Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
én innen szedtem
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
az utolsó csata volt a legjobb!
egy híd volt köztem és az õ 3 csapata között.
szép képek lettek a csatából!
hulla hegyek!
😉
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
nekem lovagjaim voltak már amikor másokmág csak speamennel nyomultak....
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Másik érdekesség a Mongolok. Mivel a kaukázustól északra számítottam a megjelenésükre, és a ruszkik elég erõsek, csak Kievig nyomultam, hogy az elején elszórakozzanak egymásal. Most a ruszkik a legaktívabbak ellenem, a nyugatiak nem nagyon szorongatnak. Erre a mocsok mongolok elõször hol tûnnek fel? Hát kis-ázsiában, elsétálnak Nikápolyig, ami épp a lázadóké, de nem érdekli õket. Visszamennek Antioch alá, és ott kezdenek letelepedni a török-egyiptomi határon. És eltiporják mindkettõt, nameg elveszik a szentföldet az angoloktól. Most aztán mehetek semlegesíteni a ruszkikat, mert már nagyon elegem van a szúrkálódásaikból meg a papjaikból. A mongolokat meg meghagyom a timuridáknak 😊
AMD64 2800+, 2x512DDR, Radeon9600
Egyébként ha folyton minden szomszédodat megtámadod, nem bánt senki, és pénzügyi gond sincs, mivel a fosztogatás tök jó "üzlet."
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
Apró fogadóbizottságot küldtem eléjük megbeszélni a dolgokat.
Elég erõsek de nemsokára felmorzsolom õket.
Ezután még lesznek az Aztékok és kész?Más komolyabb ellen nem jön?
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
War. War never changes.
amugy meg azzal keresek pénzt, h a pápával meg velencével diplomatámmal nyomom h felajánlom a térkép infóimat cserébe az övékért, és legtöbbször nem kell neki, cserébe felajánl nekem pénzt 😄 és még a rep is javul ^^
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
War. War never changes.
(kezdo vagyok, talan 2 orat jatszottam eddig)
War. War never changes.
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
Bewaar het vorstelijk stamhuis lang, En ’t lieve vaderland!
Zogu King of the Albanians (1928–1946) Amit tudsz, az könnyű. Amit nem, az nehéz.
amúgy mi a haszna?
iLove oHs.
iLove oHs.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Timur Lenk (más néven Tamerlan, Timur iLang, AmírTamerlan, Amír Timur, vagy Amír Timurlenk) (Szamarkand, 1336 - 1405. február 17.) egy hódításairól híres, mongol (más kutatók szerint türkomán) fejedelem.
Apja Turgai, a Barlas-törzs kánja (Karachar Nevian ükunokája, aki Dzsingisz kán fia volt), 1356-ban Kasgan emír udvarába küldte, akivel aztán Huszein Kert khorasszáni emír ellen harcolt. Apja halála és Kasgan meggyilkoltatása után a Csagataidák udvarába távozott és ezek megerõsítették õt Kecs tartomány hûbéri birtokában.
1369. április 8-án Transzoxánia emirjévé kiáltotta ki magát s Szamarkandot szemelte ki székhelyéül. Legelõször Perzsiát és Grúziát hódította meg (1380-86). 1394-ben egészen Moszkváig hatolt, majd egymás után meghódította Közép-Ázsia apróbb államait, 1398-ban pedig az Industól a Gangesz torkolatáig foglalta el Indiát.
II. Mánuel bizánci császár, valamint több kisebb kis-ázsiai fejedelem I. Bajazid szultán ellen hívta segítségül, mire 1400-ban betört a törökök frissen létrejött birodalmába, elfoglalta Szebaszteia (Sivas) városát, majd Kaiszareia (Kayseri) mellett megvert egy török sereget. Hirtelen az egyiptomi központú Mameluk Szultánság közel-keleti területei ellen fordult és 1401-ben Damaszkuszt kerítette hatalmába, Bagdadot pedig feldúlta, végül egész Szíriát uralma alá hajtotta. Azután a közelgõ Bajazid ellen indult, akinek óriási hadseregét 1402. július 20-án az Angora (Ankara õse) melletti síkságon döntõ csatában tönkreverte, Bajazidot magát elfogta, és élete végéig trófeaként egy ketrecben tartotta.
Timur kegyetlen és vérszomjas hódítónak mutatkozott (lásd,kedvenc mondása:"Harc az élet fûszere"), béke idején azonban jámbor uralkodó, bölcs törvényhozó, igazságos biró, a mûvészet és tudomány pártolója s oltalmazója volt. Noha legidõsebb unokáját jelölte ki utódjául, halála után birodalma nemsokára összeomlott. Egyik utódja, Babur (1498-1519) elfoglalta Indiát, s megvetette alapját a Nagymogul Birodalomnak.
de lehet h megtartom a mentéseket és új game-t kezdek ezzel a mod-al, aztán ha nem tetszik akkor visszarakom a régit...
thx
<#worship>#worship>
[email protected],1gb ram,7900GTO@GTX