Medieval 2: Total War
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sehol sem találom írja már le ide valaki ok??
köszi
írd le ide be
ok???
2.:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mi az MTW 2 telepítõ kódja írjátok le ide lécci!sehol nem találom.
elõre is köszi!hy
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
pls help meeeee
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
A www.timurlenk.tvn.hu oldalról elvileg mûködik, csak nem mindenkinek. Nem tudom mi lehet. Majd megpróbálok utánna nézni.
(csak egyik oldalról se lehet leszedni :-D)
A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
És neked is fog ha elmondom.
amugy ez egy csit de csak azért használom mert ellszállt az elõzõ mentésem...és most ujracsinálom de nincs idegrendszerem és nah most érted
így egybõl nyersz
When at the battle scroll, input this code in, attacker if attacking, defender if defending and press auto retaliate button. Automatically wins.
Igaz lényeges, a rts csata meg hogy jól nézzen ki, de nem csak ez a fontos.
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Kiadtuk a Medieval 2 magyarítás elsõ próbaváltozatát.
A következõ címeken lehet elérni:
www.timurlenk.tvn.hu vagy
twonline.jatekok.hu
Az 1.1-es patch ajánlott hozzá!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Bár az kissé le hangoló ha rts csata nincs benne.
campaign rész nagyságrendekkel jobb és összetettebb viszont rts csata az egyáltalán nincs benne
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Hasonló mint a Med.2 total war?
A Német-Róbai B. elkezdett fenyegetõzni hogy tejeljek nekik vagy betámadnak, természetesen ellenkeztem, õk meg erre erõdemonstárcióként megjelentek 2 fullos sereggel a határon. Több se kellet, megtámadtam õket 1 seregel lesz ami lesz alapon, hát jót derültem 😊 Az én seregem armored swordsmanokból, lovagokból és longbowosokból álltak, az övé meg crossbow militiából 😊 Lõttek kettõt, aztán futottak az életükért, több-kevesebb sikerrel 😊 A rohadt dánokból elegem van, sunyin várakoztak amíg kivontam a fõerõket a várakból, majd hátbatámadtak, most jön a büntetõ-hadjárat. Asszem kiírtom õket.
War. War never changes.
most mentem aludni, kb 40 évet vittem le egyhuzamban
War. War never changes.
War. War never changes.
Amúgy a magyaroknál van egy olyan, hogy CE Wagon Fort, vagyis a "szerkér vár". Az editornál megtalálni, de láttam más fájlokban is a létét. Gondolom ezek már a kieg. egységei, mert a játékban nincsenek benne, sajna ... 😊 (Nekünk és a lengyeleknek van.) Gondolom ha lesz kieg, benne lesz Csehország is, és akkor mi is megkapjuk.
A medve nem játék.
Amúgy sztem tök mind1 kivel kötsz szövetséget, úgyis megtámad elõbb vagy utóbb. Legalábbis nálam mindig így volt. Így nem xaroztam, elfoglaltam Európa nagy részét Anglián kivül, most meg megyek keletre 😊
War. War never changes.