Medieval 2: Total War

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi a MEDIAL TOTAL WAR 2 telepítési kódja?????
sehol sem találom írja már le ide valaki ok??
köszi
tobias88
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.serials.ws
tobias88
etzt az üzenetet és amire hivatkozok, azt is töröljétek légyszi
micsoda??
írd le ide be
ok???
tobias88
1.: NO WAREZ
2.:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sziasztok!
Mi az MTW 2 telepítõ kódja írjátok le ide lécci!sehol nem találom.
elõre is köszi!hy
tobias88
a térkép még menne sztem, de a csata az abszolút minimumon, legkisebb egységmérettel és vár nélkül menne csak sztem
tobias88
nem csak 2.0-án megy asszem, de a 9250 az kevés
red bull
ati 9250en beinddulna? mert abban 1.4es shader van és az már naon közel vana 2.0hoz és 2 dvd-t nincs kedverm el baszni

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

Rage47
jöhet a privi is.

változtatnom kéne a logomon?:S "Race"
red bull
Kinek megy az 1.1 es patch...ha valakinek megy segitsetek már hogy mit kell csinálni....!
pls help meeeee

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

red bull
Race!...Msn en elmondom ha adsz egy cimet

Hát van valami probléma az tény. :-)

A www.timurlenk.tvn.hu oldalról elvileg mûködik, csak nem mindenkinek. Nem tudom mi lehet. Majd megpróbálok utánna nézni.
Rage47
Scottt leirta a megoldást, engem érdekelne a te-féle megoldásod 😊
ZaJanga
Király!

(csak egyik oldalról se lehet leszedni :-D)

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Scottt
fiaim fiaim,gamecopy world rõl már hallotatok? vagy a megagames-rõL????

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Nekem is kéne segítség, nem találok no cd-t az 1.1-hez.

„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz

red bull
De te meg cserébe elmondod hogy mûxik az 1.01 es patch.Mer hogy nekem nem mûxik az fix...Legalábbis lami vagyok hozzá...D:

red bull
Érdekelne hogy kell,mert nekem mûxik?
És neked is fog ha elmondom.

Rage47
nekem nem müxik 😛
red bull
ÓH ÓH PERFECT ENGLISH..😄 thx thx thx...
amugy ez egy csit de csak azért használom mert ellszállt az elõzõ mentésem...és most ujracsinálom de nincs idegrendszerem és nah most érted

Rage47
mikor bejön egy harc elõtt az ablak, ird be ezt a kódot: attacker, ha támadsz, defending, ha védesz, és nyomj arra a gombra, ami automatikusan eldönti a harcot.
így egybõl nyersz
red bull
HELP ME...PLS!

red bull
ÖÖ pls help...segitsetek már hogy ez mit jelent :
When at the battle scroll, input this code in, attacker if attacking, defender if defending and press auto retaliate button. Automatically wins.

lehet kipróbálom.
Igaz lényeges, a rts csata meg hogy jól nézzen ki, de nem csak ez a fontos.

Petter Szajmon
Unlockolni mivel lehet van valami fájl vagy trainer?

BlackShadow
v unlockolod õket - keress rá topicban - vagy nyomsz egy short camping-et vmeyik néppel és megnyered.

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Petter Szajmon
Magyarokat hogy lehet a kampányba választani mert az elején nincs megadva mikor kapni azt meg<#kerdes><#kerdes>

Üdv mindenkinek!

Kiadtuk a Medieval 2 magyarítás elsõ próbaváltozatát.

