyanúgy van kereskedelem, diplomácia, kémkedés, meg ami kell egy paradox játékba. Ami miatt nem lett népszerû az a brutális másolásvédelme, ami még az eredeti játékkal rendelkezõknek is komoly fejfájásokat okozott, ezt még meg is bocsátanám neki, de nekem óriási szívfjdalmam a játékegyensúly totális hiánya, pl. a Német-Római Birodalomból pillanatok alatt a csehek vazallusa válhat, hogy aztán a következõ percben a dánok meghódítsák az egészet, stb. Olyan vad dolgok jöhetnek ki mint pl. Magyarország befészkeli magát Franciaország helyére, a Kárpát-Medencében meg vígan elvan Bizánc vagy az oroszok. Lehet h javították azóta egy patchhel de nem teszem fel a gépre mert akkor ebben a vizsgaidõszakban sem tanulok sokat 😛

én Vas megyei vagyok mégsem beszélek úgy ahogy te illusztráltad <#crazya>

War. War never changes.

de ezeket a kereskedõket, hogy kell használni?<#conf>mert jól jönne egy kis pénz 😊

iLove oHs.

Nemrég elfoglatam Timbuktut a spanyolokkal... 2 aranybánya, 1 elefántcsont és egy rabszolga "resource" van. 4 darab kereskedõm összesen kb 3500 aranyat termel körönként (csalás nélkül)...<#nyes>
http://s116.photobucket.com/albums/o38/DriLL_/?action=view¤t=merchant.jpg

Sálgótárjáni vágy??? Ásátleg Vás mágyei??<#hehe><#vigyor>