A következõ címeken lehet elérni:
www.timurlenk.tvn.hu vagy
twonline.jatekok.hu

Az 1.1-es patch ajánlott hozzá!
red bull
Csáztok...kéne nagyon segiség sûrgõsben...Nah az a problem hogy én a mobilrackomra telepítettem a Medieval 2 õt de arról már minden adat elveszett meg minden...nah most ezzel az a baj hogy letöltöttem frankón megint és ugy érzékeli a gép hogy fennt van a medieval és nem tudom feltelpiteni ujra...mit csináljak...plsss help me!

ha csak az rts csata léyneg neked akkor nem, ha a cmapaign a léyneg akkor igen, én leglaábbis szeretem mint paradox gamek jórészét 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

és érdems kipróbálni? Jó a játék?
Bár az kissé le hangoló ha rts csata nincs benne.

is-is
campaign rész nagyságrendekkel jobb és összetettebb viszont rts csata az egyáltalán nincs benne

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Europa Universalis III mond ez valakinek valamit?
Hasonló mint a Med.2 total war?

total realism modot mar le lehet tolteni valahonnan?
Szóval, minél nagyobb az egységméret, annál lassabb a játék, de gondolom ez egyértelmû. Magyarán nagyobb a gépigény... az hogy nem ilyen pályákra tervezték, talán az mégsem igaz, mert ha belegondolok tényleg voltak a valóságban is olyan helyzetek amikor nem fértek el az egységek egymástól a várfalakon vagy az erdõben stb.
A Német-Róbai B. elkezdett fenyegetõzni hogy tejeljek nekik vagy betámadnak, természetesen ellenkeztem, õk meg erre erõdemonstárcióként megjelentek 2 fullos sereggel a határon. Több se kellet, megtámadtam õket 1 seregel lesz ami lesz alapon, hát jót derültem 😊 Az én seregem armored swordsmanokból, lovagokból és longbowosokból álltak, az övé meg crossbow militiából 😊 Lõttek kettõt, aztán futottak az életükért, több-kevesebb sikerrel 😊 A rohadt dánokból elegem van, sunyin várakoztak amíg kivontam a fõerõket a várakból, majd hátbatámadtak, most jön a büntetõ-hadjárat. Asszem kiírtom õket.

War. War never changes.

igen erre gondoltam.

erre majd reggel válaszolok <#nezze>
most mentem aludni, kb 40 évet vittem le egyhuzamban

War. War never changes.

morreau
Hogy érted hogy nem ilyen pályákra? Csak mert a gépem is meg én is szeretjük a huge unit scale-t. <#wow2>

Unit size. Nálam is highon van. A Huge nem ilyen pályákra lett tervezve, no meg a gépem se szereti 😊

War. War never changes.

hát szerintem már elég nagy csaták vannak at elején is, és ha a legnagyobbra veszed azt a beálítást( most meg nem mondon mi neve ,de szóval ha nagyobbra veszed akkor több ember lesz egy csapatban, )

a.carkey
*"szekér vár"

A medve nem játék.

a.carkey
Olvasd el a leírását! Sohasem adják meg magukat ...

Amúgy a magyaroknál van egy olyan, hogy CE Wagon Fort, vagyis a "szerkér vár". Az editornál megtalálni, de láttam más fájlokban is a létét. Gondolom ezek már a kieg. egységei, mert a játékban nincsenek benne, sajna ... 😊 (Nekünk és a lengyeleknek van.) Gondolom ha lesz kieg, benne lesz Csehország is, és akkor mi is megkapjuk.

A medve nem játék.

De visszatérve ez tényleg 2!!! DVD?
Arra, hogy pl. a Shogun-ban meg az Imperial Glory-ban az elején csak 100-150 emberbõl állt a sereged mert nem volt többre pénz. Na ezek qrva unalmasak mikor 130 harcol 150 ember ellen ha meg leakarod szimulálni valószínüleg vereséget szenvedsz.
Rage47
én nem fogom használni az biztos 😊)
Amúgy sztem tök mind1 kivel kötsz szövetséget, úgyis megtámad elõbb vagy utóbb. Legalábbis nálam mindig így volt. Így nem xaroztam, elfoglaltam Európa nagy részét Anglián kivül, most meg megyek keletre 😊
Mit értesz normmális csatán?

remélem itt nem fog elterjedni...
Van a neten a hódító nevü stratégia, és ott használatosak ezek a rövidítések😊
kati, ori, érdekes rövidítéseket használsz <#buck> csaj vagy?

War. War never changes.